Måter å hindre graviditetI enhver kvinne som har ingen umiddelbare planer om å ha en baby, forsinket menstruasjon fører til panikk. Dette er ikke overraskende, fordi barnet er født - er et stort ansvar, og abort - en forferdelig synd som kan frata en kvinne av glede av morskap. Derfor er forebygging av svangerskapet en meget viktig sak.
Hvordan å hindre graviditet
En måte å forhindre graviditet er for tidlig avbrudd av samleie. Det er godt egnet til kvinner hvis de ikke stoler på p-piller og deres partnere som ikke liker å bruke kondom.
Ulempen med denne metoden som hindrer graviditet er at folk bør være dyktig i kroppen sin, for å være i stand til å stoppe i tide og stoppe samleie. Foruten dette punktet, vil partneren din føler en sterk psykisk belastning, fordi han ikke kan slappe av og nyte prosessen. Ønsket på denne måten å lidenskapelig menn som hyppig avbrudd av samleie kan føre til alvorlige forstyrrelser av seksuell funksjon, feilfunksjon av nervesystemet, fysiologiske unormalt.
Dessuten kan denne metode for å unngå svangerskap ikke betraktes som helt pålitelig. Noen menn sædvæske begynner å strømme under samleie og sperm er gjennomsyret med den i en kvinnes kropp kan utløse graviditet. Derfor er denne metoden ikke effektiv mer enn 80%.

En annen måte - kalender.
 Bruker den, teller hun dagene av eggløsning, der graviditet er mest sannsynlig. Ifølge denne metoden, innen 10 dager etter måned ikke kan beskyttes, de neste 10 dagene - vil beskytte obligatorisk, og de siste 10 dagene på prevensjon igjen kan ikke bekymre deg.
Imidlertid er denne metoden også spesielt ikke til å stole på, halve beskytte dette fører til graviditet. Svært ofte menstruasjonssyklusen hos kvinner krenket, så bestemme dager når eggløsningen skjer, er ikke så lett. Også huske på at sperm som penetreres de kvinnelige kjønnsorganer, deres funksjoner forblir flere dager.
Kalender forebygging metoden er egnet for eldre kvinner å være forsiktig å se din menstruasjonssyklus. Dessuten kan de dager eggløsning bli beregnet ved å måle kroppstemperaturen regelmessig, men denne metoden beskyttelse mot graviditet er ikke særlig pålitelige.

I dag, mange kvinner stole på kondomer, som i de fleste tilfeller er i stand til å forhindre graviditet.
 Men denne fremgangsmåte er ikke alltid helt sikker. Kondomer kan sprekke, og mannlige sperm går de kvinnelige organer. Imidlertid kan kondomer beskytter mot graviditet og seksuelt overførbare infeksjoner farlig. Forebygging av graviditet bruke kondom er best for kvinner som ikke stoler på sine seksualpartnere.

Også du kan forhindre graviditet hvis regelmessig bruk av kjemiske prevensjonsmidler.
 Disse inkluderer spesielle pastaer, kremer, piller, stikkpiller, som skal føres inn i skjeden før hvert samleie. Kommer inn i kvinnekroppen, disse midlene oppløse innhylle livmor og vagina, ødelegge sædceller. I tillegg kan disse prevensjons beskytte kvinner fra ulike seksuelt overførbare infeksjoner. Men effekten varer i ca to timer, det kan skje irritasjon av mikroflora. Denne metoden er kontraindisert vordende mødre og kvinner som er betent kjønnsorganer.
En sikker måte å beskytte mot mekanisk oppfatning prevensjons vurderes. Mange kvinner foretrekker vaginal cap som er formet kopp med en gummikanten rundt kantene. Hvordan du bruker den riktig, viser en lege, da en kvinne kan gå inn i den uten hjelp. Før bruk bør hetten være grundig vasket og desinfisert, land prevensjonsprevensjons bli behandlet spesiell lim.
Hetten kan brukes ikke mer enn 12 timer, så du trenger spryntsyuvaty skjeden ved hjelp av en desinfiserende løsning av borsyre og kaliumpermanganat. Men dette betyr prevensjonsmidler anbefales ikke for kvinner som er betent kjønnsorganer, droppet livmor eller vagina.
En annen mekanisk intrauterin betyr at kvinner i dag er svært populær - en livmor spiral. Det krever ikke ekstra omsorg, ikke kvinnen ikke bringe ulempe. Men dette helix beskytter mot uønsket graviditet nesten 99%. Selv om kvinnen vil være i stand til å bli gravid, gravid slutten spontan abort. Imidlertid er denne metoden kontraindisert hos kvinner med kronisk betennelse i reproduktive organer.
Unngå uønsket unnfangelse hjelp og p-piller, som består av syntetiske substitutter som kvinnelige hormoner. De er delt opp i flere faser. Ta p-piller bør fra første eller femte dag i menstruasjonssyklusen. Du kan beskytte deg selv etter at du aksepterer ti tabletter.
Et par timer etter samleie kan ta postcoital prevensjonsmidler. Men disse stoffene er skadelige for den kvinnelige kroppen, så tar dem er bare tillatt når det er absolutt nødvendig.
Populære måter å beskytte mot graviditet
Noen kvinner stole på sine helse tradisjonelle medisiner, å tro at for å unngå en uønsket graviditet vil hjelpe demforsurede vann vanning. Som et resultat av denne fremgangsmåten, sperm mister sin funksjon eller drepe seg selv i et surt miljø. I 1 liter kokt vann bør legges 2 ss. l. eddik eller 0, 5 h. l. sitronsyre, bør denne løsningen spryntsyuvaty skjeden etter samleie. Skylling kan gjøre veldig ofte fordi syren er i stand til å skade slimhinnen i livmoren, vaginal mikroflora. Også før samleie kan gå inn i skjeden skive sitron eller ren bomullspinne, pre-impregnert den med sitronsaft.
En annen ukonvensjonell måte å forebygge unnfangelse - hip bad med varmt vann. Det bør tas etter samleie. For best resultat, kan vann fortynne sennep pulver.
Også gi råd pidmytysya kvinner etter samleie egen urin - Hvis unnfangelsen ikke finner sted som alkalisk gjøre sperm mindre aktiv partner.

Når menstruasjon, kvinner anbefaler drikke te merian.
 Dessuten kan dette anlegget få kontakt med honning, suge en bomullsdott verktøy og skriv i skjeden før intimitet. Imidlertid bør for å beskytte folks måter behandles med forsiktighet for ikke å skade kroppen din.  
Prevensjon etter fødselen, metoder og midler for prevensjon etter fødselen

 Prevensjon etter fødselen - er en sak av interesse for de fleste kvinner. Det er en mulighet for graviditet og ved amming, før første menstruasjon. I dette tilfellet kan en kvinne lære om sin stilling ved den store scenen. I dette tilfellet kan en kvinne lære om sin stilling ved den store scenen. For ikke å være i denne situasjonen, bør du ikke stole på saken og velge den beste typen prevensjon. Spesielt på denne tiden et bredt spekter av caps, tamponger, kremer, piller, kondomer, og mer.
 Den viktigste faktoren i å velge middel for prevensjon etter levering er amming. Den valgte prevensjonsmetode bør ikke påvirke sammensetningen av morsmelk og kvantitet. Under svangerskapet har du hørt om hvor bra for babyen amming. Det er nyttig for moren, samt utvinning av, nemlig uteruskontraksjoner etter fødselen.
 Amming er naturlig, men ikke veldig pålitelig prevensjonsmetode. Etter fødselen, produserer en kvinnes kropp prolaktin - et hormon som stimulerer produksjonen av melk og undertrykker eggløsningen. Denne metoden fungerer bare i de første månedene etter fødselen, mens du ammer bør gjøres on demand barn. Du bør få til 20 feedings en dag, med dagers periode skal ikke være mer enn fire timer om natten ikke mer enn seks. Hvis du reduserer antall bryst feedings en dag, produsert prolaktin mindre, og det er på tide å nevne prevensjon.
 Kondomet. Ikke behandle det med forakt prevensjonsmetode. Denne metoden har ingen effekt på amming og mors helse, og, viktigst, beskytter mot infeksjoner, seksuelt overførbare sykdommer.
 Aperture og caps er knapt bruktSå som ikke så lett å bruke. Å gå inn i blenderåpning for første gang må vise det gynekolog. Det skal bemerkes at denne fremgangsmåten er ikke lett. Oppgi disse prevensjonsmidler bør være 20-30 minutter før samleie, og får ikke tidligere enn seks timer, men ikke senere enn 24 timer etter samleie. Membran selv krever spesiell omsorg, og etter fristen angitt i instruksjonene det må byttes ut. Eksperter anbefaler å kombinere denne metoden med sæddrepende middel prevensjon.
 Spermicider - Er en gruppe av eiendeler (kremer, piller, stikkpiller, geler) som inneholder sæddrepende middel, stoff overveldende aktivitet av sædceller. Verktøy er innført i skjeden i 5-20 minutter og jobbe opp til 6 timer. Gitt den nåværende tempoet i livet, disse prevensjonsmetoder er vanskelig å bruke og gir ikke 100% pålitelighet.
 Mer fokus på p-piller. Denne metoden er den mest pålitelige og populære. Ved bruk av denne metoden må bare ta pillene, men må hver dag, og på samme tid. Hvis man ikke følger denne enkel regel, er effektiviteten av denne type prevensjon betydelig redusert. Alle p-piller inneholder syntetiske kvinnelige hormoner, og er delt inn i to grupper. Den første gruppen av piller som inneholder bare ett hormon - progestin. Dette hormonet bidrar til viskositeten av livmorhalsen, som hindrer inntrengning av sæd i livmoren. Fordelen med dette verktøyet er at det ikke har noen effekt på kvaliteten og kvantiteten av melk. Ulempen er at mens du tar antibiotika, beroligende medisiner og visse andre stoffer, er prevensjonseffekten sterkt redusert.
 Den andre gruppen prevensjonsmidler som inneholder to hormoner - østrogen og progestin. Denne type prevensjon bør ikke brukes under amming, fordi hormonet østrogen undertrykker amming.
 En annen effektiv metode for prevensjon er intrauterine enheten. Spiral, å være inne i livmoren, hindre implantasjon av et befruktet egg i livmoren. Spiral kan legges inn ikke tidligere enn seks måneder etter fødselen, i fravær av kontraindikasjoner. Kvinner som bruker denne metoden, du ofte besøker en gynekolog, som øker risikoen for smitte av kjønnsorganene.
 Velge de riktige metodene for prevensjon for deg hjelpe gynekolog. Bare en profesjonell kan vite alle fordeler og ulemper med en bestemt metode, basert på de individuelle egenskapene til kroppen din.  
Яндекс.Метрика