Dette spørsmålet, merkelig satt veldig, veldig mye. Noen deklamere det stille for seg selv, andre er ute etter svar på nettet. Det er bare for det siste, og i dag bestemte vi oss for å skrive vår artikkel hvor vi vil prøve å svare for deg er enkel, ved første øyekast, spørsmålet: "Når jeg vysplyusya?! ".
 Hvis omformulere spørsmålet retorisk spørsmål, får vi en annen, som er ganske realistisk å si til oss: Ting forandrer seg i livet for å få sove? Måter faktisk mye, men vi ønsker ikke å kaste bort tid på å snakke om skikkelig søvn, så vi velger kun de viktigste anbefalingene ble godkjent selv leger med hvem journalister nettstedet Vse-Sekrety.ru konsultert i å skrive denne artikkelen.
Når jeg vysplyusya?

 Hvordan endre livet for å få nok søvn? eller hvis jeg vysplyusya?
 Umiddelbart vil fortelle deg som endrer livet ditt veldig vanskelig, ettersom hver person er i sin komfortsone, og hvis du begynner å endre noe, dere selv kastet ut av sonen, og dermed skape en ulempe for første gang. Så hvis du virkelig ønsker å begynne å sove, anbefaler vi tålmodighet og viljestyrke.

 Endre jobben. Den første og viktigste metoden for å endre situasjonen vil endre arbeidsplasser, fordi det er årsaken til søvnløshet, irritabilitet og mange andre problemer. Selvfølgelig kan det være for radikal en løsning som vil føre til en rekke problemer, problemer og nye utfordringer som krever rask oppløsning av deg, men det er verdt det! Endre arbeidet som kreves i tilfeller hvor du kan finne (eller har funnet) et bedre alternativ. Det bør være en hel helg ferie full "fordeler pakke" og starten på arbeidet du vil helt dress. Husk at helse er dyrere hver jobb og hver lønnsslipp. Hvorfor du penger hvis pengene vil bringe noen sykdommer og følelsesmessig stress. Trenger du å finne en middelvei, og pengene skal være nok, og din helse bør ikke forringes. Noen ganger er den eneste veien ut åpningen av virksomheten, som i dette scenariet, du aldri spørre deg selv spørsmål som: "Når jeg vysplyusya?! ». Og hvorfor starte en bedrift vi har nevnt i våre tidligere artikler. 

 Skifte av bosted. En annen radikal skritt å endre. Ny bolig gjør vanligvis en person mye energi og initiativ. Så, for å sove på den nye plasseringen vil være lettere, vil du bli tatt til fange av den nye bosted, og reflektere over dette filosofiske spørsmålet: "Når jeg vysplyusya?! "Du har bare ikke tid og energi. Korrigere sannsynlig å endre ikke bare ditt distrikt og byen, og enda bedre klima. Noen ganger krever det en endring er ikke konstant, men bare midlertidig, fordi folk har en tendens til å forlate og gå til sjøen og skisteder. En slik endring av natur er utelukkende for og ved ankomst mannen full av styrke og energi. Men noen ganger trenger folk til å bare slappe av på et sted som er der for å bli. Det avhenger fra person til person.

 Kjøpe en ny seng, madrass og pute. Hvis du ikke klarer å flytte til en annen by eller land, eller innse at det er ikke et universalmiddel, anbefales det å begynne å endre sin plass å sove. I sengen tilbringer vi en tredjedel av livet ditt, så ikke synes synd på henne penger eller tid til å kjøpe. Endring, selvfølgelig, krever ikke bare en seng, men madrass og puter som vi sover. Alle disse tingene er hans liv, og vanligvis er vi ikke utfører så dårlig pute og madrass kan være svært dårlig vesentlig påvirker søvnen din, og dermed for hele dagen.

 Endre dagen. En liten endring alternativ er å endre modus for livet hver dag. Du må forstå at i den tiden av bare 24 timer, hvorav 7-8 timer er nødvendig i alle fall bli gitt til sunn søvn. Jo før du innser dette, jo bedre. Modifisert diett vil gjøre deg dag mer effektiv kaste bort tiden din. Også riktig modus har motsatt akselerere gjennomføringen av eventuelle problemer. Ideelt sett bør du gå til sengs klokka 22:00 am våkne opp på 5-6, som i at rytme, søvn er av høyeste kvalitet, og dagen - produktiv.

 Hold deg! Et siste tips fra hele vårt team - OSTANOVYTES! Nok travelt med å leve, lære å nyte nå og hva du har nå. Husk at du har i dag (true). Planlegg din fremtid hyggelig, men det er et mindre problem. Når du begynner å sette pris på livet ditt, stopp hastverk, bare da kan du virkelig sove.

Når jeg vysplyusya?
 I dag har vi alle. God søvn!  
 Sjalusi - en fryktelig følelse som spiser oss inne. Nesten hver person på jorden følte en følelse av sjalusi, uavhengig av hvem som var på samme tid gjenstand for misunnelse, ektemann eller kone, kjæreste, foreldre, søsken, venner, etc. Hvis du er lei av å føle dette ubehaget mot sin andre halvdel, og ønsker du å bli kvitt det, i denne artikkelen vil vi prøve å hjelpe deg med å analysere opprinnelse og årsakene til sjalusi å overvinne denne følelsen av trygghet.
 I denne artikkelen vil vi diskutere:

 Årsaker og typer av sjalusi

 Hvorfor er vi sjalu

 Hvordan å stoppe sjalu

Hvordan bli kvitt sjalusi

 Årsaker og typer av sjalusi
 I arter som Sjalusi er ganske et psykologisk problem, så bli kvitt det er nødvendig å foreta en dyp intern gjennomgang.

 Årsaker til sjalusi
 Hvorfor er folk sjalu? Spesifikke årsaker nidkjærhet i hvert menneskelig individ, men globalt kan de deles inn i to typer: rimelige og urimelige.
 Uten ugrunnet sjalusi
 Uten ugrunnet sjalusi - er når en mann er sjalu uten grunn, men det kan kalles imaginære sjalusi når spinkel grunner, misforstått situasjonen, eller bare sjalu mann uten grunn. Denne type sjalusi begynner følgende grunner:

 Som et barn du alltid har noe å dele hvis du ikke var i første omgang

 Fører svært ofte sjalusi stammer fra barndommen, når man først hadde noe å dele med en bror eller søster, eller, som i tilsvarende en lignende situasjon. For eksempel, foreldre måtte dele kjærlighet, oppmerksomhet, ting, gaver, etc. Denne forsinkelsen kan utilsiktet innvirkning på det underbevisste og til slutt, når vi vokser opp, kan vi ikke stille akseptere at vi ikke er i første omgang, og kanskje noen andre.

 Frykt for ensomhet

 Årsaken kan være sjalusi og frykt forbli den samme eller en annen. Hva er dette? Dette er fordi du er sjalu den andre halvparten, i frykt for at han eller hun vil finne en måte for deg å kaste, og du vil være alene. Ofte, mens mange et "sår" at etter at de alene ikke vil være i stand til å finne en ny kjærlighet, etc. I dette tilfellet, den viktigste og kanskje den eneste, årsaken til sjalusi er lav selvfølelse.

 Jeg vil ikke ha ham / henne til å dele med noen

 Hvis du sjalu den andre halvparten i tilfelle at hun bruker mye tid og ofte snakker til noen andre, enten det er venner av det motsatte kjønn og til og med foreldre eller barn, er årsaken din egoisme.

 Sjalu for forebygging av

 Det hender også at du egentlig ikke sjalu, men ordne scener av sjalusi andre halvparten til henne / ham levde et vanskelig liv som han / hun er selv redd for å innrømme ideen å krysse grensen av objektet av sjalusi. Grunnen til dette er enkel uhøflighet og kronisk mistillit til andre halvår.
 Rimelig sjalusi
 Den andre typen av sjalusi - sjalusi er berettiget når sjalusi er berettiget. Logisk, er en berettiget sjalusi og hun har ingen underarter, siden du sjalu fordi den virkelige faktum og situasjon. For eksempel kan du ha funnet den andre halvparten flørte med det motsatte kjønn, så hvorfor ikke sjalu!? Derfor er en rimelig sjalusi ganske normal, men sørg for å snakke med den andre halvparten, og si at han / hun passerer visse grenser, og denne atferden er ubehagelig for deg.
 Hvis sjalusi er berettiget enkelt, jo mer vår artikkel vi fokusere på spørsmålet om hvordan man skal bli kvitt sjalusi hvis den er uberettiget.
Hvordan bli kvitt sjalusi
 Typer av sjalusi

 Følelser av sjalusi går stille eller undertrykt;

 Sjalusi meget erfarne inne, men mannen ikke klarer å merke seg at han er sjalu;

 Sjalu mann "koke" inne og kaster sine følelser av sjalusi;

 Og den vanskeligste formen når en person føler seg "manisk" følelse av sjalusi og på dette grunnlag glade skandaler og ikke kontrollere seg selv.

 Riktignok mange trodde at de to første typene som sjalusi flyter jevnt, er det veldig bra - men dette er ikke sant. Når vi føler den såkalte latent sjalusi og undertrykker alt i seg selv, er det på den ene siden er det bra fordi vi styre oss selv, men dette har negative konsekvenser som vi alle holder og akkumulerer et problem som kan på et tidspunkt komme ut kontroll og føre til svært alvorlige konsekvenser.

 Hvorfor er vi sjalu
 Nå, la oss vurdere spørsmålet: hvorfor er vi sjalu og hvilke spesifikke grunner er provokatører sjalusi.

 Hvorfor menn sjalu
 Trolig den vanligste årsaken til mannlig sjalusi er deres følelse av eierskap, siden du må tilhøre bare til ham. Her er nøkkelen banale "mine": ingen vil betale, og at hun selv dedikere en bare meg. Med en følelse av eierskap og stolthet er nært beslektet, siden andre halvdel hvis noen er interessert i mer enn han eller svik skjer, er det en utfordring for noen primært på selvfølelse, ikke så mye som det faktum av forræderi.
 Menn er mange situasjoner dømt på egen hånd, og kan, hvis han ser rundt årsaken for sjalusi, da det sannsynligvis gjemmer "peccadillo" ikke nødvendigvis være et svik, det kan være hemmelige lyster, flørter med andre kvinner, hyppig kommunikasjon etc.
 Og, igjen, lav selvfølelse og selvtillit tvil provosere følelser av sjalusi hos menn.
Hvordan bli kvitt sjalusi

 Hvorfor kvinner er sjalu
 Kvinner er sjalu av menn i nesten de samme funksjonene som mennene, men i dette tilfellet, spiller det en viktig rolle stereotypi som nesten alle mennesker forråde og denne faktoren spiller en pådriverrolle i årsakene til kvinnelig sjalusi.
 Også, årsakene til kvinnelig sjalusi, inkluderer frykt for ensomhet og mangel på uavhengighet av kvinnene. Hvis en mann eller gutt endring eller gå til en annen, og i så fall vil det forbli en og selvstendig liv, både moralsk og økonomisk, noe som fører henne frykt.

 Hvordan å stoppe sjalu
 Det er viktig å forstå og svare på spørsmålet: hvorfor jeg er sjalu og du berettiget sjalusi. For å forstå dette, kan du bruke introspeksjon, som vi skrev ovenfor. Det er når du dekker følelser av sjalusi, utforske sine røtter fra deg er sjalusi: handlingen eller mangel av andre omgang tvert imot, hva du ikke liker det, og du sjalu. Det er veldig viktig å ærlig forstå din sjalusi er berettiget eller ikke.

 Self-analyse
 La oss se på et eksempel på hvordan du gjør dette: Anta at du er sjalu den andre halvparten, som kommuniserer med representant eller representant for det motsatte kjønn. Så det du har er sjalusi: de kommuniserer at den andre halvparten ikke stoppe denne kommunikasjonen, eller at deres kommunikasjon går utover vennlig. Hvis de virkelig kommunisere utover vennskap, er sjalusi berettiget, selv om du tror på deg selv, det faktum at en svært ubehagelig. Ellers, hvis de er enkle kort kommunikasjon, så det er nok grunnen til at du. Hvorfor er du sjalu? Du vil ha ham / henne er når du snakker til det motsatte kjønn, du har betalt eller snakket med deg om emnet, eller du ikke liker det å kommunisere med det motsatte kjønn. Denne situasjonen kan yztraktovat to måter, eller den andre halvparten betaler lite oppmerksomhet til deg, så du sjalu eller skylde egoisme og følelse av eierskap. Derfor, for å forstå årsakene til sjalusi og vet hvordan de skal bli kvitt den, krever en kompleks analyse. 
Hvordan bli kvitt sjalusi

 Hvordan å overvinne sjalusi
 Hvis du mener at din sjalusi er berettiget, er det unødvendig å ordne skandaler - de er ikke bra vil ikke. Prøv en rolig atmosfære for å fortelle sin andre halvparten som du ikke liker, og at du er bekymret, hvis han / hun elsker deg og bryr seg relasjoner, forstå og prøve å gjøre mer av dette, eller fjerne dine erfaringer.
 Hvis årsaken til sjalusi er frykten for ensomhet og å bli forlatt eller kastet, da som allerede nevnt, grunnen til dette - lav selvfølelse og selvtillit tvil. Du må forstå og inspirere dere selv, at du er vakker, smart, interessant og aldri være alene - det vil si, for å øke deres selvtillit.
 Når du sjalu andre halvår på grunn av det faktum at du er i følelsesmessig avhengighet forstå at selv om du mister den, så verden er et stort antall av de samme interessante og fantastiske mennesker ikke verre enn den andre halvparten. I tilfelle at du er sjalu den andre halvparten, fordi frykt for å miste på grunn av økonomisk avhengighet, er det alt i dine hender, bli økonomisk uavhengig person og problemet er løst.
 Noen føler en følelse av sjalusi over det faktum at vinden seg negative tanker eller noen stadig baktaler andre omgang - ta deg i hånden og ikke mnit tull, sier kjølig og stole på fakta.
 Hvis du sjalu den andre halvparten, som de fleste har en sjel "syndige" tanker eller adferd, så det eneste du har. Ikke dømme folk på egen hånd, yspravtes seg og verdsetter sine relasjoner.
 Hvis årsaken til sjalusi er din egoisme og følelse av eierskap, scener av sjalusi og fengsling av andre halvdel du ikke redde forholdet. Husk en viktig regel: forholdet skal bringe glede og ikke en byrde, men slike handlinger du skal fjerne dem bare ved å gjøre både ulykkelig.
 Prøve å gjøre slik at den andre halvparten var fritt med deg, vel, komfortable, og hun ønsket å tilbringe hvert våkne øyeblikk med deg at det var naturlig og oppriktig, ikke tvunget sjalusi.
Hvordan bli kvitt sjalusi
 Hvordan å stoppe sjalu ektemann
 Hvis du ønsker å stoppe henne sjalu kjæreste eller ektemann, og deretter bygge ditt forhold på tillit. Forstå sjalusi, kan du ikke forhindre det forræderi eller separasjon, hvis bestilt, betyr dette at du ikke kan forebygge, men også for å provosere dette er ikke nødvendig. Vær forsiktig, gjør livet ditt lyse og interessant, elsker livet, så din ung mann eller mann vil være bra med deg, og han trodde selv om svik vil ikke bli tillatt. Stole på ham og gi rimelig frihet hvis han gir for mye endring eller kommunisere med andre jenter, og sikkert han er ikke den som trenger du måtte ha om å vente på mannen som trenger bare til deg, og du vil være sterk og tillitsfullt forhold.
 Hvordan å stoppe sjalu kone
 Som for sjalusi av menn, for å stoppe henne og sjalu kone, må du bygge et forhold der du vil være både koselig og behagelig. Alt i hendene, trenger ikke å være sjalu, fornærmet og holde forhandlingene i stedet sørge for at din favoritt du så hans ideelle og det bare trengte deg. Det kan være vanskelig å akseptere det faktum at hun har til å kommunisere med det motsatte kjønn, forstår: du - en mann og herre over situasjonen, selv kommuniserer - fordi hun elsker bare deg. Hvis det går utover kommunikasjon, kan en slik mann som du alltid finne en annen sjarm, grei jente.
 Hvordan å stoppe sjalu av fortiden
 Ganske ofte, mange av oss føler en følelse av sjalusi til fortiden for sin andre halvdel. Det er svært viktig å forstå og gi seg selv om at hans / hennes fortid var å møte deg, det gjorde du ikke eksisterer, men nå har alt forandret. Kanskje grunnen er at du ikke kan gi de samme levende inntrykk av sitt liv i andre halvdel av som kom før deg, eller redd for at hun mener at hennes tidligere liv et bedre liv med deg. Oftest er det mistenkelige grunner bare spinkel. Ærlig snakke med sin andre halvdel, og det vil roe deg og overbevise det motsatte.  
Яндекс.Метрика