Nyttårsaften er kanskje en av de mest etterlengtede netter hvert år. Hyggelig festlig atmosfære, venter på et mirakel, hva kan bli bedre? På denne kvelden er vi alle små barn, og en barndom som absolutt alle uten unntak.Nyttårsaften etter tolv. Overraskelse mann Vel, klokkespill hørtes, champagne beruset, Olivier spist, og dine fromme løgner på sofaen, ser på det nye året på en av overføringskanaler. Venter på et mirakel han endret ønsket om å sove.


 Samtidig er det nødvendig å arrangere sin mann mirakel. Starte et mirakel av milde og elskede flørting, som skal legge til notater erotychnosti. Flere lidenskapelige sukk, sløv stryke hans kropp og erotisk sukk på slutten av foredraget vil tvinge mannen din til å glemme søvn. Kysse den forsiktig i lang tid, er det ikke nødvendig å gi ham en hånd å oppløse.


 I dag av ferien utvidelse som du tok over, skal alt gå etter dine regler.


 La henne følges liggende på sofaen og de får opp og sakte gjenta en langsom sløv striptease. Dette fokuset vil spre din mann selv etter tjue års ekteskap. Starte på toppen og bunnen finish. Mellom hvert leies ting må passere minst to minutter. Det vil bringe tankene partneren din, men det er mer som deg.


 Etter eksamen med en striptease, gå til hans rettferdige, men heller på det som var på den. Sitte ved siden av ham og forsiktig kysse, likevel ikke slik at han kunne gjøre noe. Sakte Undress ham igjen stige opp av sofaen og flykte til kjøkkenet.


Nyttårsaften etter tolv. Overraskelse mann Dette ville flau sin mann, men et par minutter siden prybehyte av kaydankamy på hånden. Forhåndsbetaling kreves to nøkler, ett forlate kjøkkenet. Sitter på hans blahovernom, prystyhnyte det til baksiden av sengen og bevisst kaste nøklene gjennom vinduet. Denne gest bør fortynnes med tvetydige fraser som "nå er du min" eller, etter ditt ønske.


 Nå er han sint og entusiastisk, men hva mer trenger du? Så du tsiluyetesya, kjærtegne kroppen hans og gå til den viktigste delen av kvelden. Hva du skal gjøre og hvordan du ikke bør snakke, er det ikke til å gi det, eller enda bedre la ham utmattet. Husk den unge, og du klarer det, og deretter to av dere kan sove gjennom morgenen, eller rettere sagt før lunsj.


 Overraskelse ting er lang, så i morgen, eller, når du våkner opp, kan du trygt bære en kappe og ta vare på bedriften. Når partneren din gå opp fra dvale, begynner den andre fasen.


 Etter å ha snakket, du upretesya i å fjerne håndjern. Det er hensiktsmessig alle begreper som "kjære, jeg er med deg nøkkelen kastet." Det vil legge til spenning, og i kombinasjon med et uskyldig ansikt, du dyktig gjøre, gjør det bla gjennom hundrevis av alternativer for å bli kvitt dem, du bare gjøre ting med deg.


 Etter ti minutter, til å stå under noen påskudd gå til kjøkkenet og bringe en andre par nøkler. Gi dem bare ikke verdt det. Husk barndommen, var alt for godteri. Nå kan du spørre om hva du trenger, men innenfor rimelighetens grenser.


 Vær forsiktig, ofte etter å ha blitt løslatt, ender opp grov sex, men hva mer trenger du ønsker?  
 Etter en viss periode endrer ikke bare de prinsipper og levesett, men under påvirkning av tid og mennesker er ganske forskjellige. I motsetning til forrige kvinners stilling i et samfunn der det er helt avhengig av sin mann og selv adlød ham, i dag er det på linje med ham, og enda høyere.


Den moderne kvinnen og hennes forhold til


 Den moderne kvinne - business, vellykket, trygg personlighet. Mannen skal ha en spesiell tilnærming til den moderne jente.
 Hvis du vil starte, bør folk vite hva de ønsker som en representant for det motsatte kjønn i dag. Først av alt, kvinnen har en tendens til en vellykket karriere og gjør alt mulig for å øke tjenesten. Derfor familien tar ofte en baksetet.
 Hun planlegger å gifte seg med ikke tidligere enn 30 år som en familie kan vente. Barn er representative for den typen kvinner som føder etter 35 eller ekskludere denne hendelsen fra hans liv.
 Tidligere var hun selve symbolet på lojalitet og hengivenhet til sin mann, nå administrert av bare fysisk tiltrekning. Og skal man dømme etter de vaner og moderne kvinne, hun blir mer som en mann. Etter i dag, så kan du ofte se på gaten røyking og alkohol upotreblyayuschuyu kvinne.
 Jenter ikke bryr seg om din helse, fordi i kaldt vintervær bruke meget lette ting uten å tenke på konsekvensene og mulighetene for å frakte et barn i fremtiden. Fra alt dette konklusjonen er at moderne jenter og kvinner lever bare for moro skyld.
 Den moderne kvinne kan ikke bli kalt patetisk og svak. I dag er det en målrettet mann som vet hva de ønsker fra livet. Hun er alltid streve etter noe uoppnåelig, til en ikke-eksisterende ideal.
 I dag er rettferdig halvparten av menneskeheten, akkurat som for mange år siden, talentfull, kreativ og smart. Forskjellen er at nå de vet og ikke skjule, men heller stolt av dette til sin fordel.
 Men modellen av den moderne kvinnen, selvfølgelig, det er positive aspekter, som trygt kan tilskrives perfekt utseende, ønsket om uavhengighet og mulighet til å tjene mye penger.
 Moderne sosial ideelle kvinne - en kombinasjon av omsorgs kone og mor fra tid til forretningskvinne. Dessverre, slå sammen disse to komplekse funksjoner kan ikke gjøre alle til lags.
 Undertvinge en kvinne bør ikke engang prøve. Hun skille og selvstendig personlighet med sine ambisjoner og tro. Det er bare nødvendig å omgi med omsorg og kjærlighet, for å få inn en anstendig inntekt familie, kjærlighet som det er og ikke snakke om sine mangler. Da forholdet vil bare harmoni og forståelse, og behovet for en fantastisk karriere og uavhengighet høsten av seg selv eller ta rimelige skritt.
 Bare alltid å være en ekte mann å søke et kompromiss i denne situasjonen, i stedet for å ty til vold mot det svake kjønn.
 Ofte, etter et møte med en megetsigende mann gammel kar'yerystka blir til god og imøtekommende kone og en god mor, en helt overgitt til hans familie.  
 Bokstavelig talt hver dag vi står overfor det samme problemet: par som har ringt familien, uforklarlig falle. Årsakene kan være forskjellige, men ifølge ledende sexopathologists landet, den viktigste årsaken til bruddet varige relasjoner er seksuell frustrasjon partnere med hverandre.


Seksuell nytelse: hvordan å overvinne komplekset?


 Men hver situasjon er ute, er vårt liv ingenting uten kompromiss. En utmerket måte ut av situasjonen vanskelig situasjon kan tjene som en åpen samtale med partneren din. Ikke skjule sine problemer fra kjære. Det er alvorlig skade forholdet.

 For å unngå komplisert å lære flere viktige tips.

 Alt dette er "første gang". Ikke få panikk frykt. Ikke bli hengt opp på sine feil, for det første, er de helt i det hele tatt, og for det andre, i forhold til fremtidig verdistigning de betyr lite. Siden da, redd for sine mangler er ikke nødvendig, det bare vondt fremtiden for sex.

 En av de mest komplekse kvinnelige brystet er langt fra ideelle universelt tredje dimensjon. Og av menn - øl magen eller noe annet. Men husk alle sine komplekser under sex bør rømme, slappe av og bare få og gi glede.

 Hvis sex ikke gi deg den ønskede tilfredshet, ikke nøl med å si dette partner. Dette er ikke noe galt der. Du kan fortelle ham om mine hemmelige lyster, og hvis du hjelpe ham måte, vil han stoppe på noe for å gi deg glede.

 I samtalen ikke prøve skam og ubehag, fordi det du sier - skapt av naturen, er det naturlig.

 Hvis du ønsker å besøke så erotisk og forførende sykepleier, og kan ha sex på taket av huset sitt? Ikke holde sine ønsker, sine drømmer, tross alt det er - et skritt mot å få deg en stor andel av adrenalin og moro, og for å oppnå dette målet vil ikke stoppe på noe. Sammen se kvalitet erotiske filmer, dele erfaringer av tidligere sex og frimodig si det ville gjenta eller prøve.

 Prøv å diversifisere din sex liv, prøver nye seksuelle positurer og plasserer sex, avslører uutforskede erogene soner, drømmer og fantasier med en partner. Dette er nøkkelen til et lykkelig og langt liv med partneren din.  
 Spørsmålet "Hvordan forberede for sex" kan ses fra ulike perspektiver: det psykologiske, fysiologiske og rent teknisk. Men jeg tror det ikke vil være feil hvis jeg merke til at en kvinne som respekterer seg selv og alltid streber etter å være en attraktiv og ønskelig å være alltid klar for sex. Hva trenger jeg?

Hvordan å forberede seg på sex


 Først, for god sex som vil være lenge i begge parter gode minner og et ønske om å gjenta møtet krevde en positiv mental innstilling. Hver kvinne denne bølgen av sine egne, fra rolig avslapning til lyse eksitasjon med skjelvende knær og synker i brystet. Det hele avhenger av humøret, sivilstatus og nærhet til partneren som du bør skje.
 Hva ville forberede psykologisk prøve å huske bildet av en kjær, husk at du vil like det, men det viktigste er å ikke forhaste seg de tomme drømmer og opphold på ekte bilder og ikke erstatte ekte sex kommende spillet av fantasi.
 Sekund, for å forberede for sex trenger å ta vare på rent fysisk eller fysiologisk side hvis du vil. Og vi snakker ikke bare og ikke så mye mulighet til rettidig bruk barbermaskin, tannbørste og elementære regler for hygiene.
 For å være klar for sex behov, først, for å være i stand til å akseptere kroppen din slik den faktisk er, men ikke av natur, men som det faktisk er som et resultat av din egen innsats. Sjelden mann i sengen ikke feire hans partner fordeler tallene, men sjelden kvinne ordentlig kan svare. Komme klar for sex bør nøye undersøke kroppen og bemerket at deler kan tjene den høyeste ros og godkjenning, og som er bedre å avlede oppmerksomheten.
Hvordan å forberede seg på sex

 Tredje, må du tenke om den rent tekniske siden av sex, og med det mener vi sikkerhet (i alle mulige betydninger av ordet) og komfort. I denne forbindelse, må i alle fall ikke stole på mennesker, fordi den erkjennelse av det meste av gutter når det gjelder kjønn, kan de synes bare i én retning. Det er lurt å skrive at først av alt bør du tenke på din komfort og sikkerhet. Ikke oversette alt for sin mann.
 Det er trist, men mest sannsynlig er det - ikke et eventyr prins og han ikke tror det ville gjøre deg min dronning, men bare det han vil ha sex med deg (og zmyrysya at i hans forståelse - Dette er den høyeste ros deg).
 Og viktigst av alt, den beste forberedelsen for sex - ingen høye forventninger. Jo mindre du forventer å få - spesielt som et resultat du vil.  
Яндекс.Метрика