Noen ganger, til tross for din beste innsats, er kjærlighet for alltid. Endeløse debatter og perioder med fremmedgjøring elsker å forvandle lidelse. Folk klamrer seg til å håpe på et mirakel, men kommer i stedet gradvis å innse at båten ned til familieliv, og forferdelig ordet "skilsmisse" har blitt virkelig form.


Oppførselen til kvinner etter skilsmisse


 På en skala fra stresset av skilsmisse tar selvsikkert på andre plass, elegant over sin destruktive kraft bare mannens død. Hvordan overleve denne vanskelige perioden, da eks-kone igjen alene?

 Hvis du ser at forholdet har uttømt seg selv - skal få styrke og la på tid. Ikke trekk samler bitterhet og harme. Når de bestemmer seg tid, gi deg selv en sjanse og ex-mann så snart som mulig for å finne lykken. Ikke la håp hvis du vet sikkert at du ikke vil være sammen. Hvor mer kjærlighet og respekt du vыkazhete åpenhet.

 Ikke vanskelig situasjon enda vanskeligere, og starter et nytt forhold på siden. Den allerede vanskelig vil rakne forholdet med ex-mann, og hvis en tredje person vplutaty Bedre bruk av energi til fredelige formål, sette punkt i tidligere forhold.

 Compliance Tips og venner kan spille en grusom spøk med deg. Tross alt, vil deres anbefalinger kommer fra erfaring, men selv om de er velmenende, er ganske forskjellig fra din alles liv. Det beste alternativet - lytt til din indre stemme.

 Imidlertid kan støtte fra familien ikke vondt. Ikke vær redd for å virke svak eller ulykkelig når behovet for kjærlighet og aksept. Så ikke vender seg bort fra venner og slektninger.

 Unngå folk snakke som gjør deg om og om igjen for å gjenopprette seg selv. Finn folk etter kommunisere med deg blir enklere. Ideelt sett, hvis det er en mann som er villig til å lytte til deg, men ikke gi råd. Hvis disse menneskene ikke har nær - vennligst lage blogg, la det alle negative følelser, og da vil det være lettere å bli kvitt dem. Hvis det er nødvendig, ikke nøl med å ta kontakt med eksperter.

 Ta bort alle sine ting - minst det ikke vil irritere deg hele tiden sine sår, bumping i gensere og sokker.

Oppførselen til kvinner etter skilsmisse


 Endre bildeoppdatering garderobe, hår malt, gjør manikyr. Minst med en følelse av stolthet ønsker du å se bedre ut enn før.

 En endring av natur, ta en tur et sted, aller viktigst - stopp lapskaus i sin egen juice. Da vil du se hvor mye mer liv i den vakre og interessant.

 Ikke tillat deg selv å hate den som skilt og ikke lever opp til dine forventninger - fine. Din rett - til å føle noen følelser og følelser. For å overleve de trenger tid, noen ganger - måneder. Finn et sosialt akseptabelt utløp for sinne, hat, frustrasjon - og de er sannsynlig å forlate deg. Men ikke prøv å rote ex-mann liv. Prøv å finne noe bra som skjedde i forholdet, og takke sin kone for det, og vybachytesya beklager, fordi å leve med hat fra fortiden er umulig.
 Hvis engulfing fortvilelse, frykt, skyldfølelse, sinne - tenk om selvfølelse og prøver ikke å gjøre ting som kan angre senere. Ikke innebære en konflikt av andre. Og respektere deg selv.

 Det kan være fristende å bruke antidepressiva, men det er - ikke den beste måten. De kan faktisk drukne ut smerten for en stund, men tillater ikke å leve, resirkulere den, og bare fryse negative følelser, gjøre dem til kronisk.

 Vurdere fordeler av et nytt liv. Du kan starte et nytt forhold, trenger du ikke å "jobbe" husmor serverer noen andre. Selv økonomiske vanskeligheter kan slå liv til det bedre, noe som gjør det mulig å foreta en vellykket karriere, og kanskje prøve noe nytt.

 Ta det beste av det verdifull erfaring av familielivet.

Oppførselen til kvinner etter skilsmisse


 La kreativiteten i livet ditt. Tenk på hva du har drømt om, og ikke være redd for å begynne å realisere dine drømmer.

 Mange unngå skilsmisse i frykt for at det vil påvirke barna. Selvfølgelig er dette en god grunn, men mye verre hvis barnet vil vokse ulykkelig familie.
 I en tilgjengelig form fortelle barna hva som skjer. Ikke prøv å skjule noe, vil det bare styrke sin angst og inspirere en følelse av hva de er å klandre.

 Det høres kanskje paradoksalt, men barn mye vanskeligere å tåle separasjon av foreldre er ingen krangler, er det vanskelig å forstå hvorfor skilsmisse hvis de får så godt overens.

 Forklar hva du er ute etter en mulighet til å gjøre alle bedre.

 Ikke i noe tilfelle er utpressing hennes eksmann, truer med å frata ham muligheten til å kommunisere med barn. Og den største feilen kan være et forsøk på å justere barnet mot faren. Fordi begge foreldrene er viktig for barnet - de er en del av ham, og brast mellom dem - betyr å miste seg selv. Fortelle at selv om du bor alene, og mamma og pappa elsker ham fortsatt, og alltid vil være en del av livet hans.

 Jeg prøver å, om mulig, ditt barn livsstil er ikke endret. Skole, underholdning, engelsk og tegne en sirkel - la det hele intakt.

 Skilsmisse - er sikkert veldig vanskelig. Du kan skamme seg, redd, fortvilet og hånd tidvis utelatt. Men husk den berømte Ring of kong Salomo, som ble skrevet: ". Og det vil passere" Nå er du starter et nytt liv fullt av fantastisk frihet. Så la alt det siste på forrige side.

 Gjengjeldt kjærlighet, kanskje, kalles kjærlighet du ikke ønsker å dele med deg og dine følelser forble ubesvart, eller, alternativt, elsker deg bevisstløs mann måtte komme fra deg fornektelse og lider av sine sterke følelser.


Gjengjeldt kjærlighet


 Ingen kan forutsi hvor godt vil bli kjent med det motsatte kjønn. Hver av oss før eller senere måtte forholde seg til kjærlighet, som ikke har noen svar.

 Hva vi føler når fall in love? Denne følelsen er ikke alle opplever i livet. Men hvis du skjedd å falle i kjærlighet, fra dette punktet oppfatte verden er i endring. Mannen virket litt beruset fra en litt glad, opprømt, som om de flyr i skyene, og tenker hele tiden om søte minutter med ham (henne). Magi og inspirasjon uten tillatelse brast i rutine daglig.

 Hvis du har en følelse av gjensidig Velkommen! Ikke kast bort et minutt. Nyte hvert øyeblikk med din kjære, føler all den kjærlighet som brenner deg. Bygge relasjoner, hvem vet, kanskje kommer til bryllupet, og vil velge en mann bestemt deg lykke til.

 Hva gjør jeg hvis objekt for begjær likegyldig til deg, og han bryr seg ikke for dine følelser.
 For å starte, kan du prøve å beskrive de følelsene som mennesker delta i en tid da deres kjærlighet er avvist.

Gjengjeldt kjærlighet


 Hvis følelsen ikke er gjensidig Mitt hjerte fall, ønsker ikke å gjøre, oppstår depresjon selv apati. Ønsker ikke å selv komme opp og friske opp før du går ut i byen, og det vil jeg bare låse deg selv hjemme, spise din favoritt iskrem, se romantiske filmer og plakater, masse gråt. Her det viktigste er ikke å ta noen forhastet handling.

 Så hva om du kastet Ikke "vbyvatysya" og bygge seg intriger. Livet er ikke over, og sies å være verdens kile person ikke konvergerte. Tenker spesielt om deg selv. Har alle som har rett til å ødelegge nervene, ødelegge din fred i sinnet. Husk at du er den beste, mest attraktive og unike person som fortjener kun det aller beste, og de som ikke klarte å se deg en fantastisk kvinne, det er hans problem. Så det er ikke din mann. Gled deg, fordi du var ett skritt nærmere å endelig møte med "sin mann".

Gjengjeldt kjærlighet


 Prøv å male punktene mulige tiltak for å bidra til å få ut av det undertrykkende tilstand som forårsakes av gjengjeldt gjengjeldt kjærlighet.

 •  Sitt ned, nøye vurdere om du trenger alt dette. Vil du tåler omstendigheter:
 •  Hvis du er villig til å akseptere det faktum at du ikke liker svaret, kan det la den være på plass. Du fortsetter å elske og ikke chayat sjeler i hans utvalgte, men det fortsatt ignorert og forbli likegyldig til de åpenbare manifestasjoner av din kjærlighet. Gradvis situasjonen du blir lei, og du bestemmer deg for å slå folk ut av livet ditt;

 •  Du forstår at du ikke kan tolerere likegyldighet av partner og fenomenet gjengjeldt kjærlighet du ikke liker. I dette tilfellet, må du forstå deg selv og finne en grunn. Hva du har en som tiltrakk ham til din person. Grunnene til at vi anser følgende med deg;


 •  Du tror han ga nytt liv. Deretter avklare i hodet på målet, vil gjennomføringen av som satte den aktuelle oppgaven. Bunnlinjen og mål - å svare på spørsmål, hjelpe deg å kjøpe gjengjeldt kjærlighet, og hvordan du skal si farvel;

 •  Hvis ovenstående alternativer som du ikke liker, kan du melde deg på spesielle seminarer / trening. Mange klarte å komme seg ut av gjengjeldt kjærlighet en vinner. Hvorfor ikke prøve, vil du være i stand til å plutselig bli forelsket i deg selv motstander.


 •  For å forstå bedre på grunn av hva du er i "trøbbel" kjærlighet, hvilke faktorer som påvirket den personen ikke viser noen interesse, kan du prøve å vurdere hva som kan være til grunn.

   Årsaker til gjengjeldt kjærlighet •  Fra fødselen har vi lært at vi er omgitt av varme og kjærlighet som vi gi foreldre, venner, slektninger. Senere møtte han de situasjoner når en person plutselig ikke liker, er det vanskelig å akseptere tingenes tilstand. Som folk blir eldre begynner å forstå at samfunnet kan oppføre seg noen ganger ikke den beste og riktig. Dette bør tas som er;

 •  Dine vaner, interesser, hobbyer og du vanligvis ikke er attraktiv for hans utvalgte. Utgitt to:
 •  Endre, endre deg selv slik at han ikke kunne forbli likegyldig;

 •  Vær deg selv og må finne en mann som vil sette pris på deg "og fra";


 •  Du er stadig i tilfeller av huslige gjøremål, og du absolutt ikke forbli i kraft og entusiasme levende samtale. Din indre liv står på lås og håndplukket bare blir kjedelig;

 •  Faktisk trenger du ikke noen. Bare forfølge stereotypier, sier de, må være den fyren, men i virkeligheten, vil han ikke trenger det. Fra dette og født meningsløse forhold som fører til bare en skuffelse;

 •  Primitive grunn. Du har ikke valgt en som deg, bare ikke i sin smak. Alle er unike, og åpne hjertet av hver er nøklene sine;

 •  Og grunnen mest ubehagelig for alle - i din elskede hjerte er allerede inkludert andre. Og her er et annet spørsmål, gjøre vårt ytterste for å sprekke union, eller glede oss i hans lykke og bedre å gjøre med livene sine og finne henne prins.
 • Яндекс.Метрика