Overraskelse loverÅ komme opp og gjøre en overraskelse for hennes elskede ektemann, trenger du litt fantasi og oppfinnsomhet av kvinner. Men en slik fantastisk utstilling av følelser må styrke forholdet, bringe dem i harmoni, gi dine kjære person positive følelser. Så ikke frata elskede ekstra grunn til glede, og meg selv - hyggelige muligheter til å vise hvor mye du elsker og setter pris på ham.
Du kan overraske ham deilig mat
Først av alt, må du bestemme hva som overrasker elsker. Selvfølgelig, de som glede smaken, behagelig for øyet, men også understreke den kjærlighet og interesse av kvinner til hans person. Nå tenker nøye hva mannen din liker. Kanskje han liker godbitene? Deretter gjøre det til en romantisk middag med levende lys brenning. Og du kan, for eksempel, å kjøpe i butikken flis elskede sjokolade pent skrive den ut og la på et varmt sted i flere timer. Deretter en nål natsarapayte henne fine ord som du ønsker å si til din kjære. Bare forsiktig sikre emballasjen og legg i kjøleskapet. Når din ung person vil ønske å drikke te eller kaffe, som en dessert, be dem om dette miraklet sjokolade. Utvilsomt vil det være dobbelt hyggelig å spise en søt overraskelse.
En annen overraskelse - en romantisk retrett
For å gjøre dette, må du fjerne overraskelse i en god hotellrommet eller leiligheten. Hvis du har barn, sørg for at de forlater med noen i denne romantiske kveld. For saklig fra din overraskelse var en lys, intriger og suge Bare ikke fortelle ham hvor du skal gå. Det vil være mye mer interessant hvis han kommer hjem i leiligheten din, i en fremtredende plass finner en fin kommentar der du mystisk informere ham om hvor du skal lete.
Hvis du bestemmer deg for å lage mat ham en overraskelse på et hotell, prøve parkering i forkant at det gjennomføres ved ankomst på din mann skutt nummer. Neste trinn er avhengig av din fantasi og oppfinnsomhet. Hvis din romantisk ung mann, deretter som en overraskelse kan antennes og sted i hele rommet duftende stearinlys, vystelyty etasje og et bad med roseblader, lage varmt bad, lager opp på champagne. Hvis du er hyggelig å danse og din ektefelle - en kjenner av orientalsk kultur, kan danse for en privat magedans. Bare ikke være lat til å ta pre-profesjonelle dansere et par leksjoner - for ikke å ødelegge hele overraskelse.

Selv om kjæresten din har gjentatte ganger vært i badekaret, ikke være opprørt, fordi hoveddelen av overraskelsen - dette er ikke tiden i badekaret, nemlig deg. Være original. Har din favoritt drosjesjåfør med en foreløpig enighet om at det ikke gjelder for destinasjonen. Når han skal kjøre til bad, instruere ham om fremtiden bevegelse av en telefonsamtale eller SMS-meldinger. Når din dyre endelig åpne døren til badet, før øynene der følgende bilde: tente lys overalt, i luften behagelig duft og en forførende kjole du møte ham med åpne armer.
Ikke bekymre deg, vil din kjære være like fornøyd med en hyggelig overraskelse. Dessuten, for å gjøre det ikke så vanskelig. Men, faktisk, de fleste moderne mennesker trenger ikke materielle gaver av kvinner, er det mye mer viktig å endre den vanlige situasjonen, uforglemmelige følelser og følelser som kan gi din overraskelse. Derfor, hvis du er minst noen ganger vil behage en fyr eller en mann som overraskelser, det vil alltid være ved siden av deg og ingen konkurranse fra andre kvinner du ikke er redd.
Du kan gjøre tilføyelser til å overraske
Som en ekstra premie for sin elskede ektemann helt perfekt telefon, e-bok eller noe av tilbehøret til datamaskinen hans. Menn elsker teknikk. Hvis din kjære er en bil, kan du gi noe tilbake til sine edle "stjeler". For elskere av musikk egnet kjøretur med vakre komposisjoner skapt av deg personlig. Ta zadekorirovat det.
Har din kjære er sannsynligvis noen hobby. For eksempel, hvis han samler mynter, våpen, vil jeg våge å kjøpe en ny utstilling for samlingen. Men først er det nødvendig å foreta sikker på om det har det du skal gjøre.
Vær kreativ, ikke å gi sin kjære person noen trivielle ting som barbering, brennevin, øl briller, undertøy. Det kan ikke anses som slike presenterer et oppriktig uttrykk for din kjærlighet, men som en gave "for show".  
Hva du trenger for et bryllupWedding Celebration - hyggelig og vanskelig test for det unge paret. Med beslutningen om å starte en familie, må du nøye vurdere alt. Evne til å ta felles beslutninger, til å inngå kompromisser, for å gi - en integrert del av planleggingen av et bryllup feiring. Riktig utformet og godt organisert bryllup hendelse vil tillate deg å nyte denne gledelig hendelse. Hver individuell ferie, ingen generelle regler som kan holde alle feiringer. Men det finnes retningslinjer for å hjelpe deg med å organisere ditt bryllup.
Forrige planlegging bryllup

Etter å ha definert dato for bryllupet, husk at du trenger minst tre måneder for å bruke en registret kontor (må betale på forhånd kvitteringer). Når du planlegger en ferie, for å begynne å bestemme hvilke bryllup du vil - stor og frodig eller i nærheten av hverandre. Vil avhenge av budsjettet. Hovedpoenget i forberedelsene til bryllupet er spørsmålet - hvem er å organisere feiringen. Du kan velge alle organisatoriske forhold gjennom sine slektninger og venner og kan overlate alt stresset med å forberede og gjennomføre spesiell ferie byrå.
I tilfelle du bestemmer deg for å kontakte byrået, vil dine bekymringer være begrenset til kontroll av den ansatte og etaten valg blant de tilgjengelige alternativene.
Hvis du gjør bryllupet, er det best å begynne å trene så snart som mulig, slik at de siste dagene bare hyggelige ting. Selvfølgelig er det bedre å stole på deres økonomiske evner, ikke låne penger eller å utstede kreditt. Hvis du trenger hjelp, kan du ta det fra sine foreldre, alle andre gjeldsforpliktelser er i stand til å outshine ferien din i fremtiden.
Alminnelig klargjøring av bryllupet du trenger
Utarbeide en liste over gjester, bestille billetter. Send (distribuere) invitasjon ønskelig i 15-20 dager før feiringen. Det er nødvendig å sjekke med inviterte gjester som vil delta, og som ikke vil komme, det vil hjelpe deg med å forberede festbord. Selvfølgelig må du ha flere seter i reserve. Hvis blant de inviterte gjestene er på besøk, må du ta vare på deres bolig for natten (eller to).
Må bestilles på forhånd bankett rom på en restaurant for å diskutere menyen velger du drikker.

Velg en fotograf (du kan gjøre dette på anbefaling av venner eller kunngjøring), sørg for å se det fungere å ha en idé om stilen til fotografen. Sørg for å diskutere dine ønsker med en fotograf på jobb.
Be om et bryllup toastmaster, om mulig, bli kjent med andre videoer feiringer, hvor han jobbet brødrister. Diskutere dine ønsker, ikke forvente å fullt smake bly, legge til kommentarer og foreta justeringer i manuset.
Pre-behov for å løse problemet med musikere, kanskje dette vil hjelpe Toastmaster (vanligvis jobber de sammen). Ikke glem om musikk første danse bruder. Det er nødvendig å vurdere og bestemme seg for et bryllup konvoi å transportere og å flytte gjester (du må kanskje ikke bare til persontransport, men også minibuss). Diskuter på forhånd med drivere ruten. Kanskje en egen post er å gi en bryllupskake.

Fin og nyttig "ting" i forberedelsene bryllup

Når de viktigste organisatoriske problemer løst, kan fullt ut vie sin oppmerksomhet hyggelige gjøremål - valg av brudekjole for bruden og brudgommen. Kjole og drakt du kan leie eller kjøpe, kan du også bestille en kjole i en syerske. I alle fall sørge for at klærne var ikke bare vakker, men komfortable (du må være i dem lenge nok). Hvis feiringen er beregnet for to dager, forberede kjoler og bryllup neste dag (de trenger ikke være så fantastisk som den første dagen).
Gifteringer velge på forhånd som en smykker butikken er kanskje ikke den størrelsen du ønsker, og du må vente.
Bånd for dekorere biler, ballonger, champagne, sjokolade, brød for bruden og brudgommen, håndkle (som du gjør ditt første felles skritt i registret kontor), mynter for å spre - all nødvendig informasjon for å forberede seg på forhånd.
Ivareta sikkerheten for sine gjester i maskiner som vil være i bryllupet skal være utstyrt med førstehjelpspakker. Aksje opp på nødvendig tilførsel av medisiner og feiringen (f.eks allergi medisiner, aktivert karbon, hjerte drops, vendelrot).
Når du er ferdig direkte opp til anledningen, kan du tenke på bachelor brud og utdrikningslag for brudgommen. Innsatsen som er gjort for å organisere feiringen bryllup hjelpe deg i denne ferien fullt ut oppleve atmosfæren i det gøy og nyte denne gledelige begivenheten vil gode minner fra hvilken varme deg i mange år.  
Hvordan bør kysseDet er mange forskjellige "arter" av kyss. Med kyss en mann uttrykker sine følelser, opplevelser og følelser: kjærlighet, hengivenhet, omsorg, hengivenhet, takknemlighet, glede, medfølelse. Som spenningen mor kyssing sovende baby og småbarn smiler til henne i en drøm. Hvor søt klem og kyss utveksles mellom venner som ikke har sett. Med gledestårer møtt med kyss foreldre til voksne barn. Grunn til å kysse uten ord si "love" to hjerter i kjærlighet.

Hva skal til for å skikkelig kysse
For å kunne kysse leppene kjærlighet og behov. Vi lærer å elske og føle kjærlighet for deg selv til å vise følelser fra barndommen. Foreldre bør huske at et barn skal ikke bare klandre og straffe, men også vise vår kjærlighet - hugging, kyssing, taler ord av godkjenning og beundring. Fra en tidlig alder barn dannet et forhold til verden og den emosjonelle komponenten spiller en viktig rolle. Hvordan rettmessige plass i samfunnet ta babyen var eldre, i stor grad er avhengig av riktig holdning av foreldre.
Evnen til å elske og bli elsket legges fra de første dagene av livet. Grunn til å kysse min mor sender barnet sitt varme og trygghet. Husk hvordan treffer barn som løper etter en kyss til min mor. Kiss - den mest effektive medisin for smerte.
Kjærlighet - er ikke bare brødre, men også for å gi oppmerksomhet, varme, hengivenhet. For dine kyss var alltid hyggelig til din kjære, ikke glem om hygiene. Hold styr på dine lepper, unngå uttørking og sprekkdannelser, peeling. Bruk fuktighetsgivende og nærende balsam. Om nødvendig, skrabyruyte leppe hud, kan du bruke det granulære honning eller sukker. Se ikke bare for leppene, men den friske luften. Ikke glem å pusse tennene, skylle munnen etter å ha spist, sjekke tilstanden på tennene av en tannlege, bruk tyggegummi. Anbefalingene vil være nyttig for både kvinner og menn.
I noen tilfeller er det hensiktsmessig å kysse
Den ærverdige vennlig kyss på kinnet, velkomst eller farvel kyss tapre ridder hender, kysse på den offisielle seremonien, "business" kyss mellom kolleger, etc. Avgjøre hvor relevant visse visning av følelser, vil etikette hjelpe deg og din motstanders reaksjon. Vær forsiktig og sympatisk respons på en annen person. Ikke pålegge dine ønsker - det kan føre til helt motsatt (negativ) holdning mot deg. Nærmer mannen å kysse, ta hensyn til hans atferd - enten det er å møte deg eller alternativt avvist.
Vennlige, profesjonelle og formelle kysser trenger ikke å være lange, relativt korte symbolske berørings lepper. Varighet kyss mellom venner, kjærlig avhenger av deres gjensidig ønske.
Lære å riktig kysse
Kanskje du ikke bare lurte på - hvordan å kysse, enten du er i stand til å kysse? Konkret svar på dette spørsmålet som det finnes ingen klare instruksjoner. Selvfølgelig er det generelle retningslinjer som vi vurdere.
Grunnregelen er ved å kysse oppriktighet og gjensidighet. Det første anbudet kyss mellom en fyr og en jente - en følelse av at du er klar? Hvis du ser på hverandre samtidig beholde sin syn, så er du klar for den første intimitet av dine lepper. Komme nær partneren din før leppene touch, velger hverandre hender. Ikke komprimere mye leppe, slappe av og følge dine følelser. Kysse gjennom språk (fransk Kiss) for første gang er ikke nødvendig, men i denne sammenheng enten forbud. Du skal føle deg selv og din partner.
Lukk øynene mens kyssing - er mer generelt en myte enn en nødvendighet. For noen hyggeligere å se på partneren mens kysse noen ønsker å lukke øynene mine for et dypere dykk inn i verden av opplevelser.
Riktig kyss - er først og fremst en oppriktig kyss.Kysse uten å føle det samme som er usaltet parabolen. Hvis du elsker - kyss, du trenger ikke å skamme seg over sine følelser. Kyssing kan være lys, mild, lidenskapelig, grådig, selv et kyss, fylt med følelser som kan mirakler. En sensuell kysser (oppriktige og spennende) bør bli henvist til det punktet hvor dere begge er trygge på sine følelser. Og selvfølgelig, ikke kysse i offentligheten. Din oppførsel kan være frustrerende for andre, ikke glem om barna. For lidenskapelige visning av følelser passe mer avsidesliggende sted.
Følelser overvelde deg, du vil kysse - ikke strymuytesya - kyss og ha det gøy! Gi deg selv og din kjære folk glede.  
Яндекс.Метрика