Nylig butikker var uvanlig parfyme med feromoner. Det naturlige spørsmålet: hva er det og hva de gjør?


Parfyme med feromoner


 Feromoner - et spesifikke stoffer som er nødvendige for å øke sex appell til folk av det motsatte kjønn, og åndene av disse stoffene er aromaer av de mest populære merkene av ånder, som brukte slike stoffer.

 Noen skapning utskiller feromoner. Man så sterkt reagerer på lukter, og hvis lukten gir ham nytelse, så det stiger humøret. Og når en person plutselig begynner å føle seg (noen ganger ubevisst) spennende duft av et annet barn, så er det spenning i ham, blir han forstyrret, økt følsomhet. Parfyme med feromoner, er nettopp opprettet for økningen av slike brudd.

 Ved hjelp av Pheromone parfyme er veldig praktisk. Først av alt, ikke i det hele tatt glemme favoritt duft som grunnlaget ånder er Parfyme populære merkene, som er lagt i produksjon av konsentrerte feromoner.

 Pheromone parfyme flaske gjort ganske kompakt, krever det ikke mye plass i vesken eller vesken, kan parfyme fjerne og oppdatere duft. Disse åndene har ublu priser. Kjøp disse åndene kan hvem som helst. Slik parfyme med feromoner vil være en flott gave til dine venner, og du trenger bare å velge den smaken som de elsker.

 Hvordan det er feromoner? Hvordan fungerer de? En rekke studier og ulike eksperimenter var bevis på at det er biologisk aktive stoffer som forårsaker sterk seksuell lyst hos kvinner og menn. I menneskenesehulen reseptorene er vomeronazalnoho kroppen feromoner påvirker hypothalamus og limbiske system i hjernen, den person av det motsatte kjønn, noe som bidrar til å tiltrekke seg oppmerksomhet.

 I den menneskelige endokrine kjertler har også muligheten til å fordele sex feromon, men de produserer det i tilstrekkelige mengder til å gjøre en sterk innvirkning på kvinner, og dens innflytelse er svak, på grunn av bruk av deodoranter, parfymer og så videre.

 Forskere var i stand til å identifisere og skille konsentrert feromon, som ble en del av åndene.

 Jeg er sikker på at mange, kommer til apoteket, sett, solgte parfyme med feromoner, men alt det samme de er mye billigere å kjøpe spesialiserte sex butikker. Skeptikere kan si at feromoner, det er bare en annen fiksjon og ikke verdt å bruke penger på slike ånder. Men la oss legge til side følelser og vende sin oppmerksomhet til fysiologi, kjemi og fakta: feromoner - er ikke noe mystisk substans er en organisk forbindelse som slippes ut ved spesielle kjertler på huden. Noen skeptiker kan si: prøve og sjekke.

 Denne liten flaske parfyme med feromoner skjult kjærlighet, spenning, stort ønske og tørst for intimitet, sex appeal, underskriftskampanje og ubeskrivelig glede. Nå kan du oppleve alle disse følelsene for deg selv. Noen få dråper parfyme og du vil alltid ta hensyn til du liker menn og kvinner.

 Få mennesker er i stand til å uttale setningen: "Hvis du vil, kan du vinne hjertet av enhver kvinne" eller "Jeg føler ikke noe problem å ha sex med gutter." Noen ganger kan du høre en erkjennelse av at ektefellen, er det ingen grunn til å være misfornøyd med hverandre. Alt kan endre seg. Trenger bare å bruke parfyme med feromoner, og alltid være ønskelig eller ønskelig.


 Sex i vann er svært variert og velsmakende. Mange mennesker som liker alt nytt, uvanlig, ekstrem foretrekker å ha sex på badet, i bassenget, i badekaret, sjø, innsjø eller elv. Denne sex gjør mye god følelse, men du trenger å vite om sine problemer og flyttinger.

Sex i vannet


 Hvis du velger en dam, elv eller innsjø, er det bedre å gå bort fra byene øde sted der vannet er renere og mindre farlige dager elementer splintres og rusk. Unngå skittent vann. Og selvfølgelig bør du ha miramistin eller annet antibakterielt middel.

 Hvis havet, ikke glem at sjøvannet tærer sår, brudd, skrubbsår som kan bringe glede i stedet for ubehagelig og smertefullt. Ikke gjør kjærlighet med sterke bølger langt fra land. Og, selvfølgelig, sjekk bunnen der du kommer til å "svømme" til når "svømmende" unngå skader steiner eller fragmenter.

 Hvis du opplever tørrhet eller irritasjon på hånden og ikke har tilstrekkelige midler, vet du at lys kan brukes antiseptisk spytt. Denne applikasjonen (du - og han vil samarbeide) og hjelpsomme og hyggelige. I havet mange ganger fjernet tangibility vekt, så prøv alt som er vanskelig å prøve i sengen.

 En annen ting - badekaret. Par ofte gå sammen i dampbadet. For å få mest glede i damprom sex ikke gjør. I damprommet kan: dårligere helse og økt press og at i beste fall. Det er ikke anbefalt å gå til isen vann umiddelbart etter dampbad, vent minst 15 - 20 minutter.

 Et annet interessant, trygg og enkel måte å ha sex i vannet - bad. Fantasier i dette tilfellet du kan tenke på mange, roseblader, stearinlys, røkelse pinner og lamper, essensielle oljer, skum, dempet musikk.

 Det er bare naturlig smøring, selvfølgelig, vasket med vann, og hvis du har veldig sensitiv hud, kan vaskemidler gi tørr, irritasjon og ubehag. For ikke å føre til ulempe deg selv før du har samleie, vaske sine halvdeler og meg selv og såpe skum med og stakk med en kunstig smøremiddel oljebase. Den samme oljen vil redde deg og delt beslutning sjel.

 Beste alternativet - at partnerne fikk møte hverandre eller til en kvinne på toppen, og mannen holdt ass. Selv om badet er lite, kan disse Postures gjerne bruke og nyte. Ikke sitte på den glatte og se at det ikke var i nærheten enheter som er plugget i.

 Dusj bad ansett som mer praktisk og effektiv. Det viktigste å skli, og enda bedre podstelit antiskli matte.

 Men i bassenget mange argumenter for å ha sex. Det klor og saltvann, mer plass enn dusjen eller i badekaret, muligheten til å bruke mer element og få uforglemmelig glede. Anbefales også for en endring for å eksperimentere gjør kjærlighet på madrassen og oppblåsbare baller.

 Verdifulle råd partnere som liker alt nytt og ekstrem, prøve sex i regnet. Mange folk hisser lyden av regn, vind, som erter, våt kropp og hår. Hvis du liker det tiltrekker seg - så fremover - mot en ny følelse!

 Det er egentlig alt du trenger å huske på å sikre komfort. Og under ingen omstendigheter ikke glem å ta et håndkle.
 Og - igjen, selv etter å ha sex under vann, ikke glem om prevensjon. Å ikke gli av kondom, og bære en partner behov for å gå inn før en dukkert i vannet.  
 alle de noen gang har hatt sex (og de som sannsynlig, mer enn halvparten av menneskeheten) vet at lysten og opphisselse kan fange opp når som helst og hvor som helst. Og med en så sterk eksitasjon sex er enda finere og lysere.


Alle spissfindigheter sex utendørs


 Så, som nevnt, kan vill lidenskap fange på ethvert sted, for eksempel i naturen. Mange par trakk seg tilbake til buskene og kanter for å utvide sin kjedelig og ensformig intimitet. Men i denne tilsynelatende hyggelig opplevelse det er mange nyanser og fallgruver.
 Hvis du ønsker innhyllet i parken, i tillegg himmelsk glede, risikerer du å sette noen private deler utstilt forbipasserende. Og vel, hvis du passerer den samme par i kjærlighet, forstå og kanskje misunnelse. Men hvis du ser en interessant barn? Dårlig eksempel sende.
 Eller verre, gentlemen politiet prymityat til feil tid. I et mislykket sex kan få som straff visst antall dager eller plikten til å betale boten. Så hvis du bestemmer deg på dette eventyret, velge et veldig koselig sted hvor ingen ser.
 Et annet alternativ - en skog. Det er fortsatt vanskelig. Selvfølgelig, folk mindre enn i parken, men det er andre beboere, maur, mygg, knott, veps og andre vederstyggeligheter. Jeg snakker ikke om dyr mer. Selvfølgelig, i dag er det mange hjelp av bitende insekter. Og landet kunne legge noe mykt å unngå kontakt med kvister, pinner, steiner og andre ting som kan skade soft spot.
 Kanskje alle drømte om sex på bredden av elver, innsjøer, og best av alt, selvfølgelig, på stranden. Som slike vakre scener som vises i filmen: elsker rive hverandres klær og tydde til røyskatt. Men det er faktisk langt fra det.
 Først sjelden stranden på ettermiddagen fri til å bade og sole seg. Så du bør nok komme opp med slike intime formål om natten. Men det er ikke alt. Stranden er mye sand (eller grus, med mindre sandstrand), som ikke er overraskende, men ganske upraktisk, fordi begge har evnen til å trenge sandkornene i de mest uventede steder, selv når man bader eller ligger på stranden, og bare i sex og enda mer. Så lå på sand teppe eller hvis dette ikke vil være din klær (i disse øyeblikkene du ikke trenger det, så kan du riste).
 Hvis du utfører igjen eksempel på en favorittfilm, bestemte vi oss for å prøve sex i vannet, husk at vannet vasker bort den naturlige smøring og følelser ikke kan gå veldig hyggelig, i motsetning til forventningene.
 Beste alternativet - en hytte eller hus i landsbyen med nettstedet. Det er der territoriet tilhører bare dere to, og landet har ikke nødvendigvis sex. Du kan gjøre dette i en hengekøye eller på verandaen (som kan være en sofa). Den eneste gangen - er det interessante naboer som kan yzoschrytsya og klatre stigen for å se dette showet.
 Og husk, noe sted du ville ikke ha bestemt seg for å ty til amorøse gleder, bør alt gjøres med lidenskap og gjensidig ønske. Oh, og ikke glem de grunnleggende reglene for sikkerhet.  
Яндекс.Метрика