Positiv tenkning hjelper i alles liv!

 I vår alder av flyktig alle hver dag omgitt av mange skiftende hendelser, hundrevis av følelser og opplevelser. For å overvinne livets hindringer og finne nye interne krefter vi trenger en positiv tankegang. Sine fordeler og fordeler psykologer obpysaly tusenvis av sider. Selvfølgelig, det er de som tror dette er dumt. Akkurat hvor effektive kraften i positive tanker?


 Hva kan gi oss positive tanker?


 Siden livet kan ikke ta negative følelser og forsvinne. Lang undertrykke sorg og depresjon, noe som gjør ser lykkelig, ikke - det kan negativt påvirke din psykiske helse, forårsaker ukontrollerte følelser. Teknologi av positiv tenkning vil avsløre din indre styrke og hjelpe overvinne ups og slipp.
 Positiv tenkning vil vise hvordan du kan gi varme til andre, vil gjøre adopsjon av hver løsning i øyeblikk av glede. Det vil gi deg den nødvendige motivasjon og entusiasme, økt motstand mot stress, som fører til bedre helse. Det vil være sammen om å utvikle sine personlige egenskaper (det vil øke selvtilliten), vil du finne styrke til å oppfylle ønskene til sinnet (det er krefter til en ny hobby eller undergrave penger for ønsket turen).
Positiv tenkning hjelper i alles liv!


 Psykologi av positiv tenkning


 Hvordan sette seg selv på en ny måte? Hvordan bruke kraften i positiv tenkning?
 Først, husk alt livet - et klasserom og atferd (din, kolleger, slektninger) - er lært. Bruk denne uvurderlig erfaring for egne formål. Stoppe selvmedlidenhet og presse mest mulig ut av denne situasjonen - i fremtiden vil det hjelpe deg.
 Sekund, prøver å flykte fra de ordinære problemer og late barn (mye bedre ville være hvis du pospilkuyetesya med sine røyk). Barn er i stand til enkelt å kvitte seg med negative følelser, avslører hans sjel bare positivitet og kreativitet. De er ganske naiv, har de ikke bry byrden opplevd årene. Barnet er i stand til å se en sandhaug boligkompleks med mange veier og lys. Bruk fantasien i full, vaske grenser.
 For det tredje, fullt utforske sine evner og interesser. Betale de tingene som du lar så mye tid. Som litteratur? Lese flere bøker. Glad i militær simulering? Vel, det tar hjernen og hendene lange kvelder. Elsker å lage mat? Vær modig, meld deg på matlagingskurs, lykkelig familie med nye retter, perfeksjonere oppskrifter studert. For å gjøre dette, kan du alltid finne tid selv i et stramt daglige timeplan. Slutte å kaste bort din egen tid på tankeløse tv-titting (selvfølgelig, hvis det ikke er vitenskapelig og pedagogisk kanal), er det meningsløst å surfe på internett. Bedre bruke denne tiden til å gjennomføre sine drømmer.
 Ikke glem at du trenger å gjøre hver dag så effektiv som mulig. Ditt liv tilhører deg. Prøv å løse ethvert problem beste. Kanskje at ingen ville legge merke til, men gjør det for deg selv.
 Noen negativ behov for å overleve, smile og gå videre. La smilet vil være i kraft, men snart vil det gå inn i en vane, og du vil lett oppleve negative følelser.
 Setter pris på din tid og energi, nyte omgivelsene. Positiv holdning vil til slutt, etter mange repetisjoner. Ikke være trist hvis noe ikke fungerer. Jobb hardt, og positivt liv vil alltid være med deg.
Positiv tenkning hjelper i alles liv!

Gjør din bryllupsreise minneverdig

 Dager med forberedelser for vielsen - den mest spennende perioden for fremtidige nygifte. Det er logisk at en av de viktigste punktene er trening hvor og hvordan paret vil holde sin bryllupsreise. Det faktum at på nyansene er nødvendige for å ta hensyn til når du planlegger, vil du lese i denne artikkelen.


 Det perfekte stedet for en bryllupsreise


 Først bør du bestemmer deg for hvor du ønsker å tilbringe bryllupsreisen. Dette kan være tom kysten blå havet, privat villa i det fjerne tropisk øy der den eneste lyden av bølgene vil distrahere deg fra den endeløse glede. Du lukker som ferie? Da bør du ta hensyn til følgende områder:

 •  Den dominikanske republikk;


 •  Karibiske øyene øygruppen;


 •  Maldivene;


 •  Seychellene;


 •  Hawaii;


 •  Thailand;


 •  Goa.


 • Gjør din bryllupsreise minneverdig

   Og hvis du er lei hele dagen med å ligge på stranden, og du vil ha noe mer aktiv og interessant, da, selvfølgelig, ta hensyn til den gode gamle Europa. Et stort antall mulige retninger for enhver smak, budsjett og varighet du vil nyte. Du kan være alene i den mest romantiske byen i verden - Paris eller tapt, holde hender, blant gamle gatene i Praha. Den hundre år gamle kultur av kontinentet vil ikke la deg gå lei for et øyeblikk nei. Du kan gå til de gotiske slott, smake et utvalg av europeiske retter og selvsagt nyte hverandres selskap.
   Du kan selv velge å plassere sin bryllupsreise i henhold til sine fordeler i klima. Du om varme, sol og Middelhavet temperament? I så fall kan det være lurt å stoppe på steder som:

 •  Italia;


 •  Spania;


 •  Portugal:


 •  Hellas.


 •  Men hvis du lukker de nordlige vinder, koselige kvelder tilbrakt sammen foran peisen med et glass med noe varmt, så bør du definitivt stupe inn i skandinavisk stemning. Norges fjorder fortrylle deg, kan du spennende retter Finland og andre land som ligger i nord, bare zakolduyut sin innbydende atmosfære.
   Hva ville du velge: nord, sør, øst eller vest - dere begge å være komfortabel og interessant. Du både elskere av ekstremsport? Da er det logisk at det vil plukke en resort hvor erfarne instruktører vil hjelpe deg å mestre det med minimal risiko. Hvis du alltid har drømt om å være blant restene av gamle sivilisasjoner - Egypt er alltid klar til å åpne opp for deg på den andre siden.
  Gjør din bryllupsreise minneverdig


   Noen detaljer som må vurderes når du planlegger en bryllupsreise


   Den første og viktigste delen av forberedelse bryllupsreise er et pass. Hvis ikke, så må du betale for reise i landet, fordi selv om du velger en tilstand som ikke krever visum - pass kreves i alle fall.
   En annen like viktig detalj kan kalles minimal legeundersøkelse før du reiser. Dette gjelder spesielt i tropiske land. Enig utrolig irriterende i stedet for lat strandferie for å komme til sykehuset etter å ha blitt bitt av noen insekt.
   Du lese om dette stedet kjent som den beste for bryllupsreise. Du vet om detaljene verdt å vurdere når du planlegger. Du sikkert få din perfekte bryllupsreise, fordi uansett hvor det skjer - det viktigste at dere to. Når du er i kjærlighet ser på hverandre, bryr seg ikke hvem landskapet utenfor vinduet.
  Gjør din bryllupsreise minneverdig

   Brud - en tradisjonell og nesten integrert del av bryllupet feiring. Men at dette tiltaket var ikke banalt, er det viktig å tenke over hver minste detalj.
  Tradisjon og interessante ideer brud

   Hvor kommer denne saken?


   Tradisjonen med brudepris har vært kjent i lang tid, og det er vanskelig å si nøyaktig hvordan det hele var. Det finnes flere versjoner:
 •  I Russland, datter av foreldre var assistenter. De renset, kokt, vasket. Og brudgommen, som plukket opp denne familien assistent, måtte kompensere foreldrene til slike skader.

 •  Ifølge en annen løsepenger var noe av en pappa og mamma takknemlighet for det de har brakt en slik fantastisk kone og elskerinne.

 •  En annen versjon er knyttet til de gamle tider da stammene fortsatt eksisterte. Som du vet, ekteskap innenfor samme stamme var uønsket og kan føre til utryddelse av den type incest. Og fordi unge mennesker har forsøkt å velge bruder fra andre stammer. Og ofte forholdet mellom fødsel var veldig spent. Og for å berolige jentas foreldre, gjorde brudgommen forskjellige tilbud.

 •  I dag penger til bruden ikke forventet, men likevel mente at brudgommen som ønsker å få sin favoritt, må passere flere tester. Den eneste måten han kan bevise sine følelser og vise foreldrene til bruden og hennes venner til å være i stand til å beskytte og ta vare på elsket det.

   Hvor du skal holde løsepenger?


   Fra plassen innløsning bestemmer noen ganger ganske vanskelig. Vanligvis alle hendelsene utspiller seg i den bosted av jenta, fordi brudgommen skulle ta den andre halvparten av sin fars hus. Men det finnes noen alternativer:
   Kjøp av bygningen. Hvis rommet er ganske romslig, kan innløsnings trygt holdt i et privat hjem eller leilighet. Du kan forhånds forberede seg på rommet og plassere det som du trenger.
  Tradisjon og interessante ideer brud

   Og hva hvis gulvarealet ikke tillater hendelser i det? Mange bestemmer seg for å "okkupere" tilnærming. Dette alternativet er også mulig og er mulig. Men hvis inngangen er smal og skitne, brudgommen, hans venner og gjester vil ikke være veldig glad for å være i det. Og beboerne kan forhindre.
   Hvis været tillater det, la all handlingen foregår i gården. Utendørs bestå testen og se hendelsene vil være mye morsommere. Når alle oppgavene er fullført, vil brudgommen gå inn i rommet og se hans kjæreste.
   Om sommeren kan du utstyre hjørnet for bruden utendørs. For eksempel, hvis et privat hus og meget romslig gårdsplass, så hun kan være i lysthuset. Men lysthus må vedlegge eller dekke noe, fordi hans elskede brudgommen ikke skal se.

   Hva gjør jeg?


   Scenario innløsning kan være hva som helst. Her er noen dristige og originale ideer.

   Fabulous innløsning


  Tradisjon og interessante ideer brud

   Ta på en tomt på noen eventyr. Det beste alternativet, selvfølgelig, er fortellingen om kjærlighet, hvor hovedpersonene ikke kan kombineres, men i betydningen av å lede dem til hverandre. Alternativer:
 •  Askepott. Naturligvis vil rollen som Askepott spille bruden, og rollen som prins - brudgommen. Konkurranser kan variere. For eksempel kan en ung person bli bedt om å hjelpe en elsket: feie gulvet, ta mais eller potetskrell. I tillegg kan brudgommen engasjere øynene sko å gi bruden og hennes prøver å tilby noen jenter, og velg deretter en sjelefrende. Generelt, lese nøye gjennom eventyr, fantasi og slå handling.

 •  Sleeping Beauty. La brudgommen kjemper mot dragen og andre skapninger, er i en tett skog og overvinner hindringer for å endelig kysse sin sovende skjønnhet og vekke henne, ødelegge spell.

 •  Tema innløsning


   Du kan ordne løse-stil "Pirates", "Cowboys" eller "Robbers». Velge sentrale temaer, oppfinne ulike konkurranser og tester for brudgommen. For eksempel kan pålegge en cowboy lasso-løkke for flasker eller selv på raske hester, hvis rolle vil bli spilt bort. Pirater kan søke etter skatter og røvere vil gjøre vårt ytterste for å lure bruden og hennes foreldre.

   Adventure


  Tradisjon og interessante ideer brud

   Innløsning kan bli omgjort til en ekte søken! Her kan du tenke på:
 •  For å starte, bestemmer på det området der hendelsene vil utfolde seg. Han bør være kjent. For eksempel kan du velge det området der bruden og brudgommen oppfylt.

 •  Deretter bestemme på stedet der bruden vil vente brudgommen. Dette kan være en koselig kafé, en elegant restaurant eller en skjønnhetssalong. Kanskje hun ønsker å gå for å besøke felles venner.

 •  Nå tenker over ruten. Hvert stopp må være for bruden og brudgommen relevant og kjent. For eksempel kan det første punktet i ruten være et sted første date suite, den andre - et yndet sted for fotturer, den tredje - den mest besøkte sted.

 •  Tenk oppgave. Hvert punkt av stopp brudgommen bør testes. Ja, du kan invitere ham til å lete etter noen viktige detaljer som vil fortelle deg hvor du skal gå neste.

 •  Bla leiligheter


   Den opprinnelige innløsning i leiligheten - er det også fullt mulig. Brudgommen kan tilby reinkarnert som en detektiv og se etter en brud på hennes føtter. I prosessen med å lete etter en ung person kan samle noen gjenstander, som vil spille rollen som personlige eiendeler favoritt. Og til alle ting kan legges oppgaver.
   Oppgaver kan være annerledes. For eksempel kan du stille spørsmål om leiligheten:
 •  Hva rommet er en favoritt for bruden?

 •  Der bruden gjemte som barn?

 •  Der gjemte hun godteri da jeg var liten?

 •  Hvor er bruden tilbringer mest tid?

 •  Hvor er hun ikke liker å bo?

 •  Forresten, kan bruden gjemme seg i et skap eller pantry, vil dette komplisere søken og gjøre dem mer interessante.

   Det motsatte er sant!


   Heftig og Creative innløsning alternativet - en løsesum vice versa. Det er ikke brudgommen bør testes og kjøpe bruden og bruden brudgommen. Prøv å bryte stereotypier og overraske gjestene!

   Konkurranser og målsettinger for brudgommen


  Tradisjon og interessante ideer brud

   Til alle hadde det gøy og morsomt, må du finne eller komme opp med originale og uvanlige oppgaver og tester. Her er noen alternativer:
 •  "Velkommen alfabetet." Brudgommen skal for hver bokstav i alfabetet (bortsett ubrukt) si ett slag ord for bruden.

 •  Brudgommen tilbyr tre kopper: en av dem salt vann i den andre - sure i den tredje - lysbilde. Hva vil være ansiktet til den unge mannen, og livet venter på de nygifte.

 •  Brudgommen og hans venner må synge en serenade for bruden eller kjærlighetssang.

 •  Passasje i rommet som venter bruden, kan du forsegle tapet. Brudgommen sine pauser og deretter refundere tap foreldre.

 •  "Jeg vet for en søt fingre." Ark er strukket stramt, det er noen hull. Disse hullene bruden og hennes venner har til å sette anonyme fingrene på høyre hånd og brudgommen må gjette hvilken finger tilhører favoritt.

 •  "Total Recall". Brudgommen spørsmål om ung brud og relasjoner, og det bør gi dem de riktige svarene. Hvis mislykket, er den unge mannen å betale for feil.

 •  Nyttige tips


  Tradisjon og interessante ideer brud

   Noen nyttige tips om en foreclosure:
 •  Eventuelt velge manuset og konkurranser i poesi. Improvisasjon er mye mer interessant og dynamisk, og et stykke papir slipper å lese.

 •  Ikke velg en jobb som kan fornærme brudgommen eller gjester eller bli overrasket.

 •  Planlegg på forhånd og sørg for å beregne den optimale varigheten av foreclosures som nettopp hadde giftet registraren.

 •  Hvis du bestemmer deg for å bruke en ferdig manus må "justere" den under bruden og brudgommen.

 •  Bør verken noen skjevhet for penger. I stedet kan brudgommen utføre oppgaver: danse, synge, fortelle vers.

 •  Sørg for å forberede seg på forhånd for innløsning av attributter og kostymer som alt gikk hardt og moro.

 •  La løsepenger bryllup, og du vil huske for livet!  
  Яндекс.Метрика