Psykologi av familierelasjoner: de grunnleggende reglene for suksess.
 Familieliv For mange er dette uttrykket høres skummelt. Likevel, for mange år å være ved siden av hverandre med samme partner, for å dele med dem et felles tak over hodet, en seng, et bord og sette alle feilene - som er knyttet til hvilke familieforhold og ekteskap.
 Faktisk er det vanskelig å venne seg til og bli sammen med den personen som tidligere var helt fremmed, og nå en betydelig del av livet ditt. Men så du gifte deg med ham ut av kjærlighet, men under sliping - er en integrert del av de første årene av livet, vil du tåle. Nesten hver ektepar på de andre, femte eller sjuende år som bor sammen (hvert par individuelt) en krise av relasjoner: begynne å irritere disse tingene og øyeblikkene som fortsatt rozchulyuvaly, mindre ønske om å skynde seg hjem til sin elskede og ofte ønsker å flykte fra andre.
 Hva familie
 Familie - er den samme jobben, men ta en ferie eller helg vil ikke fungere. Å bygge en sterk forening skal fungere i svette, hardt. Og denne byggingen vil ta et år eller to. Så vendepunkt - krisen i familieforhold - Risikoen for at din familie kokong ikke kan slå inn i en magisk sommerfugl, hvis du legger til dette arbeidet ikke Vær tålmodig.
 Hvordan forbedre relasjoner
 Du føler at Unionen overvinner seg selv? Et behov for å gjøre noe og ønskelig tiltak bør være så effektiv. For å starte, ta et stykke papir og dele den i to halvdeler. I den første delen, skriv hva du ønsker fra din ekteskap, men ikke fra en kjær. Prøv så mye som mulig å bruke pronomenet "vi" og unngå setningen "jeg vil ha ham." Av den ideelle familie bør streve sammen så mye lettere å oppnå målene.
 Nå fyller i den andre kolonnen, hvilken liste hva du gjør for å oppnå disse relasjonene i familien, som nevnt i første kolonne.
 Liste klar? Vel, nå lese. Det er lite sannsynlig at den andre kolonnen du får mange positive punkter, fordi hvis forholdet mellom deg og din halvdel var det uorden, mest sannsynlig i den andre delen av arket du vil lyde som følger: "Jeg prøver å fange en mann i en løgn", "Jeg er fortsatt i det irriterende "," jeg ofte skandaler i detalj "," Jeg har alltid misfornøyd ", etc. Med en slik suksess er virkelig vanskelig å slå en kokong av en sommerfugl, men sjansen er alltid det viktigste - tid til annen for å rette på situasjonen.
Psykologi av familierelasjoner: de grunnleggende reglene for suksess.

 Reglene for suksess
 Så, for å starte, følge disse reglene:
 Din mann er den beste! Ikke uhmыlyaytes leser dette tilbudet, må du være sikker på at din kjære - en pålitelig og stabil, snille og hjelpsomme mennesker. Tross alt, valgte du det, så er det verdt det. Selvfølgelig, hvis du gift for kjærlighet, og ikke på en "for noen, men ville snart." De visste at for å gå, og hvis det ikke er tillit til partneren din, for så å bygge relasjoner komplisert. Ikke vær redd for å prise hennes elsker, å si at han er den beste. Ja, først vanskelig å føle hva du sier, men hvordan du bruker ros manipulasjon (til mannen kjøpte en ny frakk eller noe annet) - er fundamentalt feil beslutning;
 Ikke sette en masse spørsmål. Noen gang lurt på hva din ektefelle blir, som bruker alle pengene der hans stash? Før du spør ham, tror det er verdt. Dette avhøret vil sannsynligvis føre til krangel og din favoritt Dodge lære bedre. Sannsynligvis, og du har en stash, og du har heller ikke alltid ønsker å svare på eventuelle spørsmål. Sett deg selv i stedet for hennes mann og avstå fra å gjøre det. Løft alt i noen form for setninger som: «Vi endte (produktliste)", "jeg så i butikken er en god og billig sofa", etc. Denne mannen forteller om hvor mye penger han vil snart sette ut av vesken sin, og samtidig som det vil, han får som belønning;
 Gi en mann en privat plass og tid er ikke poprekayte hans ekspedisjoner til naturen med venner eller uskyldige handlinger i en bar fordi han ønsker også å slappe av etter jobb og få litt hvile. Selvfølgelig, dette bør ikke tas med i vanen blir normen, men sjeldent møte med venner gjør ikke vondt.
 Psykologi av familierelasjoner er at sjelen og hjertet av familien er en kvinne. Så vise litt tålmodighet og visdom, og deretter din familie kokong nødvendigvis slå inn en vakker sommerfugl!
Hvordan å få en mannlig Capricorn?
 Du har forelsket seg i denne imponerende, intelligent og attraktiv person? Du erobret hans sinn, tilregnelighet, ønsker du å være sammen med ham, som en steinmur, besluttet vi å knytte liv for alltid? Selv om du er skilt, vil du sannsynligvis være i stand til å slå en mannlig Capricorn, i vår innsats, vil ta hensyn til særegenheter ved hans karakter og funksjonene som er iboende i nesten alle medlemmer av dyrekretsen. Du tror at du kjenner godt din kjære? Likevel fortsetter å studere det, ta hensyn til kvaliteten karakteristisk for mannlige Steinbukken. Det er tvetydig, hemmelighetsfull, skjuler ofte følelser og intensjoner under dekke. For ham er det viktig å lykkes, for å erobre den mest fantastiske toppen, plutselig finne seg selv på den avslutt tape først, når ingen mistanke om at det er med i kappløpet. Det er mangefasettert og uforutsigbar, foretrekker å skjule den sanne intensjoner og tanker. Litt bundet, kan være latterlig sjenert og altfor offensiv. Setter pris på det, respektere sine idealer, det være seg uunnværlig for. Prøv å tenke på samtalen, endre atferd og å bli elsket nye, uventede og uunnværlig. Da har du sikkert vil returnere mannlige Steinbukken!
 Møt Steinbukken og lære å forstå det
 Din mann Steinbukken har klart å overraske deg med uventede ting som merkelige konklusjoner opprinnelige syn på ting? Du trodde at du ville snakke med en ny person, Steinbukken er returnert til deg forskjellige ansikter, slo selvmotsigende oppførsel? Det faktum at du er bare ikke så godt kjent med din kjære. Være oppmerksomme på ham i fremtiden, studere den og prøve å forstå dybden av de vanskelighetene med den minste av hans karakter og atferd. Husker noen funksjoner som er karakteristisk for mange mannlige Steinbukken.
 1.  Mystisk. Vanligvis mannlige Steinbukken er på ingen hast med å dele sine planer og tanker. Han liker å holde sine store og små hemmeligheter, nøye gjør kontakter. Steinbukken i stand til å overraske selv den kvinnen som bodde sammen med ham i mange år. Dette har sin egen sjarm - med din favoritt vil du aldri bli lei, han vil fortsette å erobre deg, og etter mange år.
   Forsiktig. Hva forårsaket mysterium mannlig Capricorn? Det faktum at partneren din rett og slett redd for å være sårbar, for å vise sine svakheter, returnere tilbake til en potensiell fiende eller åpen per person er ikke absolutt tillit. Din oppgave - å tjene denne tilliten, men det trenger ikke blande seg inn i det personlige livet av en kjær. Det må være i det, selv om du har langt sammen.
   Sjenert. Overraskende, beholder selv middelaldrende mannlige Steinbukken en viss grad av beskjedenhet, spesielt i forhold til kvinner. Det er litt begrenset, det er vanskelig å innrømme sine følelser. Steinbukken ikke si vakre ord, men du bør ikke fornærme det. Husk å merke seg nyansene i hans karakter å objektivt vurdere relevant for deg elskede.
   En veldig ryddig. Ja, pedanteri mannlig Capricorn det kan noen ganger gi inntrykk av at favoritt over deg bare gjør narr. Ta denne funksjonen av hans karakter og bli en pedant som det. Valgte er viktig, verdsatt han orden, fasthet og ro. Ønsker å slå en mannlig Capricorn, absolutt Utvikle en ryddighet og ansvar, eller liv på noen måte ødelegge forholdet.
   Fan antikken. Man-Capricorn setter pris på tradisjon, gamle elsker, han stoler mer konservativ og se eldre slektninger, de nye trendene. Du må ta vare å respektere alle at det er dyrt. Ellers du ofte ønsker å krangle med Steinbukken og han liker ikke det.
   Romantisk. Som det er rart, men kjæresten din kan fanges og naiv, og du amaze viser uvanlig romantikk. Han er alvorlig og praktisk, men det er en kilde til dyp og skjult romantikken.
   Din elskede er avgjørende for å erobre nye høyder, lykkes og bygge en karriere. Man-Capricorn ofte svært ambisiøse, men ikke viser det. Dykker inn i alle saker av din utvalgte, hjelpe ham å flytte til målet. Hvis du klarer å være nyttig for ham, er han sikker på å komme tilbake, og du vil ikke ønske å forlate.
   Returnere mannlige Steinbukken: blitt uunnværlig og organisk del av hans familie
   Bli hjemme, naturlig, unngå hykleri i relasjoner og ikke prøve å manipulere elsket. Du vil være i stand til å slå en mannlig Capricorn, hvis virkelig vnyknete hans begjær, lidenskap, blir nærmest ham og uerstattelig venn, rådgiver og pålitelig partner. I tillegg må du logge inn til sin familie. Husk noen enkle tips.
  1.  Beste vertinne, omsorgsfull kone. Husk at de fleste av de mannlige Steinbukken tendens til å finne er en mann, ikke en kjæreste for en kort periode. De er ikke fans av flørting, liker ikke å kaste bort tid på slike underholdning. Steinbukken detaljert og ser ideell, ønsker å finne lykke og komfort for livet. Du trenger å legemliggjøre de egenskapene som han verdier. Ta vare på den, lære å lage mat, kan du ta med hjem leksjoner gøy - fordi du gjør det for den elskede.
    Elskede medlem av en stor familie. Menn Steinbukker høyt plassert sine familier, setter pris på dem tenke dypt respekterte eldste. Du trenger for å møte ikke bare idealet om Steinbukken, men gode ideer om kvinner med hans familie. De elsker det, vil det bare god vilje til deg ganske krevende. Sørg for å kontakte dem.
    Tilnærmingen til mannlige Steinbukken. Her ligger en av de viktigste hemmeligheter retur av din kjære. Prøv å opptre åpent og påtrengende. Ikke vær redd for å be om hjelp fra sin familie. Sblyztes dem, sette den varme forhold, prøve å ta dem. Hvis du klarer å overbevise dine slektninger valgt som er klare for en du er glad i det hele tatt, for det vil være en bedre kone, en omsorgsfull og lojal, er du sikker på å returnere den mannlige Steinbukken.
    Behersket. HURT hjerte mannlige Steinbukken håner og historier om mørket der du sank etter hans avgang, er det ikke nødvendig. Det er usannsynlig å komme tilbake til deg med medfølelse. Snarere, Capricorn bare bestemme selv hva du gjør alle slags mennesker, og ønsket om å gjenopprette relasjoner han får helt. Han trøster oss med tanken på at da vil du komme over en passende mann og finne lykke.
    Praktisk og trygg. Disse kvalitetene du vil være i stand til å lykkes vise når du snakker til sin mann, Steinbukken, prøv å fortsette dialogen. Være hyggelig, hyggelig, bør ansiktet ditt ikke beholde spor av tårer og nattvåkenetter. Prøv å finne noen spesifikk grunn til at du ønsker å gjenopprette forholdet. Tenk på en felles sak, tilby hjelp og bli nyttig for Steinbukken i virksomheten.
    Pålitelig partner klok rådgiver. Selvfølgelig er denne metoden ikke passer for alle, men likevel prøve å bruke den. Et utmerket valg - å bli en Capricorn mannlig forretningspartner. Det er bare en av dem som lett overføres forretningsforbindelser privatliv. Selvfølgelig, bare vellykket. Begynne å bringe din elskede lykken i virksomheten - han vil sette pris på deg igjen. Forstå alle nyansene i hans arbeid, sjekk kontaktene, søke etter nødvendig informasjon. Samlet mestret alle nødvendige verktøy. Og bidrar til å bringe tilbake den elskede mann av Steinbukken. Bare ikke være påtrengende som følger og prøve å gjøre alt som om det meste av æren fortsatt tilhører Steinbukken. Han er en mann, ikke du.
    Og et annet viktig punkt. Hvis du ikke endre bildet, vil det være forbundet med mannlig Capricorn med noe uheldig og negativ. Du skiltes. Også, må du alltid være sexy, attraktive. Charms, sjarm og femininitet erobre. Kjæresten din ikke forsømme den intime sfære kan være lidenskapelig for år.
    Minyaytesya, etablere kontakt med dine kjære valgt, står for et unikt og uerstattelig, erobre og sjarm! Du vil sikkert være i stand til å slå en mannlig Capricorn.  
Яндекс.Метрика