Relasjoner i lagetNormale forbindelser i klubben - en svært viktig komponent, noe som fører til tilfredshet i arbeidet med enkeltpersoner. For kvinner, tynn og sensitiv natur, relasjoner i klubben dobbelt viktig. Vårt humør, balanse og fred vil avhenge av teamet der vi befinner oss.
Fra det øyeblikket når vitenskap HR spesielt styrket i vårt land, har mange ledere av ulike selskaper begynt å anvende denne kunnskapen i praksis. Som anvendelse av vitenskap på menneskelige ressurser i alle hoder utilsiktet møtte det samme problemet: som ennå å bygge et forhold i teamet? Tillate ansatte mot slutten, uformelle relasjoner eller å insistere på strenge og forretningsmessige relasjoner på jobben. Resultatet er så i hvert av sine regler og etablerte sin egen atmosfære, som i det hele tatt, uansett hvor ønskelig, og integrere og vedta sine regler nødvendig.
Formelle forbindelser
Noen av lederne fortsatt se til at i sine selskaper holder seg strengt formelle forhold og i alle fall ikke tillate. De ærlig tror på det faktum at det er helt arbeidsatmosfære, underordning og hierarki og formelle relasjoner i laget - dette er nøkkelen til suksess.
Eksempel på livet
Omgjengelig og energisk person kommer inn i et selskap som tilbyr tjenester innen datateknologi. Hun bemerket umiddelbart at blant de ansatte i selskapet ganske kaldt forhold. Hun mener oppriktig at blant de ansatte teamet bare ikke ha en leder og prøver å ta alt i sine hender. På det første forsøket på å gjennomføre planen sin energisk person ble umiddelbart kalt "teppe" til myndighetene. I samtale med sjefen jenta gjorde det klart at dette teamet pryzemlyat eneste formelle forretningssamarbeid. Etter omtrent et halvt år hun verdsatt denne type forhold og så dem mange fordeler.
I så fall, hvis du kommer inn i et team, må du glemme om oppriktigheten i andre og ikke å diskutere i alle fall ikke å snakke i retning av sine overordnede. For informasjon om deg selv må heve bare en kort stund. Dette teamet vil føle litt spenning, men også du vil føle humøret. Ikke prøv å endre den allerede veletablerte prinsipper, som hvite kråker gjelds steder ikke bo.

Avslappet forhold

I dag, næringslivsledere er ofte unge og talentfulle mennesker. Og her er de tilbøyelig til en annen type forhold med laget. I disse selskapene er det et prinsipp "på jobben, hjemme," som er grunnen til at det er satt vennskap, feire ferier sammen, og i utgangspunktet i alle disse gruppene sammen for å slå "du". Denne western-stil grupper, føles hver person enkel og naturlig måte, uten å være i stand til å fortelle sine samtalepartnere om deres styrker og svakheter, snakke om livet og om meg selv. Vel, selvfølgelig, hvis informasjonen ikke ta plassen til noe som er nødvendig, og ingen kan bruke det mot deg.
Praksis viser at selv i disse gruppene må forholde seg avstand. Unngå unødvendig sladder og åpenbaringer, prøver ikke å svare på provokasjon skjult. Det bør huske på at det viktigste problemet med disse gruppene er at den russiske mentaliteten ikke oppfyller vestlige relasjoner. Det er derfor du kan ikke bare de relasjoner.
Fravær Management

Det er også en tredje type forhold som ikke forfølge et mål og produserer ikke en eneste HR-strategi. De fleste slike selskaper drevet av gamle lederne herding. De betaler ikke oppmerksomhet metoder for personalledelse. I slike organisasjoner ansatte utvikler på sin egen ordning. Heller, i et lag er uløselige konflikter og skjult kaos. I slike konflikter ofte sent eller for tidlig til alle ansatte involvert. Mye tid og i et team er å løse personlige problemer og relasjoner med kolleger. Dette er en stor innflytelse på akkumulering av yrkeserfaring, og spiller også en viktig rolle i misnøye i ditt arbeid.
Du definitivt nødt til å møte mange vanskeligheter, for å vinne respekt og ødelegge barrierene hvilket lag ville du ikke har fått. Universell metode for å bygge relasjoner eksisterer, på grunn av dette, har den enkelte leder en ordning som bygger han sine egne lover og endre dem. For å ha alt godt i en eller annen fast, må du forstå systemet av relasjoner og ta rollen vil du trenger for å spille der, selv om ikke kjent for deg.  
Hvordan holde kjærlighetenHvordan holde kjærlighet, omsorg og respekt for hverandre i år? Dette problemet er av interesse for mange. Ved oppstarten romantiske forhold alle synes så spektakulært, og viktigst av alt, ha tillit til at det vil vare evig. Men sløv følelse av nyhet, kjærlighet slappe av, gjøre mindre innsats for å gjøre hverandre et godt inntrykk. Begynner klager og beskyldninger, de blå bildene vises trivielt. De fleste par kjærlighet er, de kan ikke takle problemer og skilsmisse. Dette er uheldig, selv om det er noen følelse test - hvis du ikke har vært i stand til å gå gjennom med den første alvorlige krise, så det er ingen god vilje. Men for de som ønsker å holde kjærligheten og å bedre forholdet, er det mange alternativer.
Hvorfor er kjærlighet
Etter år med forhold med slike nostalgi nevnt første månedene ... Vandring i filmen, en romantisk spasertur i måneskinn gjennom byen, til felles besøk filmlerretet en rockefestival, og noe annet. Men den bekymringsløse liv før eller senere komme til en slutt. Livet vanedannende og du er mer sannsynlig å tilby sine otmahyvaetes halv flaske vin hver for chat, gjemmer seg bak tretthet, montere eller stabel av retter uvaskede vaskeri. Det velkjente mønsteret?
Forresten, tror et øyeblikk, og hvor ofte du lurer på om helsen til dine kjære, hvordan er deres dag? Dagens hektiske livet mange av oss en sjanse til å forlate en konfidensiell samtale kvelder, nattlig turer med familien din. Noen er alltid opptatt med noe. Under dekke av tilsynelatende velstand akkumulert misforståelser, sinne og den resulterende frustrasjon og likegyldighet. Det enig, veldig ofte vi tror at alt dårlig at favoritt skjønt erstattet, alltid krever det noe eller krenkende; barn ikke lyttet til, snarere enn å spille og lage bråk i gata, fører de en gjeng med venner i huset. I disse dager, når det ikke er tretthet, hvile og du føler deg bra, du vil ikke merke støy i huset, men glad for ham hjertelig møtt en mann. Men realiteten er annerledes, og det er skremmende, frustrert liv og tror du at kjærlighet ikke kunne redde, bare ringe dine amorøse relasjoner kan være en strekk.
Det er noen tegn som signaliserer problemer mellom partnere:
• Flytende sex;
• hyppig bedrageri av en ektefelle;
• feil løfter partner;
• krangler begynne på flat mark, og forsoning gitt hardere;
• akutt følelse av eierskap, torturere mistenkte;
• redusert til et minimum kommunisere med en kjær;
• stadig aksentuert svakhetene i hverandre, og fordeler - blir ignorert;
• ofte uten noen åpenbar grunn er det ubehag, irritasjon;
• hadde følelsen av at noe subtilt endret og ikke til det bedre.
Hvis du finner denne listen mer enn ett symptom som oppstår regelmessig i ditt forhold til din kjære, kan du trygt si - din kjærlighet er truet, og for å løse dette problemet bør definitivt.
Aktive skritt for å bevare kjærligheten
Hvis du oppdager at din kjærlighet er nervøs med fiasko, være sikker på å komme og jobbe til sjanse til å holde henne fortsatt. For å begynne, sette seg ned ved bordet og en kopp te, snakk med hverandre uten bebreidelser eller på noen måte skylden. Nå er det viktig å forstå hva som er årsaken til problemet - tretthet, svik eller noe annet. Husk: Ikke prøv å forandre en person til enhver pris, "justere" den for deg selv. Snakk om hva du bryr deg om, stille. Og vit dette: det er nødvendig å løse problemer som de kommer. Dersom det etter en annen krangel som du vanligvis stille i noen dager, problemet er ikke løst ved dette og kjærlighet med et smell blinker. Nå for dere begge er viktig å finne en konstruktiv løsning på et vanlig problem og lagre din kjærlighet.
Lære å høre og respektere personlige holdning av en kjær, lytte til ham. Kanskje han ser ganske annerledes kjøling i forholdet (og kanskje ikke ser ham, kanskje han forstår kjærlighet annerledes enn deg).
Prøv å lære å tilgi. Faktisk er tilgivelse tilgjengelig for noen få, ofte tause harme, gjemt dypt i sjelen pidtochuyuchy kjærlighet inne, selv om ekstern avstemming fant sted. Lang erfaring negative følelser for et kjærlighetsforhold vil ikke fungere. Vær åpen og alltid oppriktige i sine følelser - og når du gjør det bra, og hvis dårlig. Dette er din favoritt person vil forstå deg bedre.
Note løgn - fiende av kjærlighetsforhold. Ikke undertrykke hverandre, ikke skjule og si sannheten. Løgn gjenspeiler dårlig på velferden til ekteskap, gitt at det plutselig kan bli en realitet.
Hvis årsaken til konflikten var et svik, er det viktig å bestemme mulige fremtidige kjærlighetsforhold, begge parter vil ha dem til å fortsette, og de er enige om å fortsette å leve under de nye regler og andre forhold - uten svik og forræderi? Tross alt, vil en person ha for å overvinne harme, og en annen - en følelse av skyld. Ikke gå etter svik av kjærlighet? Bare sannferdig svar på disse spørsmålene vil bidra til å gjøre den riktige avgjørelsen.
Aldri involvere i deres konflikter med sin mann og barn, venner og slektninger. Tiltrekke utenlandske, du dermed bare gjør de vondt, og vil føle seg skamfull over sin oppførsel og skyldfølelse. I tillegg kan intervensjons foreldre bringer unødvendig splid i forhold, fordi de - de som er interessert i hovedsak i velferd for sine barn, og derfor partisk.
Hvis du er seriøs om situasjonen komme ut av vinneren og holde kjærligheten, kan du ta kontakt med en psykolog som spesialiserer seg i å løse problemer i familien. Folk over hele verden er å snu til slike spesialister og bruke dem til å lykkes takle sine problemer, finne kjærlighet og harmoni i forholdet.

Hvordan spare i årevis kohannyana

De aller første feilen mange kvinner gjør - feil prioritering når den først satt på huset. Vanligvis en annen enn rengjøring kvinne går også å jobbe på hennes skuldre og i utgangspunktet foreldre. Hvordan kan vi romantikken, i nærvær av så mange oppgaver. Men noen kvinner uforklarlig klarer å perfekt kombinere alle sakene, og de alltid finne tid for seg selv og sine kjære. Hemmeligheten om hvordan å gjøre det hele er riktig fordeling av saker og deres vilje til å ofre noen av dem. Men den grunnleggende regelen - alltid sette interessene til hans familie over noen andre interesser.
Den andre store feilen kvinner gjør når du ikke betaler nok oppmerksomhet til deres utseende og garderobe, naivt å tro at man "kommer og så." Selv etter å ha bodd med en kvinne i mange år, soul menn er jegere, og for å holde den kjærligheten de trenger minst tidvis møte denne jaktinstinkt. Prøv noen ganger overraske sin favoritt ny måte kjole, frisyre, ny kake oppskrift, åpne en ny evner og talenter, være interessant og mangefasettert personlighet. Først av alt, være interessant for seg selv. Når en kvinne fiksert på bygningen, arbeidslivet, hun slukket øyne og hengende skuldre, velger hun praktiske og komfortable klær, sko uten hæler. Selv om en mann elsket hans kjæreste, til slutt han yret sitt forhold til seg selv og begynner å behandle henne kult.
Barn er også lite sannsynlig å sette pris på den sanne verdi ny rett å lage mat hvis mor brukte et par timer, men zavyzzhat glede hvis mor ønsker å leke gjemsel med dem eller dekomponeres Solitaire, gå til dyrehagen eller utstilling av veteranbiler. Husker en ukrenkelig regel: du kan absolutt læres opp til å jobbe i et forsøk på å fly opp på karrierestigen, men setter stor pris på dine suksesser bare din familie og spesielt din elskede. Men her kommer an på kvinnen, er det viktig for en å holde sin kjærlighet til en annen - for enhver pris å ta stol direktør i selskapet.
Endelig resultat oppnådd, arbeid og overvinne krisen, og holde kjærlig forhold. Men dette betyr ikke at problemet er ikke mer. Lagre kjærlighet er viktig, og når dette er gjort, brygging et annet spørsmål - hvordan å hindre en gjentakelse av situasjonen. Tilstedeværelsen av paret evnen til å løse problemer å trykke, som viser omsorg og forstå hverandre vil ikke løse disse problemene. Disse menneskene elsker muligheten til å spare mye mer.
Kjærlighet - et stort arbeid og kamp med seg selv, forsiktig, lang og møysommelig arbeid med selvutvikling. Lære å akseptere alt som det er, og være forberedt på en rekke vanskeligheter. Mer enn en gang du blir nødt til å ta vanskelige avgjørelser og variert, men det viktigste at de var riktige eller nær den. Kjærlighet kan ikke leve under samme tak med egoisme, så mange par må bare lære å leve igjen med ham og med behovene til en kjær.
Følg råd: behandle folk på den måten du ønsker å behandle deg. Ikke bevise sin sak for enhver pris, ikke gå ned til trusler, trusler, grov tone, løgn eller skarpe uttalelser. Husk at du trenger hverandre, det vil sikkert hjelpe deg til å bli litt nærmere, holde de fleste bugs og holde kjærligheten i årene som kommer.  
Яндекс.Метрика