Årsakene til skilsmisse
 Oppdatert statistikk ødelagt ekteskap vokser svært raskt. Hvorfor er folk så tilfeldig begynte å behandle ekteskap, en familie. Tidligere, på tidspunktet for våre bestemødre og oldemødre å skape en familie og ekteskap var mye mer alvorlig, fordi, sannsynligvis, skilsmisse på den tiden var mye mindre. Hva er grunnen til dette uaktsomhet?
 I dag folk er ganske lett å skilsmisse, pause. Mange ekteskap er opprettet i en hast, tilsynelatende vet ingenting, og alt, bestemte seg for å gifte seg, og ytterligere forhånd tenker på noe ikke fungerer, selv om ikke alle av oss tenker på fremtiden, tenk det på noen annen måte. I utgangspunktet virker det bekymringsløse familielivet, kjærlighet, forståelse, trivsel, fødsel og oppdragelse av barn sammen og bli i ekteskapet, etter en periode du begynner å forstå at virkeligheten ikke liker ideen og våre forventninger. Og som et resultat, i stedet for å kjempe for deres familie folk foretrekker å forlate.
 Innholdet i artikkelen:
 Årsaker
 Hva blir det neste?

 etter å ha gått gjennom en skilsmisse ofte folk er redd for å gå inn i et nytt ekteskap. Ostupyvshys en gang, ikke så lett å glemme det. Derfor, i denne situasjon er det viktig å forstå årsaken og trekke de riktige slutninger.
 Sannhet si at folk lærer av sine feil, så hvis det seg slik at det første ekteskapet var ikke vellykket, og til slutt gikk skilsmisse, bør du ikke hastverk med å skape ny familie for ikke å tråkke på samme rake. Vel alle tenke og veie godt se til sin utvalgte. Ta deg god tid, alle - det er individualitet, hver har sine egne behov, livssyn, lære i utgangspunktet, i det minste forstå hverandre.
 Gifte seg er et svært viktig skritt i livet ekteskap laget i himmelen - ikke for ingenting at de sier så. Skape en familie og barnefødsel, er du ansvarlig selv for en person i et ekteskap, familien deg en. Og ødelegge ekteskapet, hver brikke et familiemedlem tapt, slik at bare minner. Best av alt, før de bestemmer seg for å skille seg, fortsatt tid til å diskutere og vurdere mulig du gjør den største feilen i livet, adlyde impulsivitet og bilde.
 Ro deg ned, tenke, gå oppsøke psykolog, prøver å lagre en eksisterende familie deg fordi når du tar en beslutning om etableringen, er du styre noen tanker. Ikke rush, ruin bygget, er det alltid lettere å gjøre enn å bygge nytt.  
 Ønsket om å behage oppstå fyren i enhver normal jente, noen ganger hun ønsket å skape en gjensidig sympati, som i fremtiden kunne hoppe inn i et seriøst forhold, og noen - fristerinne ville bare trekke mennesket til seg selv, for egoistisk formål eller til å reagere på det mer lojale og tilgivende. Men hvis du legger hånden på hjertet, vi kan ærlig si at ikke alltid fungerte bra for kvinner seduction spell. Hvorfor er det?!
 I dag skal vi snakke om hvorfor en av jentene klarer å behage mannen og den andre ikke. Og viktigst fortelle hvilke metoder som bør brukes i en rekke situasjoner.
Hvordan å behage en fyr

 Hvordan å behage en fyr som er eldre enn deg
 Først av alt, i dette tilfellet, må du studere gutten, hans hobbyer, smaker, hobbyer, livsstil, livsmål, prioriteringer, etc. Først etter all denne kunnskapen, bør du begynne å planlegge for seduction menn. Hvis en fyr eldre jente 2-4 år, bør deres levemåte og generell syn på livet være omtrent det samme, så det er vanskelig ikke oppstår. Men hvis gapet øker, så folk kan virkelig skiller seg fra gutter med hvem du måtte utgangspunktet avtale.
 Prøv å endre utsiden, du må kle å matche hennes kjæreste, så vil det være lettere å komme i kontakt med deg (å si). Du trenger ikke å kle seg i samme prisklasse, som setter folk (for eksempel hvis det er ekstremt dyre ting fra kjente merkevarer). Det som teller er at du hadde samme stil. Men den stilen der går han å jobbe - det er ikke nødvendigvis de klærne der han var komfortabel med sine smakspreferanser lærer bedre i en uformell setting.
 Å behage fyr som vil endre seg over ikke bare utad, men også internt kurs. Igjen, er det nødvendig å begynne å studere mennesket. Noen gutter liker jenter selvforsynt, selvsikker, selvstendig og målrettet. Andre, tvert imot - ubesluttsom, engstelig, sjenerte, infantile og trenger omsorg. Dumt å tenke at hvis en fyr eldre, er han som en jente med voksne livssyn. Ja, det kan skje, men ikke alltid, fordi mange menn ønsker å føle at det er kvinner som er avhengige av deres tanker, penger og mannen makt.
 Hvordan å behage en fyr på skolen
 I et forsøk på å behage fyren på skolen, husk at først av alt du trenger for å etablere et vennskapelig forhold til ham, som en gutt på skolen er ikke alltid moden for et seriøst forhold så raskt som jenter. Utvikle vennskap ganske enkelt, du trenger bare hjelpe ham mer enn andre. Hjelp kan starte med dagligdagse ting: gi ham en ekstra penn når det endte, andel av netto bærbare, lekser diktere som ble spurt, gi skriftlig av sin allerede gjort "domashku" etc. Men deretter gå videre til mer action.
 For eksempel, begynne å lage komplimenter, og de kan bokstavelig berøre alle: nye klær, nytt hår, god evne til å reagere i klassen selv uten kjennskap til vakre håndskrift, sterk fysisk trening, etc. Komplimenter for menn er ganske annerledes sammenlignet med oppførselen til komplimenter på kvinner. Gutter kan bokstavelig talt bli forelsket i en jente som vil beundre hans evner, så ikke gå glipp av denne muligheten!
 Når du har passert det stadiet av vennskap og har dempet ham med komplimenter, så det bør være lite å endre sin atferd. Før det gjorde du alt for å glede ham, nå trenger å kjøle litt til ham, fordi han fortsatt har nesten din, så ikke vær redd for å gjøre det. For dette besvare hans kall ikke på de første sekundene, og til sist, kommer til ham for en tur, litt sent, og generelt kan det bety at du går til en annen par søte gutter. Denne atferden og samtale vil ikke forlate ham likegyldig, fordi i blodet til hver mann sydende følelse av lidenskap og lederskap, som gjør den fyren som du fikk ham alene og ikke noen andre.
 Når forholdet ble bedre, og du begynte å date, og nå prøver å glede sine venner, fordi mannlig vennskap er langt fra det siste stedet i livet til hver mann, så å høre hurrarop på sine venner om sin kjæreste, er han dobbelt fornøyd, han også vil elske deg.
 Hvordan å behage en fyr pals
 Komme på Internett - en interessant ting, fordi du har en sjanse til å bli kjent med menn, ikke bare fra hans vennekrets, men de menn med hvem i virkeligheten ville du aldri har vokst dristigere tale. Men ofte er Internett ikke alltid den første til å skrive disse gutta med hvem du ønsker å starte et forhold, derfor, til å begynne med, bør du lære noen tips om hvordan du kan møte en fyr som likte.
 Først av alt, trenger du ikke å være forutsigbar, ikke start meldingen med banale ord: "Hei! Hvordan har du det? "Du må kjenne deg selv som disse meldingene irriterende, fordi deres sett annenhver mann på en datingside. Prøv å komme opp med en opprinnelige spørsmålet, dette grundig undersøke sin søknad, og, for eksempel, spør et spørsmål relatert til hans glede, og den andre rapporten, skriver "Hei! Jeg glemte å si hei :) ". Noen av rapportene om hans e-post som du ikke skrive de første gutta først, slik at han kan regne seg som det eneste unntaket fra regelen. Med disse ordene, understreker du det unike fyr som vil føre ham stolt av deg selv og du interesse også øke.
 Til tross for hva du kan ha initiert kortet, trenger ikke å være irriterende å forholde seg til. Ingen trenger nå når du ser det på området for å skrive ham en melding, selv om den gjør det, og det kan være travel mann, så meldingen din vil irritere konstant.
 Oppriktighet og åpenhet for å tiltrekke seg noen mann, så du har en sjanse til å starte et forhold med sannheten. Være oppriktig foran ham, ikke overdrive, men ikke redusere sine fordeler i selve historien. Dermed kan du ikke bare plassere en mann til å kommunisere, men det viktigste at disse virtuelle relasjoner vises reell fremtid.
Hvordan å behage en fyr

 Hvordan å behage en fyr på det første møtet
 Sannsynligvis en av de mest nyttige råd i dette tilfellet vil bestå i det faktum at, først av alt, må du lære å elske deg selv slik at du egentlig er. Lært at det finnes ingen perfekte mennesker, noen ikke liker sine korte bein, de andre - brede hofter, tredje - små bryster, en fjerde - sin stemme, etc. Forstå at selv i den mest perfekte jenta (du tror) kan du finne en haug med feil. Bare hvis du liker det selv, kan du vinne sympati fra andre. For å gjøre dette, se etter en best mulig kvalitet og funksjoner i utseende, fremheve sine klær eller sminke og frem til å møte hyggelige karer.
 Å behage fyr på det første møtet, bør du ikke overdrive det med sminke, dvs. det skal være på ansiktet ditt, men antallet har bare fremheve ansiktstrekk, ikke helt endre utseendet ditt. Menn liker ikke kvinner i mange "plaster".
 I forberedelsene til møtet, prøve å lære sin ektemann på forhånd - lære om sin lidenskap, kanskje noen av dem falle sammen med deg, så du kan finne en felles plattform. Hvis disse punktene ikke er funnet, kan du prøve å lære disse hobbyer som interesse for barnet. For eksempel, hvis en bil, se på video vurderinger populære nylig gikk bilmodeller, og på møtet, kan du oppleve at de tenker på kjæresten din, og du kan si din mening (basert på vurderinger). Tro meg, vil fyren bli gledelig overrasket over at hun kunne støtte enda et samtaleemne som "biler".
 På første date, vil vi ikke anbefale eller inngå debatten være kategorisk i sine dommer, da dette kan føre til skade fordi den oppfatning at bare består av deg. Være oppriktig, naturlig, gir positiv, så vil du være i stand til å ta en hvilken som helst fyr! Men hengiven diminutiv vakre navn "Rolls, Bunny, Fisk, Cute, etc." bedre permisjon med ham på første date nok til å ringe sin mann ved navn, og jo mer du gjør det, jo bedre.
 Hvordan å behage en fyr som har en kjæreste
 Til tross for at mange jenter er generelt - for ikke å møte med gifte eller ikke fri menn fortsatt regelen er tidvis brutt. Så, er ikke sjelden når det er sånn fyr som allerede møter en annen jente. To ut av situasjonen, eller glemmer det alltid, eller fortsette å forfølge den. Hvis du velger det andre alternativet, må du lytte til våre råd.
 Først bør du ikke klandre deg selv allerede eksisterende forholdet mellom paret, bør denne fyren gjør seg selv og dette bør være hans avgjørelse, ikke din. Du kan bare hint på hva han liker, og du er klar til å begynne å bygge nye relasjoner, til tross for at han er forlovet med en annen jente.
 Sekund, redusere avstanden mellom deg komme nærmere ham. Få mer prat, samtale, møte i selskaper mv Se hans "svakheter" som er, det som mangler i livet: kvinners støtte, hengivenhet, komplimenter eller oppmerksomhet.
 Tredje, vise ham sin beundring for ham, noe som gjør et kompliment. Imidlertid har bare komplimenter sa årsak og grunn. For eksempel, prise ham, som han er godt bevandret i datateknologi og takle eventuelle problem på maskinen. Fortell meg at du aldri har gjettet. Vil fokusere på sin styrke og ber om å flytte et bord eller dresser. Ofte Bli den svakhet foran ham slik at han kunne alltid hjelpe deg, og du igjen har uttrykt sin takknemlighet.
 Fjerde, etter at du mottok plassering nå rozdobudete hans mannlige oppmerksomhet ved å kle på en vakker og sexy klær. Prøv å holde hver gest eller holdning var todelt. For eksempel, på den ene siden kan du suge Chupa Chups ", den andre kan gjøre så sexy at gutta vil være svært vanskelig å ta øynene til siden, som du veldig dyktig takle godteri.
Hvordan å behage en fyr

 Hvordan å behage en fyr i senga
 Perfekte jenta - er ikke bare en god husmor, vakker følgesvenn, men sexy elskerinne. Menn gi betydelig betydningen av kjønn i sitt liv, så hvis hun ikke oppfyller sine seksuelle fantasier, kan det skape noen alvorlige problemer som påvirker familielivet og den generelle forholdet. Selv om faktisk liker fyren i sengen ganske enkel.
 Begynn med det faktum at jenter aldri skulle skjule sine følelser og seksuell nytelse. Temperaments jenter tiltrakk seg mer oppmerksomhet enn behersket, men umettelige babes. Skam og komplekst arbeid til din ulempe i seng spill. Passionate stønn, smektende pust, skrik, skarpe bevegelser i kroppen - det er det som venter enhver normal person fra en jente i sengen, denne varme lille ting er akkurat som fyren.
 Kjærtegnet hennes mann med spesiell glede, viser henne hvordan jeg liker å gjøre det. Mindre ord, mer action, men hadde hørt et ord om hvordan du liker det, må du vise dette til å utforske kroppen av en mann med et spesielt fokus og ønske.
 Vi vet at jenter liker ører og jenter - øyne, så du bør ikke ha sex i mørket, lyset bryter tvert imot, hvis det hindrer deg deretter prøve å inkludere en natt lys som lyser bare et lite rom, men det vil tillate dem å nyte ikke bare prosessen, men din vakre kropp. Forresten, er det viktig å bruke sexy undertøy som ytterligere kan forstyrre fyr.
 Som fyren i sengen og kan gjennom sin vilje. Du bør vite nøyaktig hva du ønsker å gjøre det, noe som utgjør slags sex, og selv der i leiligheten. Frykt ikke virke vanskelig, så du ikke kan gå for langt. Å gi mer krydder til seksuelle leker, kan du kjøpe varer fra sex butikk som også liker fyren.
 Hvordan å kle å behage en fyr
 Det er usannsynlig for noen skjul på det faktum at menn blir tiltrukket klær som best passer en figur av en jente, med vekt på hennes midje, hofter, bryst og andre like vakker kropp. Tiltrekker seg også åpenhet: dypt kutt halsen, mini skjørt, topper og sånt. Men det er ganske risikabelt å bære når du ønsker å like fyren, fordi du kan pidmochyty ditt rykte, fordi vi ønsker å gjøre det var ikke flekker. Derfor må alle vite når du skal stoppe! Samtidig bruk av alle disse eksemplene fører til dårlige konsekvenser, men bruken av noen av dem, i små mengder, tvert imot "varme" relasjoner og menns interesse for kvinner.
 I spell lovbrudd ikke skal glemme det stedet der du kommer til å gå på date med en fyr. Enig i at grå kjole vil se veldig dumt for deg hvis du går inn der pizzeria, men også vil se latterlig kort tema, i en atmosfære av en dyr restaurant. Så diskutere på forhånd med en fyr hvor du går, men hvis han prøver å skjule feriemål, bare spør: "Jeg så gå for deg? ". Selvfølgelig kunne han akseptere en slik setning som en spøk eller flørting, men likevel forstår hva du mener og rask.
 Prøv å velge en stil på klær som vil, på den ene siden enkel, på den annen side svært sexy. Menn forstår ikke komplisert mote, deres logikk, de bare ikke er gitt. Klærne må være lukket med en hånd (fordi menn er svært sjalu til klær som tiltrekker seg oppmerksomhet fra andre menn), men på den annen side, har intriger. For eksempel bør halsen ikke være for dypt, men likevel bør det fremheve skjønnheten i brystet. Skjørtet er ikke lang, men kanskje med en rift i front, så at mannen hans vakre ben jenter.
Hvordan å behage en fyr


 Og til slutt, å prøve å ta den fyren i drømmene dine, aldri glemme at først av alt må du være oppriktig med sin ledsager. Begynner å bygge relasjoner i deres ærlighet og uselviskhet, du og la dermed en av de mest solid fundament for en lang og sterk sammenheng mellom en mann og en kvinne.  
Яндекс.Метрика