Sammen for alltid
 Du er deg. Jeg er meg. Jeg gjør dette, jeg er du aldri noen jeg snakket disse ordene. Oppgi aldri hun kunne tilhører deg, aldri visste hvordan å elske. Nå forstår jeg, kjenner og føler. Uendelig. For alltid. Jeg er deg, du er meg.
 I hodetelefonene spille sangen jeg nylig slår stadig «Et si tu 'existais pas, Dis-moi pourquoi j existerais? "Joe Dassin - han forstår alt og vet at uten deg jeg ikke kan. Nå er disse linjene alle mine følelser og følelser. Du er min følelse du livet mitt, du er min luft.
 Siden da, som du kom i mitt liv, innså jeg at du blir en del av meg, den dyreste og dyrebar person i livet mitt. Med deg fant jeg meg selv og vet at det er bra. Hva synd at vi har møtt så sent. Og selv i forkant av evigheten, er jeg redd for at det kan vi ikke være nok.
 Jeg er deg, du er meg. Nå bare og ingenting annet zminyuyusya med deg, med du blir bedre, du begynner å føle smaken av livet. Og ikke en dag uten deg. Det er ikke mulig - uten at du ikke vil, uten at du har mistet all mening. Elske? Ja, det er kjærlighet. Eller kanskje noe mer. Hvis det bare kan være.
 Du vet, når jeg møtte deg, innså jeg at ingen ikke hadde elsket og elsker ikke helt siden du ikke noe bedre. Jeg våkner opp om morgenen, smil, glede, vet at du er i livet mitt, og ingen andre kan erstatte deg. Og jeg vet at det er for mye, det er ikke lenger nødvendig. Bare være neste. Alltid. Jeg er med deg veldig godt.
 På skrivebordet du med vår fotografering. Kjenner du noen med venner, se henne, la jeg merke til at vi er veldig like i utseende. Og sannsynligvis ikke bare på utsiden. Og at noen, sannsynligvis rett. I deg så mye meg, de samme vaner, tanker, ligner i naturen. Og tro mot deg så mye for meg. Du sensuelle lepper, gi vanilje aroma, og folke øyne. Og jeg ser på dem og se min refleksjon. Vi liker den samme musikken og natt turer i måneskinn, med kjærlighet til å møte en daggry. Du elsker å gå i regnet uten paraply og gjøre gal, dum oppførsel, spesielt når champagnen har i tankene. Du bezbashenыy person som ikke kjenner noen grenser. Jeg elsker også de ekstreme, levende følelser. Likevel, før du bestemmer deg på noe, veie alle "proffene" og "imot". Du smiler når ting er dårlig, og ikke sove om natten. I dette jeg også nå så mye som deg.
 Og husk, du rådes til å bestille meg noe Dean Kunz? Nå er dette min favoritt forfatter. Du Bursdag våren, og jeg våren - favoritt tiden av året. Mens du og den personen og setter pris på skjønnhet, for dere fortsatt viktige indre mening mennesker. Det forundrer og gleder meg, som ofte er viktig for mange bare utseende.
 Noe i meg manifestert sterkere, noe i deg. Vi vzaymodopolnyaem hverandre. Du var den eneste personen som hørte meg disse ordene: ". Jeg ønsker fra deg baby" Og du vet, på deg, og ingen andre. Du er litt tidligere, og han fortalte meg det. Du ser ikke ut som mange andre, vil du aldri skal på om i mengden.
 Med muligheten til å leve i luksus, du strever nå mål i livet. Du er ikke vant til å være avhengig av noen. Hvordan jeg elsker det. Du vet hvordan å elske virkelig og viddayeshsya forhold uten et spor. Det er skarp, grov, ikke i humør, kan du bryte. Så kommer til å be om unnskyldning. Du zdayeshsya så frekk noen ganger, men faktisk du er så svak og følsom. Liker du fart, lever du i et forrykende tempo i livet og noen ganger glemmer at du trenger å hvile. Vi arbeider for å utmattelse og ikke gjette, jeg bekymret for deg.
 Du er selvkritisk, foretrekker å gjøre samoanylyzyrovanyem. Du er en mann i stand til reell handling.
 Det er noe i meg, hva jeg skulle bare ønske mer. Og la meg ikke for alt dette, men du kjenner meg sant, jeg vet du er tilstede. Jeg har ødelagt stemningen i livet ditt når noe er galt. Og noe i meg og ikke på alt som er i deg. Og mer interessant, utfylle du meg, blir jeg bedre. Jeg elsker dine feil. Nå ble du min forstand, min sjel, mitt hjerte. Meg. Ingen vil betale. Alltid med deg, for alltid din. Ikke en dag uten deg, fordi det er for lang. Deg - dette er det beste som er i meg. Du tenner flammen du mine øyne, du er mitt hjerte, du er min sjel, du er min smerte du er min glede. Du - en formue!
 Og vårt møte var ikke tilfeldig, ble det stavet ut et sted ovenfor. Vi har hatt sammen, vil langt mer sannsynlig overleve. Og hva vil være i morgen? Jeg vet ikke svaret på dette spørsmålet. Det viktigste at du alltid har vært nær. Jeg kan bare ikke, det kan jeg ikke. Og du vet det, ser du, du vet, du føler deg. Du er ansvarlig for mitt liv.
 Lyublyuneskinchenno lenge det slår, slår til siste åndedrag.
 Jeg gjør dette. Jeg er deg. Sammen for alltid.
 Natasha Rostova  
Affirmasjoner for KjærlighetFor å være virkelig lykkelig, må du finne min eneste kjærlighet. Men hva de skal gjøre når det ikke gjør det, og etter mislykkede forhold emosjonelt sår er ikke overgrodd, forårsaker utseendet på usikkerheten i sin egen attraktivitet? Ditt ønske om å skape et lykkelig og varig union må være sterk og urokkelig tro på hell! Og bidra til å styrke din indre "jeg" Affirmations for Love.
Hvordan å lage affirmasjoner for kjærlighet
For positive holdninger involvert i kjærlighetslivet, kan du bruke positive uttalelser er forberedt, aller viktigst, ikke bare lese og sende dem gjennom hjertet. Men affirmasjoner kan lage sine egne. Fremfor alt, følger noen regler.
Først opp for ytringer som vil føre til at du bare positive følelser. Ved den minste utseendet på intern motstand krysse ut uttrykket, fordi din kjærlighet og lykke formel bør innebære, for å motivere en hyggelig endring ikke innhente depresjon. De som blir møtt med motstand, men endre formelen ikke ønsker å gjøre det gradvis. Noen ganger, hvis en person virkelig håper å møte sin kjærlighet, er det vanskelig å umiddelbart tro på formelen "jeg er lykkelig." Det kan derfor være liten endring til "jeg blir lykkeligere av dagen."
Sørg for å bruke i sine affyrmatsyyah pronomen "jeg", "meg", "I". Det er utrolig viktig fordi de forsterke din tilstedeværelse i disse hellige formler. Men snakker for en annen person du kan! Stikk aldri affirmasjoner i ønsket navn eller en ekte partner. Det ikke bare føre deg til harmoni og lykke, men også skade din energi og fremmed kjærlighet. Talking kan bare generelt, for eksempel - "rundt folk som meg. Jeg svarer dem i retur. "
En av hemmelighetene effektivitet installasjoner - skape nye tanker om kjærlighet i presens. Bruk aldri senere. Hvis du bryter denne regelen, affirmasjoner eller vil ikke fungere eller vil fungere på lang sikt. Tross alt, når du sier "jeg vil" universet ikke forstår når du ønsker å møte din sjelefrende - nå, neste måned, eller når du er 65.
Alltid opp for en kort affirmasjoner. Først, er det mer praktisk å gjenta, og for det andre, de er lettere å huske din underbevissthet og raskt finne styrke. Men til slutt når dine ønsker vil selge og livet endring, kan du bruke lengre positive holdninger til og med hele stemningen.
Klar Affirmations for Kjærlighet
Det er mange uttalelser klar for kjærlighet. De er universelle og passer nesten alle. De er best brukt for nybegynnere i verden av positiv tenkning, som ikke fullt ut forstår hvordan følgende formel.
Gjenta installasjons er klar, lese dem høyt eller for seg selv, men disse uttalelsene beste memorert og gjentas med jevne mellomrom i løpet av dagen. Gode ​​resultater oppnådd ved fremgangsmåten når din favoritt setning skrives ut på vanlig papir og montert på et iøynefallende sted (helst legge det på soverommet). Dermed absorberer din underbevissthet sinn vibrasjoner bedre elsker det og skape positive holdninger.
Affirmasjoner kan være kort:
Jeg åpnet mitt hjerte for kjærlighet.
Jeg - en magnet som tiltrekker kjærlighet.
Jeg utstråle kjærlighet, og det kommer tilbake til meg handsomely.
Hver dag åpner jeg mitt liv til lykkelig forhold fylt med kjærlighet.
I et forhold med sin elsker, jeg føler meg alltid harmoni og avslapning.
Jeg er verdig altoppslukende kjærlighet.
Jeg nyter hvert øyeblikk av intimitet med en kjær.
Jeg får den rette personen til meg. Hver dag mellom vår lidenskap og kjærlighet.
Jeg føler meg umåtelig glad i forholdet.
Lidenskapen mellom oss holdbar.
Jeg føler ømhet og varme i håndteringen av sin elsker.
Jeg elsker deg!
Jeg la mennene i sitt liv.
Jeg behandler meg selv som den mest verdifulle i livet mitt.
Jeg er fri til å uttrykke mine følelser.
I mitt liv er lykkelig og varig forhold.
Jeg gi og ta imot kjærlighet lett.
Jeg føler at jeg alltid elsket.
Jeg la meg elsker, jeg vet at det er trygt.
Mitt hjerte er vidåpne til gode og ømme følelser.
Jeg elsker og elsket! Dette er flott!
Du kan bruke mange mer positive holdninger, for eksempel:
I - tyngdepunktet av lykke og kjærlighet! Jeg gir meg selv hvert øyeblikk for gitt, vel vitende om at okkupere lederroller i mitt liv! Jeg er i stand til å nyte overflod og fylde lykkelig verden!
Jeg er glad for å leve. Jeg har et lykkelig liv videre med din kjære! Jeg liker den harmoni som fyller mitt indre verden.
Jeg takker universet for denne fantastiske verden fylt med lykke og kjærlighet! Hver dag oppdager jeg en beste kvaliteter - vennlighet, åpenhet, takk.
Jeg vidkryvayusya kjærlighet og klar til å leve i en fantastisk ny verden av venner;
Jeg fyller hverdagen din med kjærlighet. Takke universet for hvert øyeblikk i mitt dyrebare liv. Jeg blomstrer raskt i stråler av kjærlighet.
Elsker - normen. Jeg nyter det. Helse og godhet bor inni meg.
Mitt ønske kan gjøre underverker! Jeg lever i harmoni med andre og verden. Jeg er fast og bevisst slippe i deres hverdag kjærlighet.
I - skaperen av din verden lykkelig. Jeg selv elsker og fortjener lykke.
Jeg elsker min utrolig sterk kropp. Jeg liker seksualitet og klar til å gi kjæresten hennes.  
Яндекс.Метрика