Secrets of Seduction kvinner på nettet
 Datamaskinen kom inn i våre liv og bli en del av det hver dag tar daglige timeplan mennesker mye plass. I storbyområdene, å øke antall single mennesker på grunn av mangel på sanntid utforske alle kontakter nå foregår hovedsakelig i nettverket. Det er mange muligheter, som antall sosiale nettverk og dating-nettsteder øker eksponentielt. Men det er nervøs med virtuell bekjent? Ikke å se en mann vi kan forelske seg i ham in absentia, bare for korrespondanse og bilder. Noen ganger frieri og flørting online relasjoner er reelle. Å møte i virkeligheten var det ikke skuffet kommunikasjonspartnere trenger å lære mer om psykologi av forførelse online.
 Hvorfor menn foretrekker å møte i nettverket?
 Å være og lyd - to ting som vi kombinerer hardt i den virkelige verden. En mann som gjør et valg i utseende på grunn av sin plass "jakt" - er nattklubber, barer, steder av offentlig rekreasjon. Flyktig bekjent bare fører til promiskuitet, men nesten aldri til sterke relasjoner. Seduction slutter med "enkelt injeksjon", og deretter - tomhet og frustrasjon. En annen måte - "tvunget frir" når nær blande seg inn i den personlige plass, tenker hva en kvinne vil nærme deg for livet. Men dette er måten å steds fordi det sparer du eier det riktige valget. Etter flere mislykkede forsøk på å innlede relasjoner, bestemmer mannen å fortsette med sine metoder, ofte velger bekjent på nettet.
 Hvordan å forføre en kvinne uten å forlate hjemmet?
 Valget av en bestemt type kvinne
 Den første attraksjonen er det sosiale nettverket for visuelt nivå, når folk vurdere Bilder utfordrere for rollen som elskeren, interessert i profilen hennes. Mentalt Visualiser drømmen jente (alder, innstillinger, øyenfarge, hår lengde) og gå for det: internett tillatelse.
 Flirt - en ferdighet
Secrets of Seduction kvinner på nettet
 Deretter følger melding: vanligvis i form av intensjons bekjent. Det er viktig å være interessert favorittfag. Mannen gjør vanligvis det første kompliment - en regel av spillet, som vanligvis regnes positiv jente eller en kvinne. Hvis hun ble enige om å korrespondere spørre om hennes hobbyer, interesser, favorittartister og type aktivitet, lære å nyte primære informasjon. Hvis hun er interessert, zavyazhetsya du korrespondanse. Prøv å ikke bruke sjargong og vulgære uttrykk, ikke fortell på scenen av sine tidligere dating relasjoner, for ikke å skremme motparten. Husk at den ønsker å være, om ikke den første, den mest attraktive og unike - det er iboende i den kvinnelige natur.
 Alt for å vite om det!
 Det smukke kjønn elsker originalitet, prøve å lære bildene dine hvor du ser respektabel, på jobb, på reise med kjæledyr. Når du finne en felles plattform, vil vi snakke selv. På denne tiden du trenger for å forsterke din holdning virtuelle gaver, tjenester også påvirke følelser av gjensidighet. Prøv ikke å overdrive sine meritter, eller i løpet av den virkelige møtet er skuffet over deg.
 Vi overfører møte i virkeligheten
Secrets of Seduction kvinner på nettet
 Det skjer noen ganger at en mann er fanget umiddelbart og tilbyr møte ansikt til ansikt hvis det er en intern ønske - spør henne om hun ønsker å fortsette å kommunisere virkeligheten. Oppriktigheten følelser kan verifiseres bare i direkte svar på et enkelt spørsmål: Hvis det ikke er sikker, så virtuelle forførelse har ennå ikke nådd toppen. Ikke rush å dømme, sannsynligvis en kvinnelig flørting, gi henne tid til å tenke. Og husk, hvis det er avtalt, så forventer du noe mer: romantikk, flom følelser og tilståelser, komplimenter og blomster. Den klassiske forførelsen som en roman, er det alltid den utredning, utvikling og denouement av tomten. Og viktigst av alt - er interessant til slutten, så forførende macho rolle du må spille med verdighet, demonstrere sin dame den beste kvaliteten på hans personlighet og karakter.  
At fyren skrive å interessere ham?
 Masse moro - det er det de ønsker fra oss gutta. Noen er rettet mot en stor vennekrets, noen som uavhengighet av action, og noen distansere Så ikke umiddelbart rush inn i armene på gutten og oppløses fullstendig i det - han har nylig gikk til en slik strid, er det nødvendig å holde den åpen og like mange av deres positive kvaliteter. Hva kan være bedre enn ren kommunikasjon? Hva vi kan og hva som kan være interessant for andre, kan vi tilby dem? I hvert der eget tema og svarer ikke til å gå glipp av, basert på det, vil det være klart at gutten skrive å interessere ham.
 Fyll kommunisere humor, flørting, uventet tilnærming, diskré, fakta vlovy interessant samtalepartner topic, men levere det fra banalitet, hvorav så florerer overalt. Alle som leter etter noe nytt og interessant, og ikke håndterer noens ønske er komplekser og bringe noen til forfall. Vær deg selv (hykleri følte selv i nettverket), følg høflighet ikke perenasыschay kommunisere følelser, slik at du ikke dykke inn i "tomhet". La kommunikasjon utvikler seg naturlig til alle dine møter med din karakter bekreftet.
 Starte en samtale kan være uvanlig, fengende, eksotisk - humor, spørsmål, forespørsler om råd, morsomme foto eller bilde, og dette kan snu så mye! Spør hvor mye sikkerhet vakttjenester, eller hvordan han klarte å spille en bedre rolle i filmen, beundre hans øyne, smil, og i kommunikasjonsprosessen - med andre kvaliteter som vil tvinge ham til å snakke om seg selv. Det gjenstår å lytte veldig nøye. Her er noen måter å interessere barnet.
 1.  Til å gi. Gjett noe positivt med livet sitt - hvor han studerte, var han endelig tilskrives det faktum at hun ønsker å se det kan være i form av et kompliment. Mange luksus anta ikke - guy "gå inn i skyggene." Først, ikke nevne status eller arbeid - ". Et mål på stillingen" oppfattes som Så, fiktive versjoner ikke helt samsvarer med den virkelige, og fyren åpner skriver selv begynner kommunikasjon.

   Intriger. Send ham en sang kjente sanger (selv Celine Dion) og registrere ditt navn under den. Så fortell uhell messed opp filene bare trenger å bli sendt, og sang. La tigge sang med autentiske stemme. Og du kan alle oversette til humor og si som ikke synger - dans. Uansett hva det var ikke før han hører en vakker melodi inne pronesutsya erotiske bilder på din personlighet og din tur.

   Jeg oppriktig interessert. Det er vanskelig å forestille seg at fyren med jenta helt sammenfallende interesser, men hvor vi viser interesse for ukjent tema, virkelig utviklet en ny interesse. Som han sier, er å i det minste prøve å huske viktige detaljer, ikke bare for å deretter spille sin imponerende nøyaktighet, men tenke på hvorfor det er så viktig for henne. Uansett, det er fint at hun snakker til ham at han må emnet. Hvis du virkelig ønsker å imponere din guy "bekymring", være forberedt på å fortsette samtalen om temaet.

   Tease. I påvente av møtet spøk og spør provoserende spørsmål: «Føler du deg min nye duft?" "Og dette" På denne tiden i hans sinn for et øyeblikk vil være møtet?.

   Tillate jakt. Gi fyren forstår at du kan stole på, men hvis han slapper av, kan det miste deg. Gjøre kommunikasjonen komfortabel, men la ham mens lei uten deg. Demonstrere absolutte tillit, letthet, selvstendighet, positiv holdning, men noen ganger "gi pisking, kalt" som er, for å gi litt nervøs.
   Hvordan man skal oppføre seg? Ikke praktiserer en sterk sving vekk fra virkeligheten, som det vil snart gå lei og har ingen unødvendige støtte denne illusjonen. Noen spørsmål til bedre dress tvetydige, bevare mysteriet, ikke lærer om all informasjon umiddelbart. Og, bør gjestfrihet og løshet jenter ikke ligne hans gutt venn, femininitet - ser mer attraktive. Generelt bør du ikke stole bare på ferdigheter i kommunikasjon, men også ta hensyn til hvordan relasjoner dannet, og hvis du møtte hverandre, "mye arbeid vil ikke må.  
Perfect Lover: hvordan du kjenner det på første date
 Kjærlighet "eltet" i betydningen gjensidig engasjement og ønske om å eie hverandre. Men hvordan vet du at den personen som du liker, vil holde deg i senga? Med menn enklere - de alltid får en orgasme, mer eller mindre. En kvinne som begynner elsker å få komplimenter i sin tale, ikke kan ha noe gøy på grunn av det faktum at partneren til fysiologi det vil ikke passe. Hun er skuffet og ikke ønsker å knytte nye relasjoner, tenker at er ikke i stand til kjærlighet. Hvordan unngå vanlige feil i å velge en seksuell partner? Studier av moderne psykologer kan avgjøre om du passer mann, fra det første møtet. Vi lærer mer om det
 First Date: kvinnelig observatør
Perfect Lover: hvordan du kjenner det på første date
 1.  På første date en kvinne som ønsker å være fullt forberedt og ingen tvil i valget av seksuell partner, kommer tidligere enn vanlig. Du må se på hvordan folk vil nærme. Først se på hans stil trekk hvis du ser det i et travelt, går podprыhyvayuschey tempo, trekke noe i hendene, så ikke trygg på sine evner og følelser. En slik kandidat for ditt engasjement i sengen vil være ivrige etter sex, det kan skje eller for tidlig orgasme eller manglende ereksjon. Og du trenger det?

   Middelaldrende mann med grått hår i tilknyttede selskaper med erfarne sjarmør som erobret hjertene til mer enn et dusin, kanskje han ønsker å dele min erfaring og deg - ta en titt på denne typen, spesielt hvis tilliten i løpet utfylle look feilfrie, polerte sko, dyr parfyme.

   En som misbrukte alkohol og røyker mye, kjenne deg umiddelbart: sirkler, karakteristisk hoste øl mage og snakke om det uten ord. Naturligvis er en partner en kvinne, kanskje, medfølelse, men ikke tyngdekraften.
   Hva gjør kjønn?
   Den endeløse seksuell nytelse kan levere høye og slanke brunetter. Fant at i utviklingen av denne typen med menn forble dominant gen, har en stimulerende effekt på hele smukke kjønn. Kvinne i alle aldre foretrekker flere unge partnere, vurderer det gamle ordtaket om hester som fure ikke ødelegge, hul.
   Blant menn er macho med grove trekk, bredskuldret, mager. De er representanter muskulynnoho kjønn (sosial sex) og den mest populære blant kvinner. Det er menn med myke funksjoner, gangart og smale skuldre katter - representanter for den feminine typen. Tror du denne typen kan være interessert i en kvinne på en første date når det evaluerer sin partner visuelt? Utenfor feminine menn ikke opphisse heller, de vil klemme og kose som et lite barn.
   Voice - dette er viktig
  Perfect Lover: hvordan du kjenner det på første date
   Hva kvinnen trekker oppmerksomhet, en stemme. Hos menn er det virkelig lav, med heshet med lyse klang tone. Som en kvinne øre er en erogen sone, mann, selv om han er den feminine typen, kan forårsake alvorlig seksuell opphisselse. Voice er den dominerende faktor i å velge en seksuell partner.
   Lang hals - lang kjærlighet av komfort
   Innehavere av lang nese føler seg bedre "Scent of a Woman", de sakte avtagende eksitasjon og dermed sakte fading. Dette er på grunn av den økte følsomheten til olfaktoriske reseptorer, noe som i det lange nesen flere ganger større enn den gjennomsnittlige størrelse av nesen. Vi kan anta at du vil bli en uforglemmelig kveld med denne mannen.
   Hvis folk plumpe
   Fat henger på sidene og buken, selvfølgelig, ikke tiltrekke. Men hvis en mann har en naturlig fylde forbundet med sin grunnlov, tvert imot, det gjør i øynene til hans kone utrolig attraktive, men det kan gi all makt til fordel fordi han har mer enn tynn. Hvis du er ute etter en partner for kjærlighet til glede, da denne kunnskapen er nok. Men som regel kvinner er planer fremover, og det trekker oppmerksomheten til de små detaljene i utarbeidelsen av den perfekte portrett: oppmerksomhet, sans for humor, takt, naturlig sjarm. Mann - er ikke bare sex maskin, det har også følelser og følelser, intellekt, og han vil teste den første date en kvinne bare parametrene.  
Яндекс.Метрика