Det er banale idé å vedlikeholde. Noen vurdere å holde ekstremt skadelig for helsen, andre tilskrives det medisinske egenskaper. Kanskje noen av dem riktig, men kanskje det er noe sannhet i hver side. Så hvorfor avholdenhet er skadelig og hva er dens fordeler?

Seksuell avholdenhet


 Skadelig seksuell containment


 Mange sexologer mener at langvarig forvaring fører til fysiologiske forstyrrelser i kroppen av menn, og i stor grad påvirker den psykiske helsen til kvinner. Fysiologiske lidelser hos menn kan manifestere seg som erektil dysfunksjon og tidlig utløsning. I en alder av 30 år, faktisk, det er vosstanavlyvaemo etter 40 krever langvarig behandling, og etter 50 behandling kan ikke hjelpe.
 Forlengede oppbevaring libido kvinner kan betydelig redusere og kan selv gjøre det frigid. Etter et langt fravær av sex, kan en kvinne føle smerte under samleie. Det kan gå fort, kanskje for en full restaurering av normal seksuell aktivitet og øke libido tar måneder.
 På grunnlag av seksuell misnøye observert en kraftig nedgang i sysselsettingen, uberettigede angrep av aggresjon og andre psykiske lidelser. Dette er spesielt tydelig til uttrykk i de avhengige kvinner. Det har blitt bevist at kvinner som har seksuell omgang for en lang tid, ser noen år eldre enn sine jevnaldrende som har regelmessig sex.
 Seksuell avholdenhet er skadelig for kvinner, som langvarig mangel på sex i eggstokkene bygger opp blodet og kan føre dem til å bryte. Ovariefunksjonen er svært viktig fordi de produserer en spesiell hormon - østrogen, som er ansvarlig for følelser av glede en kvinne, og for de mest primære funksjon - fruktbarhet. Også kan føre til sykdommer som vaginal atrofi eller livmor fibroids.
 For menn er den samme spesiell fare for at når innholdet blir øket risiko for prostatakreft. I tillegg vitenskapelig bevist at mannen til å opprettholde helse bør ha sex minst en gang hver syv dager, ellers sæden som hadde samlet seg, og begynner å splitte absorbert av kroppen.
 Men er alle de ovennevnte ikke å si at sex trenger å gjøre så ofte som mulig. Promiskuøse kan også føre til katastrofale konsekvenser.
Seksuell avholdenhet

 Fordelene med seksuell avholdenhet


 Neste vurdere retning av tilhengere av avholdenhet. De hevder at utskillelsen av sex kjertler - er grunnlaget for fysisk og mental energi. Sperm inneholder kalsium, fosfor, lecitin, kolesterol, proteiner, jern, vitamin E. Noen av disse komponentene er viktige elementer for hjernen.
 Med utgivelsen av sperm kroppen mister et stort antall stoffer, frata kroppen av energi. Studier har vist at hyppige utbrudd kan føre til kroniske nervesykdommer. Mange eksperter hevder at avholdenhet positiv effekt på fysiologiske tilstand. Et eksempel kan tjene idrettsutøvere avstå fra sex i lang tid før viktige konkurranser siden holdenhet bidrar til å produsere mer energi.
 Dreven seksuell aktivitet fører til at kroppen til en mangel på fosfor og lecithin, noe som negativt påvirker hjernen og nervesystemet av mannen. Forskere sammenlignet effekten av å få en orgasme med beslag av epilepsi. Akselerere blodsirkulasjonen, usylyvanye pulsering av arteriene, økning i kroppstemperatur, blodansamling i hjernevevet, noe som resulterer i muskelsammentrekninger, rask periodisk pusting - alt bringe kroppen til en tilstand av midlertidig sinnssykdom og maktesløshet. Et par sekunder en person ikke høre og ikke se det er en fullstendig nedleggelse av mental aktivitet. Det finnes tilfeller der etter de første samleie menn som dør som følge av vaskulære spasmer.
 Mange leger sier at altfor vanlig seksualliv fører til en rekke sykdommer som anemi, fordøyelsesproblemer, depresjon, søvnløshet, nevrasteni, muskelsvakhet, og andre skadelige effekter på menneskekroppen kan ikke gi seksuell tilfredsstillelse, hvis eierskap perfekt helse.
Seksuell avholdenhet

 To sider av samme sak


 Generelt er skade og nytte oppbevaring bestemmes for hver person individuelt. Det avhenger av hans libido. Hvis menneskelig libido er uttrykt dårlig, kan det lett overleve vedlikehold av flere måneder eller år og dens fysiologiske og mentale aktivitet er ikke berørt. Men hvis ønsket om sex er uttrykt sterkt at avholdenhet fra seksuell aktivitet snart merkes.
 Vi vurderte to syn på seksuell avholdenhet. Alle kan ta en bestemt posisjon. Basert på de hensyn som er beskrevet ovenfor, kan konklusjoner bemerkes at det er fordeler og ulemper til hver side.
 Derfor, har du sannsynligvis ikke bør forhaste fra ekstrem til ekstrem, men heller ta en middelvei posisjon. Sex er gøy, arbeidet omfattet nesten alle organer, det har en positiv effekt på den generelle tilstanden, men vilt liv fører ofte folk til å trenge å gå til en lege. Skål!  
 Begynner å leve sammen, mange mennesker tror at alt går av seg selv. Lykke i familien til den blå ikke skjer. Begge bør gjøre noen forsøk på å harmonisk samliv. Bare i et forsøk på å begge parter kan oppnå et lykkelig liv.

Vilkår for samboerskap


 Du kan resirkulere partner?


 Hans slektninger vi ikke velger, de får oss fødsel. Det er ett unntak er folk. Hvem vi velger selv. Vi ser hans styrker og svakheter, er enige om å leve med det. Hvorfor prøver vi å gjenskape denne mannen? I alle fall er det umulig! Partner kan ikke resirkulere, du kan bare gjøre selv-forbedring.
 Så hvis kjærlighet er i live, vil hun overvinne noen problemer. Det bør være mer tolerant holdning til svakhetene i den andre halvdelen. Prøver å finne flere gode. Unn deg selv mer kritisk. Enhver person ikke perfekt. Du har også sine ulemper. Og kanskje partneren din må tåle uutholdelig karakter.

 Husstand - en vanlig årsak


 Hjem komfort krever daglig arbeid av begge parter. Hver dag for å lage mat, vaske, ta ut søppel, vaske huset. Arbeid på bygningen bør bygges på gjensidig hjelp. Hvis noen av partene har til å ta det meste av indre anliggender av seg selv, vil komme en tid da tålmodighet kan urvatysya. Hushjelper - den viktigste motto av samboerskap.
 Divide i halv forpliktelser. Når hver partner vet hva han må gjøre, og debatt om dette spørsmålet vil ikke. Sammen vil dere gjøre arbeidet raskere og være i stand til å tilbringe mer tid sammen. Oppmuntre hverandre. Enhver ros gir drivkraft for nye prestasjoner.
Vilkår for samboerskap

 Godt humør


 Problemer på jobben, er dårlig humør bedre ikke å bære hjem. Den dystre og ulykkelig partner - ikke den mest interessant samtalepartner. Alle krav til sin andre halvdel er ønskelig å uttrykke ikke rope, fornærmende og arrangering raserianfall, og i en avslappet, tilgjengelig måte. Mer smil, et smil alltid en tilsvarende positive følelser. Ikke ta alt på alvor, redder humor i vanskelige situasjoner.
 Hvis du er frustrerte partner handlinger, ikke handle impulsivt. Først roe ned, deretter fortsette med vilje. Respektere hverandre. Det er vanskelig å holde kjærligheten når det ikke er respekt. Tenk mening partner. Ignorerer synspunkt av mannen, du putter den i en ydmykende posisjon.

 Hvor mye tid og oppmerksomhet til partneren


 Kommer sammen for arrangementer. Slappe av sammen. Da vil det være emner som du ønsker å diskutere. Del dine erfaringer med en partner, snakke om sine ønsker. Etter din ektefelle - kan ikke lese tanker på avstand. Før du forteller meg hva du vil, vil det mest sannsynlig ikke gjette om dine hemmelige drømmer.
 Men det skjer ofte at det ikke er tid til å være sammen. Starter følte mangel på oppmerksomhet. Arbeide sammen selv gjør husarbeid. Spis sammen, selv når du arbeider på forskjellige steder kan bli funnet i tide til å møte pause.

 Mann - familiens overhode


 En kvinne bør alltid anerkjenne autoriteten av mennene i familien. Selvfølgelig, er det nødvendig å ta kontakt, men den endelige avgjørelsen fortsatt bak ham. Når et menneske føler seg viktig, antar han det moralske ansvaret for sin partner.
 Hvis en familie er en konstant rivalisering for lederskap tvist mellom partene, betyr det ikke bringe lykke til hvem som helst. Riktig som tilfredsstiller begge sider ansvars fører til en harmonisk flyt av familielivet.
Vilkår for samboerskap

 Stole på hverandre


 Hvis du mistenker en partner, se det, det vil uunngåelig føre til krangel. Din partner - den samme personen som du trenger det også personlige plass. Han har sitt spekter av interesser. Vel, når du får en felles hobby. Dette er perfekt og en annen grunn til å holde sammen. Men hvis det ikke er det, la sine partnere for å engasjere sine hobbyer.
 Mistillit avler sjalusi. Sjalusi - hovedfienden av fredelig eksistens med hver partner.

 Miljø


 Det er viktig at folk rundt deg. Venner, slektninger ofte si stygge ting om vår kompis. Ikke ta til hjertet. Det viktigste er ikke hva de synes om ditt forhold andre mennesker viktigere enn personlige følelser og følelser. Ikke fall for provokasjon, holde fred i verden.

 Evne til å forhandle


 Kompromiss - grunnlaget for en lykkelig tilværelse partnere. Lytte til hverandre, ta kontakt. Hvis en ektefelle vil gjøre hva han vil uten å spørre råd fra partner konflikt gitt.
 Det viktigste er ønsket om å gjøre godt, ikke bare seg selv, men også den personen som er ved siden av deg. Det er øyeblikk når enig svikter. Det er bedre å holde tilbake, for ikke å inflame konflikten til et punkt der det blir ingen retur.

 Felles interesser


 Når folk har felles mål og interesser, de har alltid noe å snakke om. Så det er vennskap. Paret er venner med den sterkeste forholdet. De forteller hverandre alt, de liker å alltid være sammen.
 Prøv å snakke med partneren om alle hendelsene som fant sted i løpet av dagen. På arbeidet til venner. Tsikavtesya at ting skjer i den. Dykker inn i problemet med kone, dele dine egne saker.  
Яндекс.Метрика