Sex etter fødsel
 Fødsel - en tøff test for noen par. Og ofte det skjer at utseendet på den lille mannen bringer ikke og skiller nylig så liker hverandre ektefelle.
 Selvfølgelig tar barnet mye innsats og oppmerksomhet, spesielt i den unge moren. Mer nylig har det blitt fullstendig absorbert av sin mann og intime liv, og nå er hun på kort tid, og aller viktigst - ønske.
 Uheldigvis er det mange menn som er svært følsomme for tolerere en kjølig følelse. Og ofte heller enn forene ung familie, ny baby bringer henne til randen av brudd. Hver andre paret etter fødselen har alvorlige problemer i intime liv. Og uløste intime problemer av perioden satt til side sitt preg på de fremtidige forholdet mellom ektefellene. Her er de vanligste:
 1. Emosjonell avstand
 Mens foreldrene ventet på babyen, er det venter på et mirakel veksten av et nytt liv av deres intime. De støttet hverandre med bekymret lykkelig. Nå den unge kvinnen ganske opptatt pjokk og hennes mann føler seg forlatt, skjøvet i bakgrunnen.

 2. Endringer i kvinner
 Menn knapt forstå dybden av endringene som skjer til en kvinne etter fødsel. Endringene er: kropp, følelser, selvbevissthet. Hvor mange kvinner unngår intimitet begynner med det faktum at hans sjenerte oppringte pounds! Hormonelle endringer gjenoppbygge selvbevissthet av kvinner nedgang på progesteron og østrogen reduserer nivået av seksuell lyst. Og hvor mye det vil komme seg raskt - det avhenger av den kvinnelige reproduktive grunnlov. Hvis gjenoppretting libido forsinket i mange måneder, bør du kontakte en spesialist, fordi problemet kan bli kroniske.
 3. Fatigue
 Permanent "mangel på søvn" om natten, å øke mengden av arbeid, psykisk utmattelse - alt også markert påvirker ønsket av kvinner.
 4. Skjulte årsaker
 Det er grunner for å nekte sex, som hun ikke ønsker og ikke kan innrømme selv til seg selv. For eksempel, er det rett og slett ikke klar for morsrollen, er det hennes byrde. Og siden sex er knyttet direkte med evnen til å bli gravid igjen, og hun ubevisst ønsker å unngå det, det er en blokkering av seksuell lyst.
 Årsaker til seksuell disharmoni kan stilles inn. I hvert tilfelle - hans avgjørelse. Og hvis det på tide å begynne å jobbe på å eliminere årsakene som hindrer de i full intimitet unge foreldre, for de fleste par ikke klarer å komme seg raskt nok tiltrekning til hverandre, for ikke å miste kjærlighet og tillit, unngå familiekonflikter, svik og kjøling i relasjoner.  
Hvordan å føle seg som en elskerinne?
 Hvordan å føle seg som en elskerinne, hvis familien bor sammen med sine foreldre i huset til sin mann?
 Det er vanskelig å bli elskerinne av huset, hvor mange år er elskerinnen - mor-i-lov. Og til tross for den naturlige ønske av sin unge kone holde huset i sine hender, ikke glem at dette er bare tilgjengelig på hotellet. Spesielt hvis man ikke søker autonomi og dens ganske fornøyd tilstanden til barnet, som han kaller å delta og hans unge kone.
 Hvis folk du støtte, utvide sin autonomi vil ikke fungere. Ja, det kan være en annen tid eller en annen spise diett. Begynne i det små.
 Kunn mann som i dag du ønsker å forberede sin middag til ham. Omfanget av endringen er irrelevant. Det viktigste - å definere linjen mellom din familie og den eldre generasjonen.  
Vær tålmodig og imøtekommende!
 Jeg giftet meg med seks år, har vi en flott sønn Nikita og kjære datter Julia. Som mange, tidlig ekteskap, hadde vi en rekke problemer. Det var forskjeller, og med sin svigermor. Men jeg skjønte raskt at mannen hun under noen omstendigheter være mamma, så vi ikke å ødelegge relasjoner ville leie en leilighet.
 Min oppskrift for familiens lykke - ikke mannen flere overraskelser, forberede din favoritt retter, arrangere turer og romantiske middager. Gi ham mer hengivenhet, oppmerksomhet, varme og omsorg. Noen stridigheter å oppføre en spøk.
 Ikke gi grunn til sjalusi. Hvis noe mistenkelig kone, ikke bry deg med spørsmål, og gjør alt det han har betalt oppmerksomhet til deg, bruker mer sminke for å bære mer avslørende klær mann. Og du vil sikkert bli lagt merke til!
 Ikke gjør en mann gjøre hva han vil. Ikke gjør det hushjelper, prøver å hjelpe, og han vil svare med samme mynt.  
Fremmede slektninger - mor i lov og datter
 Relasjoner i svigermor og svigerdatter
 Svigersønn og datter - Forholdet mellom disse to noen ganger ligner mest intrikate thriller. I kurset er fullt arsenal av familien strid - bakvaskelse, manipulasjon, intriger og skandaler. Men, ifølge våre helter til å leve i fred og kjærlighet mye enklere. Les og lær!
 Oleg, 35 år gammel, Olga, 35 år gammel Alla G., 56 år gamle Anton, 7 år
 Olya møtt med Alla G., da mellom henne og hennes fremtidige ektemann Michael har ikke vært et snev av romantikk - det bare kom til min venns bursdag. "Jeg likte umiddelbart Mishina mor, og så, når vi bestemte oss for å gifte seg, har ingenting endret -. Samt kommunisere og kommunisere" Olga og Alla G. eneste dag bor sammen, og de begge mener er riktig og den eneste sanne løsning. "Generelt, fortsetter Ola - Jeg tror vår gode forhold - det er ganske Allina fortjeneste. Jeg mistenker at ikke alle av hva jeg egentlig liker henne, men hun kan ikke tie fokuserer på situasjonen. "
 Under hele kortet, de to nesten falt ut bare en gang, men ikke datter eller mor i loven kan ikke huske forårsake misforståelser og snakke om historien med et smil.
 "Vel, selvfølgelig - sier Alla G. - Jeg liker ikke alt, men folk er ikke perfekt eksempel, jeg liker å se på huset deres mer vekt på mat så jeg tok det til meg det viktigste - å mate, og gutta er veldig lett å Denne holdningen som kan - og han forbereder. På den annen side, Olya - ideelt å ha det for barn gjør alt og mer. I tillegg, takket være hennes sønn gjorde en så vellykket karriere - hun samlet inn og lærte ham å være mer organisert. Vi Olga kan ikke kalles venner, men vi er nære venner, og jeg tror det er viktig. "
 "Jeg husker det første møtet med Julia, - sier Galina, -syn Sergei brakte henne og sa:" Bli kjent dette er min kone ". Og jeg hadde et valg umiddelbart vedtatt, og hvordan du kan gripe inn? Spesielt fordi da de bodde hver for seg, og for å ha flyttet kort tid før Pavlik ble født barnebarn. " Siden da har fire år gått, og i denne perioden mellom datter og svigermor skjedde ikke noen krangel, selv om de fortsatt bor sammen. "Faktisk var jeg redd for å bevege seg vilt til Serezhynыm foreldre på grunn av 18 år levd alene. Og generelt kan jeg si at alt gikk greit for meg, men nå som vi kjøpte leiligheten, ikke i en hast for å flytte. Nylig kom tilbake - de kom fra, og så lei. Forresten, vårt nye hjem rett ved siden av er langt borte fra disse menneskene, jeg kan ikke gå, "- Julia ler.
 Ifølge hennes svigermor, er hemmeligheten bak deres fredelig og vennlig sameksistens at de ser ut i én retning, for å dele med hverandre ingenting, men klarer datter hun ikke tror det er mulig. "Jeg har noe å sammenligne, - sier Galina - i Sergei mange år siden var det en annen kvinne, og det er det mitt forhold er ikke etablert - det eksisterte i en annen dimensjon. Som en fremmed fra begynnelsen, og bodde. En gift fordi mye avhenger av kvinnen, og Julia er vel klar. Generelt er jeg veldig glad for at hun er så smart og fornuftig. Annet for Sergei, ville jeg ikke vil! »
 Julia sier dessuten at hennes mor-klok, tålmodig og delikat kvinne, hun har en annen overraskelse aktivum - evnen til å gi råd. "Galina veldig mye lært meg - hvis dette skjedde ganske naturlig og diskret. Det er ikke på noen måte prøver å styre oss, og selv om noen av oss - meg eller Serge - hun klager til en annen, sier hun alltid: «Dette er ditt liv, sortere det ut selv." Og det er også svært verdifulle råd. Men aller viktigst - med sin svigermor jeg nå deilige burgere gå. Det viser seg at stuffing bør legge litt krem ​​-. Det er hemmeligheten av familien lykke "
 Razhden (mann av Nina) ledet fremtidige kone til min mor på den femte dagen etter kortet sitt. "Jeg er veldig bekymret - sier hun - vel vitende om hvor viktig mor tilhørte de tidligere jenter Razhdena. Foruten Elena Albertivna - lærer i russisk språk og jeg var virkelig bekymret for at jeg ville stum. Overall, jeg i første omgang fokusert på te med kake og deretter en eller annen måte ubevisst avslappet. " Neste dag, Helen Albertivna Razhdenu ringte og sa at hun likte Nina og det er godt å gifte seg med sønnen hun gir betingelsesløst.
 Svekrov først gjort inntrykk på datter av streng og veldig hard mann men faktisk vist seg svært sårbar, skånsom og omsorgsfull kvinne. "Jeg ser på hvordan hun elsker sin sønn og seg selv blir mer" riktig "hennes mor - sier Nina. - Kanskje hvis vi bodde sammen, ville jeg svare på det mer seriøst heve standarden høyt, men vi kommuniserer sjeldnere, og jeg har en illusjon om at jeg takle ". Grunnlaget for gode relasjoner og mor i lov og datter i en stemme som kalles ærlighet. De er ikke å fortelle hele historien sammen og prøver alltid å direkte si at de ikke er fornøyd. Fra Helen Albertivna krav som oppstår i hovedsak på utdanning barnebarn George og Nina, for eksempel, ikke alltid er enig med den foreslåtte svigermor begrepet familie ferie - så i fjor sommer sto hun i våningshuset bestefar Razhdena nøyaktig to dager. "Ja, selvfølgelig vi er fornærmet på hverandre, men konfliktene vi ikke vare lenge, har vi umiddelbart razrulyvaem. Det faktum at, til tross for stor forskjell mellom oss, var vi overraskende "i harmoni med hverandre mennesker," - sier Nina. Men konvergens av Helen Albertivna datter var ikke umiddelbar, hun fortsatte sin pryhlyadыvalas, nidkjært sett som jenta tilhører hennes sønn, som er i huset - under oppsyn av Nina noen ganger føler ikke veldig behagelig. Det endret seg på et øyeblikk, "Når min mor Razhdena kom for å besøke oss når vi var sammen med George. 
 Det pohralasya møtt med hans barnebarn og gå, men gutten løp etter henne og ropte: "Bestemor, opphold likevel! "Og da hun allerede kledd, kom og omfavnet ikke bare barnet, men meg. Vi sto så omfavnet litt tid, og jeg plutselig innså at jeg har en annen mor. Ingen høyt jeg kaller det ved navn, mellomnavn, men jeg føler det slik. "  
Яндекс.Метрика