Som er kjent for alle, vennskap mellom en mann og en kvinne ikke eksisterer. Og ofte et resultat av dette vennskapet er sex. Det er forståelig, du har fysiologiske behov, og neste mann du kjenner godt og gjensidig sympati mellom dere. Og hvis begge er fraværende konstant favoritt, er det ideelt. Men vanligvis venner ikke behandler hverandre som et seksuelt objekt, ofte det skjer i en flash og veldig uventet. Så hvorfor er det fortsatt skjer?

Sex med en


 Kanskje grunnen er at du måtte skrive en artikkel sammen eller forbereder en fest, eller kanskje du jobber sammen og du måtte bo etter arbeid. Som forskerne fant, for å aktivere feromon tar bare en halv time i en koselig atmosfære og uten andre mennesker. Feromoner er subliminal, tvinger deg til å adlyde grunnleggende instinkt. Kanskje du er i en vanskelig eller ekstrem situasjon, slik som bilen brøt sammen og du måtte gå gjennom skogen om natten, eller i et fly var sterk risting. Det viser seg at følelse av fare - er en av de mektigste seksuelle stimuli.

 Hva er fordelene?


 Den største fordelen med å ha sex med bestevenn - lett (forutsatt at ditt ønske om å rådføre seg med hverandre, og du tilstrekkelig vurdere situasjonen). Dette er sex uten trykkbegrensninger, kort sagt er det dra gjensidig nytte av hverandre. En viktig fordel med slike relasjoner er mangelen på nødvendighet før flørting. Før vennlig sex ikke trenger å kjøre på en date, eller ser fantastisk å tenke på hva jeg skal si og hva de skal gjøre.
 Du vanligvis ikke bare sitte hjemme en gang så en film i en vanlig hjem klær og ingen sminke, prater om noen tullet og gjør dumme ting. Gutten og jenta kjenner fordeler og ulemper med hverandre og kan gjerne i selskap med hverandre. Men husk at denne situasjonen kan oppstå hvis partnerne er ærlige med hverandre og ikke bygge illusjoner at etter sex forholdet vil være annerledes. Ellers er det en stor sjanse for at ditt forhold i det hele tatt vil gå tapt.
Sex med en

 Hvis det er fordeler og ulemper som er


 Den viktigste og kanskje den eneste ulempen sex med beste venn - er at den ene parten er knyttet til en annen, begynner å tenke på en mer intimt forhold. Hvis det ikke er gjensidighet, starter bebreidelser, sjalusi og bitterhet. Selvfølgelig, er det sannsynlig at vennskap vil vokse inn i en ekte seriøst forhold, men det er bedre å ikke verne noen illusjoner.
 Ofte fysisk nærhet ødelegger åndelig, som sex kjærlighet er fortsatt forskjellig fra sex i avtalen. Sex i kjærlighet - en naturlig forlengelse av relasjoner og vennskap - tom fysiologiske behov.
 En viktig ulempe er innvirkning på fremtidig langsiktig forhold. For eksempel, hvis en mann finner ut at du hadde sex med bestevenn du kan telle vind og mister respekt. Men selv om du bor med mannen din er veldig sjalu behandle venner, kolleger og bekjente av det motsatte kjønn. Det samme gjelder for jenter som har lært om sex fra sin rettferdige venn.

 Vennskap etter sex. Hvordan ikke å ødelegge forholdet?


 Hvis du fortsatt hadde sex (tilfeldigvis på morsom fest) eller du bare våget seg inn det, gjensidig, diskutere alle følge noen regler.
 Husk, du er fri forholdet, og hvis noen vil møte med andre, ikke sjalu og ikke bli fornærmet. Noen ganger følelser er sterkere og har en følelse av eierskap eller sjalusi, i dette tilfellet er det bedre å stoppe seksuelt forhold.
 Ikke snakk om hva som skjer med venner, slektninger og bekjente. Hvis du har en generell krets av venner, i alle fall bli sett noen endringer i forholdet mellom mennesker, men ingen vil vite sikkert. Men hvis du bestemmer deg for å sette dem kjent, så vær forberedt på å misforståelse, samtaler og fordømmelse.
 Ikke unngå hverandre. Noen ganger etter sex, spesielt den første, mellom venner kan være vanskelig og noen vil unngå et annet selskap. Det er bedre å møtes og snakke, men ikke gjør for mye alvor, kan gå tapt og lette, noe som presset deg i dette forholdet.
 Tar hensyn til alle disse faktorene, vil sex vennskap ikke ødelegge hvis sant vennskap.
Sex med en

 Og noen ord om sex med bestevenn


 Selvfølgelig kan ubeskyttet sex føre til alvorlige forhold. Det er mange romantiske filmer i dette scenariet. Dette er flott hvis din vennskap ball bare begynnelsen på noe lyst og vakkert. Vanligvis ekteskap basert på slike forhold er forskjellig forståelse og pålitelighet som opprinnelig er bygget på vennskap. Men har ingen illusjoner, fordi, for å være ærlig, det er bare i filmene alle gode, men i virkeligheten er mer komplisert.
 Også vennskap kan. Sex kan være, for å si det mildt, dårlig. Og dette er noens feil, du bare komme til hverandre ved seksuell temperament. Og ofte, etter en slik sex er det ikke bare en ulempe, men avsky og verken som har vennskapelige forbindelser og kan være noen spørsmål.
 Og det beste alternativet - en videreføring av vennskap og etter sex er over. Dette er det verste scenario, for å oppnå dette er ikke lett. Hvis vennskap er ekte, det gjorde du ikke gå langt i sine tanker og følelser, stoler på hverandre og ikke verdsatte illusjoner, kan vennskap vare veldig lenge.
 For å oppsummere. Generelt, effekten av sex med bestevennen forutsigbar. Så før du legger ut på en slik glatte spor og mann og kone bør tenke gjennom ting og veie nøye for å unngå straffe konsekvenser.  
 idnosyny mellom menn og kvinner består av ønske om å kommunisere og gjensidig tiltrekning, både åndelig og fysisk. Ingen ett relasjoner er ikke bare kostnadskomponent platonisk, seksuelle relasjoner er alltid sterk i par. Og, selvfølgelig, begge parter søker å levere sin halvdel mest gøy. Menn kan levere en blowjob.

Om blowjob


 Hva blowjob og hindrer ham


 I form av vitenskapelige termer, kan det ta - et sett slikker suger bevegelser og tunge og lepper, gjorde et medlem av jente menn som gir ham seksuell nytelse. I det virkelige liv er ikke så enkelt.
 Mest vanskelig jente å overvinne den psykologiske barrieren dannet under press fra samfunnet. En annen russisk kirke bestilt yepitymiyeyu for eventuelle avvik fra "normale" seksuelle relasjoner i familien parene, dvs. misjonærstillingen. Mor i tidlig alder jenta sier at hun må være "anstendig" og "gode" i sin forstand - "korrekthet" i alt fra utdanning og slutter forhold til hennes mann.
 Barrieren styrker også det ubevisste natur utgjør den mest praktiske for cocksucking når en mann står foran en jente på kne, som om å undertrykke det deres vekst. Men hvis du faktisk stoler på dame og ønsker å kose hennes mann overvinne denne barrieren er ikke vanskelig.
 Men tror ikke at noe menneske enig blowjob, fordi det finnes en rekke vanlige mannlige frykt knyttet til bero munnen. En slik tro er berettiget, hun kan bite dyreste etter hodet av kroppen, tennene av munnen ikke noe sted. Andre - skyldfølelse, fordi når du spiller cocksucking jenta er i en vanskelig posisjon og kan føle moralsk undertrykte. Men noen frykter forsvinne i nærvær av gjensidig forståelse og tillit i forholdet.
Om blowjob

 Art - et triks


 Blowjob teknikken i seg selv er ganske enkel. Det viktigste å huske at tennene kan skade huden av penis, noe som i seg selv er meget følsom. Siden dette problemet er enkel å håndtere, "rullet opp" tenner lepper som om razmazыvanyy leppestift når du søker makeup.
 En annen vanskelighet - med langvarig zatekty kjeve og kan utløse brekningsrefleksen, som gjør at du vet om deg selv fra tid til annen med en dyp slurk når irritert tunge rot. Du kan endre plasseringen av kjeven, slik at folk ikke mistenker noen ulempe på din side, mens du hviler "bør byttes suger bevegelse på lyzhuschye fjerne et medlem fra hans munn.
 Den mest følsomme deler av kroppen er bøylen og hodet kant som forbinder den til kroppen av penis. Språket kan kjøre både langs og på tvers av frenulum - disse tiltakene vil være like hyggelig mann. Mens suger bevegelser kan også stimulere språk hodelag.
 Deep svelge er ikke nødvendig fordi hoved sosredotochene nerveender ligger nær enden av kroppen og halsen får det irriterende. "Deep Throat" bringer mer glede psykologisk enn fysisk. Men hvis du virkelig ønsker å overraske en du er glad i, er denne teknikken ganske aktuelt, men vær forberedt på at når du er medlem i halsen oksygen flyt vil ikke.
Om blowjob

 Te, kaffe blowjob?


 Blow kan tjene som et forspill til full samleie og hovedrett kveld. Partner vil være fornøyd hvis du gjør det razdenete, i et anfall av lidenskap, forsiktig stryke.
 Men selv båret bort, ikke glem om hygiene, fordi penis er ikke bare for å bringe seksuell nytelse, men de mest trivielle og innsamlingsbehov. Når forhuden samle bakterier, og i urinrøret - restene av urin, urin og selv om hun blander seg med sperm kan ikke på grunn av Mother Nature, denne kroppen snabdyvshey to forskjellige klaffer som overlapper hver kanal hvis åpen en annen, men vaske før blowjob hindrer .
 Hvis du velger å logge ut liggende partner, ville det være bedre å sette ham i låret mykt håndkle og gulv hode - roller, slik at han kunne nyte utsikten hvis du ikke føler deg sjenert. Men den virkelige stigningen bringer følelser blowjob er mannen, mer blod tilstrømning til bekkenområdet og dermed tubuli der sperm kommer ut sterkere komprimert, og bringer en virkelig eksplosiv orgasme. For å forsterke effekten før slutten av basiselementet kan komprimeres for hånd.
Om blowjob

 Svelge eller ikke svelge - det er spørsmålet!


 Noen mener at svelge cum - ekkel og ubehagelig, men det er det ikke. Vanligvis har familien salt smak og myk tekstur væske og i kontakt nærmere roten av tungen og ikke smake det i fravær av reseptorer som oppfatter salt. Smaken kan variere avhengig av produkt mann spist i den siste dagen, og tidspunktet for hans opphold i testiklene. De lengre sperm søl, jo mer bitter det er, og omvendt, kan frukt, saft og yoghurt i stor grad påvirke sin smak bedre.
 Hvis du svelge motbydelig "kjærlighet juice" ikke forbyr en mann å ejakulere deg ansikt eller brystet - det tar en stor psykologisk tilfredsstillelse mann tjueførste århundre, nasmotrevshemusya pornofilmer.

 Å tilfredsstille et ønske


 En felles uttalelse sier at kvinner kan nyte blowjob, men dette er ikke sant. Alltid hyggelig å kjærtegne hennes elsker, spesielt hvis kroppen i sin utmerket tilstand. Blås å gjøre med følelse, oppfinnsomt, ved hjelp av hender, lepper og tunge. Hvis det ikke er noe ønske, det er avsky og avvisning, det er bedre å ikke starte. Men pass er en av de fineste måtene å nyte.

Om blowjob
Яндекс.Метрика