Sivil ekteskap: fordeler og ulemper
 Borgerlig ekteskap - ikke et nytt konsept. Det dukket opp i middelalderen og hadde en litt annen betydning enn i dag. Deretter sivil ekteskap tilpasning mellom mennesker som bekjenner ulike religioner: de kunne ikke gifte seg i kirken fordi registrert sin forening i administrasjonen.
 I moderne borgerlig ekteskap samboerskap tror kvinner og menn uten et stempel i passet, faktisk, når som helst du kan bryte, ingen forpliktelser. Dette er bare tilsynelatende så enkelt, men det er noen funksjoner for par som ikke registrerer unionen. Spesielt gjelder dette for eiendom, barn og arv.
 Et barn i ekteskapet
 Flere og flere barn blir født utenfor ekteskap. Registreringen har følgende funksjoner:

 søke om en fødselsattest må sendes begge foreldrene;

 Barnet bør registrere for en av foreldrene boareal.

 Hvis paret bestemte seg for å bryte en eller annen grunn, folk betale barnebidrag på samme måte som i ekteskapet. Det spiller ingen rolle at paret ikke er malt, fordi når det gjelder barns rettigheter, de bør ikke bli krenket, og plikt til far er full utdanning av barnet sitt, både moralsk og materiell på hånden.
 Eiendom
 Oppdeling av eiendom mellom en mann og en kvinne som bestemte seg for å slutte å leve sammen, et felles liv, et sensitivt spørsmål: hvem som eier den, og hvordan du kan dele? Eiendom kjøpt opp av sivile ektefeller under samlivet er å anse som et felles eierandeler. Relasjoner som vises i denne forbindelse, regulerer Kapittel 16 av Civil Code.
 Retten til arverett mann får når han tinglysing i menigheten.
 Sivil ekteskap: fordeler og ulemper
 Sivil ekteskap som fenomen har sine fordeler og ulemper. Positive punkter er som følger:

 mulighet til å bli kjent med folk til å bli med ham i ekteskapet;

 teste styrken av relasjoner innenfor rammen av liv og oppdrett;

 få erfaring med å leve sammen, noe som er viktig for fremtiden til familien;

 mulighet for skilte folk prøve meg selv i et forhold med en ny partner, og se om de passer hverandre.

 Negative poeng når uregistrert samboerskap:

 Først av alt, juridisk usikkerhet;

 Samlet, barn som ble født utenfor de offisielle ekteskapsstatistikk blir født for tidlig og svak (pga spent mor om påliteligheten av mannen, fordi det finnes tilfeller der menn forlot kvinne med et barn i armene);

 psykologisk stress på grunn av barnet at foreldrene ikke bor "som alle andre";

 fordømmer opinionen, ikke alle folk som mener bærer vekt for en person som bor i et borgerlig ekteskap, kan forstå og akseptere denne formen for forholdet;

 nesten ingen forpliktelse (suksessive hustruer med mindre skyldfølelse enn i nærvær av et stempel i passet).

 Borgerlig ekteskap og samboerskap
 Hvis du kommer til å inngå et borgerlig ekteskap, nøye vurdere og veie alle "proffene" og "cons" og bestemme selv om dette er riktig for deg å danne relasjoner. Hvis du er avhengig av opinionen, og vil føle skylden til andre mennesker, hvis du er redd for å være "med ingenting" når avskjed med en partner eller har barn utenfor ekteskapet, så dette er helt klart ikke et alternativ for deg.
 Men hvis tanken på andre har liten bekymring du fri, uavhengig og selvsikker kvinne som vet hva hun vil og hvordan man skal oppnå det er ikke redd for å eksperimentere, så borgerlig ekteskap - det er det som er riktig for deg.
Fødsel i ekteskap: Myter og virkelighet
 I dag ikke noe nytt borgerlig ekteskap. Det har blitt så vanlig at det blir behandlet som noe tatt for gitt. Det var denne forestillingen i det 16. århundre, da de nederlandske elskere som tilhører ulike trossamfunn ikke kunne gifte seg i kirken. Da myndighetene bestemte seg for å registrere slike ekteskap innenfor veggene i rådhuset. En slik union og heter "sivil".
 Årsakene til samliv mellom mann og kvinne uten et stempel i passet kan være svært forskjellige. For eksempel, ikke nok penger for et bryllup eller folk er veldig opptatt og slike "formaliteter" de ikke har tid. Og noen bare fornøyd med denne formen for forholdet, faktisk, om noe, kan du alltid pakke sammen og dra.
 Et barn i ekteskapet
 Men det er forutsatt at familien ingen baby. Men hva om en kvinne er gravid? Enten gift eller registrer en baby født til ugifte foreldre? Selvfølgelig avgjørelsen av paret, men det er verdt å huske at endringen dokumenter - det er en lang prosess som tar tid. I andre mangler ung mor er bekymret over at etter fødselen av barnet komme først. Så hva er den riktige løsningen rammer til babyen. Så vil han bli født inn i en hel familie, og en kvinne er trygg i fremtiden.
 Men å ha et barn i ekteskapet er også stedet å være. Dette betyr ikke at en kvinne som hadde et barn utenfor ekteskap (som betyr registrert) blir mor alenemor automatisk. Ikke i det hele tatt. Denne statusen vil kvinnen om fødselsattesten av hennes baby i "far" vil være blank. Og som i ekteskap far til et barn er, og den gjenkjenner barnet, så er det nesten en komplett enhet i samfunnet, alebez stempel i passet.
 Gift eller ikke?
 Graviditet Civil kone - en grunn til å tenke på ekteskap, ikke bare av praktiske grunner (for å unngå byråkrati i dokumentene), men også moralske og psykologiske årsaker (tenke seg en framtid barn ville føle hvor mamma og pappa er ikke offisielt gift og hvor mye tid han blir nødt til å svare på spørsmålet "hvorfor foreldrene dine forskjellige navn"). Tenk deg? Godta en liten, fortsatt i utvikling mannen er ekstremt vanskelig, ikke bare for å forklare til andre bare en tilstand, men de fleste forstår hvorfor det og ikke ellers.
 Som for navnet, deretter ved fødsel og ved utskrivning mor dersom far var til stede mens vitnesbyrd av sine foreldre kom inn i fars navn. Men hvis han er fraværende eller annen grunn (si, var på en forretningsreise), vil sertifikatet angi navnet på moren, og fornye dokumentene vil være tilbake etter sin far. Men, igjen, det er bortkastet tid og penger.
 Når de bestemmer seg for å ha et barn utenfor ekteskap, og tenke på fremtiden. Tross alt, i livet det er forskjellige omstendigheter. For eksempel, vil du og din familie å dra på ferie i utlandet, og barnets mors etternavn. I dette tilfellet, må du sette noen dokumenter som viser tilhørighet, og de må være sertifisert.
 I tilfellet av separasjon
 Hvis det plutselig skje slik at den sivile ektefelle velger å skilsmisse, betyr det ikke at far være fritatt fra betaling av barnebidrag. Akkurat som den legitime mann må støtte sine barn økonomisk ansvarlig for det og det samme ansvar. Felles barns rettigheter bør ikke begrenses selv ved brudd av forholdet mellom foreldrene.
 Den rasjonelle sivile ekteskap kan bare sees på tidspunktet som bestemmes av paret om hun kan leve sammen eller ikke. Hvis forholdet flytter til et nytt stadium, den fasen av planleggingen barn, tenk om ditt ekteskap registrering, for å unngå unødvendige forsinkelser i fremtiden og hodepine.
På jakt etter den ideelle
 Det er et gammelt ordtak, som forteller om en mann som bestemte seg for å ta sin kones perfekt kvinne. Han har lenge søkt den smarteste, vakreste, rikeste og mest trofaste. Søket tok mange år, som hver kvinne finne minst noen mennesker minste feil. Da han møtte sin ideelle - det var en annen manns kone. Hvilken konklusjon kan trekkes fra denne lignelsen? Først av alt må du forstå at perfeksjon ikke finnes i verden, og hva som regnes som ideell for én person til en annen kan ikke være slik. Familielivet er mer viktig enn hvordan mann og kone møte hverandre ideer.
 At unge kvinner føler seg mer erfaring av hva mennene var ikke så ideelt, mens menn nesten aldri snakke om sin frustrasjon - er at de er mer reservert, stolt og brukes til å undertrykke sine tanker i sitt hjerte, ikke utsette dem showet. Men de er begge svært ofte misfornøyd med sine koner, og ikke føle seg lykkelig.På jakt etter den ideelle


 Problemet er at representasjon av kvinner på sine ektemenn og familien som helhet er ikke sant. En kvinne trenger en konstant demonstrasjon av kjærlighet manifestasjoner av ømhet, forståelse og omsorg - for det er veldig viktig å føle seg trygg og elsket. Men mens de fleste kvinner tror at deres ektemenn ingenting, men en sofa, TV og øl, ikke interessert. I de fleste tilfeller, kvinner ikke forstår - de elsket menn også ønsker omsorg, varme og kjærlighet, for ikke å nevne det faktum at alle problem er lettere å løse sammen i stedet for uavhengig.

På jakt etter den ideelle

 For ikke å føle skuffelse etter flere uker med "bryllupsreise" mann og kone skal fullt ut stoler på hverandre, ikke å være alene og har problemer med å snakke åpent om hva de bryr seg om. Kvinner bør ikke overbevise seg selv om at deres ektemenn priori kan finne en vei ut av enhver situasjon og være lojal mot dem, som nevnt tidligere, liv partner.  
Яндекс.Метрика