Sivil ekteskap: fordeler og ulemper
 Når samtalen er ikke åpent forhold mellom mann og kvinne: gjest ekteskap, sivil, amorf faktisk bor sammen. Basert på ordlisten definisjon av borgerlig ekteskap, kan vi si at det er - ". Begå ekteskap i himmelen" et forhold registrert i registeret kontoret, men uten gudstjenester, som tar hensyn til det faktum Stadig følger gjensidige forpliktelser til hverandre bestemmer den yngre generasjon, forutsatt at stempel i passet ikke kan holde fra skilsmisse. Men når de to mennene begynner å leve sammen, de har et problem: med den generelle økonomien, livsførsel, med de fleste programvare og eventuelt deres barn. Det viser seg at dette ekteskapet ingen burde ingenting. En følelse av som ble sendt tidligere plutselig begynne å falme foran
 Borgerlig ekteskap: hvem er "ut"?
Sivil ekteskap: fordeler og ulemper
 1.  Avskjed - er alltid smertefullt, skjer spesielt ubehagelig når rozluchayeshsya med en kjær, som kan deles inn i blodet, sengetøy og selvfølgelig føler. En annen ting - er den offisielle oppløsning av ekteskap med en mann (selv høres patetisk og uten følelser). Alle ønsker å bli elsket, så jeg tror at, kombinert knute i et register kontor, er de i stand til mer "lyse opp med kjærlighet."

   Denne stereotype dommer er svært populær blant unge mennesker, og basert det på opplevelsen av par som er "knust livet."

   Ungt par sa at før du går til registraren (som er - et svært viktig skritt), bør du prøve seg som mann og kone, så å si, porepetyruvaty fremtidige liv, lære om naturmenneske, hans mangler som godteri-buketnyy perioden - det er alltid et show av, og her, tross alt, det virkelige liv!

   Og dette er proffene: Hver ulempe kan gjøres verdighet, fordi foran deg - en favoritt. Redd for å miste hverandre på grunn av frihet i forhold, folk begynner å sette pris på det vi har. Tilvenning periode er glatt, uten psykologisk press, uten krangel og gjensidige beskyldninger om folk verne sine følelser.
   Borgerlig ekteskap: hvem er "mot"?
  Sivil ekteskap: fordeler og ulemper
  1.  Avhengig av omstendighetene i personens atferd kan endre seg. Og dette er vår lykke og vår ulykke. Ifølge statistikk, annenhver par som bodde i et borgerlig ekteskap 1-2 år og deretter arkivert relasjoner, noe som resulterer i deler.

    Menn elsker av natur, slik at de opprettholde neobremenennoe ansvar, den beste form for forholdet. De er født av kvinner alltid vinne, mens det smukke kjønn tenker om hvem som skal være vert for familie, vil de vokse sammen og oppdra barn og, viktigst av alt, som vil bære brorparten av penger i budsjettet?

    Hvis en kvinne og samtykker til borgerlig ekteskap, verner sjelen håp om at hennes kjekke prinsen i én dag minst, gjøre henne et frieri og hvordan det kan høres banal, ta ansvar for sin sterke familie skuldre.

    Ikke alle par kan tåle sozhytelstvuyuschye fordømt av slektninger, irettesettelse, irettesettelse og instruksjon som: "I dag slikt hor var ikke!" "Hvorfor ikke tilby en, kanskje han Gigolo"?. Disse irrasjonelle uttalelser er avsatt i minnet, og kvinnen begynner en offensiv taktikk, presser elskeren til døren registrar kan, mot hans vilje. Å frata en person av frihet er sånn pumpe alt blodet ut av det, fordi ofte menn etter "tvunget" marsjere til registraren ta defensive taktikk og oppfatter kvinner som en slags trussel. Dette begynner en endeløs strøm av emosjonelle problemer, men det er også et stort pluss - den juridiske siden av saken: Du kan dele hva du vil, også barn.

    Å leve sammen i det samme området på muntlige avtaler må være i mitt hjerte helt gratis, uavhengig av myndighetene og tanker, og folk forstår hva som kreves. Ingenting i verden er ikke så stabil som indre frihet og harmoni. Hvis det er, så fred og harmoni vilje og ekteskap, Legal, lytte til hjertet - det gjorde ikke skuffe og ikke svikte.  
Mannen elsker virtuell dating: hva du skal gjøre?
 Spekulasjon og debatt på gifte menn kommuniserer online med det smukke kjønn skjer. Mange snakker om troverdighet til sine fromme, noen mener at denne typen "chatter" - den sikreste oppførsel av menn som har ingensteds hjemme er ikke, og ikke bli plaget kone - han i hans øyne, er så alt fint. Hvis en mann ikke skjule korrespondanse, er alt klart - det mangler din kvinnelige oppmerksomhet at han kan få om en slik primitiv måte. Problemet oppstår i forkant når det stenger i seg selv, venter på svar fra en kvinne nervøs og skjuler din kontakt på sosiale nettverk fra kona ser ut som en virtuell utroskap tegn tilgjengelig.
 Hvorfor snakke med en annen mann?
Mannen elsker virtuell dating: hva du skal gjøre?
 Hvis vi avvise alternativet kone stolt bærer hornene, kan vi anta at din mann - omgjengelig person, og han har problemer med å kommunisere med deg eller ditt område av interesse så forskjellige at han ble interessert i noen på siden, og fikk seg en virtuell kjæreste bare rapportere forhandlingene i dag.
 Så det er på grunn av avstanden til ekteskap, slik som kone å gjøre alle husarbeid, mens hennes mann etter en hard dag én bekymring: hva du skal gjøre med fritiden. Hvis kona ikke fester den til fordeling av ansvar, beklager det (det er sliten - du trenger en pause), produserte han en gang vakuum. Slik er det med alle: dette tomrommet vil bestå av online spill, visningsområde og utstyr, ikke bli overrasket over å kommunisere med andre mennesker, inkludert de med det motsatte kjønn. Man blir følelsesmessig sminke andre steder hvor det er lite kjent hvor han kan presentere deg selv i best lys. Hvis det er mulig, hvorfor ikke prøve?
 Roe ned og ikke være sjalu?
Mannen elsker virtuell dating: hva du skal gjøre?
 Så båret din mann bort jenta fra nettet. Dette er ikke en fysisk svik, men allerede godt tråkket sti til det. I hver kvinne ligger visdom er sett at det er noe galt, bør det vurdere en plan for angrep.
 1.  Be om å snakke mer om virtuell venn, kanskje han selv introdusere henne til deg. Overføre den til verbale hilsener, spør en mann om hans ønske om å skrive - så du forteller forutsigbar motstander at han er gift. Tegn på at kommunikasjon er formell, vil detaljert informasjon være mannen om det. Spørsmålene bør være diskret, med et smil og veldig enkelt: når lært at du har til felles, hva hun er interessert i hva jeg gjør, hva som er i den, etc. Mannen, som er fornøyd i virkeligheten vil aldri "venstre", selv med den betingelse for kommunikasjon i nettverket med en fin fremmed.

   Verre hvis han holder seg stille, snakker med seg selv, prøver å unngå direkte svar på enkle spørsmål. Da blir det klart at folk virkelig båret bort, men det er ett "men"! En kvinne mens på scenen virtualitet, så dette kan brukes rivaliser upopulære tiltak, spion, finne ut hvem det er, skrive en sint brev å avkrefte myten om hennes utkårede. Men mer behersket i følelser kvinner foretrekker taktikk av forførelse. Vanlig modus operandi har "blitt kjedelig" liv partner: Fjern Endelig natt nærende maske, en gammel pyjamas og curlers, få dem. Dette bør være ikke bare konverteringen, prøv å være interessert i de temaene som din mann som øverste prioritet, kvinner bruker magi, mer tid på felles hvile.
   Sjekk ut den virtuelle verden - en verden trend, og det kommer fra depersonalisasjon relasjoner. Snakk med mannen "hjerte til hjerte" og spør hans omsorg, se familie album, være ærlig med ham og spørre om hans følelser og forventninger. Dette er veien som fører hjem, og som er i stand til å bringe en person ikke bare deg, men også til seg selv.  
 Lengtet, spennende, uforutsigbar, noe som gjør at hjertet slår raskere - at det er den første datoen. Det hotuyeshsya før den fastsatte dagen, tar over på hodet av hans valg. Mest interessant, forventet dato fremgang nesten umulig, men å handle "stykke papir" ikke fungerer i de fleste tilfeller. Men lese noen anbefalinger for den første datoen ikke vondt - og plutselig noe galt?
 Velg et tidspunkt og sted for en date
Første dato: tips for jenter og gutter

 For en første date bedre velge standardalternativer: Middag på en kafé, en tur i parken, gå på kino, piknik i naturen. Likevel, er du ikke så kjent for å arrangere noen ekstreme dato eller middag hjemme. Tid for en første date - ikke nødvendigvis den kvelden, selv om det er den klassiske versjonen, som kvelden synker til romantikk, vennskap.
 Råd for det
 Vanligvis sted for en date en fyr tilbyr. Jenta er verdt å vurdere en liten stund. Ikke nøy deg den første datoen i mistenkelige steder (i sitt hjem på ukjente steder og dårlig deltok) - fordi du ikke kan gå god for integriteten til hver nye kavalerer. Hvis det er et valg (og mer enn det - det bare må være), Foretrekker det enkleste alternativet - og ekstrem romantikk og vente på slike besøk.
 Tips for en
 Velge et sted for en første date, tror for om du har råd til det. Selv i en alder av frigjøring er god praksis hvis fyren betale for jenta i restauranten. Men slående et objekt av sympati bred lomme er heller ikke nødvendig - du bør ikke hengi sin første date.
 Men du kan tenke på hyggelige overraskelser. Noen få minutters samtale med hennes venn - en liste over fordeler og jenter klar. Prøv å finne ut hva hun liker å spise og drikke, og pre-order disse rettene i kafeen. Eller organisere en piknik med sin merkevare av grill matlaging (med mindre hun er ikke en vegetarisk - disse delikate øyeblikk, også, trenger å "probe"). Eller kjøpe billetter til premieren viser av hennes favorittskuespiller.
 Gå på en date
Første dato: tips for jenter og gutter

 Hvis du skal på en date, ta hensyn til sitt utseende. Du trenger ikke å kjøpe en spesiell sak for dette antrekket - bare sjekk avansere din garderobe og velge klær, som vil føle seg komfortable. Og likevel - det må rette sted å ta en første date. Revet jeans å møtes på en restaurant eller en piknik kjole vil se latterlig, ødelegge inntrykk av deg - fordi det er så viktig på første date!

 Råd for det

 Jenter som er vant til å betale mye oppmerksomhet til deres opptreden på risiko "overdriv" med dette på en første date. Spesielt laget inne i "tre-etasjes" frisyre kan skremme fyren. Nye høyhælte sko natrium føtter og gjøre hele kvelden bare for å tenke på hvordan du raskt komme hjem og ta dem ned. Pivflakonu sprit helles over, strupes hennes duft noen innenfor en radius på to meter.
 Selvfølgelig, å bære på en første date drakt kreves (hvis du absolutt ikke møte gym). Velg noe sammen med din favoritt "bevist" klær som fremhever fordelene av kroppen din (og, selvfølgelig, gjemmer sine feil). I den vil du føle deg vel, avslappet, og du trenger ikke å tenke på om du ser bra ut
 Sett håret på vanlig måte. Selvfølgelig er skumle hale ikke stedet, men det er nok for den vanlige "hjem" stabling ved hjelp av en hårføner og hår gels. Noen få dråper parfyme på de riktige stedene (bak ørene, i den hule mellom clavicles, på innsiden av håndleddet hender) - og du er klar til å gå på en første date!

 Tips for en

 Hvis de typiske jentene overdrive betydningen av klær på en første date, guttene raskt reversere problemet. De ofte ikke betaler deres utseende aktsomhet, kunne ikke se knappene eller skilt igjen ikke prohladyat skjorte. Men jentene er så glad i pene gutter!
 Derfor være sikker på at klærne skal være rene og nystrøkne alle knapper og mansjettknapper - fortsatt, sko - polert. Det faktum at før utnevnelsen bør ta en dusj og barbering (selv om du tror de to-dagers skjeggstubber ganske fin), og kan ikke snakke.
 Og, selvfølgelig, å gå på en første date, ikke glem å ta med en blomsterbukett.
 Hvordan oppføre seg på en første date
Første dato: tips for jenter og gutter

 Naturlig, naturlig, prøver å være deg selv og være trygg. Etter at du slappe av og ikke består eksamen? Slapp av, kaste ut av hodet mitt alle slags "hva" og "hvordan" bare prøve å ha en god tid, ha det gøy. Kanskje er det ikke lett å gjøre, men i det minste strever for et slikt behov.
 Ikke skildre deg med mennesker som du virkelig ikke. "Nerder" fortsatt ikke skorchyty av macho, og "smultring" ikke skjul på at han elsker å spise godt uten å berøre maten. Ta bedre ikke skjule feil og demonstrasjon av fordeler (men uten fanatisme!)
 Råd for det
 Hvis han fortalte en spøk, om enn ikke virket morsomt for deg, smile. Ikke le eller høy latter var ned (forresten, god latter og øve før en dato - og dette er ingen spøk!)
 Ikke se på ham, øynene fulle av beundring - til fordi du ikke vil virke som en fyr lett tilgjengelig? I samme retning oppføre seg beskjedent prøve å imponere alvorlig jente uangripelig (men ikke Snow Queen, selvfølgelig - det gjør skremme fyren). For langt forhold folk har vært kjent for å velge den beste jenta beskjeden enn den som etter den første datoen faller på ham i sengen.
 Men hvis sex - din eneste formålet med dette møtet, du kan ikke bygge seg nærtagende. Men for å vise hele sitt utseende som du ikke bli fristet med ham i sengen, er ikke nødvendig. Det var av og ikke som de fleste menn. Selv om den første datoen sex er over, folk må tenke at det bare var hans initiativ, og du kunne ikke motstå påvirket av hans spell.
 Tips for en
 Ikke vær redd for ikke forbudt prykasanyy: Kiss på kinnet, en lett berøring av hånden, midje hun kjenner ikke igjen pengeinnsamling. Taktil kontakt ikke passerer felles grense, kan og bør være.
 Prøv å ta en nærmere titt på jenta og velge taktikk av atferd avhengig av sin natur. Noen damer liker litt hamovytyh, arrogante menn. Andre elsker å vidd, folk med en god sans for humor. Atter andre ønsker å se en mann tillit, sterk karakter, kanskje en viss grad av despoti. Selvfølgelig, du er ikke en psykolog, men noen ledende spørsmål (ikke spørsmål pannen!) Kan avklare situasjonen.
 Hva som kan og ikke kan si på en første date
Første dato: tips for jenter og gutter

 Det kunne være interessant samtalepartner, for å vekke interesse intriger. På sin glede og beundring av samtalepartner. Realitets. Om interessante tilfeller av liv. På de "evige" temaer (ikke blande seg i jungelen!)
 Zatsyklyuytesya ikke bare for deg selv, stille spørsmål og lytte nøye svar. Tross alt, du ønsker å vite mer om emnet for sin smak? Ikke avbryt, ser rett inn i øynene, smile og nikke, i samtale, prøve å snakke oftere kalt ved navn - generelt, før den første avtale gjenopprette minne elementære regler for samtale.
 Hva du ikke bør si til deg selv og spørre følgesvenn? På den økonomiske situasjonen, arbeide for intime detaljer om biografi, livsproblemer, sykdommer, tidligere relasjoner. Ikke i noe tilfelle skal markere sin feil, frykt og opplevelser - prøv å legge vekt på i samtalen bare sine positive kvaliteter, prestasjoner og suksesser.
 Generelt er det bedre å snakke om hva de liker, snarere enn hva som forårsaker negative følelser - eller inntrykk av deg som en kjedelig, en mann alltid misfornøyd med noe.
 Råd for det
 Jentene er en høy pratsomhet. Prøver å kontrollere meg selv, selv om hodet krydde hundre og ett spørsmål til barnet, og de er klar når som helst falle over ham. Ved å stille spørsmål, prøve å unngå de som viser overdreven interesse for fyren - han må ikke vite at du det fryktelig interessant.
 Når han snakker om sin prestasjon - prise ham, men bare svak fra den. Ros bør være hensiktsmessig og naturlig, ellers fyren føles falsk i dine ord.
 Still spørsmål som kan relateres til dine interesser - kanskje han er ikke likegyldig til temaet idrett og definitivt hater "Dom-2".
 Tips for en
 Grasshopper gutta - vitser, men bare for morsomme historier ikke forlate ", ellers proslыvesh fjollete joker. Vitser bør være "i emnefeltet," jenta ikke dekk dem.
 Ikke glem å kompliment - de må også være relevant og sant. Hvis en jente er litt full, ikke snakke om sin symmetri - det bare vondt og Gift spryymetsya som hån.
 Uttaler på sine meritter, ikke beskjeden om. Noen gutter liker å dekorere sine prestasjoner for å imponere en jente fiktive historier om sin egen biografi. Som bare ikke være - ikke lyve, eller risikere seg selv viklet inn i sine egne løgner, og hun bare mister du noen tillit.
 Endelig - prøv å ikke sverge obskøniteter.
 Etter den første date
Første dato: tips for jenter og gutter

 Hvis en person er sympatisk, og du ikke har rømt fra en dato, så har en sjanse til å utvikle forholdet videre. Ideal - dersom gjensidig sympati. Det finnes flere alternativer for utvikling av relasjoner i dette tilfellet (for dato for neste møte, intimitet, i sjeldne tilfeller (jeg var ute etter deg hele mitt liv!) - Beslutningen umiddelbart for å leve sammen), men de er bare mulig ved gjensidig avtale.
 Hvis folk ikke liker, la ham vite det. Ingen trenger omtrent "otshivat", selv om det er helt skuffe deg. Men for å forvirre intrikate responser er ikke nødvendig. For dette tilfellet er det "myke", men svært spesifikke uttrykk (for eksempel "Takk, det var hyggelig å tilbringe tid med deg, håper vi forblir venner"). Tilstrekkelig normal mann må akseptere disse tingene. Vel, hvis du er "heldig" å møte med pumpe eller irriterende vifte (fan), så er det mer presis formulering kan brukes.
 Råd for det
 Han likte deg? Kjempebra! Ikke kast den i halsen med et rop av "Du - mannen av mine drømmer! "Bare prøv å vise (se, smil, berøring) sin forpliktelse til det. I tilfelle av gjensidig sympati han alltid spør om neste møte. Hvis du ikke spør om - kan du ta en sjanse og ta initiativ, men i dette tilfellet, være forberedt på avslag (i beste fall - uklonchyvomu respons).
 Tips for en
 Kvinners sårbar sjel - men det betyr ikke at du må fortsette med beklagelse møte en jente som ikke var som deg. Så nok en gang lese annet avsnitt i dette kapitlet - det gjelder for begge kjønn.
 Hvis jenta er søt, ikke nøl med og sette dato for neste møte. Likevel, må initiativet komme fra menn.
 *****
 Vil den første datoen siste til å føre til videreføring forholdet er over lidenskapelig natt eller lett kyss farvel hvis du liker denne personen, eller du foretrekker aldri med ham ikke forekomme i alle fall den første date - det er en god opplevelse. På grunn av mening - og ikke bare - Takk rettigheter for dette møtet.
 Lykke til første date!  
Яндекс.Метрика