Smøremidler som er nødvendige for alle: for unge mennesker som er bare begynnelsen sitt sexliv, par under seksuell aktivitet, men de er nødvendige spesielt for modne elskere. Ekstra smøring er også nødvendig for kvinner som har redusert naturlig lyubryktsyya, gynekologisk og under fødsel.


Smøremidler: Secrets bruker


 Men under analsex uten glidemiddel er nødvendig.
 Å plukke opp et smøremiddel som behagelig riktig for deg, må du ta hensyn til hvilke typer smøremidler. Nå la smøremidler tre typer: silikon, fett og vann. Det er dette behovet for å betale oppmerksomhet fordi det påvirker styrken av prevensjon, følelse og din helse.
 Fett og silikonbasert glidemiddel gir god slip som varer lenge. Disse oljene ikke regn og ikke tørke når de utsettes for luft. Men de er vanskelig å vaske av og forlate flekker på sengetøy og klær.
 Silikonbasert glidemiddel - en flytende konsistens som ligner olje. Dette smøre er svært glatt og er kompatibel med alle latex-produkter. Men vi må huske på at silikon produkter og silikon smøremiddel - er uforenlig, som smøremiddel kan ødelegge selve produktet.
 Olje eller olje - er noe som ligner på vaselin og fet krem. Disse oljene kan ikke brukes sammen med kondomer og intime produkter. De ødelegger gummi, pause permeabilitet, noe som gjør kondomer helt ubrukelig og kautsjuk, når de brukes på fet olje, er en kilde for bakterievekst, noe som noen ganger fører til betennelser. Fordi fett fett brukes kun for massasje, onani og sex uten bruk av kondomer og sexleketøy.
 Vannbaserte glidemidler - de er raskt absorbert, skitne klær og sengetøy, vasket godt med vann og kan brukes i alle slags seksuelle spill uten frykt for deres helse og prevensjon. Derfor, vannbasert glidemiddel ekstremt populære.
 Lyubrikanty vannbasert absorberes raskt, og de har en ulempe, siden de må kontinuerlig legge til i nærheten.
 Når du plukker smøremiddel som du nærmere den tid kommer til å avgjøre med spesielle egenskaper.
 Formålet smøremidler - er å hjelpe kroppen å tilpasse seg enhver situasjon. Lyubrykatы er for anal, vaginal, oral sex; antiseptisk, regenererende, spermetsydnыe, med oppvarming, kjøling, loskitlyvyh effekt. Hver smøremiddel har sin egen spesialisering.  
 Representerer kjærlighet til en kontakt kan trygt si at det er en moralsk kontakt og fysisk. Hvis det oppstår kontakt moralsk forståelse og beundring blant folket, men i fysisk kontakt i tilfelle trer kroppen vår. Øm og myk touch, overvåking reaksjon bringe hverandre nytelse er målet som må oppnås i sengen.


Man kjærtegnet hender


 Før du begynner å kjærtegne, for å trekke oppmerksomhet til sine hender. Våre hender må være ren, myk, uten grader og ingen skade vil avlaste dem av smykker. Like viktige arter og kroppslukt. Og, selvfølgelig, ikke glem om friskt pust. Når alle forberedelsene er ferdig, kan du uten ugrunnet frykt for å elske med partneren din.

 Det er tider når tradisjonelle elskov ikke er mulig eller ønskelig å variere forholdet. I disse tilfellene kreves det litt dyktighet fondling hender. Det bør bemerkes at penis er ganske skjøre og følsomme deler av kroppen, og så det må behandles deretter.

 Til partner føler deg komfortabel og gjør ikke vondt bruk smøring, som selges i apotek.

 Å bli mer trygg og gi glede må trenes. For å starte, lære å holde leddet i hånden. Medlemmet skal være plassert i hendene, slik at fire fingre er vinkelrett femte (stor) finger. Neste, må du mestre bevegelsen, bør de være lett fra basen medlem til hodet.

 En mann orgasme helt under kontroll, er det derfor nødvendig å eksperimentere med rytme og trykk, og se reaksjonen. Siden dette vil avhenge av omfanget og dybden av orgasme.

 Det er nødvendig å ta hensyn til hodet, er det mest følsomme området av kroppen menn, være svært forsiktig med det, spesielt hvis du 3cm manikyr. Phalanges hjerneslag hodelag og svært hode. Bare hodet kan kjærtegne sin hånd og hånd med litt avrunding det. Jo mer praksis er, jo bedre vil det gå. Først kan du prøve å samarbeide, og på alle fag.

 Det er også viktig å finne en behagelig stilling for begge parter. Det antas at utover komfortabel kneler mellom beina på en mann han er. Likevel, er det bedre å plante.

 Når det grunnleggende er mestret nådegaver kan utforske ulike metoder. For eksempel, "Ode til Brian", "Pirouette", "lunger" og mange andre.  
 I alle ekteskap skje før eller senere sine kritiske punkter. Ingen er immune. I disse periodene, de fleste menn begynner å se etter "ro og forståelse" på siden.


Som ofte utro mot sin mann?


 Imidlertid kan årsakene til mannlig utroskap være ikke bare konflikter eller misforståelser i familien, og et ønske om å hevde seg, eller tørst for nye opplevelser, og kanskje bare en banal alkohol
 Behovet for endring hos menn vises uten hensyn til noen åndelig og følelsesmessige aspektet av kommunikasjon. Men akkurat det er ofte utro mot sin mann?
 De aller fleste kvinner først begynte å tenke på at en mann fant en ung skjønnhet. Men ofte er det ikke. Studier har vist at de fleste menn går til en som utvendig utseende er andre kone. Ytre skjønnhet ikke har en så stor avtale som seksualitet, som ofte ikke har nok menn til sin kone etter et langt ekteskap.
 Det kan være banal, men menn ofte endre sine koner i kvinner som er ofte "twist" før deres øyne. Ofte rollen som mannlige elskere velge nannies, hushjelper, repetytorsh, co-arbeidere, og som det ikke vondt, venninner eller søstre av hans kone.
 I dette tilfellet er det en realisering av den seksuelle instinkt, som jobber på en klesbutikk med appetittvekkende ass spalting eller seksuell melteshaschey foran øynene på kvinner. Sex uten engasjement og bebreidelser 1-2 ganger alltid tiltrukket tiltrekker og vil tiltrekke normale menn.
 Viktigst, de fleste av dem på dette sviket av slike relasjoner ikke. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot den link-mann med hans sjef sekretær. Her de alle ønsker å hevde seg, å føle eieren av noe annet. Ofte slike relasjoner oppstår når kona tjener mer enn sin mann, og han igjen utvikler kompleks, som hemmet akkurat der han kan føle hodet med en stor bokstav.
 Hvordan å hindre en manns svik? Først av alt, bør du ikke mistenker ektemannens skrivebord og hold total kontroll. I denne situasjonen, svik bare kan bli provosert. Du bare prøve ikke å skape farlige situasjoner ", ansette en jobb som barnepike, veileder eller piker jente modell ser eller forlater en morsom fest mann alene med sine venner alene. Her synd langt!
 Være mot sine menn klokere, barnehager, lahidnishymy og mer sexy da tanken på svik ikke vil besøke dem alle!  
 Dessverre, mange vellykkede kvinner, som er litt over 30 ikke gift. Dette er veldig enkelt, ved første var å lære hvordan å vite uten utdannelse for tiden ingen der. Deretter arbeidet, ønsker å leve som mennesker, og derfor forsvant på henne dag og natt til privatliv var ikke nok tid, og styrker også.


Hvordan finne kjærligheten hvis du litt 30


 Som har kastet dem fra ekstrem til ekstrem, for å arrangere hans personlige liv. Rådene for å finne en mann mye, men her er noen effektive og sannhet.
  •  Trenger du å endre utseendet. Alle vet at menn liker øynene. Du kan prøve å kjøre i morgen, eller gå på en diett. Du vil kanskje også ville ta klær og bli kvitt ting som ikke går. Vi må elske deg selv, og da også noen mennesker. Alltid se nøye og slutte å gå til slåbrok å handle.

  •  Delta på sosiale arrangementer mer. Hvis du går en rute, hjem-arbeid-huset, der for å møte prinsen. Gå til utstillingen i et museum, en tur i parken.

  •  Finn noe som er beundringsverdig. Men at det ikke var rent kvinnelig. Liker du å svømme? Kjøp en billett i bassenget. Det koster ikke så mye, men noen plusser. Først tilbringe en hyggelig tid. Sekund, gått de ekstra kaloriene. Tredje, gå til bassenget, hyggelig mann.

  •  Hvis det er mulig, skifte jobb. Du er en god spesialist og kjenner virksomheten din, så vil du være fornøyd med enhver bedrift. Og hvis ikke, må du ikke koble til eller endre yrke og finne sin favoritt arbeid. Og der for å betjene romanen er ikke langt unna.

  •  Ta deg tid til å dra nytte av nye teknologier. Sannsynligvis alle bruker internett, her og registrer deg på noen datingside. Dag, hver måned, i det minste ett par av newlyweds oppfylt i World Wide Web. Kan du lykkes for godt, sette dine beste bilder og chat. Men vær forsiktig, kan du kjøre inn gift med menn. Selv om du ikke finner din lykke, deretter en rekke interessante bekjentskaper garantere.

  •  Slutte å se bedre. Ikke noe problem, hvis du velger ikke dyre maskiner. Det viktigste er å ha følelser og penger med dem og vil kjøpe senere.

  •  Merk at kjente menn som ikke er gift. Kan noen lang gjør deg ulike tjenester, og du ikke legger merke til dem nøye.

  •  Et siste tips, være enklere. Ikke bli overrasket om senere høre at en ung mann var redd for å nærme deg, nettopp på grunn av det faktum at du virket litt FIFO.
  • Яндекс.Метрика