Som glede å kysse
 Hvem har ikke tenkt på hvordan han oppfatter kysse en kjær? Som ham hun eller glede? Kanskje jeg gjør noe galt? Disse problemene kan forstyrre ikke bare de unge og uerfarne. "Elsk alle aldre" - sier den kjente ordtak. I denne artikkelen vil vi snakke om kunsten kyssing.
 Som glede å kysse - 12 essensielle tips
 1. Ikke vær sjenert. Aldri før kompleksuyte partner. Være oppriktige i sine følelser, fordi egentlig folk du ikke kan skjule den sanne forhold til hverandre. Hvis du ønsker å kysse sin elsker akkurat her og nå - gå for det. Raske ham en uventet tilstrømningen av lidenskap!
 2. Lag stemningen. Ingenting fraråder lang, lidenskapelig kyss så hyggelig og romantisk atmosfære. Tenne et lys, setter en lys, myk musikk, helle et glass god vin - og kysse din helse!
 3. Føler hverandre. En kjærlig person vanligvis fanger opp stemningen i partneren. Hvis en deprimert, lei seg eller uten humør, er det best å vente med kjærtegn. Snakk med ham, prøver å hjelpe, men hvis han ønsker å være alene - igjen en elsket én om gangen. Kysser glede bare når begge ønsker det.
 4. være vedvarende. Det er viktig å holde en middelvei: når trykket ønsker å kysse en person (spesielt en første date) kan ikke bare skremme, men å presse det i lang tid. Men "drift" er ikke nødvendig. Moderat initiativ, som kan manifestere seg som en mann og en kvinne - den beste veien ut.
 5. Følg lukten. Dette gjelder ikke bare friskt pust. Svært viktig er duften som øser hår og kropp. Du bør alltid være på toppen!
 6. Myke lepper. Hvordan å levere en morsom fyr kysse sprukne lepper og avskallede? Dette er uvirkelig! Men i en alder av rask utvikling kosmetikk finne ut er ikke vanskelig. Enhver glans, vil balsam beriket eller honning gjøre leppene ikke bare myk og mild, men også attraktive og lukter godt.
 7. Tid sbryvayte vegetasjon i ansiktet. Dette rådet gjelder for menn. De trenger ikke engang klar over hvor frustrerende preg otrosshey bust som vanligvis stikkende blader og rødhet i huden. Menn følger hyppigheten av barbering, og din dame vil kysse deg oftere!
 8. Vis at du ønsker å kysse. Jenter kan anbefale en enkel gest som på et ubevisst nivå vil gjøre det klart for mannen i hennes ønske om å få en annen kyss. Lett, smug, slikke leppene. Du vil se 90% av partneren din ønsker å gjøre det samme.
 9. Ikke jag. Bruk mer tid på å kysse. La det fortsette så lenge vi ønsker dere begge. Det er bare i dette tilfellet gleden av kyssing er gjensidig.
 10. straffet. Ofte Kiss er et forspill til noe mer enn bare en klem. Hvis målet satt - en manifestasjon av hans lidenskap, viser partner som ikke fortsette å favorisere.
 11. kysse lidenskapelig. Selvfølgelig, gratulerer eller takke relativt kort "smellkyss" på kinnet eller lepper. Men den virkelige lidenskapelig kyss av elskere bør være dyp. Men ikke Prøv så altfor aktive bevegelser av tungen kan ikke være veldig behagelig. Alt må være sakte, sakte og forsiktig.
 12. kysse oftere. Statistisk sett par som ofte Kiss, lever mye lengre og lykkeligere enn de som ikke ønsker en slik stor avtale. Og så, som en lidenskapelig, er øm kyss ikke bare en glede for begge parter, men også bringer dem. Kiss symboliserer tillit, felles interesser og sensuell hengivenhet for hverandre. Han synes å være å si: ". Vi er nær" Og jo flere folk kysse - jo nærmere blitt. Glede sine favoritt kysser, det er den beste måten å uttrykke dine oppriktige og ømme følelser.  
Letter elskede hverandre
 Separasjon, selv midlertidig - en alvorlig test for forholdet. Uansett hva du skilt i to uker, og har vært sammen i fem år, er det fortsatt en svært vanskelig og delikat situasjon for elskere. Hvorfor? Fordi avstanden pålegger forpliktelser, men også gir noen ukjente for i dag vil. Det er veldig viktig å vise en venn at friheten ikke er påvirket din holdning til det og hva dine følelser er fortsatt sterk. Samtidig kan du prøve en roligere forholde seg til hva du må uttrykket mer omsorg og oppmerksomhet enn vanlig. La det ikke sørge heller sørge, fordi alt er midlertidig og vil snart passere. Å vise sine følelser i økte mengder har nøyaktig den jenta fordi det var forventet av henne. For det svake kjønn mer emosjonelle, mer følsomme for endringer i forholdet, og selv det faktum at du ikke er følsom jente og seriøs kvinne endrer ikke denne forpliktelsen, som faller på skuldrene til hverandre, nesten automatisk. 
 Den mest lojale og romantisk skritt på din del vil skrive et brev elskede hverandre. Fra synspunkt av menn, er det veldig feminin, noe som den berømte brev til Tatiana minst kjente Onegin. Så du trenger å handle i denne retningen. Vet ikke hvordan? Så les videre.
 Poenget er å skrive et brev ikke altfor vanskelig. Det er vanskelig å komme opp og gjette hva det er verdt å skrive. Og for ikke å forveksles med innholdet skal bestemme hva slags en mann venter på deg vistochku. Generelt, gi helt nøyaktig og helt sant definisjon er vanskelig, men det er vi ikke trenger. Det viktigste - bredt fange essensen av karakter fyr og handle i samsvar med dem.
 Det er tre hovedtyper av tegn: romantisk pragmatiker og joker. Selvfølgelig er mye mer karakter og denne divisjonen ganske primitive. Men å beskrive alt, selv med alle nyansene umulige. Så hvis mannen din ikke gjelder noen av de ovennevnte typene, så må du jobbe gjennom intuisjon og (vel klare seg uten det) logikk. Tross alt, tid brukt sammen, du måtte lære elskede lidenskap og avvisning, og dermed være i stand til å velge riktig kurs og plukke opp de ordene som vil være i stand til å berøre og begeistre.
 Skrive et brev romantikk
 Ah, romantikk. Så mild, omsorgsfull og imøtekommende som fjollete og bekymringsløs. Her den viktigste regelen - en manifestasjon av følelser, helst med en liten andel av tragedie, fremdeles atskillelse - noe alvorlig. Når du skriver et brev elskede fra hverandre, noe som er en type karakter, bør du ikke bry deg med trinnvis oversikt over alle dine handlinger det siste dag eller to. Du trenger ikke å snakke om hvordan bussen på vei til jobb, er du ikke tapt, og naboens katt brøt nye strømper. Snarere er brevet fylle opprørt leser. Ignorere disse små interesse steder det er usannsynlig, vil den prøve å finne en skjult uttrykk for kjærlighet, men opprørt sikkert. Romantikk likegyldig dagligdagse problemer og oppstyr, han bor i hjertet og ikke hjernen. Bedre skrive til ham om hvor hardt du, tenk om den siste datoen med ham, kan du selv prøve å skrive et dikt for ham, og tro meg, latterliggjort dem du ikke vil. Tvert imot, er det med stor engstelse reagere selv til seg selv en dårlig quatrain som slahala kjærligheten til sin kone. 
 [Quote] Hei, Nikolka!
 Hvordan kan jeg følge deg gå glipp av! Det tok bare to dager, og jeg tror, ​​de siste to årene. I går på meg litt oversvømmet, og jeg begynte å se mine bilder fra Egypt. Hva er det du garvede, nesten piccaninny. Long lo et bilde du spadaesh kamelen. Ærlig talt, jeg bare savner deg madly på. Veldig snart du ønsker å klemme, kysse, nakke utknut nese og snuse starte, som jeg vanligvis gjør. Jeg har alt i orden, bortsett fra at nummeret ditt der. Forresten i går så filmen "Tatt av vinden" og gråt uendelige. Du - Min Rhett Butler. Hjerte smerte er komprimert en gang tenke på hvor mye tid vi har sammen. Jeg frykter at ble tårevått gjør rozkleyilasya uten deg.
 Hva er du uten meg? Alt er bra med deg? Beløp du uten meg? Husker du om oss? Jeg har alt dette bare hodet slaktet klokke: kan ikke arbeide, vet jeg ikke. Jeg ønsker til deg - det er mitt eneste ønske. Kom tilbake, kom tilbake snart, jeg venter på deg. En venter!
 Madly elsker og savner deg veldig. Forever yours, Anya.  
Hvordan du kan redusere fyr gal?
 Uminnelige tider virkelig hadde trodd at jegere og erobrere av hjerter er de eneste mannlige representanter, men jentene er bare ofre og fortjent byttedyr. Men tempoet i det moderne livet bringer til alle justeringene er nydelig, mild og luft skapelse - jenter gå på jakt og begynne å kjempe for menneskenes hjerter.
 Å redusere en mann gal og forelske seg i det i deg selv nok tid til å ha bare gode utseende, vet du noen av hemmelighetene til mannlige psykologi, hvorav det er sagt i denne artikkelen.
 Hvordan du kan redusere fyr gal? Vlyublyaem en fremmed
 Det skjer ofte at mens du går med venner eller retur fra trening, vi plutselig kolliderte med ham - fyren i drømmene hennes, attraktive, interessante og kjører djevelen i øynene hans. Hjertet begynner pounding hardere inne er fantastisk, og du innser at denne fyren er ikke å bli savnet. Det viktigste - det er nødvendig å trekke sin oppmerksomhet til seg selv og interesse, og dette kan oppnås ved å følge disse tipsene.
 Hvis du er en modig jente og ord som usikkerhet og ubesluttsomhet du ikke eier, du må bare å nærme seg det første. Det er veldig viktig å gjøre det forsiktig og ikke skremme ham hans angrep, og til og med gutter er forskjellige, og det kan gå seg vill og, enda verre, løpe vekk fra deg. Hvis møtet fant sted på gaten, kan du be ham om å holde deg til å stoppe eller til ditt hjem. Fortell ham lagt merke til som en fremmed sendt av hælene, så propadayuchy av omfang, deretter vises igjen. Og nå er du redd og vet ikke hva jeg skal gjøre og hvor du skal gå, møte ham - fyren som en edel og modig ridder som kan beskytte mot vedvarende mann som kan være en galning - Situasjonen i o-go-go, den kriminelle! Gjør dette nøye, ikke zhuschuyuchy farger som fyren du trodde noe problem eller trussel mot deres helse. Det er ikke nødvendig å finne opp en galning, kan du improvisere og komme opp med noe annet, original. Men hvis denne metoden er ikke for deg - så bare prøve å få hans oppmerksomhet til deg selv - slippe posen, forsiktig, som ved et uhell, klikker du det eller passerer den, late som podvernuly beinet ol.d. Det viktigste er å møte med øynene og når det skjer - det smile, det er sikkert være interessant fyr, og han vil trolig komme til deg. 
 Så, zav'yazalosya du kommunikasjon og du møter. Du skal nå være den beste følgesvenn - hans nøye lytte, le av hans vitser, og i alle fall ikke å avbryte. Engasjere seg i samtalen, kan du prøve å finne en felles plattform. Bare ikke prøv å taushet eller Twitter ustanselig, oppføre seg så naturlig og ikke tvang.
 Fortell ham at det er veldig interessant og morsomt det ville være kult å møtes igjen eller prøve å komme opp med en unnskyldning for et nytt møte og farvel obminyaytes telefonnumre.
 Flate det med grunn - for å erobre kjent toppen
 Ved kontakt med fyren allerede etablert og snart vil møte med ham, bør du gjøre alt for å sjarmere ham.
 Først av alt, få hans utseende - du må være ren, lukter og ikke være arrogant. Sette på en fin kjole, ikke sminke, sminke og ikke lage en sirkel vendt fleece på hodet. La det være klær farger rolig, naturlig hår (eller hår) og ikke noen 12-tommers pins og mini-skjørt, bør klærne være leken og vise hva naturen har gitt deg, forsiktig og uten vulgaritet.
 Vær nysgjerrig og glad følgesvenn, ikke fornøyd avhør og ikke snakke om alt, og starter med barnehagen. Hold mysterium, som om det kan høres banalt.
 Humor - lojale assistent i erobringen av hans hjerte. Lær noen interessante (og vulgær) vitser for å være i stand til rettidig og relaterte lime. La det være enkelt for deg - Disse jentene gutta huske i lang tid og ønsker å møte dem så ofte som mulig.
 Tjene skilt - riste håret, spille med et armbånd eller en ring på sine hender og påpeke fordelene med sitt utseende (f.eks pellets fjerne ikke-eksisterende på beina, lår riktig kjole for lite eller bite seg i underleppen, som om å reflektere over hans sak). Det viktigste - naturlig og ømhet, så ofte smile og se ham i øynene!
 Guttene, men jenter liker ørene. Derfor, til litt ros eller komplimenter på sin side hjelpe ham erobre. Bare uten fanatisme - ingen smiger og hykleri.
 Holde sine interesser - musikk, filmer eller hobbyer. Se etter informasjon om dem eller å lage en liten gave relatert til hans hobby - bli hans etterfølgere.
 Hvordan du kan redusere din kjæreste gal? Ikke gi slappe av
 Når du har erobret denne toppen, ikke gi opp og feire - når som helst kan det av kroken. Prøv mindre kritisk til hans handlinger eller venner, kan du prøve å endre - arrangere møter og romantiske overraskelser, vise bekymring - bake ham en kake eller besøke hans hjem syk med hoste og rennende nese, noe som fikk ham med frukt.
 Bli fe at han ønsket å møte til å bli en perfekt følgesvenn for ham, hans venner og foreldre. Ikke være en kjedelig eller sag, for retten eller for desperat - se etter en middelvei. Ofte være en fordel, sier gode ord, respekt og støtte ham i alle bestrebelser. Da vil han vite sikkert og tror at du gjør halvparten av hva han var heldig å møte.  




Яндекс.Метрика