Som rente kjæresteNyttige tips, triks og tips for jenter om hvordan å gjøre en fyr så på deg.
1. Har noen vil ta hensyn til deg
Det vanskeligste veldig fin fyr å si om følelser, men lett å diskutere de samme følelsene med vennene sine. Erklære din kjærlighet til alle, vil hvem som helst bære din kjærlighet til ham og han vil begynne å se på deg nøye. Og det å date første hånd.
2. Fortell meg om sin beundring for sin venn
I stedet brudepiker kan velge direkte måte - snakke med sin venn, spør hans råd. Jenter kan vise solidaritet og tie om din lidelse. Guttene kan ikke tie. Det bare så det antas at kvinner er veldig pratsom, selv de menn faktisk vыdavalschyky hemmeligheter, fem minutter gjenstand for oppmerksomhet vil vite at noen er interessert i dem. Og din neste opptreden vil bli møtt med forståelse.
3. Sjekk for deg selv
Gjøre noe, så alt hodet tilbake til deg. Hvis du er i et diskotek, zatantsyuy ekstremt brannstifter dans. Hvis hostyah- "push" innsiktsfull tale. Hvis piknik - showet triks eller fortelle en god historie.
❢ nødvendig at han i det minste du sett, så saken ville gå raskere.
4. Surprise ham

Du studere i samme klasse, og han går du av skrivebord? Spør ham bandwagon, komme opp på hans vei stille og se direkte inn i øynene hans. Dersom det ville kreve en forklaring på hvorfor du gjorde det, si at hun bestemte seg for å se om du legger merke til det eller ikke. Plutselig du klar?
Du kan prøve å drastisk endre frisyre eller klær. Bruk denne metoden til å være forsiktig. Guttene uoppmerksom. Du podstryzheshsya barbert eller pokrasysh håret grønt, og det - alt etter. Slik lidelse - og katten under halen. Selv om skallet hodet han vil trolig legge merke til, men grønt hår først og sist kan se læreren, som vil sende deg hjem perefarbovuvatysya.
Hvis du klarer å imponere en fyr, vil da jord for videre kommunikasjon være forberedt.
5. Hvis du er ny og ditt kyss og et høyt latter han ikke svarer, fem venninner gikk med meldinger om dine følelser og ikke kommer tilbake, da må vi handle svært
Pust inn mer luft, sterk og fortelle ham at du ringte Kate, du er her for første gang helt tapt. Uten å gi ham tid til å komme, "jage" snakke videre. Den mest innse at denne tilnærmingen til et fascinerende tema for samtalen bør være forberedt på forhånd.
I samtalen må vi huske de grunnleggende lovene i kommunikasjon - du ser på kilden, snarere enn til siden, kaller ham ved navn, ikke person otvorachyvay ikke skreschyvay hendene på brystet hans - et tegn på nærhet, uvilje til å kommunisere - ikke halsen, og fyren er noe bra tror at du er lei.
Hvis du kommer absolutt ingen makt, bare se på ham. Folk vanligvis føler en nærmere titt. Hvis det fanger øyet, vennlige usmihnys; uten ordene han innser at hans interesse. I ditt smil kan han også svare på et smil og vender seg bort, nikk og gå, bare gå.
Være forberedt på disse alternativene.
Bla forhånd i hodet sitt. Imidlertid bør denne metoden ikke brukes ofte tett ser irritert, eller din uskyldig ønske kan møte feil. Derfor, når fanget hans øyne - og selv nå det ser ut som du.
6. Ingen spøk - ingen øyeblikk
Smil, være vennlig med alle, urter vitser og morsomme historier. Bli sjelen i selskapet. Han ønsker også å komme og lytte, og deretter det sender sin sjarm rett på mål.
7. Fulgte ham en anonym notat
Denne gamle og testet metoden kan være svært nyttig.
Tips en merknad om seg selv, sine følelser som virkelig ønsket å møtes, snakke, lenge kjent det, men er redd for å komme, at han er den beste. På et møte for å forhandle frem den beste ikke den første tone i den andre eller tredje.
La henne litt pohvylyuyetsya, tror hvem det kunne være, pohadaet, spør et par dumme spørsmål rundt jenter liker "skrev de ikke? »
møte fulgt tett på ansiktet hans. Han vil bli glad for at det er deg, ikke Lizka? Skuffet over at det er deg, ikke Masha? Overrasket over at det er deg?
I den første reaksjonen kan du lære hvordan du kan sette den til deg.
♥ Selv om reaksjonen er dårlig - huske, kan selve ideen endres! Hvis hans reaksjon er ikke som deg, snu alt til en spøk.
8. Ikke prøv å finne hans private telefonnummer kjent med det, ikke be om å gi det samme antall
Skape en situasjon som han ba deg telefonnummeret ditt. For eksempel, på grunn av dere kan han få det de ønsker, eller finne et telefonnummer felles venner.
9. Engasjere seg

For eksempel, vet du at han er ute etter en bok, et dataprogram, en CD med musikk eller film. Operedy hans, vil filmen trenger det i deg. Du zav'yazhutsya mest fordelaktig forhold basert på felles interesser, og se, og kommer til å elske.
10. Lær deres interesser

Lese, se hvor turer. Den aller begynne å jobbe den samme. Se video om kampsport, finne ut hva som er forskjellig fra den fremre side.
Hvis han går til en del av en klubb, kan du prøve å komme dit også. Hold opp treningsøktene med merkbar iver å bringe sammen felles interesser, og de første skritt i denne retningen er veldig enkelt å gjøre.
11. Lov ham
Selv om du ikke vet, kom og si et par gode ting.
Gutter liker å bli rost når han offentlig kalt sterk eller bratt. Bare ikke flytte til smiger. Hvis du begynner å prise ham for hvert skritt han var misfornøyd ansikt vike fra deg. Ros når saken. Han beskrev hvordan noen hjalp i det hele tatt eller er jenta ga sted - ikke en prestasjon, men noe heroisk i dette allerede er.
12. Do rituelle handlingene
Hvis du likte fyren du møter hver dag på skolen, klubben eller på gaten, deretter gjenta de samme handlingene.
Hver dag den samme vitaysya, spør håndtere påvirker hans skrivebord med bøker, Rhone nær ham portefølje vzdыhay forbi.
Først, det er ikke å bli ignorert. Så sørg for å legge merke til. Og når du ser at han har brukt til din atferd, stoppe ritual. Gutten føler klosset - noe som mangler og noe han tapt.
Så igjen du vzdыhay, Rhone og be. Han begynner å vente dine sukk og bønner for deg slik at han vыrabotaesh vane av sine handlinger. Det vil være om du tror et passende tidspunkt han vil komme og snakke.
tross alt, til denne mannens privilegium møte og omsorg for jenta.
13. Spør ham hjelpe
Gutta liker det når nok en gang understreke sin virilitet. Du "svak kvinne", slik at han blir nødt til å dra deg i gym fra ett hjørne til et annet, flytte skrivebord i løpet generell rengjøring, vil få de høyeste tilfeller av støvete kloden. Selv en halv bøtte med vann det kan føre til toalettet.
Han er sterk - han kan gjøre alt.
Takk for hjelpen.
Deretter kan du følge på forholdet snakke.
14. Fremgangsmåte ifølge overfall og trykk
Dette er en ekstrem alternativ og unødvendig ikke bruker dem. Fordi hvis du bare få en påtaleunnlatelse, og andre gang som kommer vil være umulig.
Metoden er enkel - Kom, pryvitaysya, kunst, fortelle ham om dine følelser og be om å møtes et sted å gå.
Han rozhubytsya.
Tross alt, bør han tilby å møtes.
Fra forvirring og ulemper han ikke kan nekte umiddelbart. På neste møte, har du skal erobre.
Ikke kom til ham når han er i selskap med venner. Når guttene mye, begynner de å oppføre seg arrogant, kurazhas hverandre. Du heve en latter.
Hvis det mislykkes du vil si at du ikke er interessert i ham, at han allerede har en kjæreste eller stille vendt seg bort fra deg, den andre gangen tilnærming bør ikke, i hans øyne gjør at du ser en leende lager, det vil unngå deg eller gjøre narr av deg. Og du vil ha det?
15. Barn av veien mot
Podstrayvay det vederstyggeligheter skarzhsya lærer på ham, åpne ler, kommer opp på ham morsomme rim og anekdoter tildelt ham fornærme navn.
Han vil være ansvarlig.
Mellom vil det være en liten krig. Og hvis han er en verdig motstander, tror jeg at en felles interesse du allerede har - evnen til å være hyggelig å tilbringe tid. Og mens kaste hverandre og mopper kan bli bedre kjent.  
Som en fyr fall in loveHvordan lage en fyr forelsket i deg ved første blikk? Spørsmålet er interessant, og enda litt morsomt. Ja, hvorfor kunstig skape noen form for engasjement? La alt flyter naturlig. Men dette er ikke så enkelt. Det skjer ofte og så, møtes og utnevne en dato ikke de som ønsker å se neste, og ikke de som ønsker å kjøre en dato. Og så ønsker jeg lykke! Så hva? Sitte og vente passivt? Selvfølgelig ikke. Vi må smi sin skjebne uavhengig.
Hvordan lage en fyr forelsket i deg ved første blikk? Men så viktig at du trenger å lære noen hemmeligheter og bruke dem skillfully. La oss nå gå videre til raskrыvanyyu og disse hemmelighetene. Så frimodig fremover ...
Vlyublyaem en fyr - Secrets og tips
Før prosessen få oppmerksomhet fra en fyr, må du lære noen psykologiske trekk av gulvet. Først, de fleste menn ikke forstår hintet, selv de mest frittalende. Så prøv å snakke til dem allegorier ikke nødvendig. Sekund, ikke menn ikke se noen detaljer. De er mestere i livet og alltid tenke globalt og grundig.
Blant annet er de ett hundre prosent stoler på sine øyne, og når fyren ikke liker noe i utsiden av jenta, og hans dyrebare oppmerksomhet, gjorde han ikke gi det. Han vil ikke forsinke hans syn på "blå strømpe" eller "grå mus" på noe stygt uten rosiner, uten problemer.

Til den unge mannen la merke til jenta i hennes bilde må være noe særegent, uvanlig, selv om det er veldig grei, og det bør heller ikke være. For åpne og lyse ekstravaganse tiltrekke oppmerksomhet, men vil etterlate et negativt inntrykk, og det er om kjærlighet ikke snakke i det hele tatt.
Oppførselen til jenta skal være trygg, men forsiktig. Det var først etter inngrepet kort, bør du prøve å trekke oppmerksomhet til en fyr av hans intellekt, den interesserte ham snakke, og elsket det klart tema.

Hvis klarte rozhovorytysya derfor første skritt til suksess er allerede fullført. Det andre trinnet, som skal være på vei til seier er å forbli for en jente - et mysterium, minst halvparten. Ikke åpne din sjel til ham i den første timen kortet. Vi må gjøre noen innsats og skape intriger rundt ham. For informasjon om deg selv kan du gi små porsjoner og ingen avslutninger ... Jeg trenger ikke å "knekke" ustanselig om sine hobbyer, interesser og preferanser. Bedre å starte forsiktig lære om sin relasjon til en bestemt klasse, eller broderi sting leksjoner på fiolin. Plutselig gjør han liker ikke jenter som driver med det. Derfor er det verdt å huske intelligens i dette tilfellet - et viktig skritt mot full og ubetinget seier. En fullstendig åpenhet og stoler på dine følelser vil komme mye senere, eller ikke kommer i det hele tatt.
Gå videre. Etter det andre trinn, kommer nødvendigvis tredjedel. I det tredje trinnet tilhører overskride ordet "ønsker" og gi makt til ordet "must". Når en ung mann begynner å be om en annen dato, jente, som om hun ikke ville at han skulle være umiddelbart nektet. Bør umiddelbart sitere sin sysselsetting og absolutt hastesaker. Vi kan ikke tillate hodet på tanker bezdillya og lediggang. Du kan la ham telefonnummeret mitt: folk bør ringe jenta og avgrense henne når hun kan betale ham sin dyrebare tid. Venter møtet bare en positiv innvirkning på hans holdning, varm interesse og han vil tenke på fremtiden dato er ivrig. Når vil ta litt tid, kan du planlegge en avtale.
Under den andre tilsetting fortsette til det fjerde trinn. Det vil bestå i det faktum at svært nøye, med all den visdom spørre om hans interesser og hobbyer. Fordype deg i faget bare på betingelse av at hun forstår disse problemene, minst 80-90 prosent. Ellers holde seg i ro og vente. Og være hjemme, ikke kast bort tid og "grave opp" den ønskede informasjonen, og prøve å fylle hullene i din kunnskap. Det er nødvendig å utvide utvalget av temaene for diskusjonene på neste date. Tro meg, kan dette trinnet bli vurdert nesten sentrale til å løse problemet. Noen vil sette pris på en kvinne som forsøker å dele sine interesser.
Her er noen vage grensen mellom den femte trinn. Du kan ikke bare dele fangst fyr å være hans venn, ikke kjæresten min. For å unngå dette, må du huske å ha sine interesser og hobbyer, forstå dem grundig og seriøst. I min verden kan dette løfte sløret og vise den til fyren på først på avstand, og deretter la det gå, men bare "en fot". Husk mysteriet! Det bør være en jente nesten alltid.
Som en fyr fall in loveSom en ung person trenger å "foreskriver" et stykke av usikkerhet som bare han er gjenstand for kjærlighet. Så ikke vise ham dine følelser til det fulle. Jeg jevne mellomrom trenger å overføre eller kansellere avtalen, med henvisning til den samme arbeids- og næringsliv. På dette punktet behovet for å inkludere kvinners intuisjon, "ikke å overreagere," og ikke fremmedgjøre så hardt tilkjempede hjerte. Alt er bra i moderate mengder.
Hun bør prøve å gjøre alt for at hvert møte med den unge mannen var forskjellig fra den forrige og var uforglemmelig. Med oppmerksomhet til det bør ikke være påtrengende. Det bør være på luner - barn naive og rørende, og ingen krav skal være å ikke gjøre ham til en slave og ikke drepe sine egne høye følelser. Tross alt, når en mann er i trelldom, mister han all verdighet. Enhver person forvrenger servilitet.
Kanskje det er alle de grunnleggende trinnene som skal følges når du står overfor oppgaven fyr fall in love. Selvfølgelig ikke dette skje i en time, eller til og med dager. Vi må jobbe hardt og være tålmodig. I dag er det en oppfatning blant jomfru befolkningen, for å forelske seg i en mann nok til å se sexy og uhemmet, umiddelbart begynne å ha sex, og all den unge mannens hjerte i lommen. Faktisk er det en av de største feilene i vår tid.
Of course, i svært sjeldne tilfeller, dette trikset fungerer. Men dette er ikke en regel, er det heller unntaket. Og alle reglene, er det kvinners manglende tilgang mer effektive i kjærlighet. Kyskhet og beskjedenhet - det er alltid godt noen er kvinner.
Vi har vurdert de generelle trekk ved hvordan å forelske en fyr en dag. La oss nå se videre, og prøve å identifisere mer subtile aspekter av dette problemet.
Spesielle triks og teknikker for rask erobring av hjerter fyr
En av de viktigste og grunnleggende prinsipper for en høy følelse av kjærlighet - en kjærlighet til et visst bilde av mennesket, ikke i seg selv. Derfor presentere seg med perfekt hånd er ikke nødvendig, og det er ennå ikke klart for alle i løpet av menneskehetens eksistens. Det er tilstrekkelig å kjenne og identifisere hvilket bilde ideelle kompleks i fantasien til en ung mann, og bare prøve å møte ham.
Før du tar fatt på handlinger avgjørende oppgave for kjærlighet en fyr trenger å svare på spørsmålet: Jeg er forelsket i ham på ordentlig, eller er det bare så lyst til å glede sin stolthet og bevise for verden, hans overnaturlige evner? Hvis alle oppstyr over kvinners selvtillit - så bør du se etter hevn skjebne. I dette tilfellet, er du sikker på å bli et offer for det samme etter en stund. Denne Ånds lov av livet!
Hvordan vet jeg sikkert - du er forelsket eller ikke?
Det er enkelt. Å definere kjærlighet, du trenger bare å se på dem. Mellom kjærlighet kan du alltid føle en søt uro under utseendet på objektet, som er rettet forstand, med samme hjerterytme levendegjør, serverer lett rødme og noen begynner å føle ekte varme og forferdelig forvirring. Når søvnløshet alle tanker og drømmer er viet bare til ham, med forbehold sukk. Han er alle drømmer.
Så, hvis disse tegn og symptomer tydelig manifest, så du kan trygt ta opp saken og enamour en fyr. Hvis ikke - du bør forlate denne ideen.
I sine handlinger for løsning av problemet med kjærlighet til å handle veldig trygg. For at dette skal skje, må du finne noe uvanlig. Selvfølgelig, for å gjøre sitt utseende i noe overnaturlig er ikke nødvendig, bøye stangen. Bare lære å tenke selvstendig, uten sosiale stereotypier og snakke om temaer som er av interesse for deg og din partner. Uansett om ditt resonnement podernutыmy være litt naiv. Det legger også en viss sjarm. Det viktigste at det var interne og rettferdig vurdering. Da vil det være interessant å lytte til og diskutere.
Så, dating scenen og gjensidig interesse passert. Hva blir det neste? Hvordan lage sin første date denne fyren enda mer forelsket?
Først av alt, bør du være i stand til å forestille seg fri og uavhengig, som har muligheten til å lykkes med å bruke denne retten. Ja, er det nødvendig at han ikke tenker på seg selv som unik og som noe til noen "laget venner kile hvitt lys". Vi trenger å skape i ham en følelse av frykt for å miste dyrebar at han nettopp hadde kjøpt. Du kan la ham vite at i tillegg til det, er det mange andre interessante og attraktive gutter som også er i stand til interesse, og som kan falle ditt valg.
Deretter må du sørge for at hans tanker var av deg. Hvordan? Veldig enkelt. Trenger bare å velge en parfyme for sjelden, men delikat smak, og gjøre vårt ytterste til lukten bodde på hans klær, mapper, lommebøker, mobiltelefoner og andre gadgets. At lukt er i stand til å stadig minne de unge i at man som eier denne duften.

Å øke sin appell må kaste ut ideen om sine ulemper. Vi må lære å understreke sine fordeler. På et ubevisst nivå, hvis du har angitt riktig positiv bølge, fyren også begynne å legge merke til deg bare anstendig funksjoner. Vær trygg, men uten å skryte. Være positive i alt, mindre kritikk. Vær aktiv, dekorerer ikke lat jente. Være energisk, treghet og infantilism er en kjedsomhet, og gutta liker det ikke.

Ikke glem konstant bevegelse opp intellektuelt. Alle som har stadig utvikle seg. Ensidig utviklet person er ikke interessert i det motsatte kjønn. Så alltid gjøre rozvyvaytesya. Under samtale med en ung mann skulle gi ham flere muligheter til å snakke og lytte. Ikke prøv å kopiere oppførsel og vaner socialite. Prøv å finne din egen stil. Dette vil skape en positiv effekt i prosessen, og han vil huske deg raskere enn en kopi av en stjerne.
En jente skal alltid se på gange og holdning. Under alltid sees letthet, og holdning - fleksibilitet og direkthet.
Som en fyr fall in love

Hvordan få ting gjort - som fyren?
Det bør være ryddig, ikke noe press bevege seg mot målet ditt. Hvis du trener bærekraft - det vil trekke oppmerksomhet til deg. Natures solide og sterke forlate alltid slående inntrykk og tiltrekke seg oppmerksomhet. Reading - som vil hjelpe enhver jente til å trekke oppmerksomhet til sin ungdom. Men mye lesing, ikke krangle mye. Løse sitater fra leppene dame på og uten, kan skape en aura av fremmedhet og litt dumhet rundt deg. Lese, lære å tenke og gjøre sine konklusjoner.
Klærne bør være sexy, men ikke vulgær. Samme gjelder for makeup. Skifte klær og make-up er mulig, men ikke helt, men forsiktig. I møter kan være litt å prøve på noens del, men ikke overplay. Den beste biten Etter å ha spilt, finne din egen måte. Så din mystikk og vil alltid forbli et høydepunkt av sin erfaring.
Smil - et tegn på god og åpenhet. Smil er alltid nødvendig. Men starten og å snakke om seg selv alltid er ikke nødvendig. Gi mulighet til å stille ham spørsmål, og bare svare på dem.
Mer prise den unge mannen, en mann "fanget" på en krok. Sitter på en kafé eller restaurant, under en samtale bør alltid se inn i øynene til samtalepartner. Svar på spørsmål eller komplimenter må være sant. Bevisst smiger alltid en avvisning og fornektelse.
Utvikle din sans for humor og ikke vær redd for å snakke om seg selv ironisk. Ikke hvert femte minutt ser i speilet, det gir inntrykk av usikkerhet og sykling i sitt eget utseende. Være naturlig.
Ikke i noe tilfelle skal ikke snakke om andre mennesker med latterliggjøring og kritikk. Videre kan vi ikke tillate dette og din partner. Dette kan føre til sin dype respekt.
Du kan åpenlyst vise sin kjærlige. Når en kvinne elsker barn, dyr, det gode i andre mennesker, er dette en fin mann. Slike kvinner blir respektert og elsket. Positive følelser kan uttrykkes åpent og ærlig. Men hver arroganse og løgner må øyeblikkelig nekte deg selv. Disse kvalitetene maler ikke noen. Enn å ligge bedre tie.

For å være ærlig, objektiv, forelske en fyr er ikke veldig høy.Derfor, når du møter bedre begynner å forfølge en annen, for eksempel, bare for å få venner. Hvis du prøver å tvinge til å vinne en manns hjerte, vil den inneholde og begrense atferd og oppførsel. Det er vanskelig å oppføre seg naturlig. Og for å gjøre vennskap krever mye mindre innsats. Dette betyr ikke at det ikke vil ta deg som en jente. Ingen. Bare en liten bit av koketteri, en bit av svakhet, sammen med snakk om biler og fotball, en liten kjole tema på et vakkert vennskap ... Og hvis rammet, kan du være sikker i mitt hjerte nådde ut til unge jenter, og ikke på en vennlig måte, i hans hjerte har tent en gnist av kjærlighet.

Du vet, elsker livet prosessen kan ikke bestemmes av noen handling. Dette skjer ofte plutselig og uten spesiell menneskelig inngripen. Ikke alltid, tydelig følge alle råd, kan du vinne noen hjerte motsatte kjønn. Alle som er nevnt ovenfor har sin indre mening: bare mestre ferdighetene til atferd med det motsatte kjønn til samleie og fortrolighet var enklere og stivhet uten skam at så ofte forstyrre hverandre. Forbedre disse ferdighetene kan læres til å erobre hjertet av et økende antall unge mennesker rundt.
Husk at du bør alltid tenke på seg selv skikkelig, lære å snakke komplimenter gutter, mannlige psykologi å studere og støtte det i sine tiltaks samtaler. Deretter kan du enkelt overføre din kommunikasjon til et høyere nivå. Deretter råd om hvordan å forelske en fyr en dag, trenger du ikke lenger.  
Яндекс.Метрика