Som en mann interessert? Kanskje dette spørsmålet mange ensomme hjerter omfavne kvinner. Som for meg, forblir dette problemet et stort mysterium den dag i dag. Men det er fortsatt noen usynlige strenger etter som før eller senere menn ta hensyn til oss, og det betaler bare gal! La oss prøve et lite du forstår situasjonen skapt i det 21. århundre.

Som rente mann


 Innhold:

 •  Utseende og utstråling

 •  Sjarm

 •  Samleie

 •  Seksualitet

 •  Visdom


 •  I dag, disse mennene er det ikke mange som oss du ønsker, men de lokker oss sin sjarm og attraktivitet, intelligens og nåde Hva er igjen å gjøre for oss, karismatisk og vakker, seksuell og følelsesmessig gudinner av verden? Svaret er enkelt, kan vi bare handle for å lokke dem inn i sine snarer elsker å fylle deres hjerter med sin uendelige lidenskap for å overskygge deres sinn sin sjarm og særpreg! Du kan spørre, hvordan du gjør det, hvordan å sikre hensynet til disse sjarmerende macho og til slutt - alt som deres interesse? Det er det vi vil argumentere med deg, så det ville være problemet ikke har vært åpnet for livet!

   Utseende og utstråling


   Vi hører ofte uttrykket som møtes på klær vel og for Guds skyld, vi kvinner som ingen andre kan gjøre det! Vi kan i alle fall se din beste, vet å fremheve sterke sider og skjule sine svakheter, er i stand til å tiltrekke seg så mangel på oppmerksomhet til oss. I denne forbindelse har vi sikkert godt gjort, men ikke så på karisma Charisma, som vi vet - en spesiell "gave" gave som gjør oss individualitet, personlighet, gave vi er unike gjennom hvilke! Ordet karisma ble brukt i gammel gresk mytologi å referere til evnen til å tiltrekke seg oppmerksomhet - det viktigste for oss. Og så bør enhver jente som drømmer om interesse av en mann ha et minimum av karisma! Og så alt du gjør på klagen, seksualitet, evne og visdom til å holde samtalen.

   Sjarm


   Sjarmen er viktig for alle kvinner! Før vinn menneskenes hjerter, finne sin sjarm, slå den på og la oss gå erobre disse treskaller. Hvis du plutselig har mistet eller aldri hørt om det, så noen leksjoner for nybegynnere:

 •  Den første regelen, og som jeg sa leksjonen er å elske for en kjær! Som kan være som de andre, hvis du ikke elsker deg selv om du tror at du selv stygge føtter og mest forferdelige nese? Så ingen hvordan! På en måte forstår jeg disse kvinnene virkelig moderne samfunnet og den moderne verden gjør seg ydmyke og hat. Men min kjære, slik at du ikke kan se på det på denne måten, eller er det en kvinne i pels for $ 100,000 deg bedre? Selv om du tror jeg vil prøve å overbevise deg! Av den enkle grunn at det strøk enn dette fordi det er ingenting! Hun har penger, men ingen enkel elementær kvinnelig lykke! Så du bestemmer deg, være rik eller lykkelig

 •  Gjøre det slik at andre ville ha vært gal om meg! Dette er vanligvis den viktigste for vårt formål til deg - er interessert i menn. Hele essensen av uttrykket: å sørge for at andre ville ha meg gal, er først og fremst en egenkjærlighet, som ble nevnt ovenfor, og utvikle sine evner, med mindre selvfølgelig det er noen. Det spiller ingen rolle om disse mystiske eller kreative evner. Evner - er det som er gitt oss av Gud i minimum mengder og vår jobb er å utvikle dem. Evner gjør oss individualitet, personlighet, og det er disse menneskene tiltrekke folks oppmerksomhet. Regel sjarm - det er selvtillit. Denne fordelen zapoluchaetsya gjennom sin unikhet!


 • Som rente mann


   Samleie


   Kommunikasjon er den viktigste faktoren i livet vårt med deg! Gjennom kommunikasjon passerer vi bølge stemninger, gjennom kommunikasjon vi vise regler deres atferd, vise din intelligens, etc. etc. Humør og atferd, og intelligens er viktig for ethvert menneske, og deretter se. Siden nettverk forsinkelse i soya mann, Vi utseende, men vi kan vurdere det, etter å ha snakket med ham! Så du ønsker å være smart og holde det vakre ikke bare gjennom kroppen hans, men også gjennom intelligens, du bestemmer.

   Seksualitet


   Sexy kvinner - er det vakreste i verden av kunst. Ja, det er kunst. Denne kunsten er ikke å selge sin kropp, ikke hans pokazыvanyy verden, men noe vakkert, som ingen mann til slutten aldri vil forstå. Seksualitet, etter min mening, er dette sprø estetikk og nåde, kan seksuell kvinne anses selv på et øyeblikk, i en håndsopprekning, i sin tur, i den posisjonen der det sitter. Seksualitet tiltrekker menn er klar for slike kvinner til mye. Og ikke trenger å være vakker fra Hollywood, ikke nødvendigvis være iført gullringer, det viktigste at en mann som deg, elsket, skynde seg hjem, hva ville du se på det du vil puste igjen og igjen

  Som rente mann


   Visdom


   Den kloke kvinne er alltid frykten i øynene til menn. Og ikke fordi de er redd for kloke kvinner, men bare fordi det er ukjent. En slik kvinne kan forvente mye det kan være stille midt i en skandale, det kan bare smile og hennes mann gå i dvale når han ønsker å avslutte samarbeidet, kan det være stille når hennes mann ville være galt å intoleranse Etter min mening, bør dette være hver kvinne bare slik at vi kan forsvare våre interesser, og fremfor alt være fornøyd, fordi folk ikke forstår hva som skjedde. Denne uvurderlig kvalitet bør ha hver, som bestemte seg for å vinne hjertet til en million.
   Jeg fortalte deg alt hva min sjel skrek! Jeg håper du vil ta et par leksjoner. Det viktigste for meg - er å få deg til å tenke. Det spiller ingen rolle, vil informasjonen bli brukt av meg, det viktigste at du nok en gang overbevist om sin unikhet, nok en gang smilte i speilet og takket Gud for det faktum at du er en kvinne! Og menn vil alltid være på beina, selv om ikke i dag, men i morgen sikkert vilje, jeg lover! Jeg ønsker deg å være uunnværlig for sine ektemenn, unike, sjarmerende, karismatisk og klok! Deres viktigste kjærlighet og i sin tur får gjensidighet.  
   Våknet opp i morgen og tenkte: "Hvor trist er alle å si" Jeg elsker deg, kjære! ". Perekryvyla refleksjon i speilet og gikk for en kjær, gjøre morgenkaffen. En pust for pust hjernen våknet opp og trakk en plan med store forandringer.

  Hvordan å tiltrekke seg menn


   Ti enkle trinn for å starte som menn
 •  Du må elske deg selv.


 •  Som vil elske deg hvis du bare layesh seg selv og kritisere? Våkne opp om morgenen, ser i speilet, smil selv, bør du vurdere en unicity! Denne unike skjønnhet! Du er unik, og du vil lykkes! Se hvordan du endret og trøtt smil.


 •  Smiler ofte og oppriktig.


 •  Et smil er alltid mulig å vinne samtalepartner. Smilende tiltrekker ligner på gaten og tvinge noen til å smile i respons. Et smil har ingenting å gjøre med høyt vulgær latter som gir motsatt resultat. Det skaper en følelse av letthet og attraktivitet kvinner.


 •  Utvendig forsinkelse på et øyeblikk.


 •  Jeg vil ikke snakke om motemerker og andre dyre tinsel, fordi dette er ikke viktig. Det vakreste sydd for å bestille den berømte veiviseren vil se en lin skjorte i lut, torturert og dyster kvinne. Så hold Lady holdning, flat rygg, bryst fremover, haken litt skru opp og leken look! Det er viktig å velge de riktige tingene riktig for deg. Hva å fremheve eller skjule noen av funksjonene i figuren. Jeg sa: "Ja! seksualitet, vulgaritet ikke gå inn! ". Ingen grunn til å sette et tonn med sminke, kan hennes sanne jeg ikke være skjult.


 •  Interne "følte seg" merkbar rundt mer enn det virker.


 •  Jeg vil ikke gjenta ord moms som jente skal være ryddig, og ber om at du når du finner deg selv tilfeldigvis "rotete"? Supyshsya, horbyshsya, prøver å krympe å bli usynlig. Jeg sa: "Nei! alle som ønsker å gjøre meg krympe! ". Hvis vi tenker oss at det regnet, gå utenfor, alle mennesker obbryzkaye maskin? Tenk deg at det er ikke unntaket, men regelen og alle vet om det. Alt er ikke så tragisk, og jeg ønsker å smile og smile (se punkt 2) fremmer et folk.
  Hvordan å tiltrekke seg menn

   Kvinnen - en livsstil og daglig omsorg og kjærlighet for deg selv. Hva er det - fasjonable kvinnen i dag? Det er en tid da det var moderne å røyke, drikke og passere hamburgere. Er sunne og fasjonable sports livsstil. Du kan alltid finne 1-2 timer i uken for en kjær og gå til treningsstudio eller basseng - det er på tide å bli moteriktig. Du kan gjøre yoga eller meditasjon, utvide sine horisonter og ta gleden fra nye hobbyer, og hvordan du er født en følelse av trygghet.


 •  Det bør være interessant.


 •  Ikke interessante menn hjelpeløse, dumme og begrensede kvinner - ikke nødvendig å konstant klage, klage eller fortelle gjenstand for hans hengivenhet "av hans om kvinner" (dietter, håndvesker, leppestift). Dette betyr ikke at du må huske, som spilte for FC "Spartak" siden oppstarten, og som motorer i Formel 1 hvis det ikke er inkludert i din krets av interesser. Den beste kilden en som vet hvordan å lytte og stille ledende spørsmål. Gi mannen en mulighet til å føle seg smart, sikkert. Menn liker ikke kvinner smartere enn meg selv som stadig foredrag eller kritisere dem. Når hennes mann å provosere et argument, ikke glem å være enig med sin "vinner" til slutt.


 •  Ikke prøv å være for annerledes, kan det stoppe deg se på kvinner.


 •  Til tross for alle feministiske uttalelser, ikke prøv å være så sterk at følelsen av at du er likeverdig partner i dialog, erstattet ønsket om å beskytte deg. Femininitet skal uttrykkes i alt under og gester, i visningen og oppførsel. Hun er en mann ønske om å være sterk og svak. Lekne utsikt og lys flørting har ikke blitt kansellert i kunsten kjærlighet!


 •  Vær forsiktig.


 •  Vurdere de menn som kan være av interesse for deg: hva de setter pris på folk ting jeg ser etter i jenter, er dette dine sterke sider og hva som ikke er det. Hvordan kan du bruke den til å få oppmerksomheten til mannen. For eksempel: en mann som setter pris på grooming, er manikyr seier alltid friskt og godt slo hår, noen naturlig verdi - mindre sminke og lysere farger på klær, vil grådig mann være fornøyd med forberedt deg, kaken - hint om sine evner.
  Hvordan å tiltrekke seg menn •  Sans for humor og takt alltid tiltrekke seg folk.


 •  Tross alt, humor - en letthet og lette til seg selv og til alle rundt ham, og muligheten til å le av seg selv i enhver situasjon. Sans for humor og takt sterkt knyttet. Du kan ikke velge en smertefull øyeblikk for en mann og spøke om det. Kjenn forskjellen: å gjøre narr av hans awkwardness eller noen andre pozhartuye over det - noe virkelig ikke vil! Trikset kan fornærme og fremmedgjøre, mens fin, oppriktig latter Betal oppmerksomhet til seg selv.


 •  Paradoksalt nok, ikke menn som liker kvinner ideelt.


 •  Ikke prøv å være alt ut 100% Lady. Siden antallet ekte gentleman går til null, betyr "nedodzhentlmenы" ikke vet hva de skal gjøre med en så perfekt skapning. Vakker jente uten lyte, alltid rett sier aldri gir grunn til vitser om seg selv, viser ingen initiativ og aldri uttrykker en mening om det er forskjellig fra noen andre - Queen drømmer om menn, men de liker å leve med sin søte smil tett, litt lunefulle katter .


 •  Vær deg selv!


 •  Bruk alt du vet klokker oppførselen til kvinner, rundt der folkemengder av fans, men ikke glem at du er ekte. Ikke prøv å imitere blindt rundt. Tross alt, er målet ditt ikke bare for å tiltrekke oppmerksomhet, og å finne og å vinne er den som vil vurdere din indre verden og være med deg "i sorg og i glede."
   Du skjønner, det er enkelt! Noen innsats over noen uker og for å endre fastlåst, og du får ferie milde kyss haug med tusenfryd, bamse eller røde IPhone fra hennes prins.
   "Det er elementært, min kjære Watson", og hvordan å holde forholdet jeg skal fortelle deg neste gang. Og husker du - god og du lykkes!  
  Яндекс.Метрика