Stil Wedding film

 Alle en gang i mitt liv ønsker å føle seg som en stjerne. Hvorfor ikke gi seg selv en ferie bryllup dag. Stil Wedding kino rom for fantasi. Du kan gjøre bryllupet var i en film manus: ". Dirty Dancing" gal bryllup basert på filmen "The Mask", eller romantisk bryllup på grunnlag av Vi tilbyr deg muligheten "fjernet kino." Som enhver tematisk bryllup, bryllup-stil film krever mye forarbeid.

 Bryllup Forberedelser


 Først må du finne ditt bryllup toastmaster. Behandle dette svært alvorlig, fordi, faktisk, er regissøren av filmen. Diskutere med ham (eller henne) ideen om bryllupet ditt, uttrykke dine kommentarer.
 Den neste fasen - et bryllup invitasjon. De må være originale, uvanlig. La gjestene som er invitert til å delta i filmingen, kan du selv tenke på roller for hver gjest, det vil gjøre besøkende tenke på en dress som å komme til bryllupet. Du kan invitere en venn til å se en film premiere, noe som gjør et bryllup invitasjon i form av kinobilletter.

 Tenk på forhånd egenskaper som du trenger til et bryllup i stil med filmen. Først av alt dette, selvfølgelig, "cracker" og megafon for regissøren. Aksje opp på nødvendig antall briller for de unge, er filmen fjernet, vanligvis ikke en å slå og doble glass nygifte har ikke en gang.
 Et annet viktig poeng - valget leverandør av filmen. Sørg for å sjekke arbeidet med flere operatører, og bare da, velge hvilken som er riktig for ditt bryllup.

 Hall dekorasjon


 Hallen kan være dekorert med plakater av kjente filmer hvor hovedrollene skal utføre paret og deres foreldre. Gjestene kan sitte ikke i ett stort bord, og delt inn i grupper: produsenter (foreldre), forfattere, mannskap, dobbeltrom, stunt og så videre. Stil Wedding "film" gir for fantasi.
 Følgelig element av dekor kan være kameraer og videokameraer, mapper Script, nøster filmer.

 Musikk, konkurranser


 Stil Wedding film krever spesiell utvalg av musikk. Dette kan være en DJ eller live musikk, men musikk skal høres fra filmer. Sørg for å diskutere repertoar av musikere hvem du inviterer til bryllupet.
 Konkurranser - cine nødvendigvis gjenstand. Det kan være ulike støpte: rollen som en skuespiller eller skuespiller, beste kostyme på, make-up. Kan være konkurranser for den beste stemmeskuespillet av filmen, den beste ytelsen av musikk.
 Dette er bare en av ideene bryllup i stil med "film", dette emnet er bare uuttømmelig.  
Tilbehør til bryllup

 De fleste bryllup tilbehør for å inkludere bare de som utfyller bildet av bruden, smykker, veske, hanske. Men bryllup tilbehør inkluderer ikke bare de viktige ting.
 Tilbehør bidra til å gjøre ditt bryllup unik ferie, velger du det med flere andre. Så la oss alle i orden.

 Bryllupsinvitasjoner


 Bryllupsinvitasjoner gjort å passere i en forseglet konvolutt. Dette er ikke bare et kort, et kort av bryllupet ditt, så du bør se flere alternativer for bryllupsinvitasjoner, og deretter velge en av dem. Hvis du gjør en tematiske bryllupsinvitasjoner bør vies spesiell oppmerksomhet. De må avsløre gjestenes topic feiringer og advare dem om mulig kleskode i bryllupet ditt. Bryllup tilbehør bør understreke stilen på bryllupet ditt.

 Bryllup pute, briller, håndklær


 Gifteringer pads for nylig svært moderne å dekorere med blonder volanger, broderi, perler og paljetter.
 Briller Bryllup - er, først av alt, glass champagne. Du kan velge en enkel briller, og eksklusiv, med navnene på de nygifte.
 Håndklær - absolutt nødvendig egenskap for et tradisjonelt bryllup.

 Bil Dekorasjoner


 Bryllup tog dekorert med bånd, ringer, blomster, ballonger. Vi må tenke nøye på at du vil dekorere biler, smykker og plukke et enkelt fargevalg. Du kan kjøpe ferdige komposisjoner av kunstige blomster og bånd, men du kan drømme opp og skape sin egen unike sammensetning.

 Hall dekorasjon


 Å dekorere rommet du trenger blomsterdekorasjoner, ballonger, bånd. Hvis du har en tematisk bryllup, tenke over egne tilbehør til bryllup, kan skape en atmosfære og understreke stilen på bryllupet ditt. I bryllupet, selv de små tingene er viktige, og enda mer tilbehør til bryllupet.

 Bryllup bilde


 Bilde forlot deg i lang tid som minnet om de viktigste dagene i din familie. Tenk på hvilken stil bør være ditt bilde, se på flere ulike designmuligheter og velg din eneste.  
Gaver til bryllupet til sin bror?
 Din bror besluttet å gifte seg. Arrangementet nærmer seg, og du fortsatt plaget av tvil. Gaver til bryllupet til sin bror? Tross alt, ikke hver søster, selv de mest kjærlig og omsorgsfull, vet at som helten for dagen. Spesielt i dette tilfellet til stede også utnevnt sin andre halvdel.
 Universal Present
 I dag penger - den beste gaven. Men, gjorde hans bror ikke bare overlate en konvolutt med regninger. Det vil bli for formelt, selv om du legger et godt kort. Men en slik gave kan være veldig fint å slå. For eksempel, vet du at paret drømmer om bryllupsreise. Derfor kan de gi gode verdensatlas publisert og legge en konvolutt med penger. Etter samme prinsipp kan slå andre gaver. Gi murstein og fest den til konvolutten med ordene "Første betaling på et hus."
 Dyre gaver
 Hvis økonomien tillater deg å gjøre en ganske dyr gave, velg noe som vil appellere til både bruder. Reisekuponger - en gave som alle vil sette pris på. Dette kan være noe rimeligere. Det viktigste - å velge en ansvarlig måte.
 En god profesjonell kamera - et flott alternativ hvis din bror har lenge drømt om en slik gave. En brud vil sette pris på en gave, hvis bare fordi den sjeldne jenta liker ikke å bli fotografert.
 Du kan gi de nygifte en god kaffe eller annen gadget. Hvis paret beundret sport, bør de heve kvaliteten på dykking og turisme. Den originale telt, oppblåsbare båter, sykler, aqualung - alt dette vil være svært nyttig.
 Unike Gaver
 I dag, det er spesialitet butikker som tilbyr et bredt spekter av forhåndsbetalte sertifikater for tjenester. Dersom paret har lenge drømt om en tur på en yacht eller en ballong, svømme med delfiner, besøke badeland eller spasalong - gavekort vil gi dem den muligheten.
 Ekteskapet mellom bror søster kan gi slektsforskning bok (de synes veldig vakkert deksel og case) eller data. Hvis du ønsker å stelle, slik at forholdet deres har lenge hevdet den romantiske perioden, hold dem flørtende tabell for frokost på sengen.
 Nygifte kan gi sine portretter - er nå et studio som spesialiserer seg på å lage malerier fra fotografier - eller til og med karikaturer, men bare hvis du er sikker på at de vil sette pris på humor.
 Gave egne hender
 Hva mer kan presentere en kjærlig søster? Hva hun gjorde på egenhånd. Selvfølgelig, hjemme tekstiler brodert eller håndmalt servise kan forlate likegyldig bror. Men du kan gjøre en "evigvarende" kalender i teknikken decoupage. Den opprinnelige smykke dekorere levende nygifte. Du kan også gi bruder et varmt teppe med broderte initialer, binder du deg selv. Men sengetøy er bedre ikke å gi den altfor banal. Med mindre det er med morsomme bilder.
 Hvis du ikke eier håndarbeid teknikker, men er kjent med dataprogrammer, montere Suite film som forteller historien om sitt bekjentskap. La ham være den første materialet for familien arkivet!  
Gaver til bryllupet venner?
 Muligheten til å gi gaver - fine art. Spesielt når det kommer til minneverdige gaver. Derfor bør spørsmålet om hva du skal gi for et bryllup venner bli kontaktet med det største alvor. Det finnes mange alternativer og mest tradisjonelle av dem - er en konvolutt med penger. Faktisk er dette den enkleste måten å behage par, men også veldig upersonlig. Hva du skal velge om du ønsker å gi dine venner noe uvanlig?
 Tradisjonelle gaver til bryllupet
 Hvis vennene dine har samlet en liste over ting på forhånd, som ønsker å motta en gave, du bare velge riktig element og varsle brudgommen eller andre gjester. Ellers du selv har valgt gave. Dette kan settes, et sett av hjemme tekstiler, ulike apparater. Det er bedre å ikke fokusere på miksere og blendere - i dag er det bare kjedelig. Du kan donere kaffe eller en luftfukter med aromaterapi funksjoner. Det er ikke veldig praktiske gaver, men paret seg neppe kjøpe slike enheter selv.
 Unike gaver til bryllupet
 Tenk om nygifte som deler dine interesser? For eksempel, hvis bruden og brudgommen beundre dykking, kan du gi dem to sett med riktig utstyr. Hvis paret - entusiastiske samlere av mynter, sjeldne viner, kunst), finne ut hva tilfeller mangler i samlingen sin.
 Valgfritt gi noe konkret, håndgripelig. Det er ofte ikke husket sett og klokker, og spenning og følelser. Derfor kan vi presentere brudgommen ridning eller flyr i en ballong, fyrverkeri eller utførelse av profesjonell illusjonist.
 Det viktigste - å vise fantasi. Men hvis du ikke er sikker på at vil bringe glede nygifte, bare gi dem et gavekort eller sertifikat. I dag kan de bli funnet i noen store elektronikkbutikk, parfymer, mote klær. Du kan kjøpe sertifisert bedrift som tilbyr spa - salong eller velværesenter, idrettslag og så videre.
 Spesiell anledning
 Det er datoer som er verdt en spesiell gave. For eksempel, sølvbryllup. Enig, ikke lett å bære kjærligheten til to og et halvt tiår, på tross av vanskelighetene. Jeg presenterer i dette tilfellet bør være spesiell. Vanligvis som en gave valgt sølvtøy. Universell alternativet anses collectible mynter, vanligvis deres verdi øker med tiden. Husk - denne gaven skal være enda, så gi mannen en mynt, og den andre - hans kone. Du kan sikkert plukke opp et par for sølv smykker (ringer inngravert med samme eller medaljonger). Men i dette tilfellet bør du være sikker på at vennene dine er slike smykker. Hvis du er i tvil, gi bedre standard gave - sølv skjeer eller gafler. Frazhe nyttig i alle fall!
 Hvorfor du ikke bør gi?
 Det er gaver som, for alle praktiske sin er usannsynlig å være fornøyd med de nygifte. Ikke gi interiøret, hvis du er usikker på hva de liker. Figurer, malerier, vaser - alt dette er ganske dyrt, men noen ganger samle støv i skap i flere tiår, fordi enten ikke passer inn i konseptet av interiøret, eller kunstnerisk verdi er svært tvilsom.
 Hvis bruden er gravid, trenger ikke å gi dem en barnevogn, leker og layette for barnet. Først, er det mange par ganske overtroisk og ikke ønsker å kjøpe ting på forhånd. Sekund, er du frata foreldre velger å møte medgift for barnet. Hvis du ønsker å behage dem bedre gi et gavekort fra butikken babyprodukter.  
Яндекс.Метрика