Stil Wedding Mods

 Par som ønsker å konvertere til en ferie fest uten begrensning, som bryllup stil dudes. Iboende frihet og energi av 50-60 år er imponerende for sin maleriske og lysstyrke. De vet hvordan å danse - gjerne velge stil og vise annen slutt tid for sorg og skam. Neon farger kostymer vil gjøre deg unaturlig vakker.

 Velge en stil dudes


 Ganger orechenyya fra aksepterte standarder og engasjement for avvisning av stereotypier. Dudes lært i fargerike klær, udempet optimisme. Hvis du mener seg å være - i stil med bryllup passe dudes som mulig.

 Rom for banketter


 Plukke opp rommet, ta hensyn til enkle rom med sjeldne elementer, kan det være gamle telefoner, spillere, plate. Tenk om alle detaljene som tilsvarer den tiden en hundre prosent.

 Antrekk Bride


 For bruden bryllup stil dudes dikterer betingelsene - det er bedre å velge en nydelig kjole 50s med en lysende belte uten unødvendige detaljer, for å gjøre håret tykke krøller. Istedenfor slør kan plukke opp et hat-vualetku. En iboende del av tiden - knall rød leppestift og strømper pil.

 Passer Groom


 For brudgommen - ull dress i celle skjorte lyse farger som papegøyer, lakksko med spiss tå, Elvis Presley hår og briller.

 Biler


 Sjelden bil er best passer deg, kan du dekorere et bredt bånd bundet i en bue på taket eller bagasjerommet.

 Kleskode


 At gjestene holder seg til kleskode - litt mer fargerike villblomster er nødvendige jeans og frisyrer i tiden.

 Musikk og dans


 Uforglemmelig boogie woogie festival legger vekt på å skape at det er ingen effekt. Musikalsk akkompagnement av rock 'n' roll vil ta deg tilbake i 50 år. For å bryllup stil dudes vellykkede, prorepetyruyte dans som vil danse som den "første". For produksjon av dans kan leie en koreograf som ikke bare lage din stil, men også hjelpe deg med øvelser og slipebevegelser.

 Making rom


 Konfetti, vimpler og kjeks - den perfekte dekorasjon for bankett hall, kan du legge til en disco ball som legger enda mer farge til bryllupet ditt. Etter en slik hendelse med sinnet, vil du og dine gjester huske det for alltid.  
Hvordan forberede bryllupet?
 Vielsen - det er en viktig ritual som krever tilstrekkelig opplæring. Selvfølgelig, må du først forberede bryllupet åndelig. Prester anbefaler ikke kommer til bryllupet ikke votserkvlennыm folk, de som ikke delta på gudstjenester uten bekjennelse og ikke tar det. Brudeparet pålegger visse forpliktelser mer alvorlig enn registrering på lokalt registret kontor. Hvis en person i et par er virkelig en troende og den andre tilhører gudstjeneste er kult, ikke tvinge ham til bryllupet. Be om at den andre halvparten kom til Gud med et oppriktig tro. Et første skritt i forberedelsesfasen før bryllupet, er det tinglysing. Sørg for å vise din prest vielsesattest eller pass med frimerker. Et par som bor i den såkalte ekteskap vil ikke gifte seg!
 Velg riktig dato
Hvis du bare kommer til å registrere ekteskapet offisielle ønsker de kirkelige handlinger og registrering i folkeregisteret fant sted på en dag, se kalender kirke faster og festivaler. Det er mange dager da bryllup kirkemyndigheter forbyr oppførsel. Rådføre seg med prester eller selv enkle saleswomen i kirken butikken, kjøpe en kalender der datoene er ikke egnet for ritualet og pamfletter, som signerer forberedelsene til denne store rite. Med registraren i et register kontor lettere å bli enige om avtaledatoen.
Hvis du allerede bor i ekteskap velge hvilken som helst dato, enige med henne prest. Noen par som er interessert i hvorvidt ekteskapet en synd? Dermed mener den ortodokse kirke at ekteskapet skal velsigne templet, men par er lov til å ta nattverd og tilstå hvis de virkelig ønsker det.
 Velge en kjole til bryllup
Tenk deg at du allerede har valgt en kjole, som vil finne sted høytidelig registrering i registeret kontoret. Imidlertid kan din brudekjole være for fet. Du kan ikke komme til en ortodoks kirke i en kort kjole med bare skuldre og rygg, dyp utringning. Å kle med korte ermer velge hansker. Hvis du ikke trenger å kjøpe to separate kjole, brudekjole for åpne darmovis ta som lukker skuldrene og brystet. Nå i mote kjole transformatorer som kan endre den lengden. Forresten, vil kirken være irrelevante lyse fargede drakter. Brudekjole bør være hvit, er det et snev av elfenben, blek krem ​​farge og champagne.
Leder av bruden bør dekke eller slør blonder lommetørkle brodert bra. Kjøp en lue kan være den aller kirke der det er forhåndsinnstillinger for bryllupet, og døpt. Giftering er bedre å ta sølv, de legger bryllup lys, skjerf, to ikoner: Jomfru Maria og Jesus Kristus og håndkle.
 Velge en prest og tempel
Vel, når presten er en venn som du stoler på og yspoveduetes. Hvis det ikke er det, så gå til templet, i nærheten av hjemmet ditt, ta kontakt med lokale prester, finne bryllup funksjoner i dette huset, til kostnaden forberede bryllupet i kirken riktig. Vanligvis vil en stor sentral kirkebryllup koste mer. Og ofte de blir gift. Spør om du kan gjennomføre en undersøkelse av tempelet, er det ekstra tjenester: kor og bjelle.
Par noen ganger stiller spørsmålet: er det mulig å arrangere et bryllup utendørs, som de gjør i Hollywood-filmer? Ortodokse prester møtes streng: bryllupet utenfor kirken tillatt når ett av parene er syk og kan ikke delta i kirken. Utendørs bryllup er bare godtas i protestantiske kirkesamfunn. Forresten, kan den ortodokse kirke gifte seg bare ortodokse. Den katolske kirke innrømmer bryllup katolske og ortodokse troende, men katolikker som ønsker å gifte seg i den ortodokse kirken, må du først godta ny dåp.
 Bekjennelse og nattverd - nødvendige ordinanser
Selvfølgelig, for å finne en prest som ble enige om å gifte seg med et par uten tidligere tilståelse og nattverd, er det mulig. Men ikke overskride kirkerett. Før bryllupet, besøke kirken sammen, må omvende seg fra synd, morgengudstjenesten ta nattverd. Hvis du aldri har tilstått, spør i butikken i kirken brosjyre med en liste over synder og skrive på forhånd hvor du må omvende seg. Vær ærlig med Gud og en prest, derfor, i familielivet er prisverdig og lagre den nødvendige kvalitet.
 Gjestene i bryllupet
Ortodokse kirken - stedet spesielt. Så snakke med gjestene til kirken ikke ble forårsaket kjoler og inkludert mobiltelefoner. Ikke møt opp der beruset. Lyst til å rite ble fanget på kamera eller videokamera? Advare prest. Fotografen må være en ekte profesjonell, fordi kirken spesiell belysning.
Bryllup - et løfte om at Gud gir ektefeller. Det er bekymring for at du kan leve hele livet med offisiell mann (kone), ikke rush å gifte seg.  
8 tips for å treffe en gift mann med syv th
 "Mistress" er ikke et ord, og stigma. En del av det tilsettes til definisjonen av "skittent". Og noen - sjalu kvinne med en slik status. Liker, er hun lett. Du trenger ikke å koke suppe og strykes skjorte - gjør kona. Og det kommer til den perfekte mannen, ren, duftende dyr parfyme. Han er alltid i godt humør, og ofte - med en fin gave. Og i senga å prøve å dukke opp, hva han kan gjøre. Ikke liv og bringebær! Her er bare en ferie - en. Folk går ikke sammen, han er redd for å kjøre inn venner. Uansett, "Kanskje jeg vil lage ham middag og vaske sine sokker? Og jeg vil ha barn sammen. Jeg våkner opp hver dag sammen, avslappet og sløv strekke seg og ikke se hvordan han løper rundt i leiligheten - fordi i dag hun kommer tilbake fra en forretningsreise og må være hjemme. Når vi møttes, jeg visste ikke at han er gift. Ikke sagt. "Jeg bare kunne ikke! ". Og da det ble for sent. I kjærlighet. "
 Det moralske aspektet av en situasjon der en kvinne besluttet å trekke seg fra sin kone, vil ikke vurdere. Ikke her! Selvfølgelig, nå er du interessert, mener hun. Du tenker om deg selv. Dette - det samme valget. Men hvis du bestemmer deg for dette, ærlig svar meg selv noen spørsmål:
 1. Og han vil ikke gå til deg? En kvinne forrådt og enkelt forråde en annen.
 2. Minst en gang han bedratt deg. Ja, hvis ikke si gift. Som videre kan stole på denne personen?
 3. Nei, reddet han deg fra zaevsheho liv. Men! Tross alt, ønsker deg det samme: familie, barn, etc. Gå tilbake til punkt 1: så snart lei av det hele?
 4. Kanskje er du ubevisst redd for et seriøst forhold? Eller bare ikke elsker deg selv? Psykologer sier i en stemme som vi velger menn som er relevante for oss. Tenker at all normal lang fra hverandre, trekker vi til oss selv gift. Eller tapere. Gjør alkoholikere. En slik familie som er praktisk talt umulig.
 Fortsatt ønsker? Det er det? Du har en stor kjærlighet, sier du? Kanskje det verdt å kjempe for. Plutselig i hans familie og faktisk alt er så ille? Det er bare ikke slåss mer enn et år, hvis for en så lang tid ikke fungerer, så det er bare kjærlighet. Du prøver å rulle boks, dessverre
 Så, plan-aksen, viderekoble en gift mann med familie
 1. Hun vet ikke om deg? Ikke prøv å minne meg selv banale typen metoder leppestift på hans "lille familie" eller duft parfyme på skjorten hans. Kanskje de er skilt fra skandale, men det er usannsynlig at han vil være for deg. Snarere zatavruye "forræder", spesielt hvis han ikke skulle kaste sin kone. Men dette alternativet kan ikke utelukkes.
 2. Det er engang klar over? Og din potensielle kjæreste klager jevnlig arrangert skandaler hjemme? Stille og støtte. Ja, du for smertefullt og altfor lyst til å skrike: "Hvor mye vil det vare?! ". Men det er - et spill om overlevelse. Og fred i det - en av de viktigste trumfkort. Ingenting tiltrekker seg forvirret mann som rolig, selvsikker kvinne.
 3. Be om hjelp. Intet materiale - ikke i det hele tatt. Jo mer han gir deg penger, jo mindre sjanse for høyt ring, vidkupovuyetsya han. Dette er en hjelp i huset. Eller - du er på farten. Eller kanskje du trenger å konfigurere maskinen din? Eller noe i natt låst i telleren? Gradvis venne den til liv sammen er med deg.
 4. Ikke dramatyzyruyte (se. P. 2). Ikke sett den før du velger "enten-eller". Snarere, velger han en kone.
 5. Du kan prøve å møte deres felles barn. Hvis de liker "søt tante som behandlet sjokolade jeg" - ett mindre problem. Mannen vil ikke bekymre deg for at du vil ordne raserianfall hver gang sitt møte med dem.
 6. Vanligvis status elskerinne gir åpent forhold, kan du tilbringe din tid som du ønsker uten å rapportere til ham. Hvis du ønsker å bli i fremtidige kone? Glem om frihet!
 7. Snakk med ham. Ofte mye. Det er bare å huske forskjellen mellom tale og klager: I det andre tilfellet, vil du kun vest, ikke en mann som han kan stole på og fortelle alt, alt.
 8. Noen ganger hjelper det en god skandale, som en kontrast dusj. Ikke misbruk dette våpenet! Ikke i noe tilfelle gikk ikke til den enkelte. Ikke duytes "deretter et par dager - det er irriterende.
 Kort trekke seg fra sin kone ganske enkelt, spesielt hvis han ikke lyve, og det er egentlig veldig dårlig. Forresten, det er en kategori av gutta som bare ikke går med plakatykom "viddamsya i gode hender." Prosessen med å "hvile" er de ganske følelsesmessig, med teatralske effekter og stormfulle lidenskaper. Vel, de liker det! Omgi slike omsorg og kjærlighet, legge fortryllende sex. Oh, har du en god kokk? Og du har en egen leilighet? Det er ditt, med alle guts! Fra familien er veldig lett å vokse også hatt mannlige individer (de føler at de nå ingen vil "knuse" og ansvar vil være mindre), og dessverre, Alfonso potensial, ikke ønsker å holde sin familie. Tro om igjen. Og så - annet. Allerede svært tvilsomt går trofeet!  
Яндекс.Метрика