Svare bildeDessverre, uhøflighet var ikke normen av våre liv. Vi møter boors overalt: i sykehus, transport, utendørs, i offentlige institusjoner. Uventet visning av uhøflighet rammet av streik uforberedt person gjør det om og om igjen i hodet mitt bla ekkel kollisjon, og dermed re-opplever hendelsen.
En lignende reaksjon på Hama lang ødelegger stemningen, dreper nerveceller, som er kjent for alle, ikke gjenopprettet. Hvis folk reagerte på denne måten - vi kan anta at fikk sin skinke.
Ikke for å ødelegge livet ditt, må du lære å motstå bøllete oppførsel, utvikle indre kode.
Hva er oppstyret?
Uhøflighet født samtidig med mannen. Ordet "ham" går tilbake til den bibelske legenden om de tre sønnene til Noah, en rettferdig mann - Sem, Kam og Yafete. Når guttene så farens søvn, ble kroppen ikke dekket Noah, var Ham mock nakenhet egen far. Gud så det, og straffe spotter, etterkommere av Ham ble slaver til etterkommere av Sem og Jafet.
Bibelske legenden innebærer: skinke = slave. Uhøflighet - en indikator på indre svakhet, hnyltsы selv om Hamit-fots Ambala med biceps femti centimeter i diameter. Hvis en person, spesielt en mann faller til uhøflighet, bør dette være et tegn til andre, før dem - sutrer, en tjener for sin mørke natur, er mennesket ikke er i stand til å overvinne sin egen uvitenhet.
Uhøflighet mnoholyko, men alle tilfeller er det mulig å kombinere følgende funksjoner:
- En mann vil alt bare oppfylle sine interesser, interessene til andre til Hama ikke bety noe.
- Mangel på utdanning, rudimenter av kultur og respekt for andre.
- Gå til direkte eller tilslørt fornærmelser.
- Feighet (vanligvis skinke raskt forsvinne dersom møter tilstrekkelig (men ikke sammenlignes med) motstå).
Hovedinstrumentet av Hama - aggresjon, forakt og fullstendig forståelse av straffefrihet. Når kampen føles ham for tjenesteforsømmelse "ingenting vil," han videre rozpikayetsya.

Ham - stakkars mannen taper

Ifølge psykologer, mest skinke - en taper i livet. Mannen har oppnådd noe i hans personlige utvikling, med bare sinne på verden og mistillit til folket. Hevde denne "personen" søker å funnet mannen, enda svakere enn seg selv.
Men det er en annen form for cad - louts i kraft. Denne personen kalles "dirvavsya" muligheten for kontroll - det føles ustraffet og fryder i sin "høy" posisjon. I en normal system, tjenestemenn dette hodet ville ikke ha fungert i hans sted en uke.
For Ham aggresjon ofte er en personlig tragedie. For eksempel, en kvinne hamyaschaya i transport fremmede ("Å klatre en ku?", "Blind eller noe, idiot?"), Mest sannsynlig er dypt ulykkelig mann med uheldig liv. Men det er absolutt ikke en grunn til å såre andre mennesker.

Kode til cad

Hrubyyanu tilbakebetale samme sak - en av de største fristelsene for mennesker. Men dette taktikk, i de fleste tilfeller, vil bringe konflikten til et annet nivå. Med skinke skandale i alle fall vil vinne: hans provokasjon mislyktes, var han i stand til å kaste ut de negative følelsene til en annen person. Stige til nivået av Hama - hoved feil. Husk at mange uhøflig verden, og deres re - ikke jobben din. Someday denne mannen narvetsya å fremme Ham og ganske sannsynlig få "fysisk forslag."

Vi må prøve å kontrollere følelser og gi Ham motstand på følgende måter:

1) Full ignorere
Metode for alle som har nok sterke nerver. Bare lytt og sendt av banen som om ingenting hadde skjedd utvide sin virksomhet - aerobatics. Du bare si til deg selv: "Hva er denne mannen dress tantrum - hans personlige problem. Det svikter som en person, så lytt til hans mening -. Dum " Aloud-diskusjon bør ikke være - kan utløse et nytt angrep i uforskammet.
2) Hypnose eller klok måte Kaa
Husk hvor klok slange Kaa hipnotyzuvav aper, "Følg meg, banderlohy"? I dette tilfellet, som banderloha - skinke. Vi må dramatisk endre klang av sin tale, begynner å snakke sakte, stille og ser rett inn i øynene "banderlohu." Ord må snakke sakte, som om messet. Ved å justere tonen i stemmen, slår en mann ut av brunst og Ham gjør stushuvatysya og retrett.
3) Rettferdighet - det beste våpen
Fredelig og høflig svar til visning av uhøflighet nesten ett hundre prosent garanti avvæpne motstanderen. Uhøflig ventetiden for angrepene på sine kostnader, men ikke nøytral eller positiv reaksjon. Svare: «Du har rett, men avgjøre det - ikke noe problem? "Du tvinge cad stille.

4) uventet vending

Krykun kan avvæpne ber ham om noe helt uventet. For eksempel: "Kan du fortelle hvordan de oppfører seg action" Yamaha Group "? Stalking borger kan foreslå å diskutere dette komplekse problemet i restauranten. Dette tilbudet er garantert å redusere graden av spenning.
5) Komprimer never!
Uhøflig oppførsel i en mann er sinne at han trenger å miste. Dette kan gjøres stille og raskt - bare mye klemming og avslappende nevene. Strømmen går svært raskt.
Konklusjon
Når møtt med en boor alltid bli husket som uhøflig på denne jorda mye og gir alle du møter en del av deres helse, risikerer vi å bli stående uten det. Vi må lære å snakke oppriktig (ikke høyt selvfølgelig): "Og du går skogen" og deretter glemme den ubehagelige hendelsen.
Og igjen, alt du trenger å "grave" i seg selv og søke der cad. Noen ting som virker støtende kan fornærme noen, føre til at personen nød.  
Hva er kjærlighetTemaet for kjærlighet omsorg og alt. Som med rette bemerket poet - uansett alder. Kanskje derfor jeg har gått forbi henne. Og når man tenker på at i mitt personlige liv flyr dette fenomenet er ikke alltid nok, må vi innrømme at mitt behov for avklaring av essensen av fenomenet kalles "kjærlighet" er berettiget.
 Og så jeg samle - i litteraturen og i livet - ulike eksempler på uttalelser som behandler temaet interesserte meg. Her er en av dem. Det hører til mote i dag polske forfatteren Janos Vishnevsky: ". Love - bare sporadisk og svært kort statlig undertrykkelse av sin egen egoisme til fordel for en annen persons egoisme"
 Nøkkelordet i den tolkningen, etter min mening - egoisme. Faktisk, møtte to egoistisk av natur kraft - egoisme forstørre et objekt for tilbedelse av egoisme som objekt være gjenstand for opphøyelse. Ett tema egoistisk brennende lidenskap, den andre - tenner det. Man er tilbøyelig, den andre er på pidestall. Og alle understreke hver akseptert rollen virker ganske naturlig, organisk iboende og derfor forårsaker ingen frykt: man erstatter en off egoistisk ønske om å være en gud, og i stedet finner en sterk hengivenhet å møte noen, den andre er drevet av som tvinger seg fantastisk blir et idol.
Hvorfor er dette forskyvning kort? Interessant i denne sammenhengen, eksempelet gitt av en fantastisk Vishnevsky i styrke til leseren i historien "Test". Kort historie av denne art. Ung sjarmerende polka siden sammenbruddet av Sovjet systemet mottar et frieri fra en velstående og har en veldig rik amerikansk business konsulent, og forslaget er ledsaget av en rekke romantiske møter som varer fra noen minutter til flere titalls timer i forskjellige byer i Europa og Amerika, som kaster sin rastløs virksomhet liv og hvor han inviterer sin kjæreste. Hun aksepterer tilbudet, brudgommens familie gir god, og med hastigheten på et ekspresstog kommer det til bryllup. Hva som skjer. Men så ... her forstyrrer det uheldig "men" - jenta er HIV-positive. Unnskyld.
Romantikken med vår pragmatisk tenkende amerikanere tar umiddelbart av, det avbryter alle slags kontakter med det helt, er helt kategorisk, før installer shyfrozamka dørene til sine rom. Jente i en forferdelig belastning det - reiser. Happy End er det. Som et resultat av tre måneders supernova utbrudd av kjærlighet "er tilbake til utgangspunktet: vår American - til deres råd, polka - til Polen, etter å finne ut at den første testen var feil, og faktisk er det helt sunt. Dette, ingen tvil, gunstig for heltinnen i faktum, men lagrer ikke hennes forhold til hennes mann. De drar ...
Kortsiktig forskyvning av egoisme? Dermed bare noen måneder formørkelse.
Hvorfor er sporadisk forskyvning? Jeg tror poenget er at slike par er funnet noen ganger i denne prosessen ingen andre enn kravet lover eller stå på en pidestall, eller bøye seg for ham. Når dette paret er funnet på en gang og på ett sted, er så umiddelbart at romantikk og poeter kalt "gnist": Hver tar sin rettmessige plass. Så vi ser på livet og litteraturen studie eksempler på hvordan unge kjekk mann forelsker seg i en rik kosnoyazыchnuyu neobrazovannuyu blomst. En domstol babe mister sinn fra kjærligheten til stygge pukkelrygg.
Dermed kan vi si at kjærlighet, som fortrenger en mer eller mindre lang tid for sin egen egoistiske egoisme annen person kan bare som et par personer, hvorav den ene har en tendens til å bli et idol, og en annen - ydolopoklonnykom.
Dessuten, jo sterkere denne sin opprinnelige skråstilling, jo lengre periode med fortrengning, som er kjærlighet. Og jo mer sannsynlig sitt liv banen for kollisjon med andre idoler og avgudsdyrkere, jo mer er det utsatt til trengsel-love test utroskap.  
KjærlighetserklæringKoketteri og jåleri, slik de ser?
Mange av dagens ungdommer til emansypuvalysya som ikke ønsker å høre om noen overenskomst. Men kan neppe betraktes som en normal situasjon der jenta vår tid før å komme nær fyren spromahayetsya ikke spør, og han erklærte sin kjærlighet til henne i kjærlighet eller har ikke hatt tid. Unge jenter gi seg uten å tenke på konsekvensene, slik at en eventuell dom, etter deres mening, er uekte og derfor urettferdig. Som det viste seg, noen av dagens jenter vet hva flørting, og hvis noen har hørt om det, sier flørter helt unødvendig intern stivhet.
I mellomtiden jåleri og koketteri er ikke det samme. Hvis stivhet faktisk finnes noe håpløst utdatert og latterlig, at flørting - det er noe dypt feminin i sin natur. Unge menn, å bli eldre, å vende seg bort fra hans siste rette venner, fordi de er nå verdsatt primært hos jenter femininitet, og derfor en andel av koketteri.
Kjærlighetserklæring
Veldig ofte du kan høre fra en jente at hun ønsker å foreslå den første fyren i sin forstand, men vet ikke hvordan. Du husker sikkert hvordan Tatiana fra "Eugene Onegin" er også oppsto ideen, skrev hun et brev, gjorde avtalen, innrømmet i kjærlighet og fikk som svar fatal "nei". Ironisk nok, nå gjør i denne situasjonen har ikke endret - jenta først, og uten noen åpenbar grunn, som pålegger en fyr hans tilståelse er i en svært vanskelig posisjon. Overtro er enten en lov av livet, vi neppe klar før slutten, men det er bedre å holde seg til tradisjonelle feminine taktikk, som ikke har noe sted "frontal anerkjennelse."
Regel en: Hvis du er interessert i en fyr prøver å ringe sin interesse i seg selv og sin egen interesse at han ikke leverer. Det er absolutt en svært vanskelig oppgave - du trenger for å håndtere det akkurat som alle de andre, men diskret understreke kommunikasjon med ham sine attraktive funksjoner. Det er i det siste kalles den høyeste form for koketteri.

Regel to:
Dumpty seg mindre og lære å lytte nøye til det. Dette er faktisk nyttig øvelse, fordi det kan være nyttig for de mindre romantiske formål.
Regel tre: nadoeday ikke det, når du blir venner, enda bedre etter at du går glipp av det, blir det sørger med dere.
Prøv å analysere dine følelser
Du ønsker å bli venner med en fyr bare fordi de fleste jenter i klassen allerede venner med ham, og du forteller dem sjalu og ønsker ikke å være verre enn andre. Men husk at faren her er at du kan begynne å få venner med de første som kommer hendig, men det er ikke veldig hyggelig. Det bør være venner med en fyr for bare for å imponere venner? Til var alltid for hånden: å presentere en portefølje, lage en film, lytte, støtte, betryggende. Det er en fare raskt lei, så lenge tjene som "løpegutt" og vester for tårer kjedelige. Plachsya en vest bare elskede venn.
Har du lyst til å møte med en fyr, til en annen fyr viser at det er interessant for deg. Det er en fare, kan du også være interessert i dem som ønsker å vise din venn at hun er likegyldig til ham ...
Eller kanskje du ønsker å gå på en date, og da de alle gå, og du ikke. Du lurer på hvordan det skjer, og jeg ønsker å dele med venner på samme måte som de deler med deg. Men tenke på om det første eller ikke å møte en bedre fyr for venner?
Eller kanskje du bare bestemt seg for å falle i kjærlighet, fordi du tenker på at mye moro sammen? Det er det! Tross alt er det folk og liv på veien, slik at de sammen var bedre.  
Яндекс.Метрика