Svik - hvordan å leve?
 Uutholdelige smerter, bitter følelse av uopprettelig tap, skuffelse og enda en partner uvilje aldri være tilfelle med menn. Fortsetter å klatre hode tenkte: "Hvorfor skjedde dette og hvorfor til meg - Jeg fortjener ikke dette." Når vi lærer om svik, faller snøskred på oss en rekke følelser. Dessuten, vi rett og slett ikke vet hva de skal gjøre med alt dette, så det overlever, hvordan finne styrke til å nyte livet igjen, og til å stole på menn. Psykologer gi gode råd om det.
 Å analysere forholdet
 Kvinner lære om svik av sin mann, eller begynne å klandre eller bebreider seg selv for det som skjedde. Faktisk, begge er skyldig - fysisk svik oppstår bare når de psykologiske nivå relasjoner er opprørt. Derfor roet deg ned, og enda bedre med psykolog må analysere hvordan nylig utviklet forhold med en partner. Det er verdt å huske eller snakke med deg om noe som ikke gjelder liv og gikk en tur sammen, dro på ferie og mer. Hvis forholdet har vært en lang kald, er den svik å forvente.
 Slipp situasjonen og tilgi deg selv
 Dermed smertefullt og irriterende. Men ingen er å klandre. Bare ta det som et aksiom. Begge ganger nedopratsyuvaly av relasjoner mistet noe viktig og konfidensiell. Hvis du er veldig vanskelig, du trenger å gråte, slo rettene, for å rive sin vei - frigjøre destruktive følelser. Bare det bør gjøres alene, bør ingen være vitne til denne feminine svakhet.
 Når skyld i mitt hjerte vil det være, bør vi forstå hva jeg ønsker mer - gap relasjoner eller styrke familien. Bare ikke hacke temperament. Tross alt, har du sannsynligvis kjær forbinder mye bra. Hvis du har barn, er det enda verre å tenke. Du mann vil finne et felles språk, til slutt forstå sine feil, og hva dine barn? For sønn eller datter av begge foreldrene - de beste. Så, kanskje du ikke bør ødelegge familien på grunn av misbruk.
 Bare en gang det er nødvendig å nevne at hvis paret er fortsatt sammen, er det ikke nødvendig å jevnlig minne galt om sine feil. Dette vil permanent undergrave relasjoner snu livet i helvete. I slike stressende forhold folk kan tro at omfavnelse elskerinne - det beste alternativet for ham. Det vil si, det kan bare gå med familien. Og da han ville ta familien kollapset ikke på grunn av hans svik, men på grunn av de stadige bebreidelser fra sin kone.
 Engasjere utseende
 Mange kvinner har lært om svik av en kjær, glem selv det faktum at menn som vellykkede kvinner som vet å ta vare på seg selv, og som har god tid. Så, for å komme i gang er å melde deg på en skjønnhetssalong for å oppdatere sin frisyre, lage vakker manikyr. Det er verdt og regelmessige besøk til kosmetolog - stress og mangel på søvn er veldig mye reflektert i huden.
 Du må også trene regelmessig for å alltid ha strammet figur. Det spiller ingen rolle, vil det å gjøre i gym, løping morgen yoga i parken eller i kombinasjon med pilates. Det er viktig at slike klasser brakt moro og støtte kroppen i god form.
 Interesser og hobbyer
 Ofte vi ignorere de dystre tanker hjelper noen fascinerende hobby: maleri, skulptur, tegning opp poesi, dans, sykling - og alt! Enhver kvinne bør tenke hva som er interessant for hennes elskede ektemann. Når han kommer hjem fra jobb og hører bare om matlaging borsjtsj og hvordan å behandle forkjølelse et barn, ville han søke person faktisk vil ha god tid. Hvem vet, hvis området mann, hvordan ville du ha gjort?
 En kvinne til ære for fødselen av hans barnebarn (arving til hans stolte bestemor) hoppet med en fallskjerm. Jeg likte var involvert, og en ganske respektabel alder vant mesterskapet. Nå har hun mange venner og beundrere. Forresten, vil beundrende blikk mannlige halvparten av menneskeheten gjør ektemannen betale mer oppmerksomhet til deres halvdel.
 Dermed kan vi konkludere med at en kvinne skal alltid være interessant og vakker for sin elsker å hindre svik. Hvis det skjedde (og menn er mer tilbøyelige til utroskap), er det viktig å studere situasjonen, ta hensyn til barns interesser, å gå inn i en annen stilling. Og bygge en lykkelig og harmoniske relasjoner.  
Hvordan fortelle en jente at du liker det?
 Noen gutter før de bekjenne sin sympati for jenta bedre få tillit til at de selv ikke er likegyldig til det, og bare da er klar for litt action. Dermed blir livet delt inn i to faser: "anerkjennelse" og "etter". Og at ingenting uventet skjer, viser det seg, det er bedre ikke å drømme. Hvis du liker en fyr og en jente, bør forholdet begynne sitt initiativ Jenter se anerkjennelse uansett, og de liker dristige og sterke karer. Eksternt, kan det ikke bli oppdaget, men alltid hyggelig anerkjennelse for selvtillit. Det ville være hyggelige karer og ser på det gjennom øynene til kvinner.
 Delikat og diskret anerkjennelse som alle, så hvorfor ikke gjøre det til en hyggelig service kjær person, hvorfor ikke prøve deg selv som en "donor"? Jeg må si at hvis hun ikke kan nekte vakre, glemme den verdighet av enhver person, i henne med dette problemet.
 La oss snakke om hvordan anerkjennelse, eller hvordan å fortelle en jente at du liker det, og ikke bli avvist tydelig og helt, og selv håper å fortsette forholdet.
 1.  Før hevde seg i ord, kan det være lurt å bevise deg selv skiller seg ut fra den positive siden, venter på effekt, se på oppførselen til jenta, og så forvente henne bestemt avgjørelse. Hvis du har en første date, fortelle henne om det på slutten av møtet.

   Dersom situasjonen ikke kan bli sett, og det er viktig ikke å gå glipp av "øyeblikk", kan du ty til indirekte spørsmål eller forslag, for eksempel hvis jenta behandlet for å gå, ri en båt, motorsykkel, spise iskrem - mulighetene er mange. Direkte spørsmål om hans holdning til fyren ville se latterlig, og i alle fall - ikke garantere et direkte svar: hun bare føles ubehagelig.

   Lag en "krok" til å se igjen - be, eller vice versa, Len deg tilbake, glemme noen detaljer, kjøre, for eksempel at du da kan få det tilbake. Glem samling av romantiske dikt, og etterlot ham i nærheten av henne. Returnere boken, demonstrativt spør om hun vil at han skal være hennes eier? Legg til deg selv hvordan du føler om romantikk. Hvis fantasy ikke hjelper, fortsette å operere den samme metoden. Vær observant hvis jenta er hyggelig å kommunisere hva-det må manifestere seg.
  Hvordan fortelle en jente at du liker det?

   Gi den mest enkel gave eller blomst, bare for å se reaksjonen hennes. Dette vil avklare mye. Berører den, som ved et uhell når hun ser på deg en veldig forsiktig titt og du leser det i havet ømhet, innrømmer det vil være mye enklere.


  Hvordan fortelle en jente at du liker det?

   Være deres frieri i detaljene - Add-bringe-hjelp, tilbud jakke når det er kaldt Hvis du virkelig ønsker å forstå hvordan omsorgsfull jente, er hennes oppførsel litt show, smil, morsom og varm takk - eller tilsynelatende irritasjon til dine handlinger.


  Hvordan fortelle en jente at du liker det?

   Bruk humor - det nesten alltid hensiktsmessig og ingen ikke-bindende. Kanskje jenta og de fleste har humor liker og svarte på samme måte som det ville hint om sine egne forventninger.

   Fortell henne om deg selv. Økt oppmerksomhet - et tegn på sympati, etter som du kan gå videre til mer drastiske tiltak. Oppmuntre henne åpenhet, og hvis du forstår hva hun liker, er det en anledning til å gjøre det til en hyggelig overraskelse igjen.

   Vedta sine felles venner, få deres støtte, respekt eller bare god idé. Kommunikasjon mye enklere.

   Hvis du føler deg altfor begrenset av å si ordet anerkjennelse, velge elementet "side by side" samt dine synspunkter er rettet fra forskjellige vinkler på ett punkt, danner en trekant, ikke "øye til øye".

   Finne områder av felles interesse, og vil kommunisere enkelt.

   Ikke glem at jentene høyt utviklet intuisjon, og vanligvis er de alltid vet når gutter som jenter ser på deres oppførsel og forventer at deres initiativ. Så tror ikke så mye i livet avhengig av de første ordene og miste sjansene for å utvikle relasjoner.  
Hva om fyren ikke legger merke til deg?
 Enhver jente - er legemliggjørelsen av noe vakkert. Hver representant for kvinner sjarmerende på sin egen måte. Noen har magisk flotte funksjoner, og noen ligger skjult åndelig skjønnhet. Enten vakker kvinne ute eller inne, er det alltid veldig hyggelig når det påpeker det motsatte kjønn. Interesser i øynene til sin mann - er ikke bare en mulighet til å føle anledningen og igjen øke deres selvfølelse, men også tillit i sine evner. Dessverre er verden fortsatt mange kvinner som menn ikke betaler nok oppmerksomhet. Det er én ting hvis sterkere sex viser ingen spesiell interesse i den vakre kvinnelige kroppen, men mye verre når du er i nærheten av elskede mann som rett og slett sluttet å betale oppmerksomhet til deg.
 Tap av interesse i den elskede kan tilskrives mange mennesker, men hva om hvis du ønsker å få oppmerksomhet i det hele tatt ukjente for deg mann. Det er ingen hemmelighet at annenhver kvinne en gang i mitt liv hadde til å vinne sympati av det motsatte kjønn. Ønsket om å behage og være i sentrum av oppmerksomheten - er de naturlige behovene til den kvinnelige befolkningen av planeten. Men hva hvis fyren ikke legger merke til deg?
 1.  Det første du må gjøre - er å se i speilet. Vi vet alle at folk møtes på klær, og deretter eskortert til sinnet. Utseendet av kvinner er viktig i forhold til det motsatte kjønn. Menn liker å se på godt preparerte jente. Selv psykologer ikke benekte det faktum at representanter for de mannlige første som øyne.

   Prøv å bli kjent med den andre halvparten. Be partneren din beundrer hva han liker, hva rømming og så videre. Avgjør om du har noen felles interesser eller, tvert imot, er du helt forskjellige personer. Tilstedeværelsen av en vanlig årsak spiller en viktig rolle i forbindelse med sterke kjønn. Menn ønsker å se ved siden av en kvinne ikke bare modellen ser ut, men også følgesvenn som alltid vil være i stand til å forstå rett tid, støtte i vanskelige tider, eller bare være rundt.

   På det første møtet med en fyr, ikke viser interesse for hans personlighet. Vanligvis, jo mindre vi elsker noen, jo mer vi podobayemosya dem gjelder både kvinnelig og mannlig kjønn. Du trenger ikke å umiddelbart åpenbare seg for mennesket. Være nøytralitet, være naturlig, vente til den første fyren begynner å stille deg spørsmål. Du bør være attraktive og sjarmerende, lavmælt og rolig, selvsikker kvinne. Menn liker ikke kvinner på det første møtet hang rundt halsen hans, interessert i deres personlige liv og så videre. Alt skal gjøres gradvis. Bare tiden testet forholdet kan være virkelig oppriktig og sterk.

   Hvis fremdeles fyren ikke betale noen oppmerksomhet til deg, prøv å tegne det selv, men ikke overdriv. Ikke kast den i nakken eller anerkjent i kjærlighet. Tror du at du kan gjøre dette, som vil imponere eller glede din utkårede. Husk at menn bare aldri vil elske og respektere en kvinne. Vanligvis er følelsen av kjærlighet og respekt manifestert gradvis. Gjør fyren begynte å føle et behov for å kommunisere ditt ønske om å være med deg så ofte som mulig. For dette trenger du bare å være interessert i det, for å vise frem den gode siden.

   Ikke overdriv med spillet, fordi å sette en maske, du aldri la en fyr vet du.

   Hold alltid selv. Ikke prøv å være noen andre. Hvis du søker på et varig forhold, kan du ikke skjule sin personlige kvalitetstid. Som et resultat, når folk skjønner at du er en av de som ga seg selv for så lenge, det kan alle være skuffet. Da har du sikkert ikke har noe annet kan gjøre.  
Яндекс.Метрика