Symptomer på mannlig gjensidighet
 Ofte en kvinne i kjærlighet er ikke i stand til å realistisk ser på emnet for hans ømme følelser. Spesielt akutt er tydelig ved begynnelsen av forholdet når sindig vurdere situasjonen synes ikke mulig. All energi er brukt på følelser, men hodet mitt er i disse øyeblikkene for kvinner trenger bare svare på spørsmålet: "Både dette? ".
 De fleste mennesker har en tendens til ønsketenkning og ta på gjensidighet ønske om å kommunisere, vennlighet og en god holdning. Hvert ord objekt ømme følelser kvinne, ser hun dypt skjult mening, og hans handlinger tilskriver psykiske konsekvenser.
 I denne artikkelen vil vi se på hva er et mål på gjensidighet menn, og at - ikke mer enn et foster av fantasien forelsket i en kvinne.
 Det første du bør ta hensyn til denne mannen seksuelt tiltrukket av deg. Hvis du forstår, mye klokere menneskets natur og ikke overraskende, gjorde utmerkelser artikler. Hvis en mann tiltrukket av en kvinne, hun har en god sjanse til å vinne sitt hjerte, men med riktig pleie. Kjærlighet og sex - er, men kompatibel, men forskjellige ting. Måten sex for kjærlighet kan være mye lenger enn du hadde tenkt deg, og er alltid en sjanse for at han ikke vil lykkes.
 Hvis du er interessert i flere mennesker som søker åndelig kontakt enn fysisk, foretrekker din bedrift å møte venner, interessert i deg som person, på jakt etter kommunikasjon, kan det godt være tegn på kjærlighet. Hvis en mann gjør en kvinne i hans liv, ikke for sex, så er det sannsynlig å ha planer for denne kvinnen. Men ikke juble på forhånd. Vennligst lage middag eller støv fra tjenesten, kan være normal latskap, ikke en mann til å la du ønsker i livet ditt.
 Se atferden du er interessert i menn i offentligheten. Kjærlighet folk vil for all del prøve å vise at denne vakre kvinnen med ham. Han vil finne dagen etter dusinvis av anledninger til å møte med deg, ofte veldig dum og naiv. Hvordan andre å ringe forespørsel om råd i en sak der han forstått mye bedre du? Lover av mannen må snarest jobbe bare for datamaskinen, bruker du bare kopimaskinen, etc.
 Før møtet med deg, vil kjærlig ektemann prøve å forbedre utseendet. Så langt som han er i stand til, en meget kontroversiell sak. De fleste av disse forbedringer forsøk tatt å sjarmere kvinner, er en fiasko, men er en utmerket indikator på gjensidighet.
 Tilbringer mye tid i å tenke på hvordan å være lykkelig, øker du sjansene for å gå glipp av ekte lykke. Det kan være at ubesluttsom myamlya som aldri invitert deg til en restaurant, flau med ditt nærvær, og faktisk den despotiske leder for et vellykket selskap. Når du leser andres blogger for kvinner, ikke gi etter for deres innflytelse og ikke proetsyruyte deres liv og andres fiaskoer konklusjoner. Bare sitte ned og analysere dine følelser, du falt i kjærlighet, eller du bare ønsker å falle i kjærlighet?  
Kan vennskapet mellom en mann og en kvinne?
 Hver av oss er sannsynlig, en gang spørsmålet: er det mulig å opprettholde vennskap med det motsatte kjønn? Noen overbevist om at slik den eksisterer, noen tvert imot, avviser denne versjonen, og hevder at det er rett og slett ikke mulig.
 Det er mye debatt om dette. Vennskapet mellom en gutt og en jente - et begrep i alle fall i forhold, siden de er heterofile individer. Nå, hvis vennskap mellom menn, som igjen inspirerer respekt, hvis vennskapet mellom kvinner, lidenskap, og det er det som gjelder vennskap mellom en mann og en kvinne, som igjen fører til mer mistro, mistenksomhet, frykt. Hva forårsaker det?
 Planen av artikkelen:
 Hvorfor dette vennskapet ikke tror?
 Er det et slikt vennskap i dag?

 venner ofte gi oss noe å mens dessverre ikke kan gi familien, for eksempel, med dem kan vi snakke om temaer som er i familien ned veto. Vi forstår alle hva temaet, særlig ettersom de forholder seg direkte er ikke alltid riktig og tilstrekkelig våre handlinger, følelser og opplevelser. For eksempel, folk kan ikke fortelle sin kone at han likte en annen kvinne, eller at han tapte på kasinoet mye penger, og noen ganger bekjenne sine kjære at han var syk. Tilsvarende for kvinner, er det svært vanskelig å fortelle sin mann at deres seksuelle forholdet har lenge vært langt fra ideelt eller hva hun ønsker å bo enkelt.
 Utløp av den typen for kvinner og menn til å føde en litt annen type forhold hvor gjensidig forståelse, fremmede nesten utelukkende når klimaks av ekte vennskap. Det er ingen tilfeldighet, selvfølgelig menn kan gjøre noe for hverandre, men de har ikke akseptert å dele hemmeligheter. Alle innerste tanker, la de det til sin kone, og kvinnen kan ikke alltid være hans kone.
 Kvinnen til sin venn, kan mannen slå "skarpe kanter" kvinnelige natur, åpen for ham at det kanskje ikke kan gjøre med dine venner. Sier sosiolog Lillian Rubin: "All av vennskapelige forhold mellom mann og kvinne er et sted skjult sex. Dette i sin tur gjør dette spesielt attraktivt vennskap og litt spennende. Men som regel, de fleste menn og kvinner enige om at å bli med i nære relasjoner har høy risiko for vennskap, siden sex fører til ønsket om å eie, som dessverre ikke er kompatibel med vennskap. " Det bør også ta hensyn til det faktum at ikke alle kan være en god venn som en elsker eller elskerinne. Noen menn og kvinner kan ganske vellykket kombinere og vennskap og seksuell nytelse, men de fleste av venner av begge kjønn med forsiktighet ignorere muligheten.
 Finn venner - veldig vanskelig.  
Hvordan bli en bestevenn?
 Mange jenter drømmer om en fantastisk venn, lojal, forståelse, tålmodig og pålitelig. Men det er viktig ikke bare for å møte en mann, men den mest verdige til å være kjæresten hans. Vennskap er ikke bare med livlige fester, lange samtaler på telefonen og dele shopping. Vi kan si at det å bli en beste venn - en kunst. Det er viktig å være i stand til å lytte til å etablere kontakt, forsiktig råd. På riktig tidspunkt for å støtte god venn vil komme til unnsetning hvis det er nødvendig ikke overbevise gjør en feil. Med en slik venn er alltid hyggelig å prate med henne ikke redd for å dele en hemmelighet, forteller en alvorlig svikt. Men vi må lære å få venner, for å omgå "fallgruver" og være oppmerksomme og lydhør person. Ellers sterkeste vennskap stand ødelagt i et øyeblikk.
 Blir denne vennen. Måten for kommunikasjon
Av stor betydning er hvordan folk pleide å kommunisere. Hvis han sier alltid stille, ser usikkert om hans råd kan virke dum. Da hun var vant kommando til, gi kommentarer, selv praktiske råd lett føre til irritasjon. Ofte folk ikke ta hensyn til deres oppførsel, kommunisere med venner. Fordi de er blant hans fangst dem. Men vaner, tonefall, gester bør vies oppmerksomhet, eller gradvis innføre negative bildet effekt på relasjoner.
 1.  Være mykere. Identifisere delikatesse ikke oppfører seg dramatisk. Utmerket hvis du er vant til å snakke sakte, ikke bruk banneord. Ikke hev stemmen din igjen, omtrent uttale ord.
   Følg gester. Unngå "lukkede" positurer. Ikke opp armene, gjør ikke skarpe "cut" bevegelser med hendene. Enhver person, og kjæresten din inkludert intuitiv "dechiffrere" tegnspråk, intern belastning og vil begynne å føle ubehag.
   Ikke slutt kjæresten. Du kan ofte høre kjæresten noe morsomt å fortelle, avbryte hverandre. Fra denne vanen bør også bli kvitt. Det er bra for tiden. Gradvis, en av vennene hennes begynner å bli irritert og umiddelbart avlære fra manerer å avbryte vanskelig. Begynn akkurat nå.
   Følg grad. Selvfølgelig, å argumentere med påstanden om at man - forestillingen om tøyet, ikke. Men tiltaket er nødvendig i det hele tatt. Når det var noe viktig, og ingen venn ikke kan gjøre, det kan og bekymre deg. Ellers sann venn selv fornærmet over at det ikke er adressert i en alvorlig situasjon. Men misbruke vennlige forbindelser umulig. I menneskekroppen er det en sikkerhetsmargin, og nervesystemet må beskyttes. Samtaler om natten ikke inspirere selv den nærmeste venn.
   Lær å lytte. Lytte - en kunst. Selv om du ikke er gitt, master of all visdom gradvis. Det er viktig å lytte nøye uten å avbryte, sette inn passende bare kopier. Sørg for å vidhuknitsya hørt, gi sin vurdering og råd, men forsiktig. Ikke plasser samtale til et annet emne, hvis en venn ønsker å diskutere noe, bekymret for henne.
  Prøv å være en hyggelig følgesvenn. Plutselig du ikke faller mulighet til å vise sin kjærlighet til kjæresten for å hjelpe henne? Inntrykk av en mann består av mange faktorer, noen ganger irriterende ting er et alvorlig hinder for etablering av denne kontakten. Siden du skal være fin, lett å snakke med. Være oppriktig, responsive, høflig og myk, unngå strenge dommer. Aldri kjent at plutselig vondt kjæresten din.
   Hvordan bli en bestevenn? Høydepunkter
  Kommunikasjon innebærer mye nyanser. Det er avgjørende øyeblikkene, samt en rekke viktige detaljer. Hvordan bli en beste venn, styrke relasjoner, vennskap som ikke stoppe? Identifisere et notat til en venn om du drømmer for deg selv, men ikke glem å ta hensyn til sin karakter. Vær forberedt på en skulder i et vanskelig øyeblikk av ren glede av seier skillet uten omtale av misunnelse og sjalusi. Da blir du en ekte venn.
  1.  De fleste zustrichaytesya. Lære å riktig planlegge den daglige rutinen, sørg for å markere seg tid til å kommunisere med kjæresten sin. Vane spiller en stor rolle. Når folk forstår hverandre godt, men sjelden møtes, snakke, kan det neppe kalles vennskap.
    Du er i kontroll. Hvis en venn ikke ringer og skriver i flere dager, må du ta kontakt med det meste. Plutselig trenger din hjelp? En sann venn synes alltid til rett tid vil avsløre oppmerksomhet.
    Har ikke spart på de gode ord. Gjennomsnittlig milde ord, en god spøk stand til å muntre opp, kommer til å se på det fra en annen vinkel. Beste venn i tide til å si noe morsomt eller rørende, vil være i stand til å vise kjærlighet og omsorg.
    Utstråler positiv. Enig i at noe alltid bekymret venn som snakker om endeløse problemer og gradvis hasnot deg inn i en tilstand av stress. Selvfølgelig, vil det føre til sympati, men fra den instinktive ønske om å begrense kommunikasjonen vil også være vanskelig å bli kvitt. Prøv å se den positive siden av livet, selv om du har virkelig en masse problemer. Med innebygd deprimert person er vanskelig å få venner, må du i slike situasjoner, og de fleste tiltak for å håndtere dem og omstendigheter.
    Identifisere ekte interesse. Noen ganger må vi endre noe og å bli den beste venn. Du må oppriktig interessert i saken og kjæresten din klasser, alt forbundet med hennes liv, familie og venner. Har du langt fra hennes hobby, eller du heie på forskjellige lag - lære å oppføre seg på en måte som ingenting du har delt med din favoritt venn.
    Gjør komplimenter. Prøver alltid å heie på riktig tidspunkt kjæreste. Vær oppmerksom på eventuelle positive detaljer gjør komplimenter.
    Være objektiv. Husk at den beste venn ikke bare behage gode ord, men også oppdager når det er nødvendig objektivitet. Det er viktig å gi riktig råd til å være i stand til å skikkelig uttrykk for sine synspunkter. Du absolutt ikke kan støtte hennes venn igjen, peker hennes feil. Disse observasjonene har også stor verdi.
    Identifisere respons. Alle drømmer om en venn som hun la merke til en dårlig stemning, stille de riktige spørsmålene, forstå uten ord. Det er ingen magi. Bare en sympatisk person som oppriktig interessert i livet kjæresten er i stand til å forstå og forutsi. Prøv å ta hensyn til nyansene i tone, ansiktsuttrykk av kjæresten din, noen nyanser av atferd. Selv om hun turte ikke fortelle deg omtrent alle problem du må løse sin egen stemning og spørre hva som skjedde.
    Glem om sjalusi og misunnelse. Hvis du bestemmer deg for å bli en beste venn for alltid glemme om misunnelse og sjalusi. Mellom ekte venner vil ikke stige selv den vakreste mannen på jorden, og alle prestasjoner av hverandre at de vil feire sammen. Det er viktig å se en venn, rival, noe den ikke konkurrere. Den eneste måten å få venner virkelig stole på alt og uten frykt for forræderi.
    Setter pris på ditt forhold. Du chatter med en venn i mange år? Vant til henne? Uansett, ikke gå glipp av de ferske inntrykk, ikke redusere bar av forholdet. Setter pris på ditt vennskap, la det alltid gjør du dirrende følelse og aldri blir noe hverdagslig.
   Bli beste venn noen ganger vanskelig. Det er viktig å oppnå en full forståelse oppdage ømhet, omsorg. Beste venn alltid støtte i en vanskelig tid, gi verdifulle råd og vil være i stand til å overbevise ikke gjøre uvøren trekk. Med en så fin venn å prate, ha det gøy og være trist. Hun vil glemme den høytidelige dato første tilbudet hjelp og umiddelbart legge merke til hvis noe er galt. Være perfekt, være oppriktige og imøtekommende, blid og forstår at om du kan oppriktig si: «Hun er min beste venn! »  
Яндекс.Метрика