Sjalusi forårsaket slutten av forholdet ikke er ett par. Ofte, selv den sterkeste tilsynelatende i skilsmisse bare på grunn av henne.


Takle sjalusi


 Sjalusi kan oppleve ikke bare kvinner, men også menn. Tilsvarende er det ikke alltid sjalusi i romantiske relasjoner, menn og kvinner, så det er sjalusi i familien og familieforhold. Takle sjalusi er veldig vanskelig, men ingenting er umulig.

 Hva vanskelighetsgrad Hvorfor er vanskelig å overvinne sjalusi? Det faktum at kilden til sjalusi er den som er sjalu, ikke den sjalu. Det blir ofte mistenkt for forræderi er faktisk en falsk og grunnløs.

 Den vanskeligste delen, som også er den første skritt i kampen mot sjalusi er å innse at du er sjalu. Tross alt, mange folk rett og slett ikke ønsker å innrømme dette, de tror at bare vite fakta som ofte oppstår bare i fantasien, men i virkeligheten ting er ganske annerledes. Så inntil du pryznayetesya selv seg sjalu at du ikke kan overvinne det.

 Hvor er linjen sjalusi Selvfølgelig, er sjalusi alltid lett forhold eneste fordelen, fyre følelser, og viser dermed at den personen du elsker og setter pris på ham. Dette bør imidlertid ikke bli paranoia.

 Hvis du spør et spørsmål som: "Kanskje det er for sent på jobb, ikke bare på grunn av jobben? "Du bør være på vakt, fordi din sjalusi begynte å krysse linjen. Og hvis hodet ditt spørsmål er "Hvorfor er han smilende og takket servitør? "Så du har krysset linjen. Dine spørsmål og mistanker er ubegrunnet og nå absurd. Du så mye sjalusi beslaglagt forstand at rasjonalitet i dine tanker er rett og slett ikke tilgjengelig. Dette er det andre trinnet i å overvinne sjalusi - innrømme at sjalusi er så sterk at du ikke kan tenke "edru".

Takle sjalusi


 Forklaringer på dine spørsmål kan være veldig enkelt, men du det ikke forekommer.

 For eksempel på jobben. Du visste alltid at han var ganske travel person, og er forsinket på jobb siden den første av kortet ditt. Så hva erfaring og mistenker at hvis det er bare en jobb.

 Og på de svært enkle servitriser. Kanskje din mann bare liker hvordan servitrisen servert bordet ditt, eller han ville vise at han likte dette stedet.

 Hvordan takle sjalusi Først det viktigste du trenger å gjøre - er å innrømme at du er sjalu og finne grunner til hvorfor du gjør det. Den vanligste årsaken til sjalusi - en følelse av utrygghet. Du bare redd for å miste sin elsker, og kontrollere den prøver å skape et trygt miljø for seg selv. Du skulle tro at hvis han noen gang våkner opp på deg eller vil du være klar over hans hver bevegelse, er han ikke noe sted. Det er ikke, hvis en person ønsker du å gå, vil han gå, men hans iver du bare forverre situasjonen. I tillegg følelsen av usikkerhet oppstår fra selvtillit tvil. Har du en eller annen måte tror at verden er en million kvinner bedre enn deg, og du har den verste. Og det bare går til den bra ut på deg. Bare Elsk deg selv. Du har å fortelle deg selv "Jeg verdig lykke. Han er med meg, fordi elsker meg fordi jeg er veldig attraktivt for ham. "

 For det andre, finne en hobby eller favoritt ting. Forfølge som er interessant og hyggelig person han slapper av, er hans tanker okkupert bare liker. Så du kan distrahere deg fra å tenke på sjalusi og utroskap til partneren din. Også, hvis du mestrer noe nytt, er din favoritt sikker på å sette pris på.

Takle sjalusi


 Tredje, lære å forstå ikke bare deg selv, men den andre halvparten. Du må forstå en ting - menn av natur polygame bit. Hvordan ville du ikke stolt skandalyly, vil han ta hensyn til andre jenter. Men han bare ser på dem, og i et øyeblikk han glemmer om det. Og du zatsyklyvaetes dette. Tenk på det i lang tid, ødelegge nervene, og etter hvert også den også. Løse skandaler i denne forbindelse vil ikke fungere. Han stoppet ikke for å se på andre kvinner. Behandle dette enklere. Han bare så og umiddelbart glemt. Det trenger ikke sammenligne din ikke kommer til å ha det og ikke kommer til å endre seg. Du ser også attraktive menn på gata og hva det betyr at du ønsker å endre?

 Fjerde, hvis du har prøvd alt, men du får ikke enklere, bare snakke med partneren din åpenlyst. Du bør snakke om alt som plager deg eller gjør vondt. Forklare ham at du har problemer, kan du ikke bare takle sjalusi. Men det bør gjøres forsiktig og stille. Hvis du rullet rad, prøver å forklare hva du ubehagelig, er det lite sannsynlig at du vil forstå. Tross alt, når en mann "angrep" og hever sin røst, utløste han en defensiv reaksjon, og du hører det ikke lenger kan.

 Hvis sjalusi i forholdet - er problemet, så ikke være tause om det. Prøve å håndtere det selv. Bare gjør det i de tidlige stadier når hryan du ikke har flyttet. Alt du har prøvd alt og ingenting hjalp det å koble sin partner. La ham prøve å hjelpe deg å takle sjalusi. I samtalen, kan du ønsker mer oppmerksomhet, kjærlighet og hengivenhet. Alt dette er din kjære man trenger å vite. Ikke vær redd for å snakke om det. Ikke noe flaut å snakke om sine ønsker.  
 Lenge om slike ting skamfull for å si, og så denne kunnskapen ble overført fra mor til datter. I dag har det blitt en felles handling, som noen har mestret, og noen er ikke. Om ham som sier at noen ganger du ønsker å spørre, og alle jentene vet hvordan du gjør blowjob. Og svaret er i noen jenter - nei.


Gjør blowjob riktig


 Hvis noen er interessert i hvordan du gjør blowjob, kan du være sikker på at mange kommuner, og for første gang passer ikke alle. Så hvis du ønsker å prøve ut på din kjære denne teknikken for å bringe ham nytelse, bør du vite at for første gang, lage en romantisk setting, eller at du foretrekker din mann å spørre eller bare hint på ditt ønske om å gjøre ham en blowjob. Så du ta det første steget, mens andre vil kreve at du frigjøring, fordi når folk innser at første gang hun gjør, hvis hun vil føle deg som rolig. Så bare tenke på hva du vil og ikke la noen dårlige tanker om slutten av moro. Hvis skje, slik at du føler deg sjenert, gjør blowjob når man ser det lett å knyte øynene, som pryobodryv ham at du elsker å gjøre så sensuell og ingen øyekontakt. Bare det og sansene. For de blowjob, ikke første gang, er det bøker om ferdigheter. 

 Ikke avdramatiserer følelser Flere og flere kvinner begynner å legge merke til at menn er veldig snill mot henne selv. For å være mer presis, til frøet. Spekulasjon kan være mange, men fortsatt en konklusjon. Når en mann får utløsning og kaster av alt som krever kroppen i sin forventning om at alle kvinner vil slikke og svelge. Som vil gå så dette høres ut, er det som en tilståelse følelser. Hvis de ser at en kvinne er ubehagelig å svelge hans stykke, er det det samme som avvisning av det. Så, som du vet at folk ikke vil at jenta gjør blowjob kan ende opp som en mann ikke anser det nødvendig å gjøre mer enn å ha sin sak.

 Det var mye uenighet, og er kjent for å være sant ble født, som ble vedtatt, men ikke av alle parter, men ennå ikke er tatt. En jente som elsker kjæresten faktisk svelge at hennes mann gjør. Bare høre rop om at hun ikke skulle gjøre det hvis det er ekkelt. Men her og der. Forestill deg selv i hans sted, og at du føler deg når du leverer tilfredshet deretter slått unna, spytte ut alt innholdet på gulvet. Ikke en behagelig følelse, som om sjelen spytte, er det ikke? Derfor, for å riktig ikke fornærme blowjob mens hennes mann grundig popraktykuytes.

Gjør blowjob riktig


 Å ha en komplett følelse av verdighet menn, kan du kjøpe en spesiell leketøy i butikken for sex, men hvis du vil ha et hjem uten noe oppstyr, bare ta en pølse pinne eller lignende gjenstand og starte. Ja til tuppen når enden av strupehodet, og gjenta bevegelser så lenge du ikke blir vant til denne følelsen av munnen.

 Som grid Flere gutter begynner å legge merke til jentene prøver å imitere hennes livmor. Dette er ikke bare galt, det minner dem enda netto. Menn Kvinner munn er mer og så de ikke forventer primitive bevegelser opp og ned er et rutenett som gnir lang og ubehagelig. De virkelige mestere vet at et par minutter en blowjob kan gi mannen ikke en behagelig følelse, selv etter flere dager. Dette kommer fra det faktum at kvinners magen hele tiden smurt og munnen fylles med spytt i minst et minutt, så du det ikke vil forstyrre et enkelt måltid.

 Til din mann ikke diskutere med dine venner om hva du ikke vet hvordan du skal blåse jobb, gjøre et par av handlinger. Først zapasaytesya alltid fett, slik at posten var mykere og mer behagelig, kan du også bruke krem ​​eller flytende stoff å aktivere smaksløkene for spytt. Og aller viktigst er det ikke gjentas. For å starte, bare du opprette leppene, deretter hendene og bare da munn. Og ikke dvele mer enn et minutt på en enkelt bevegelse, kan det ta en mann ut av deg. Bare Irriterende ham, og etter fem minutter vil du se resultater.

 Tilfredshet bevegelser Som diskutert tidligere, til ressurs menn liker jenter som ikke skammer involvere ikke bare munnen, men noen deler av kroppen. Hvis du ønsker å være snill mot sin mann, må du huske et par bevegelser som vil bringe din elsker å nyte.

Gjør blowjob riktig


 Først, ikke glem at du har lepper. Så mange jenter tror at bare munnen og alt. Nei, egentlig lepper som vind, spesielt når de begynner å kysse bunnen, og deretter stiger til pungen, svelge det. Bare ikke gjør det dypt til folk følt at du ikke fullt ut mestret.

 For det andre har du en hånd som kan også oppfordre menn, spesielt fingre. Ved å trykke på, anstrengt de hans penis samt din komprimering vagina. Siden da fingrene må jobbe nøye, fordi hver gang du kan krysse grensen og din ektefelle bare aktivert tidligere enn du trodde. For å gjøre dette, bare legge press litt i starten, og deretter bare alle fingre mnit det.

 For det tredje, menn virkelig liker når en kvinne obtyrayetsya fôring hans verdighet. Det ikke bare utløse en storm av følelser, men også gi din kjære til å elske din størrelse, uansett stor eller liten den er.
Gjør blowjob riktig
Яндекс.Метрика