Tegnet for hår
 Minst noen tenkt på den rollen håret i våre liv. Hva er virkningen på våre humør skiftende frisyrer? Psykologer kan fortelle mye om en person, skal man dømme etter håret.
 Innhold:
 Fakta om Hair
 Regelsett om hvordan man oppfører seg med hår
 Hva gjør et horoskop?

 velstelt hår, er det igjen et tegn på sensualitet og femininitet.
 Kvinner som foretrekker glatt og alltid samlet i en haug eller knute av hår, vanligvis ganske krevende av seg selv og andre, alvorlige, og i noen tilfeller også over begrenset. Langt, tykt hår som faller over skuldrene snakke om strangeness av sin eier, sin viljesterk karakter og klare mål i livet, og kan være et tegn på den lille, romantiske natur. Jenter foretrekker en kort hårklipp, har noen initiativ og effektivitet.
 Også verdt å merke seg er at når en person foretrekker alltid den samme hår, ønsker ikke noe for å endre tyder på at slike mennesker iboende konservatisme. Men de opprinnelige og avant-garde frisyrer foretrekker mest uforutsigbare, uvanlige natur.
 Menn som foretrekker langt hår, er det forutsatt av den bohemske sirkler, fulgt i sin tur etablerer en aura av maskulinitet og romantisk på samme tid, de er på noen måter minner om de fantastiske historier om prinser. Ofte disse mennene ikke er trygg, infantile. Med langt hår er de prøver å beskytte seg fra omverdenen. Menn som foretrekker kort hår, hovedsakelig hardfør, sterk, de kan alltid stole på.
Tegnet for hår
 Som for smell, det meste er beskjeden og sjenert kvinne. De skiller seg usikkerhet på egne evner og ønsker å beskytte seg mot å ta selvstendige beslutninger. Bangs sier at en person ønsker å beskytte seg mot de vanskeligheter og problemer. Utendørs pannen indikerer at en person har en balansert karakter, åpen, i stand til å tåle all verden og bevise sin direkte utsikt.
 Hvis en person er delt på høyre side, fra et psykologisk synspunkt, indikerer dette at det er pedantisk, liker orden i alt. Skiltes i midten av hodet antyder at en uavhengig person. Disse menneskene oppnå sine mål, er deres viktigste funksjon stahet. Avskjed på venstre indikerer til deg at personen er behersket og beskjeden, målrettet.
 Psykologer mener at naturlige hårfarge indikerer menneskelig temperament. Personer med mørkt hår er mer åpen, lidenskapelig, følelsesmessig, enn folk med blondt hår. Disse menneskene har en tendens til svært raske endringer i humør, interesser og lidenskaper. De kan lett endre sin kommunikasjon rekkevidde og lett tilpasse seg nye situasjoner. Personer med blondt hår er forskjellige i sin tur engasjement og urokkelige engasjement. Folk med rødt hår, i utgangspunktet egoistisk natur, smålig, mener og hevngjerrig. Samtidig er de veldig emosjonell.

 pisket.
 I en tid da månen er i Vekten eller tvillinger, denne gangen bidrar til å gjøre luft hår, fremmer raskere hårvekst, men som deres direkte kvalitet, så denne effekten ikke er funnet.
 Månen være i Cancer eller Fiskene, bremser hastigheten av hårvekst, men samtidig nærer sin vitalitet.
 Moon i Leo regnes ikke veldig gunstig tidspunkt for en hårklipp hvis din gjør det bra og jevnt, og heller gunstig i tilfeller når det er nødvendig å endre den måten og rytmen i livet.
 Månen i Skorpionen som er ganske vanskelig i denne perioden kan ditt personlige liv, hvordan å bli bedre, og vice versa, verre, ettersom det dreier seg om forholdet til partnere av det motsatte kjønn.
 Månen i Skytten positiv effekt på endring i karrieren, på jobb, i relasjoner med kolleger og samarbeidspartnere, bidrar til å oppnå anerkjennelse og sosial suksess.
 Månen i Vannmannen er ikke ansett gunstig periode for å klippe håret, så det er best unngås.
 Mye av livet vårt direkte påvirker dens status. Det synes som en enkel endring i måten utseendet og vi har en annen stemning, annerledes følelse, persepsjon av verden. Fortelle sannheten, hvis du ønsker å endre noe i livet ditt, endre noe i deg selv, er det best å starte med frisyrer. Selv små endringer føre til en endring. Ikke vær redd for at noe endret seg plutselig fra at du bare vinner du liker og du vil angre på hvorfor det ikke er på.  
 Ofte virker det som å være en smart person - et talent gitt av naturen. Som, hvis du er født dum - kan ikke bli hjulpet. Egentlig er det en stor feil, fordi hjernen vår gjennom hele livet må forbedres og konstant trening. Så vær en smart mann kan ønske til hver av oss.
 Hvordan bli smartere? Topp 7 anbefalinger
Hvordan bli smartere?
 1. Tren hjernen din! Selv den mest intelligente mannen som ga opp regelmessig trening av grå materie, til slutt mister sin evne. Hjernen trenger konstant aktivering av ulike tankeprosesser samt dataprogrammer krever nye oppdateringer.
 Hva det betyr å trene hjernen? Det er både kjent for alle og har bevist gang metoder (lesing, problemløsning ulike kompleksitet og orientering) og relativt nye metoder for å bedre hukommelse, oppmerksomhet og andre kognitive prosesser.
 Lag en plan hvor du vil over tid på en rekke bøker for å løse en rekke matematiske og logiske hjernenøtter, for å mestre en spesiell teknikk for å forbedre den mentale prosesser.
 2. Kommunisere med intelligente mennesker. En av reglene for å bli den smarteste mannen sier - omgi deg med mennesker smartere enn deg. Ved rundt deg dum, entusiastisk zahlyadыvayuschymy inn i munnen din, du sikkert vil øke deres selvtillit og tilfredsstille deres forfengelighet. Men kommunikasjon i kretsen av mennesker som bringer deg bare degradering, fordi du ikke fokusere på hvem som ikke vil følge eksempelet til noen, har ingen å lære.
 3. Aktivt du vet at verden. Bli en smart mann, sittende i fire vegger i samfunnets leksika og pedagogiske filmer - ikke den riktige løsningen. Tross alt, hvor ofte er skrevet i bøker og vist på TV går mot som gir oss det virkelige liv.
 Så sette til side myten om at den kloke mannen må nødvendigvis være en eremitt, og aktivt pryymemos vet omverdenen. Oftere på nye steder, ikke nekte deg selv reise, økonomi tillater det - gå til nye land. Få nye bekjentskaper, samhandle med ulike mennesker - ikke på grunn av vennskap med dem, men for kjøp av uvurderlig erfaring.
Hvordan bli smartere?

 4. Følg riktig modus av dagen.
 Overraskende, dette rådet - en av de viktigste liste over hvordan du kan bli mer intelligent. Men hvorfor er det virker rart? Etter underernæring, søvnløse netter, dårlige vaner og arbeidstøy - alle disse kan ikke bidra til hjernen aktiv. Trøtt hjerne er ikke så lett å riste.
 Derfor bør du følge de gylne reglene for riktig kosthold, søvn, hvile, spise bare næringsrik mat for å få nok søvn (søvn, men ikke for mye) i morgen for å gjøre morgen øvelser eller løpe, gi opp dårlige vaner, unngå stress og tretthet, oftere utendørs .
 Som for mat, den mest effektive i hjernen finnes det produkter som inneholder B-vitaminer, lever, fisk, grønne bladgrønnsaker, nøtter. Menyen din bør inneholde komplekse karbohydrater (bananer, poteter) som stimulerer tilsig av viktige hjerne antioksidanter og glukose.

 5. Delta i åndelig selvutvikling.
 Hvordan bli den smarteste? Oppdag din indre "jeg"! Med hjelp av ulike åndelige selv kan åpne deg til de ukjente mulighetene for kroppen din, inkludert hjerne evner.
 God meditasjon i denne forbindelse - det frigjør sinnet fra unødvendige tanker og erfaringer bane vei til den viktigste avklare bevissthet. Meditasjon bør lære - for å nå tilstanden nirvana kan ikke være første gang, er et resultat av lang trening. Men evnen til å slappe av og frigjøre dine tanker om "søppel" er tilgjengelig fra de første øktene.
Hvordan bli smartere?
 6. Bruk naturkreftene. Aktiviteter i hjernen hjelpe tradisjonelle folke måter: Plantevern og aromaterapi. Dette gjelder spesielt hvis lurer på hvordan du blir en smart jente - det var virkelig sex så elsker å eksperimentere med smaker og urter.
 Positivt påvirke den mentale prosesser som fikk infusjoner av planter (ginseng, salvie, ginkgo biloba) og sniffing essensielle oljer (basilikum, eucalyptus, rosmarin, mynte). De vil gjøre ideen klare, lyse sinn, bedre hukommelse og oppmerksomhet.

 7. er stadig på jakt etter svar.
 Hvis du går tom for spørsmål, og du bestemmer selv at nå er du bare veldig smart - kan vi forsikre deg om at det er helt feil idé. Når du sa at hans kunnskap og hans nysgjerrighet "Stopp! "- Starter straks det motsatte prosessen, degradering, avslå hjernen din. Selv gråhåret salvie bør være som et nysgjerrig barn som, etter å ha fått svar på ett spørsmål umiddelbart utarbeidet et dusin nye.
 Ikke vær arrogant om hans fornuft og hans kunnskap - å vite alt, du har bare ikke nok liv. Så fortsett å oppdage ny og stille nye spørsmål.
 Det er alle enkle tips hvordan du blir en smart mann. Virke enkelt, de faktisk trenger en frivillig til å få maksimal konsentrasjon av sinnet, evnen til å sette mål, planlegge sine liv, atskilt fra de mindre ting å gjøre, alltid være i fysisk og mental tone.  
Hvorfor folk føler frykt gjør?
 Alle følte frykt og vet hva følelser og tanker til stede i dag. Frykt er karakteristisk for alt liv på jorden. I de fleste tilfeller er frykt en meget sterk sympatisk utflod, gråte, rømme, grimaser. En typisk symptom på frykt er skjelvende muskler, økt hjertefrekvens, hjertebank, tørr munn (på grunn av dette og hryplost dempet stemme), økt blodsukker, etc. Det bør bemerkes at alt dette hypothalamus utskiller neurosekresjon, som i sin tur stimulerer hypofysen i valg av adrenokortikotropt hormon. Dette hormonet syndrom og bidrar til fremveksten av frykt.
 Planen av artikkelen:
 Hva er frykt?
 De tre hovedtyper av frykt
 Kjennetegn frykt
 Essensen av frykt
 Hva er angst?

 Psykologi er ansett som frykter - er negativt farget basen følelser. Den kalles basen, ettersom det ikke kan deles opp i komponenter, men på samme tid er basert på den andre følelser. Frykt også kalt og emosjonell prosess fordi det ikke bare vises, og i tillegg til alt fører til reaksjon. Frykt i sin tur gått på nevrotransmittere i hjernen, og derfra svaret, bør hvilke handlinger gjøres i denne situasjonen.
 Den menneskelige kroppen under påvirkning av intens frykt begynner å skille ut hormoner, hormoner, i sin tur, i skjelettmuskulatur bearbeidet til energi er direkte til personen hatt muligheten til å beskytte seg mot fare eller løpe vekk fra det. Det skal også bemerkes at det er indre og ytre manifestasjoner av frykt, ytre - dette i sin tur det ser ut som et menneske, og intern - en fysiologiske prosesser i kroppen.
 Som et resultat av disse prosessene, er frykt og negative følelser som heter, som gjør sin virkning på hele kroppen, øker hjertefrekvensen og hjertefrekvensen, noe som resulterer i økt press (i noen tilfeller er det motsatt - redusert), økt svetting, og endrer direkte blodet, i øyeblikk av frykt ut hormoner, blant annet adrenalin, som muskelen blir omdannet til energi. I tillegg til alt dette, en sterk frykt fortsatt ansett som giftig følelser, som bidrar til utvikling av ulike sykdommer, metastatiske kreftceller, sykdommer i halsen, diabetes.
Hvorfor folk føler frykt gjør?
 Frykten er til stede i ethvert menneske, og derfor ikke består mot til å aldri føle frykt, men som måtte lære å håndtere det. Nevrotiske frykt som ligger i hver tredje innbygger av planeten. Men når frykten er makt av lidenskap, er han blitt en terror, og dette i sin tur bringer mannen ut av tankekontroll, og dermed provoserer panikk fly, nummenhet, eller andre beskyttende respons.
 Hver frykt for hva som er nødvendig, det er en grunn det er, for eksempel, høydeskrekk beskytter en person fra å falle fra balkongen, etc., frykt for smerte - ikke kommer i nærheten av brannen, for ikke å brenne selv, herunder beskyttelse mot skade og I noen tilfeller død. Frykt opptredener i offentligheten, fører til en mer grundig opplæring til å gjennomføre kurs i retorikk, som igjen kan hjelpe i veksten. Selvfølgelig, er det nødvendig å overvinne sin frykt, men frykt til en viss grad bidrar til å unngå ansvar, for eksempel, trenger du ikke rapportere, presentasjon, og du bare ikke instruere, siden du ikke kan overvinne frykt, kan du bare sitte i et hjørne og gjøre ingenting . Med andre ord, kan ut av frykt lage en alliert, men du kan bare la det bli med det, og ikke gjør noe.
 Avhengig av arten av intensiteten av følelser, er frykt i området fra frykt for terror, inkludert frykt, frykt, etc. I det tilfelle hvor farekilden er usikker eller ubevisst, er en tilstand som oppstår i dette tilfelle kalles angst.

 Hva er angst?
Hvorfor folk føler frykt gjør?
 Angst (årsaksløse frykt) - en i sin tur emosjonelle tilstand som oppstår i situasjoner hvor faren ikke er definert som sådan, eller i det tilfelle hvor farekilden neosoznavaem, angst manifesterer seg selv i påvente av en urolig utvikling. For mannen er vanligvis forbundet med forventning om svikt i sosial interaksjon. Ofte oppstår angst i tilfelle av fare, i fravær av en mulighet for å unngå den. Mannen, som økt angst oftere og enda mer responsiv til nøytral situasjon bekymring, frykt og angst.
 Å måle grad patolohychnosty frykt ofte brukte innstillinger dekningen (validitet) intensitet, varighet og grad av kontrollerbarhet menneskelig frykt. Validitet - som i sin tur matche graden av uttrykk for de reelle farer i visse situasjoner eller avledet fra folk rundt dem. Intensitet i sin tur er basert på fysiologiske responser (puls, svette intensitet, følelsen av å kveles, oppkast, svakhet, skjelvinger i hele kroppen, etc.) trivsel og uorden av hans oppførsel i en tid da en mann fanget dette uttrykket. Ansvarlighet - evnen til å ikke adlyde og overvinne frykten. Varighet - lengden på denne perioden.
 I frykt direkte innvirkning på følgende psykologiske egenskaper, temperament, nevrotisisme, og betoning. Som for nevrotikere, har de en tendens til å slå til for å føle følelser av frykt i større grad enn andre. Hvem er nevrotikere? Så, nevrotiske kalt friske mennesker, men med noen følelsesmessige forstyrrelser. Ganske ofte nevrotiske manifestasjoner direkte relatert til følelser av skyld eller initiativ. For denne type personlighet den viktigste funksjonen er at det er utsatt til å tro at alle problemene som den har - det er bare vanskeligheten av problemet ligger i det, og disse menneskene er ikke veldig fleksibel mekanisk og psykologisk beskyttelse.
 Temperament - De viktigste egenskapene til å tenke i dette tilfellet uttrykt i temperament. Fart, reaksjon hastighet, tempo, rytme. Fra styrke og temperament avhenger kraft visning av følelser.
Hvorfor folk føler frykt gjør?
 Betoning - Er direkte uttalt trekk, som i sin tur er i normalområdet. Betoning er noe som er i naturen av vekt.
 I dag er det mange tester for tilstedeværelse av frykt, for eksempel test Zakharov, Lüscher, Spielberger-Hanin, men de fleste av dem står testen Yu.Scherbatыh og E.Yvlevoy, som igjen utviklet en spesiell spørreskjema for å bestemme intensiteten av frykt og fobier tilstedeværelse.
 Forskere funnet at årsaken til frykt er en reaksjon på økningen av karbondioksid i blodet. Under ekstreme forhold, begynner det menneskelige legeme for å arbeide på grensen, selvfølgelig, for slikt arbeid krever oksygen, som i sin tur raskt forbrukes og ikke har tid til å etterfylle. Når mengden av karbondioksid i blodet begynner å overskride den normale, så hjernen mottar et signal av fare, noe som i sin tur aktiverer og tilstand av frykt og derfor ønsker å unnslippe.
 Denne teorien ble bekreftet av eksperimenter utført på mus. Således, i blodet hos musene kunstig økt konsentrasjon av karbondioksid - at det påvirker amygdala, et område av hjernen som er direkte ansvarlig for fremveksten av frykt. Forskerne fant også at etter spesielle sensorer i amygdala rekord forårsaket av karbondioksid pH drop, mus begynne umiddelbart til fil alarmer.
 For å teste denne hypotesen, forskerne observeres musene med forskjellig konsentrasjon av karbondioksid i blodet. På 5% konsentrasjon th dyrene var i et åpent område, med en økning til 10% mus kom inn i en tilstand av dvale, sank og ble drept i hjørnene - mange dyr det er en indikasjon på en alvorlig skrekk.
 Som et resultat, har forskere vist at det er en kraftig økning i karbondioksid i blodet er årsaken til frykt, kan denne form for vertikal karbondioksyd være forårsaket av flere faktorer, som strekker seg fra aktiv fysisk virkning som et resultat av angrep, mental anstrengelse, som resulterer i mental overfall.
Hvorfor folk føler frykt gjør?
 Det bør bemerkes at amerikanske forskere funnet ut at menneskefrykt er helt slått av når uføre ​​ett område av hjernen, er direkte relatert til amygdala, som direkte kan brukes til å utvikle metoder for kampen med frykt og fobier.
 Naturen av frykt, selvfølgelig, kommer fra selvoppholdelsesdrift, som i sin tur bidrar til en person unngå situasjoner som er potensielt farlige for helse og liv. En person som er fullstendig blottet for amygdala ikke har evnen til å oppdage fare. I utgangspunktet vil en slik person lever lenge.

 I normal tilstand av amygdala alltid sorterer informasjonen som kommer inn i hjernen gjennom sansene og på grunnlag av erfaring en person forsøker å identifisere situasjoner som truer liv. I det tilfelle hvor det vises noen fare amygdala, en kilde for direkte signal til hjernen, som i sin tur sprer seg i kroppen, hindrer skader.
 Forskere som overvåket mannen som amygdala helt blottet for effektivitet, ble det utsatt for ulike situasjoner som var han uansett styrke i sinnet til frykt. For eksempel ble de møte med en slange eller edderkopp. I tillegg kjørte forskerne denne mannen fra forskjellige skumle rides, viser skrekkfilmer. Han fylte de relevante skjemaer og spørreskjemaer. Innen tre måneder med konstant observasjon så forskere har aldri klart å fange følelsene til pasienten, selv på noen måte forbundet med frykt.
Hvorfor folk føler frykt gjør?
 Følelsen av frykt i psykologi studert i lang tid og ganske vellykket. Fri fra frykt er ikke vanskelig, du trenger bare å vite hvordan den oppstår i deg som opptrer deretter hvor skjul.
 Ikke bla konstant i bakhodet de triste detaljene i livet ditt i dag, ikke gjør manuset er ikke helt fornøyd i morgen, bare prøve å glemme problemene som omgir deg. Enig, fordi du gjør faktisk ikke det verste av alt, som du kan til dette forestilt seg. Har du en favoritt og mennesker nær deg, tak over hodet, armer, ben, hode, håp for fremtiden, etc. Og det er ikke så lite som det kan virke. Vær modig, og da vil du være enklere og flere muligheter.  
Яндекс.Метрика