Engasjement - en flott og spennende opplevelse i alles liv, fordi i det øyeblikket den skjebne og fremtid av to ensomme hjerter.
 I dag, engasjement, ofte er det bare en hyllest til de gamle tradisjoner og ritualer, men en gang lang forlovelse hadde alvorlige vekt og betydning i enkelte land uten et slikt ekteskap seremoni kan anses ugyldig og engasjement gap - en forferdelig synd at pålagt gjerningsmannen.
Tradisjoner og forlovelsesringer valg

 Likevel, hva et merkelig ord - engasjement! Hvor mye håp, romantikk og spenning lys den bringer, er ikke mann og kone, men bruden og brudgommen, ingen familie liv, men en rekke felles planer og stag og høne problemer, og sjekk at fremtidige ektefeller "for styrke" .

 Historie Tradisjon


 Engasjement som en viktig begivenhet i hver familie, født tusenvis av år siden, men i de dager, romantikk og kjærlighet der og lukter ikke fordi engasjement, først av alt, var foreningen av to familier besluttet at ekteskap for sine barn - en praktisk og rimelig løsning.
 Drivkraften bak denne hendelsen, i de fleste tilfeller, selvfølgelig, var praktisk: foreldre tidligere diskutert størrelsen på medgiften og andre mulige fordeler av union avsluttet. Tradisjoner lå i sin helhet, avhengig av land og dets folk prinsipper.
Tradisjoner og forlovelsesringer valg

 For eksempel, er det tradisjon for å gi forlovelsesring til å komme til oss fra det gamle Roma sant, det er ikke pidnosylosya brud, som vi vant til, som for eksempel foreldre. Og ikke ring laget av edle metaller og steiner, og jern og ga et tegn på at de unge elskere allerede har noen midler for å holde sin fremtidige kone.
 Men i Russland denne ritus kalt "rukobytyem" etter lange diskusjoner om familieoverhoder skriplyaly samtykke sterk håndtrykk, vekten av som var intet mindre enn en moderne traktat med rettskraft.
Tradisjoner og forlovelsesringer valg

 Vanligvis engasjement gap i de dager var noe uvanlig skjedde er svært sjeldne og noen veldig gode grunner. Ofte, familie skyldige offerets familie betalte en betydelig kompensasjon og returnerte alle pengene som har blitt brukt på forberedelsene til bryllupet.
 I hvert land seremonien fant sted på egen hånd, og hadde noen forskjeller, men alltid levd opp til en grunnleggende regel - engasjement - et alvorlig skritt løsning, som kom etter nøye overveielse, veier fordeler og ulemper, så som et resultat, i alle fall ikke Jeg måtte gå tilbake.

 Moderne tradisjoner


 I dag, engasjement, i de fleste tilfeller, er en konvensjon, og noen ganger er det ikke dermed, bare ta stilling til behov for å gifte seg.
 Likevel, hvis en ung person er venner med litt romantikk, ønsker han sannsynligvis å glede sin kjære så hyggelig arrangement og engstelig, fordi hver jente drømmer om å bli åpnet og før henne spesiell eske med en ring.
 Interessant, en gang for lenge siden, engasjement selv gjort opp et dokument som bekreftet eksistensen av hendelsene det registrert alle tidligere avtaler dato for bryllupet.

 I dag, engasjement ugyldig, unge mennesker, i de fleste tilfeller bestemme seg om fremtiden for ekteskap, og, hvis det lykkes, spesielt foreldre bli varslet om en forestående lykkelige begivenheten.
 Kanskje det er bra at engasjementet ikke lenger er ledsaget av en haug med formaliteter, nå har mer romantikk og magi enn noensinne. Hva er engasjement i dag? Av moderne europeiske canons ung mann som ønsker å komme med et forslag, bør "spør hender" elsket hennes foreldre.
Tradisjoner og forlovelsesringer valg

 Dette er mer en hyllest til tradisjon enn en reell forespørsel, vanligvis brudgommen kommer til huset foreldre fremtidige kone med en vakker bukett gir sin elskede mor, og deretter gjør et tilbud.
 Imidlertid er det ikke nødvendig å virke på slike regler. For eksempel, i Amerika, er mest engasjement i noen fin restaurant der en ung mann under middagen gjør et frieri, gir ringen, alltid med en diamant.
 Naturligvis er den størrelse og kvalitet bestemmes av størrelsen av vesken Pebble ung mann. Etter samtykke damer, unge foreldre samles under ett tak, introdusere de som ikke er kjent med hverandre og spesielt forretnings familier, diskuterer ekteskapskontrakten.
Tradisjoner og forlovelsesringer valg

 Hvordan skal passere engasjement fra deg - det er personlig, fordi det ikke er noen regler og forpliktelser, faktisk, det kommer an på originalitet og ønske om å overraske halv. Noen gjør et tilbud på en fjelltopp, og en under Eiffeltårnet, noen kaster en kjær ring i morgen kaffe, og noen i en rolig og koselig atmosfære i øret og sa noen ord ønsket.
 Alle individuelt avhengig av smak av ungdommene selv, samt prinsippene i familien. For eksempel, hvis familien er en troende, er det sannsynlig å kreve samsvar med barn i alle store tradisjoner må sende inn hvis du verne et godt forhold til sin fremtidige familie.

 Hva ring til å velge?


 Selvfølgelig, den viktigste egenskapen for en forlovelsesring var og fortsatt er. Den tradisjonelle og vanligste alternativet - en gull stripe med gull, dekorert med diamanter, men veldig dyrt.
 Du kan velge en ring med andre steiner eller selv uten dem, spesielt hvis absolutt overbevist om fordelene ved din elskede. Som for størrelsen, Internett, er det mange måter å hjelpe deg å takle denne vanskelige oppgaven, men i alle fall, selv om du er en liten feil i noen workshops for å hjelpe deg å justere størrelsen på ringen.
 I hvilke situasjoner gjør et tilbud - det er opp til deg. Holde alle tradisjoner eller bekjenner sine ønsker i løpet av en romantisk middag alene, og kanskje komme opp med noe ganske uvanlig som vil overraske din kjære vil gjennomgå og videre til svaret.
 Forresten, er det ikke nødvendigvis ringe bør være den viktigste symbolet på ditt engasjement, kan du velge en vakker anheng eller kjede, avhengig av ditt ønske.

 Mange arenaer der jomfru giftering etter bryllupet? Noen fortsetter å bruke som smykker, men på den annen side, derimot, i henhold til reglene etter bryllupet sted på gull steg tilbake og fjernet før Mailbox og holdt som en familie arvestykke.  
 Kjærlig kone ser ulemper i sin utkårede. Han blir hennes eneste beskytter, støtte og motstand eller hun til ham? La oss innse det ennå.

Hvordan kan Alphonse


 Dessverre er dette ikke alle menn er anstendig, ærlig, edel og velstående. Jeg vet at mange av dere vet, men mange håpet at deres mann - prins på en hvit hest ".

 Hva er en "gigolo"?


 Til forskjellige tider og i ulike land, ordet hørtes annerledes. Men disse mennene har alltid vært. Definisjon av "Alfonso" - en mann som lever på bekostning av kvinner.
 Nå kan du ofte hører ordet "gigolo", men ikke alle som karakteriserer mannen vet hvordan det dukket opp. Så ble ordet forvandlet generelt, med navnet på helten i romanen av Alexandre Dumas Jr. "Monsieur Alphonse." Han ledet den ettergivende livsstil av velstående eldre kvinner. Siden da, hver så ble kjent som en mann som prøver å oppfylle sine forpliktelser til å gi mannlige familie på den skjøre skuldrene til kvinner.
 Mange av disse, og ikke skjule, og noen kvinner er enig i dette valgt og bevisst velger det, årsakene. Men hva hvis du ikke ønsker et slikt liv, og du trenger en ekte mann? La oss se hvordan du kjenner det.

 Ved første øyekast


 Siden Alfonso av sitt liv - en jobb, og utseende - kortet, alltid ser han stor. Denne godt vedlikeholdt, sporing en mann, noen ganger litt for søt. Han kledd i de mest fasjonable, elegante og dyre klær, lukter elite parfyme, har han god frisyre og perfekt manikyr. Han vet hvordan han skal se ut, snakke gode ord, men som det er viktig å ta tak i din oppmerksomhet. Kan gi blomster, små gaver. Det er det han prøver å dysse din årvåkenhet.
Hvordan kan Alphonse

 Avtale


 Så inviterer han deg til å besøke. For datoer han velger kafé, klubb, restaurant, kino og plutselig er det et problem. Han glemte lommeboken hjemme, hans kredittkort låst anholdt lønns alternativer kan være forskjellig, men uavhengig av dem, må du betale, ikke bare for seg selv. Med utviklingen av forholdet situasjoner vil oppstå oftere, mens ikke vende tilbake til det normale.
 Det tar deg pengene "lånt", men søker ikke å gi, kan be deg om å ta opp lån eller selge noe med eiendommen fordi han var "snarest krever en stor sum penger," og så han "alltid gi alt." Men det var ikke der.
 På samme grunner til at du må hjelpe ham økonomisk, er virkelig viktig og haster: døden av slektninger, uventede stor gjeld, kan akutt stort kjøp ikke være noen tvil om at årsakene er innbilt.

 Allerede gift uutholdelig


 Gjentatte ganger forslagene vil komme til å gifte seg med ham. Dette gigolo løfter om kjærlighet, kaller deg "en" og "unike" og prøver å overbevise deg om deres oppriktighet.
 Og her er enig deg. Og partneren din begynner å gjøre noe for å utsette arrangementet og flytte tid. Han viser til midlertidige økonomiske vanskeligheter og problemer på jobben. Selvfølgelig, du begynner å overtale sin elsker og tilby det til alle kostnader selv. Det vil være vanskelig å gi opp og veldig "motvillig" enig, og lover å refundere deg alle pengene brukt. Selvsagt vil du ikke vente.

 Finnes det liv etter bryllupet


 Alle problemene faller på dine skuldre. Du har alltid å bistå i å løse kjære økonomiske problemer over registrering, dokumentasjon fra arbeid. Og det vil bare klage om livet urettferdighet om hvor vanskelig å leve i denne verden og hvordan det flaks. Men når du trenger hjelp, vil han være likegyldig og ikke gjør noen innsats for å hjelpe deg.
 I tillegg vil den gigolo overbevise deg som ikke er så vakker eller flink og er ikke i det hele tatt en elendig skapning, "du må være" i kisten "takknemlig for at hans" high majestet "trakk deg til din se.
 Omsider deg det aller begynne å tro på det, og alle krefter prøver å belønne "mannen", trakk oppmerksomhet til deg.
 Husk at livet med gigolos, må pålegge et merke på din karakter og composure.
Hvordan kan Alphonse

 Interessant stilling


 Alphonse er aktivt interessert i den økonomiske situasjonen, antall tilgjengelige kontoer, eiendom, spesielt av stor verdi leilighet, bil, hytte, smykker, antikviteter. Og din som det samme problemet i sin tale, vil være tilbakeholdne med å svare nøye, prøver å skifte til en annen kanal.
 Til slutt, vil han vet alt om deg, og du om det - ingenting.
 Det samme gjelder andres erfaringer. Han møter aktivt med dine venner, kolleger og familie. Kommuniserer med dem lett blir med i gjengen og selv kan være en "sjel" av din bedrift. Du vil imidlertid ikke bli godt mottatt i hans krets av venner, det er på ingen hast med å introdusere deg til vår familie og unngår å snakke om disse temaene.

 Vær forsiktig


 "Alt er ikke gull som glitrer", sier ordtaket kjent. Det samme gjelder mange aspekter av våre liv. Velge en livspartner - en av disse aspektene. Det er viktig å huske at det er menn som vil være glad for å leve etter hans "kjære", og selv tjene på det. Faktisk, etter at hennes ekteskap med Alfonso, bør vanligvis skilsmisse og eiendom divisjon.
 Å være i denne situasjonen må være årvåken i møte med menn! Utsiktene til å være singel, med barn og ingen sparing - ikke det beste scenariet. Derfor er det bedre hvis du kan identifisere på et tidlig stadium Alfonso forholdet.
 Husk at kvinner er ofre for Alfonso bestemt type. Og i de fleste tilfeller, kvinnen selv som gjør at mannen å komme inn i livet ditt.
 Selvfølgelig, ikke alle preparerte, høflig og imøtekommende mann - alltid Alfonso. Det finnes unntak. Så, etter å ha møtt den "perfekte mann", ikke i en hast for å haste seg inn i malstrømmen forhold!
Яндекс.Метрика