Hva betyr dette begrepet? Hvilken betydning har det? Tilstrekkelig som et middel for å hindre uønsket graviditet? Prøv det selv for å forstå og trekke konklusjoner, vurdere hovedsak sine fordeler og ulemper.

Uttak


 Uttak betyr utgivelsen av sperm skjer utenfor skjeden, penis som tidligere hentet fra det.
 Avbrudd samleie - en barriere prevensjonsmetode. Det hører til de tradisjonelle metodene for prevensjon og utbredt.
 For eksempel i Polen og Tyrkia er det brukt ca 35%, Italia 30% og Frankrike - 16% av par. Forekomsten av denne metoden for å beskytte Russland og CIS-land varierer fra 15 til 20%. I noen land er dette den viktigste metoden for å beskytte mot graviditet. Dette skyldes til enkel bruk, uten materialkostnader, krever ingen kjemikalier.
 Men den største ulempen med metoden er den høye frekvensen av svikt. Ifølge ulike rapporter strykprosent kan variere opp til 20%.
 Coitus interruptus karakterisert ved det faktum at folk måtte opptre meget nøye og umiddelbart før utløps tid til å trekke penis ut av skjeden. De færreste vil kalle dette en pålitelig prevensjonsmetode.
 Dette skyldes det faktum at selv om folk måtte fjerne et medlem i god tid, kan det lille antall spermier i vagina får en hemmelig kreft Cooper, produsert i en mann som fremdeles er i ferd med seksuell opphisselse. Selv en liten mengde av spermier er nok til å befrukte et enkelt egg.
Uttak

 Den måte påvirker funksjonen av sentralnervesystemet, og også truer nevrose, prematur ejakulasjon.
 Ulempen med denne metoden er at den har en betydelig innvirkning på kvaliteten av sex, samt påfølgende samlivspartnere. Det krever en mann med full selvkontroll i varmen av lidenskap partner er ikke alltid mulig å holde fatningen, må han ha en stor vilje.
 Misnøye med søknaden avbrutt samleie oppstår på grunn av det faktum at folk må hele tiden overvåke seg selv, "vakt" utløsning. Kvinner kan heller ikke slappe av.
 Mange psykologer og sexologer hevder at denne måten å skade seksuell helse av begge parter.
 For de som bryr seg om deres helse og beskytte partner, er denne metoden ikke er egnet. Produktiv vil få kvalifiserte faglige råd om riktig bruk av prevensjon.

 Kjære kvinner, vi alle lever våre liv på mange måter, men hver enkelt av oss kan være i en situasjon hvor svært vanskelig å bestemme seg for hva de skal gjøre og hvordan du skal komme ut av denne situasjonen. En av disse problemene er batte i familien, og spesielt hvis en mann tillater seg å treffe deg.


Hva om en mann treffer


 Selvfølgelig kan det være svært forskjellig, selv til selvforsvar! Etter vårt syn er det aldri skyldig i bare en av dere. Dokopaytes til poenget, kanskje det er din oppførsel provosert konflikten i dette skjemaet?

 Vi er ikke diskutere en familie der alkohol er aktivt involvert i kommunikasjon. Det er lite sannsynlig at disse menneskene lytte til våre råd.

 Vurdere andre alternativer som for eksempel en mann vanskelig situasjon på jobben, problemer med sjefen, og du vet det, likevel startet en showdown i familien. Ikke noe bra det vil ikke!

 Hvis din mann - en mann provoserende, kan det dermed bryte dine påstander treffer deg. Hvis dette var første gang han var redd for at gjort, unnskyldte seg og gikk lenge på blomster - verdt bare har et hjerte og ikke holde den onde hverandre. Det er bedre å trekke de riktige konklusjoner.

 Ta et par der kvinnen i enhver omstridt situasjon mindreverdig menneske bryr seg om ham som et barn, "ikke puste på ham" alle husarbeid er ett. Den minste glipp av det "på feil sted til feil tid", og resultatet kan være en dask fordi han stoppet henne respekt!

 Denne atferden er veldig avslappende kvinner menn gjør dem uhøflig mot hans "slave". Ett barn, som var blindet kvinnen selv kan tørke, men i denne knyttneve lune barnet muzhychyy!

 Det er bedre ikke å krangle, men hvis det skjer, bør du vurdere ditt forhold, zminitsya, først av alt, selv. Jeg er fast erklærer at dette var siste gang, ellers du bedre permisjon.

 Det er klart at separasjon er ikke den beste måten, og hvis du elsker den personen, så er det vanskelig å bestemme. Men, i alle fall ikke slipper saken lysbilde - på kan bare bli verre. Det er best å gradvis endre relasjonene i familien, gi deg selv mer frihet venne menn til å hjelpe deg i indre anliggender, vil vinne hans respekt!

 Ikke omgå alternativet og når du virkelig gjorde noe veldig dårlig og folk fant ut om det, ikke kunne motstå. Dette rettferdiggjør ikke det, men noen ganger er det veldig vanskelig å inneholde følelser.

 Vi anbefaler i dette tilfellet er det bedre å falle ned på sengen, sitte i en stol, griper hodet i hendene, og be om nåde. Ikke i noe tilfelle skal rvitsya en kamp - kan ende dårlig! Konklusjon - ikke gjør disse handlingene som de selv og anger. Selvfølgelig, hvis du er banket opp, her er det nødvendig å be om hjelp til de rette myndigheter.

 Et siste tips: elske hverandre fristelsen til å lytte til en kjær, forstå, vedlikeholde, setter pris på det, og din oblaskannomu mann ville drømme å treffe deg, så omsorgsfull og kjærlig.  
 Ikke mange oppfatter oral sex som en obligatorisk del av intimitet. Noen synes det er nehyhyenychnыm andre - skammelig, og andre og generelt perversjon. Imidlertid er oral sex kjent fra uminnelige tider. For eksempel, de gamle egypterne betraktet blowjob skjebnen til gudene, og det gjorde ikke gjenkjenne den eksklusive erotiske kjærtegn. I kontrast, oral sex i det gamle Egypt var ikke et nødvendig element av sex.


Fordelene ved oral sex for kvinner


 I dag er situasjonen annerledes. Nå samleie kan trygt passere uten muntlige kjærtegn, men folk vil ikke imot at hans partner vil presentere en "overraskelse". Hvorfor gjorde damene møttes i en slik situasjon? Flertallet tenker bare på gleden levert elskede lykke. Ikke i det hele tatt! Fordelene ved oral sex for kvinner er enorm, og dessuten har lenge blitt bevist. Hva består det av?

 Cocksucking fordeler for mental og psykisk helse for kvinner •  Oral sex er i stand til å opphisse en kvinne ikke mindre enn menn, og i noen tilfeller føre til orgasme. Rollen som partner helt ubetydelig, fordi mannen ikke trenger å utføre noen bevegelser. Ved å stimulere de erogene soner, onanere, å berøre lår brystvorter elsker, en kvinne ute av stand til sikker full tilfredsstillelse. Selv om hun ikke nå toppen, deretter forberede det vel klart.

 •  Blow - fantastisk antidepressiva. Klemme hans partner verdighet lepper kvinnen selv uten å vite det aktiverer nerver, slik at kroppen begynner å produsere oxytocin - hormonet av lykke som en gunstig effekt på nervesystemet. Ifølge sexologer, kvinner som regelmessig gjør blowjob, mer motstandsdyktig mot stress.

 •  Og her er det på tide å lure på - blowjob hjelper gravid. Årsaken ligger i dosen av DNA som kvinne mottar sæd fra partner, at det styrker embryo i livmoren. Ofte det er tilfeller der en kvinnes kropp etter befruktning avviser frukt, ikke gjenkjenne proteiner partner. Konstant kontakt med spermier bidrar til å etablere mekanismen for gjenkjennelsesproteiner, og deretter kroppen tilpasser seg til sine medlemmer og ikke frukt avslag. Resultatet av denne - en vellykket befruktning og embryoutvikling. Det er verdt å nevne en mer viktig faktum. Graviditet moms som befruktning aktivt praktisert oral sex, kjører med færre komplikasjoner enn kvinner som ikke deltar i den. Så før graviditet sexologer anbefaler at kvinner svelge sæd partner i tre uker. •  Hva sæd bra for kvinner?   Sperm inneholder et unikt sett av vitaminer, hormoner og sporstoffer. Mannlige hormoner stimulere kroppens metabolisme, forårsaker produksjonen av kvinnelige hormoner. Fra at jenter er attraktive, frisk, får sin hudens elastisitet. Derfor sexologer anbefaler sex uten kondom. Veggene i vagina absorberer næringsstoffer som forbedrer den generelle fysiologiske og mentale tilstanden til kvinner.

  Fordelene ved oral sex for kvinner


   Ikke bli overrasket, men sperm er nyttig når den brukes eksternt. Det er ofte en del av effektive kosmetiske produkter som forynge huden. Kvinner som praktiserer oralsex, ikke kan betale for gleden. Når partneren har nådd orgasme kan forårsake sperm på brystet, halsen og ansiktet, vent i 15 minutter, og skyll med varmt vann. Rozhladyatsya rynker og huden blir elastisitet og glatthet. I tillegg til sperm styrker gummier og tannemaljen utvinning, slik det er sammensatt av kalsium og sink.

   Noen tror at engasjerende i oral sex kan konkurrere selv med trening i gymsalen. En kvinne som for en halvtime glede elsker, mens hun når orgasme brenner en enorm mengde kalorier.

   Forresten, har cunnilingus en positiv effekt på den mannlige kroppen er ikke mindre enn en blowjob. Mens hun nyter som en mann, i tillegg til mye moro får mer vekt og næringsstoffer som forbedrer prosessen med sirkulasjon og styrke immunforsvaret. I tillegg økte ereksjon hos menn og forsinker aldringsprosessen. Kvinners feromoner, tungt tildelt i en slik hengivenhet, har egenskaper som forynge.

   Psykologer mener at hvis par engasjere seg i oral sex, de krangler i familien er det mindre tvert imot, kan begge parter søke å tilbringe mer tid sammen. Til en viss grad dette mangfoldet i sex bidrar til å styrke ekteskapet. Noen kvinner bør tenke på det faktum at hvis de nekter å engasjere seg i oral sex med ektemannen, før eller senere han vil han gjorde en annen blowjob dronning. Og veldig ofte slik at hans drømmer er oversatt til virkelighet.

   Sexologer hevder at enhver seksuell handling må begynne muntlige kjærtegn. Dette betyr ikke nødvendigvis ta med en partner til orgasme. Ganske mange minutter med "strekk" partner, og dermed forberede den til hoved "action". Men kvinnen selv zbudytsya og slappe av. En annen betydelig pluss forrige cocksucking - desinfeksjon og smøring Medlem spytt som gir enkel inngangen til skjeden av kvinner.

   Det er klart at fordelene ved oral sex er unektelig. Ikke overse dette faktum, en bedre miks forretninger med fornøyelse!


  Fordelene ved oral sex for kvinner
  Яндекс.Метрика