Veien bekjent
 Hun har en veldig myk, fløyelsaktig hud - skygge kaffe med melk. Fluff på garvet tilbake. Og lange blonde krøller som og spinner i alle retninger prøver roztripatysya og flyr bort hvor som helst. Hun lekent-draznyasche skinnende på meg danse gnisten i øynene, tar det bort sjenert ser, som om skamfull. Så Wives-røvere, den litt fjollete, men sjenerte shalunya.Mы ri bussen fra en by til en annen. Hun sitter foran meg, vysunuvshys i det åpne vinduet og vinden tripaye håret hennes.
 Jeg la merke til det selv på bussholdeplassen. Young (17 år) blondynyste skapning med søte krøller, sjarmerende blush på kinnene og fløyel liten oppstoppernese. Slank solbrun kropp, myk hud, unge brystene åpenbart tett under en tynn klut stramme skjorter. Elastisk ass i korte shorts fullfører en svært attraktiv kombinasjon som ødelegger den eneste - tilgjengeligheten av mor-spissmus uttrykket "OBS! SHAVKA EVIL! "Hvis den ikke gjør det, tror jeg vi ville ha møtt før -. Rett der på busstoppet Men et skarpt øye mor-Cerberus tydeligvis ikke nok for slike påfunn.
 Bussen hun sitter ved vinduet, holder mor en strategisk beliggenhet i nærheten, kutte av hennes datter fra resten av verden. Og sukker og snur seg bort til vinduet. Jeg sitter tilbake, rett bak henne. Bussen hot blonde Minx før meg åpner stikker fra ham. Vind tripaye hennes krøller, spredte de i alle retninger, faller på ansiktet mitt jeg smiler, puste hennes duft Det viser noe mumlet sjenert og prøver å liksom gå inn og samle håret faktisk ikke hun fikk. Hva jeg egentlig bare glad.
 Hennes mor krever at hun lukket vinduet og henge ut lenger, men hun er uenig, og vice versa - men enda mer skyver tilbake glass. Så det allerede kommer til min side av vinduet (slurvete som beskrevet znayuale jeg håper du forstår).

 Omstendelig mamma noen fans skjerf og til slutt falt tilbake i stolen, slitne øyelokk smezhyv. Som sovnet. Og vår buss styrter på, vrыvayuschyysya vindu vind tripaye håret hennes, og jeg puster i et glass kant og dugger hans tomten maling blomst - en krysning mellom Lily og kuvshynkoy. Tegning, skifter dette glasset kanten tilbake til henne, lukke vinduet - slik at otodvynutoe før den snur tilbake glass foran ansiktet hennes.
 Hun smiler, ser bildet mitt, kosytsya meg, men da han snur seg bort så pinlig rødmende. Deretter domalovuye mine blomster og blader peduncle og igjen skyver glasset tilbake - til meg. Jeg smiler tilbake og trekke sol og skyer over det. Deretter "passerer stafettpinnen" til henne. Det gir mine solstråler, samt øyne og munn med en tut
 Så vi gikk som gale for en stund før bussen ikke gikk inn i byen. Forståelse som snart vil gå ut, jeg tegne bilder under vår skjematisk bilde telefon. Hun få sekunder nøling, skriver nummeret ser stjålent på meg gjør at jeg "fast" umiddelbart re at (Gud forby!) Ikke merke et skarpt øye sover mamma. Jeg smiler, gjemme seg i en lomme telefon og tegning på nettstedet som blunke smiley. Hun sjenert smiler og blunker til meg i retur.
 Men mamma våkner og det er på tide å gå. Jeg skal på, hun farvel ball peke meg sakte vinke hånden etter. Damn vet ikke engang hva du heter som telefonen legge til noe? "Søt blonde imp" eller "malerier på glass"?
Hvordan å få en mannlig løve?
 Du var under påvirkning av sjarm mannlig løve? Du har klart å erobre denne "dyrenes konge", men plutselig han forlot deg? Eller forskjellene var gammel, han umiddelbart besluttet å gå? I alle fall bør du umiddelbart endre taktikk oppførsel, så nær standarden på kjærlighet og vurdere alle feil som blir gjort tidligere. Den eneste måten du vil være i stand til å returnere mannen-løve, vinne tilbake sin tillit og kjærlighet. Vær trofast og energisk og unik, for å være din kjæreste bare dronning på jorden. Du må skape en uforglemmelig bilde, til å oppføre seg slik at Leo ikke har selv tenkt at i denne verden er det noen bedre du. Viktig rolle å spille og din kommunikasjonsevner, evne til å gjenopprette relasjoner, etablere kontakt. Ikke irettesette din kjære, ikke se for sine feil og i alle fall ikke oversette til avskjed skylden på hans skuldre. Selv om dette er sant. Kanskje dette er også din feil, og nå er det viktigste oppgave - å returnere Lion, ikke sin re. Ta hensyn til sine fordeler, tenke på målet ditt og komme til saken!
 Erobre konge mann Leo igjen
 Å gjenerobre din elskede ektemann, Leo, trenger du å lære mer om det. Start med å analysere ditt liv sammen, vaner og interesser oppførsel. Prøv å huske alle egenskapene til din utkårede, ta hensyn til de funksjonene som er karakteristisk for de fleste medlemmer av denne dyrekretsen.
 1.  Ambisiøs. For mannlige Lion i første omgang er ofte et verk av sin karriere og suksess, ting å gjøre og nye ideer og gjennomføringen. Det er sannsynlig at din favoritt, og de vil stå på andreplass, og tredje og fjerde Bare ikke bekymre deg og ikke prøve å overbevise din Levu du - er mer viktig, og familien skal være en prioritet. Du kan ikke endre det, og dine kritikk sannsynligvis føre til irritasjon. Det viktigste at du er interessert i det. Han vil elske deg, du vil være trofast og utmerket sikre livet ditt.
   Optimistisk. Din mann Leo avgjørende muligheten til å se alle positive. Han ønsker å skinne, skjønnhet og glede setter pris på en sunn sans for humor og evne til å overvinne vanskelighetene med et smil. Ikke dypp den i en negativ atmosfære, lære selv bringe dårlige nyheter på en gang humoristiske og mark proffer mulig vei ut. Når du snakker om å bryte opp, overbevise Leo å komme tilbake, fokusere på det gode som du vil komme.
   Offensive og forgjeves. Din kjære kan ikke klandre, klandre, skremme. Ikke prøv å true ham eller redusere sin skyld i avskjed, ikke fortell om hans mangler. Hvorfor du trenger det ikke? Selv om det er den virkelige sannheten, betydningen av dine ord fortsatt ikke kommet til den berørte Lion. Han trenger en kvinne som klarer å diskret sende det til den rette vei, gi ham energi til å forbedre, skape tillit. Husk at kritikk vondt sterkest Lion.
   Sjalu. Om Lions sjalusi noen ganger går sann legende. Ut av de tegnene i dyrekretsen Leo mannlig er mest verdsatt lojalitet, i stand til å falle inn i et raseri på veldig lite om det, hvis han mistenker at leder av kona var engang tenkt på svik. Tenk på dette. Selv om avskjed etter mye tid har gått, kan du lett imponere en kjær, åpenlyst sier at bare hans kjærlighet og lojal.
   Litt arrogant. Ja, arroganse typisk for de fleste menn i Lviv. Det vil sannsynligvis ikke bli overrasket når han får vite hvor mye du elsker ham. Han setter seg selv liker å tenke og snakke om sine fordeler, positive karaktertrekk, husker suksess. La det ikke bry - fordi du elsker ham også. Venne seg til den grensen din utkårede. Husk at tvil sine fordeler ikke kan. Selv om du trenger å angi Lion ved en feil, er det nødvendig å gjøre den mest delikate.
   Vennlig. Din favoritt betydning er den store suiten. Man-Lion elsker å høre komplimenter, han foretrekker å jevnlig fastslå på grunn av sin prestisje, sjarm. Ikke bryte hans harmoni. Hvis forskjellene er forbundet med overdreven omgjengelighet Lion, sørg for å ta hensyn til at du tror dette har endret seg dramatisk. Du må ta det i alle aspekter.
   God og ansvarlig. Ofte kvinner som elsker menn i Lviv konstant irriterende sitt ønske om å hjelpe noen, skynd tilbake i vanskeligheter. Ja, er Leo klar til å gi råd når som helst på dagen eller natten for å hjelpe økonomisk, krangel for en annen mann og hans interesser dersom det anses nødvendig. Din favoritt - en god mann, hans evne til innlevelse og svare på andres ulykke bare kan være nøkkelen til gjenforening.
   Prøv å lære en mannlig løve, sikker på å finne minst et par grunner til at han måtte ha for å gå. Være perfekt for Minyaytesya og elsket å være i stand til å returnere den.
   Returnere mann, Leo, bli sterk, feminin og uvanlige
   Du må vise alle sine beste kvaliteter, for å vise karakterstyrke, men ikke miste evnen til å være feminin og elegant. Før du er en vanskelig oppgave, men du sikkert kan håndtere det, hvis du legger merke til en liten harmoni kombinasjon av motstridende kvaliteter.
  1.  Sterk. Man-løve verds sterke, fornuftige og behersket kvinner. Du bør vise seg intelligent, viljesterk, kan finne en vei ut av den vanskelige situasjonen. Ikke vær redd for å endre på grunn av din kjære - han vil sette pris på din karakter vil se på deg med nye øyne.
    Feminin og delikat. Tenk deg at du først møtt med sin elsker etter separasjon. Du må være forsvarlig, for å kontrollere seg selv. Ikke la følelsene ta over deg overtaket, oppføre seg riktig. Dette bør gi din oppførsel spenning sårbarhet. Leo må vurdere din karakterstyrke, men å forstå at før du får det skjøre og sårbare, på noen måter avhengig av ham og i akutt behov for det.
    Graden av åpenhet. Det hele avhenger av personlige kvaliteter av din utkårede. Det faktum at mannlige løver har ulike holdninger til kvinners oppriktighet. En som ærlig og rørende tilståelse, den andre vil vinne en kvinnes ønske om å skjule sin sårbarhet under dekke av en stolt og litt fornærmet dronning. Vurdere nyansene i din karakter Leo.
    Triviell. Det anbefales ikke å oppføre seg i et møte med hennes elskede forutsigbar. Returnere mann Leo vil være vanskelig hvis han begynner å forutse alle dine ord og lei etter fem minutter. Tenk om samtalen. Du kan ringe inn din favoritt uventede følelser oppfører seg unormalt, for rolig, mer avslappet, og veldig ærlig litt arrogant. Anslå sjansene dine Velg et alternativ, skape en organisk måte. Bare ikke la Leo gå lei. Vanlig scene med tårer vil bli fullstendig slettet. For svak kvinne i Leo vil synd, men ikke har kjærlighet, tårer og hån hans irriterende.
    Problemet svik. Dette er den mest alvorlige hindringen til restaurering av forholdet til sin mann, Leo. Hvis du ble dømt for landssvik, vil retur lover være ekstremt vanskelig. Prøv å overbevise Leo, som allerede har innsett feilen og hadde aldri vært så igjen. Myke opp banalitet lover en ny tilnærming til eksisterende årsaker og konsekvenser. Prøv å forklare til sin mann, Leo, som det er nær og kjær for deg ikke bare som en favoritt, og det er som en person. Du er målgruppe på ham setter pris på hans holdning, så klar til å endre og overvinne sine negative egenskaper.
    Bright, unik og målrettet. Nå målet ditt - for å slå en mannlig Lion. Vis frem din favoritt forfølge sin evne i denne kritiske situasjonen! Han var som din energi, hurtighet, uventede løsninger og original tilnærming til problemet. Sender hans oppførsel, atferd, måte.
    Være en dronning for din favoritt mannlige Lion. Ingen tvil om seier - din tillit vil sikkert bli sendt til ham.  
Яндекс.Метрика