Vennskap eller sex?
 Alle vet at vennskapet mellom en mann og en kvinne ikke kan eksistere. I større saker ender det. Sex. Det skaper spørsmålet om å oversette til intime vennskap? Alle fordeler og ulemper vi vurdere i dette papiret.
 Fordelene med et slikt forhold
 Sex uten restriksjoner. Den mest unektelig fordel er dens enkelhet og relasjoner. At du har en seksuell partner, og du trenger ikke å lete etter den på siden, spesielt din seksuelle forholdet vil være basert på fravær av press og restriksjoner. Dette gjelder den følelsesmessige siden av saken. Men det er én ting, begge sider må forstå at
 Disse sex, ingenting å tvinge. Begge parter vil være ærlig med hverandre om hva de gjør begge bare sex, som leverer til hverandre nytelse. Ingen der tenkt at en annen bare brukt fordi det i prinsippet er disse seksuelle forhold er bygget på gjensidig bruk av hverandre.
 Vi anbefaler: Hvis du ikke ønsker å ødelegge sexlivet ditt vennskap, bør du være ærlig med hverandre. Hvis plutselig noen fra deg (dette gjelder spesielt jenter) det er grunn til å håpe på noe mer, og deretter vurdere dette begynnelsen på slutten av forholdet. I slike vennlig - seksuell omgang 9 av 10 ikke går i et seriøst forhold scenen. Derfor, kjære kvinne, ikke gjør med sine menn - venner, seriøs partner for livet. Og jo mer du ikke trenger å inngå seksuelle relasjoner med noen anslag for fremtiden, men hvis du både vil ha seksuell nytelse, må sex alt slutt.
 Faktor bekvemmelighet og komfort. Denne situasjonen er praktisk, fordi på denne måten vil du savne mellomstadium av flørting. Du trenger ikke å gå på stevnemøter, kjøpe gaver, invitere kafeen, prøver å gjette hva hun likte. Alt vel og i utgangspunktet klart. Du trenger ikke å bekymre deg for hvordan møtet vil finne sted, vil du føle deg komfortabel med hverandre og fysisk og følelsesmessig, som du så godt kjent mangler av hverandre. En mann kan ikke tenke på om samleie suksess, som i alle fall vil du være i gode vilkår, og deretter kan du le sammen denne lille tilbakeslag. Slike forhold er egnet for folk som ikke har tid til romantikk, men det er behov.
 Vi anbefaler: Ingen måte du ikke trenger å snakke om ditt forhold til hvem som helst. I tillegg bør du ikke annonsere ditt forhold i offentligheten. Hvis en partner eller en partner eller annen grunn nekter å møte, bør du ikke insistere på sin egen måte og surmule fordi du hverandre bør ikke, er dette betydningen av seksuelle West relasjoner.
 Ulemper av forholdet
 Noen av dere må alltid begynne å binde og han ønsker å tenke på som et resultat av mer alvorlige forhold. Hvis et slikt ønske ikke gjensidig, så du vil sette hverandre fornærmelser, oppstår sjalusi. Sex følelser er vanskelig å skille, men dette er hva du bør gjøre for å starte et seksuelt forhold med kjæresten sin.
 Vi oppfordrer deg. Unngå dette instinktet som eier. Husk at forholdet du er gratis og du trenger ikke skylder hverandre. Her er et eksempel, trenger du ikke ønsker å møte i dag betyr ikke at din partner eller partner har ingen rett til å møte på dette tidspunktet med noen andre. Hvis du har penger, eier / eier, så ville du ikke starte et slikt forhold.
 Slutt på vennskap. Hvis vi ser på worst case, balansen mellom vennskap og kjærlighet, før eller senere kollapser vennskap, og du sannsynligvis vil slutte å kommunisere. Heldigvis eller dessverre, men for det meste det hele ender. Dette er fordi når du har passert det fysiske nivået, din tidligere speaker av vennskapelige forhold for alltid borte.
 Vi oppfordrer deg. Hvis du ønsker å holde tett vennskap med noen av motsatt kjønn, ikke ta risiko, bør du ta forholdsregler: Ikke drikk alkohol sammen, ikke bruke mye tid sammen.
 Den negative innvirkning på fremtidig langsiktig forhold. Hvis kvinnen med hvem du er seriøs, avsløre din hemmelighet at du var en gang et seksuelt forhold med en jente, jenter, vil det ha å være sjalu av alle jentene. Det samme gjelder i forhold til menn.
 Lykkelig ende, som i filmen skjer meget sjelden, men det er en mulighet for at det vil være romantiske følelser på begge sider. Hvis dette skjer, vennskapet utvikle seg til noe mer enn bare forholde av tilfredshet, peretechut de i et seriøst forhold med et solid fundament som er bygd på vennskap og gjensidig forståelse.  
Hvordan avgjøre om skilsmisse

 Alt har sin begynnelse og sin slutt. Ethvert forhold gradvis avta. Noen av disse lever fordi alle dresser, andre ikke ønsker å sette opp med likegyldighet og varme følelser. Hvis du er lei av familierelasjoner er ikke ladyatsya, kald og grå på hjertet ved tanken på noensinne halv innfødte, for å gjøre noen tiltak. Hvis du tror det gir ingen mening å bruke tid på å spille familie reir, plage deg selv og din kone (mann), er det på tide å forlate. Etter mange år av livet, barn eller eiendom, er det mange ikke vet hvordan de skal bestemme seg for skilsmisse.

 Det er ikke nødvendig å skynde seg, må tenke gjennom ting, kanskje for noen tid til å forlate. I ensomhet blir klart hvis du trenger et familieliv eller det er på tide å forandre alt. Samtalen bør starte i en avslappet atmosfære, må du snakke snarere enn lydløst pakke sammen og dra. Det er viktig å sette hele situasjonen, dine følelser og frykt, erfaringer og bekymringer. Vi trenger å finne ord for å støte eller forårsake tantrums, skandaler, og hva er verre massakre.
 Hvordan avgjøre om skilsmisse
 Jeg tror ikke riper på ansiktet hans dekorert. Etter å ha sagt at du bare ikke ser behovet for å gjøre en innsats for å holde denne familien. Lenge tenkt på denne situasjonen og kom til denne avgjørelsen.
 Ingen grunn til å argumentere og klandre den andre personen som elsker er ikke mer. Hvis du helte en bekk full av smerte, sinne og fortvilelse, alle bedre til å lytte i stillhet. Skilsmisse - et alvorlig skritt og bør være godt å tenke på, slik at du ikke angre.
 Det var råd om hvordan å bestemme seg for en skilsmisse fra sin mann.  
Forholdet etter skilsmisse: hvordan å bygge eller etablere et personlig liv?
 Skilsmisse - en vanskelig periode for ektefeller og barn (hvis de har noen). Selv om du selv initiativ til skilsmisse, vil det etterlate seg en ubehagelig ettersmak og er sannsynlig å bo.
 I månedene etter denne ubehagelige prosessen og ønsker ikke å tenke på et nytt forhold: en pause fra nettopp brutt, fordi de ikke har avbrutt før på slutten, felles eiendom, virksomhet eller barn - hele denne tiden vil være en anledning til å feire og ikke alltid hyggelige samtaler.
 Relasjoner etter skilsmisse
 Forholdet etter denne prosessen mulig, enda mer så kan det være ganske tilstrekkelige menneskelige relasjoner (selvfølgelig, hvis en tidligere ektefelle er ikke den oppfatning av en som er syk og avsky eller frykt og hat). Fortsatt snublesteiner er. I utgangspunktet problemet er redusert til betaling av vedlikehold og formidling av barn med en forelder. Spørsmålet om barnets støttebehov tas opp formelt, en gang for alle dot «jeg». Opplevelsen av mange skilte kvinner bør det polyubovnыe enighet til slutt føre til at eksmannen skal finne noen unnskyldning for å unndra seg betaling av barnebidrag. Så ikke betale for en muntlig avtale.
 Hvis en mann er en skikkelig mann, og gjør betalinger skyldte barn, men møte ham du ubehagelig - be om å overføre penger til kortet.
 Relasjoner med barn
 Barn bør ikke embroil i forholdet, fordi de ikke er uskyldig. På hvilken side ikke ser, og barnets behov og mamma og pappa. Så, hvis du tror det er mulig å overlate barnet sitt til mannen, ikke begrense sin kommunikasjon. Spesielt siden mange menn eier barnet opphører å være nødvendig etter at forholdet med sin mor kuttet.
 For å få til hevn ex-mann ikke justere barne mot ham zmyritsya med et ønske om å se sin far avkom. Vanligvis kan en tenåring barn idealisere dem som baktaler spesielt hvis barnet bor sammen med deg. La ham alene, han vokste opp, gjøre konklusjoner for seg selv sin egen far på bakgrunn av personlig erfaring med.
 Hvis du regelmessig tune barnet mot sin eksmann, kan det ikke ende godt, og, til slutt, vil han tenke på hvorfor du er så aktivt ochernyaete far i hans øyne. Ikke alltid resultatene kan sammenfalle med din, så vær forsiktig.
 Den nye forhold etter skilsmissen
 Nye relasjoner er mulig, men litt tid vil du fortsatt være i en tilstand av depresjon og postrazvodnoy hater alle mennesker. Derfor, selv om du begynner å se fine hyggelige mennesker, ikke det faktum at du umiddelbart faller i armene hans - det tar tid å hvile fra et tidligere forhold.
 Ikke i noe tilfelle skal vypravdovuytesya før ex-mann, hvis du bygger et nytt forhold etter skilsmissen du skylder ham ingenting, spesielt hvis du går på den. Før eller senere også han vil bli en ny lidenskap, så nå alle går sin egen vei, og krysset er bare mulig felles barn.
 Med mannlig og kvinnelig synspunkt
 Nå bør du tenke på sin egen lykke og ikke leve med minnene fra fortiden. Ifølge statistikk, en tredjedel av skilte kvinner funnet frihet glad og nyter det til det fulle omfanget. Bare noen få år senere begynner hun å tenke på gjengifte.
 Men menn er ikke så stille å gå gjennom denne prosessen, vi tror, ​​og er på ingen hast med å fornye bånd med tidligere venner. Videre vil en del av de ungkarer sluttet seg til rekkene for å prøve å gifte seg med den nye utvalgte, noen ganger også av ekteskap byråer.
Яндекс.Метрика