Hvorfor sier det er umulig vennskap mellom menn og kvinner dette utsagnet er ikke sant, i min mening, og i henhold til mine venner. Vi vokser opp, blir eldre, går vennskap i en annen retning, våre følelser er mer spesifikke enn de vi modne modne oppførsel og mer ansvar for sine konsekvenser.


Vennskap mellom mann og kvinne Jeg er enig i at det finnes en rekke forskjellige menn og kvinner, og i all sin oppmerksomhet til ordet "vennskap".

 Vi snakker ikke om sengen eller seksuelt sinnsyk, som gjør søvn slurk kaffe om morgenen. Dermed i prosessen med kommunikasjon mellom mannlige og kvinnelige kjønns uventet oppstår sympati og avsky, med kjærlighet bakgrunn. Men forholdet vårt alltid bygget på dette grunnlaget. Og barns forhold til foreldre, søsken, venner, selv vårt ønske om å kommunisere med kolleger - permanent bevis. Dette er ikke overraskende.

 Svært forskjellig - som svarer til disse følelsene som sitter inni oss hvordan man skal bygge et hus, plante et tre i hagen. Alt avhenger av vår oppfatning av verden. Mannlige venner rundt meg er delt inn i "bare venner", gode venner og gode venner.

 Det er ansatte på jobb. Hva er delt inn i "venner" kolleger og ledere. Siden ledere må være veldig forsiktig, vennlig og prate til et minimum. "Bare venner" Jeg visste ikke engang røre før de flyttet til å gå opp og ikke har venner eller forsvunnet i det siste.

 Venner - en stor gruppe, som har noen lempning. Vandre nedover gaten, jeg se på som venner passerer i biler kan svinge armene mine og roping noe poloumnoe. De kan vise på fingrene og fortelle hvordan å fylle bensin på bilen på en bensinstasjon på en fredag ​​kveld samlinger. De kan ustraffet rope navnet mitt når er beruset.

 En samtale på kveldene, når gå til sengs med klager på jenta eller hennes mor, som igjen krangler over drukket. De kan sende meg sms ufarlig natt, og da jeg vypravdovuysya til sin mann. De kan røre meg spøkefullt da de møttes i butikken uansett hva. Og jeg er ikke sint på dem. Fordi jeg tror ofte at noen av dem jeg vokste opp fra barndommen. Jeg husker hvordan jeg båret en koffert til skolen, og forsvarte kysten fra dårlige selskaper. På kveldene, vinduene sto og ventet når jeg går ut en tur og leksjoner.

 Av seg selv, den personen jeg er åpen og omgjengelig, håp og venner kan stole på meg i en vanskelig øyeblikk for dem. Til mine venner føler jeg varmt vennskap, omsorg i vanskelige tider.

 Du vet, noen ganger i kveld er så trist og ønsker å snakke med noen, og da jeg plukke opp telefonen og ringe telefonnummeret du høre på meg gode råd og støtte, og deretter dele de siste nyhetene og hendelsene som skjedde i livet hans, og også spør min mening, noen ganger også på telefonen, spurte han at han satt på en første date eller kjøpe elskede, eller hvordan best å lage et frieri.

 Vi er bestevenner, slik at når han kommer til å gifte seg, introduserer han meg til sin brud, og jeg går med henne i hytter og utleie kjoler og velge antrekk for den viktigste hendelsen i sitt liv. Og du vet, jeg oppriktig glad for ham som for deg selv. De fleste gangene jeg prøvde å forestille meg selv ved siden av ham, men ikke den andre, og jentene.

 Du vet - det ville ikke ha at kommunikasjon og ikke disse relasjonene. I frykt for å ødelegge vennskapet vårt, hadde vi ikke engang kysset, og resten er jeg redd for å forestille seg. Jeg er med stor tillit jeg kan si at det er vennskapet mellom yin og yang som uselvisk og ren kjærlighet. Venn.


 Hver jente så en attraktiv fyr, og det er mer, ønsker fyren av hennes drømmer å sjarmere ham. Men ikke alle lykkes. Og noen gjorde beskjedent bly mening, ikke tro at en perfekt mann ser i hennes retning.


Hvordan å behage en mann drømmer


 Hvordan å behage en fyr av dine drømmer?
 Her er noen regler som skal følges.
 Først bør du alltid være deg selv, være naturlig. Ellers spiller perfekt på alle måter en jente du bare vyb'yetesya av krefter, da dette vil opprettholde bildet av kunstig hardere og hardere.
 Du vil tiltrekke seg alles oppmerksomhet, hvis du åpner smil, smil fordi det står at hun trygg og glad. Et vakkert hvitt smil har en virkelig magisk, magnetisk innflytelse ikke bare menn, men også kvinner. Jeg synes det er unødvendig å si at helsen til sine tenner og frisk pust bør følge.
 Noen ord om sminke. Det store flertallet av den sterke halvparten av menneskeheten ikke liker jenter og kvinner som må møte et tykt lag med sminke. Utsikten bør alltid være frisk, lett rødme i kinnene, som, forresten, som om ubevisst gir "grønt lys" for menn å ha til å gå opp og møte folk.
 Psykologer forklare dette på følgende måte: det rødme når hun ler eller i seksuell ekstase. Og dette er som trekker. Å vite nøyaktig hva du har forårsaket en passende tid og sted for sminke, bør du konsultere en makeup artist som forteller deg som passer ditt bilde og alder og fargen på hår, øyne, hud tone og hva som ikke er. Tro meg, det vil lønne seg vakkert.
 Hår, hender og negler - som kan være trumfkortet når møte med en mann. De bør alltid være godt preparerte. Dette trekker implisitt beundrende blikk av menn og kvinner misunnelse. Disse aspektene skal betales utseende alltid nok tid og penger.
 Hvordan å kle. Blindt følge moten - er selvsagt dumt. Klærne bør være en følelse av smak og stil. Det bør være komfortabel, ryddig og fremhever din verdighet, men ikke vypynayut dem. Tross alt, vi vet alle at menn er jegere av natur og det er viktig for å oppnå en vakker dame.
 Oppriktige samme outfit menn tolke som flere kvinner ønsker ham til å trekke seg tilbake, ikke ellers. Og fantastisk iført undertøy - selv om det ikke er synlig, men det hever selvfølelse og en jente blir til en gudinne.
 Som for atferd - det må være svært forsiktige. Fordi det er oppførsel kan ødelegge alt, eller vice versa, lagre. Og siden du trenger å imponere drømmemannen, for å være moderat i samtalen, snakke mindre, men elegant og saken. I noen tilfelle kan ikke huske de andre mennene. Min bror og far teller ikke - de er ikke konkurrenter. Holdning - det er halve kampen. Bli vant til å gå, utretting skuldrene, stuper mage, lett å gå, som om du er en prinsesse. Det bør trene for innsending ideelt.
 Til tilstrekkelig vurdere hvilket inntrykk du har på menn, jeg anbefaler sterkt å lære språket av kroppens bevegelser, som ikke-verbal kommunikasjon er mye mer presis og nøyaktig enn verbal. Men man trenger å følge en middelvei, og dette ser den andre når du kommuniserer med behagelig og ubehagelig for deg av den mannlige. På dette emnet er det en stor mengde informasjon, slik at vanskelighetene i dette området, tror jeg ikke.
 Og til slutt si - selv starte nå, fordi møtet med en mann drømmer kan være i morgen, og hva-forvandle vil være for sent. Hero av en fantastisk film sa: "Nei ikke umiddelbart forelsket i din indre verden. Vi er bare interessert i form og attraktivt ansikt. " Dette er bare noe som menn bare betale oppmerksomhet.
 Husk, forelske glad - de som ble forelsket i seg selv, sin personlighet og har trekk som uavhengighet. Og den kommer med prestasjoner. Alle slags seire deg og lykke til!  
 Kvinner elsker overraskelser. Fra dyr flaske parfyme og armfuls av roser til de eksklusive, undertøy italienske motehusene og shimmer i solen smykker. Og noen ganger litt smykke fra hendene til sin elskede i stand til å styrte en fryd!


Hvordan å overraske hennes elsker i senga?


 Det motsatte kjønn ikke mindre romantisk og noen ganger beskjedent og stille venter på elskeren hans av overraskelse, ingen av som de ikke vil glemme på lang tid.
 Hvorfor er det overraskende? Dyre klokker? Kan gi en uavgjort for å matche den nye drakten?
 Alt er mye enklere! Overrask kjæresten hennes i sengen. Det har lenge vært opptatt av menn gale handlinger, og var villige til å dø i en duell, for hans natt bare.
 Det viktigste å huske om dette:
  •  Spontanitet. Din mann er som ingen andre vet alt om din seksuelle byorytme. Dette er, dessverre, ofte fører til forutsigbarhet sex. Derfor, vi utlede en regel for meg selv - "Sex bør ikke tilpasse seg livet, og livet vårt har å venne seg til sex"

  •  Ikke tilgjengelig. Man-jeger og erobrer av natur. Han pleide å få henne i sex er aldri manifestert som ulike forsøk på å støtte noe som resulterer i enda større angst. Men ikke overgi det umiddelbart, fordi rovdyr liker å leke med sitt bytte.

  •  Gave emballasje. Vi har lært å gi gaver i lyse, tiltalende og spennende notat av gavepakkene. Motley papir, malt poser og buer er klar til å tilby i suvenirbutikker. Vår vakre podarunochok trenger også å sende inn. Du trenger ikke å tilbringe ettermiddagen foran speilet, forårsaker kilo kosmetikk og hele natten søvn i curling. Dekorere kroppen din, snor i midjen eller brystet lekne ornamenter, rød sløyfe bundet på baken eller andre kvinners gadgets ", dette vil din mann i stor glede!

  •  Eksperiment. Det er ingen hemmelighet at alle har et hemmelig ønske om at de representerer i sine seksuelle fantasier, men ikke hver kvinne vil bli avgjort på sine forslag. Det kan være lurt å prøve det sexy oppfinnelse? Men ikke legg den i popularitet faktisk gjøre det selv i prosessen, la Initiative for panisk handling kommer fra deg.

  •  Romantisk stearinlys. En annen måte å overraske din kjære, er å skape en romantisk atmosfære. Uansett koselig reir stedet du velger, enten det er TV eller dobbeltseng, skape den nødvendige viktigere, avslappende atmosfære. Du kan bruke aromatiske stearinlys og lamper, så lenge lukten var ikke skarp og ikke distraherende fra prosessen, er det perfekt - ylang-ylang, patchouli eller sandeltre. Lett musikk og roseblader, lover hvisket i øret hans og din mann drept i hogst!

  •  Når noe stort Cleopatra forført ved hjelp av viner laget av varianter Braketto, Julius Cæsar, og dufter Rose olje brukes til kroppen, snudde hodet til Marcus Antonius. Moderne kvinner også bruke disse triksene.
     Men som du velger, det viktigste å være en interessant og uforutsigbar i mange år!  
    Яндекс.Метрика