Vumbyldynh - Intimate trening

 Siden oldtiden, ble det undervisning for maksimal seksuell nytelse og helse vedlikehold. I disse øvelsene, spesielt de vellykkede østasiatiske landene er kjent ikke bare gamle kulturen, men også en god kunnskap om utvikling og opplæring av intime muskler (vumbyldynh). De fleste moderne mennesker snakke om trening intime muskler føre til mer forvirring og misforståelser enn enn ønsket om å gjøre det. Men når det kommer til seksuell misnøye, mange av oss begynner å lete etter måter å løse problemer på.
 Noen finner en måte å narkotika og kremer, øke følsomheten av kjønnsorganene, noen er i ferd med å endre partner, se roten til det onde i mennesket, vel, kommer noen mest naturlig begynner å gjøre øvelser for å trene skjedemuskulaturen.


 I det 21. århundre problemet med seksuell misnøye er mest akutt i samfunnet, og det er ingen hemmelighet at det store flertallet av kvinner lider av dette. Kulturelle og sosiale faktorer i slik at problemet med naturlige seksualitet neppe betalt oppmerksomhet. I østlige land, mødre lære sine døtre ofte intime musklene trent fra barndommen, de har en helt naturlig og normalt.
 Pluss leksjoner florerer Vumbyldynhom f.eks stimulerer konstant trening tarmer, noe som bidrar til å kvitte seg med forstoppelse og hemorroev. Orgasmer er lengre og hyggelig, med oppnådd mye raskere. Et stort pluss i denne opplæringen kan være for kvinner som kommer til å føde, som redusert risiko for brudd er unnlatelse av livmor og bakre skjedevegg. Men mannen i barsel fortsette å engasjere seg i trening intime muskler, så bør først konsultere legen din, fordi du ikke bare kan skade seg selv, men også barnet som bærer fremdeles. Gjenopprette postpartum elastisitet i muskler, øke elastisiteten i skjeden og redusere mengden av vaginal er vanskelig, så det er nødvendig å engasjere seg i intime musklene trening som vil hjelpe deg å gjenopprette. Hvis du ikke trener muskler, det er muskelsvakhet, som i konsekvens kan være årsaken til kvinners sykdommer som erosjon, urininkontinens, og selv gjær. 
 Og nå gå direkte til de øvelser som vil hjelpe deg med å forbedre helse og forbedre sexlivet:
 * Den første øvelsen er den enkleste og rimeligste, og viktigst av alt - tar nesten ingen tid. Hver dag vi går på toalettet i en liten, så prøv i løpet av prosessen flere ganger for å stoppe strømmen - er dette essensen av øvelsen. Hvis praktiseres hver dag flere ganger, veldig snart vil du føle forskjellen. Hvor ofte gjør denne øvelsen, jo raskere kan du oppnå effekten.
 * Kegel øvelser.
 Denne øvelsen er svært lik den forrige, men handlingen foregår andre steder. Essensen med øvelsen er at viktig tilstandsvariabel spenning og avspenning, som om du prøver å stoppe flyten. Vi må lære, mens setemusklene slappe av, for noen vil det være svært vanskelig, og noen slår på første forsøk. Riktig trening bør sakte presse musklene i noen sekunder, deretter sakte slappe av. I tillegg er det et annet alternativ - raskt komprimere og slappe av musklene, oppnå et pulserende bevegelse. Gjenta øvelsen bør så mye som mulig, gradvis økende antall ganger.
 * Trening Muranyvskoho.
Vumbyldynh - Intimate trening
 Det er det vanskeligste, men snarere den mest effektive, så det er en direkte innvirkning på klitoris og punktet G. Kjører det gjennom en spesiell simulator, bestående av (ikke bekymre deg): klinkekuler, og pærer måle for luftinjeksjon inn ballen. Hoved handling - du må være hovne skjeden ball, blåses det med pærer og prøve å presse skjedemuskulaturen. Det var en interessant øvelse.
 Selvfølgelig ovenfor oppgaven er ikke i alle slags vumbyldynhe, men minst deres prestasjoner, vil det snart begynne å bære frukter. Det viktigste - ikke glem sans for proporsjoner, trening for å fullføre tap av makt er ikke nødvendig. Så, er du klar for en lys orgasme og enestående tilfredshet? Deretter gå videre, praksis!  
Hvordan å kysse en jente på første date?
 Hvorfor den første? Som den første og eneste du kan. Og du trenger. Så vet. Nå forklare alt.
 Og forresten. Jeg skriver bare å skygge gutta. Så hvis du har dette alt normul, ikke kan lese. Det er meg til det faktum at du ikke da ertet meg kepom.
 Sama-Sama forferdelig dumhet
 Er det fortsatt de som ba om tillatelse? Det ser så.
 Uttrykkene "Og kan jeg kysse deg? "Du setter deg selv lohom. Det betyr at du da skal du be om tillatelse for alt annet. Forstå noen spørsmål du gi henne en sjanse til å svare "nei".
 Du er på en date. Du har møtt sammen. Hun har kommet! Det er opp til deg! Hva gjør du fortsatt trenger? Enhver tillatelse til helvete?

 Hva hun forventer av deg hele natten hvis du sammen? Som han tror?
 Ok, jeg innrømmer. Jeg spurte en gang dette spørsmålet også. Og selvfølgelig, ble jeg fortalt at "nei". Og ikke fordi hun ikke ønsket. Jeg ville, men likevel liker. Men hun sa "nei", fordi godt, derfor jeg spurte om tillatelse !!!
 Trikset er at hun på ingen måte ønsker å være skyldig. Hun ønsker å kysse skyldte deg. Det er alt hans feil. Synd eller hva? Men aldri - du hører, aldri! - Ikke spør spørsmål.
 Enhver leder i dato
 Hvis hun ringte deg på første date, da av vil du aldri få invitasjonen. Men hvis du forventer fra kvinner første skritt, så det er på tide du bare ha et skjørt.
 Men du traff. Alt om seg selv. Ikke spør henne: "Hvor vil du reise? Hva liker du kaffe? Hva du liker blomster? "Du bare bestemmer og sto før det faktum. Kommandoer! Gi ordre! Selv om du gjør det på en fest! Mens du er i gang hjemme, du - eieren. Og ass all sin takt.
 La det forventer du ordrer, ikke for de lettskremte heller ikke forsøk. Begynn farvel med ordene, "Hello. Jeg oppfant alt. Nå går vi tilbake og se. Deretter må du gjøre så-og-så. " Og av seg selv når det kyssing - bestemmer seg også for deg. Og det er ikke !!!
 Ingen alvorlige temaer og komplimenter!
 Du kom poprykolyuvatysya, ikke å forelese. Dumpty av tull, le, begynner lure rundt. Bringe noe tull. La moroa du først. Deretter rozveselytsya hun. Og du skal tale komplimenter når du har alle kommet ut.
 Trykk på hendene berører hendene berører hender
 Jenta gjorde ikke stikkende, men ikke brenner. Røre henne hele tiden. Med eller uten grunn. Ta hånd, pryobnymay, start sirkle den i lufta eller Val i snøen. Masser baksiden av skulderen. Og også uten tillatelse. Alle gjør for moro skyld. La oss bli vant til hånden din. Pryruchytsya, så å si.
 Å føle at temmet - kyss!
 Det er det! Mest sannsynlig, har du ikke det vil du merke at du begynner å kysse. Bare fordi det begynner å adlyde dine handlinger.
 Alle spørsmål som om frastøte? og hvis problemet? men hvis du ser på oss? ikke engang spørre meg selv. La frastøtende - klatre på. La skummelt - likevel prøve. Ta en titt - og du er sjalu.
 Prøver. Do. Det vil ikke fungere med den første jenta, deretter av ti. Vi må lære å gjøre alt på første date. Ellers risikerer du å forbli bare en venn.
 Så vet.
 P / S hvis du ikke vet hvordan du skal kysse, ikke bekymre deg - lær!
 * Hvordan lære å kysse?
 * Hvordan kysse lidenskapelig?
 Anatoly Kuznetsov  
Hvordan å forelske jenteHvis du tror at en jente forelske veldig enkelt og trenger ikke å lære noen regler pickup, jenter ikke studere psykologi, etc., er du dypt feil. Du sannsynligvis tenker stadig om hvordan å forelske seg for jenta snart?
Det er ikke så lett som det virker. Du elsker bare henne alene, du er klar til å gjøre alt. Målet ditt er å gjøre det slik at det, og det eneste du elsket. Hvis alt beskrevet som fakta, da har du bare 1% av de 100 som vil lykkes. Hvorfor? For å få svaret, først ferdig med å lese denne artikkelen til slutten.
Det finnes tilfeller der menn møtte flere ganger med jenta, med en gang kysset leppene og si at de ikke lenger kan leve uten henne. Så ikke på noen måte er mulig! Hva slags kjærlighet kan være involvert, selv om du ikke har sex. Du må først forføre jenta, og deretter snakke om kjærlighet og andre herligheter sameksistens. Aldri forvirre den oppfatningen at du blir fristet zakohaly og en jente. Dette er en helt annen ting!
Den største feilen gutta er ikke, ikke skjule, kjærlig jente.
De alltid ærlig og bevise det! Slanger på det andre møtet for å prøve å bevise at livet uten det de ikke kan, de vet ikke å gjøre uten det. Dette er en av de mest vanlige og kritiske feil!
Husk en enkel ting! Forholdet sette pris på mer den som setter dem mer. Dette elementær matematikk. Hvis du begynner i begynnelsen for å gi henne et stort antall gaver (se artikkelen om gaver som gir hennes venn) sendte dusinvis av SMS-ing kjærlighet innhold, jeg tviler veldig mye at du vil virkelig bli forelsket i jenta. Du kommer til å forelske seg i det mer og mer, og hun i sin tur vil manipulere til du finner deg en annen fyr.
Etter å ha lest disse linjene du tenker, hvordan du kan forelske jente ble ikke betaler henne nok oppmerksomhet. Faktisk er det lett! Gjøre det motsatte. Tvinge henne til å løpe etter deg, vil gjøre henne ønsker å få deg forelsket i henne.
Hvordan kan en jente falle i kjærlighet?
Husk en enkel ting. Kvinnen du ønsker en helt forelske er ikke forskjellig fra andre kvinner. Stopp overbevise meg selv om at det er spesielle.
Også, du trenger bare å huske at kvinner er mer som en rekkevidde, mystiske gutter. De sier at de trenger rimelige og hyggelige mennesker, men det er det ikke. Hvis du ikke gir det en mulighet til å kjøre for deg og litt podobyvatsya ikke deg, det bare går til neste mann er ikke lenger tilgjengelig.
Hvordan å forelske jente
Hvis du går for ære sjarmtroll, eller at du bruker ikke-populær blant kvinner, så du trenger ikke å stamme spesielt i å prøve å være tilgjengelig for kvinner. Men hvis du ikke trenger å bevise at du frister det også.
Det er viktig også at jentene setter pris på gutta som individer. Ikke skjule det og ikke stoppe opphøre forføre en jente.
Aldri prestavayte overbevise deg selv om at det er annerledes, er det spesielle! Faktisk er det det samme som de andre! Det faktisk virkelig ønsker å løpe etter deg, hun trenger noen "utfordring". Jentene virkelig ønsker gutta som ikke er så lett å finne!
Hvordan å forelske jente
Husk at du må være veldig utfordrende hennes byttedyr, men på samme tid, og ikke glem å uttrykke interesse for det. La henne vite at du liker det. Vise henne det! Snakk om dine seksuelle intensjoner all sin sympati. Men samtidig ikke la henne vite at du vil ha noe mer, som er faste og varige relasjoner. Det trenger ikke engang gjette om hva du vil ha den på en jevnlig basis som en jente. Hver gang du avskjed det bør tenke på om du se det igjen. Hun må lide tenke på om du har andre jenter hvor mye du liker det, og så videre.
Hvordan å forelske jente

Og til slutt, fortsatt ganske effektiv på slutten for å si farvel til noe sånt som "Kanskje til og se deg." Det blir veldig kvinnelige individer. Du kan ikke planlegge det sin andre datoen først. Så hun vil forstå at du er ingensteds på den ikke komme unna. Dette er alle kunst og jakt. Jo mer tid hun vil tenke på deg, jo mer vil falle i kjærlighet.
Videoer anbefalinger gutter:

I denne artikkelen uttrykte jeg høydepunktene i hvordan en jente forelsket. Bruk dem i det virkelige liv og ikke la feil. Lykke til i ditt personlige liv!  
Яндекс.Метрика