Snakker om forberedelsene til denne hendelsen, valg av mange kvinnehjerter kjære små ting, compliance praksis og arrangere felles familie reir jeg vil ikke, fordi hver kvinne trygt si at hun er en ekspert på slike saker.Wedding Planner Til tross for at på hjertet hun håper fortsatt å gifte seg en gang for alle. Så la meg trekke oppmerksomhet til spørsmålet om hvilken avgjørelse vi glemmer å elske-bryllup dis og som ikke er nylig fremtidig familieliv.


 Anta at du har et barn drømte om en perfekt familie. Spør i sin valgte og hvordan han forestiller seg sin fremtidige familie? Det er mulig at din underkastelse fra hverandre. Dessuten er det greit, fordi hver av dere under påvirkning av ulike faktorer dannet sin egen stereotypi av bygging og samspillet i familien. Og avhengig av om du ønsker å følge denne stereotypien eller ødelegge det, bør du prøve å få det til hverandre og hvordan å diskutere flere dine forventninger om fremtidige ektemann og hustru.


 Ikke fornøyd før bryllupet ikke sjekker sin utkårede. Ja, alt er i endring, og det er mulig at dere begge venter på etter bryllupet ubehagelig oppdagelse, fordi det finnes ingen perfekte mennesker. Men de kvalitetene du allerede elsker i din fremtidige kone, også, vil ikke forsvinne! Noen test av lojalitet, for tilbakeholdenhet på grådighet - bare viser mangel på respekt og mistillit til menn. Kanskje det er verdt å vurdere hvor nær dine moralske verdier, holdninger, evne til å forstå og føle hverandre?


 De fleste kvinner, gift, hemmelighet håper å remake sjelefrende "av seg selv", fordi de ønsker å se før meg kompatibel, lydig og rolig av menneskers vilje. Men er de ikke i å velge brudgommen guidet strengt motstridende krav og søkte uavhengig, driftige mann med sterk karakter? Jeg ønsker ikke å ta deg drømme, men dette "reformasjon" er rett og slett umulig. Så før du er gift, fortsatt bør spørre seg selv: Hvis jeg kan komme sammen med denne personen, eller jeg kan sette opp med sine feil?


Wedding Planner Prøv å ikke ta offerposisjon etter bryllupet, når du blir først inkludert en perfekt vertinne, og da - spesielt dystre husmor, fordi du sette familien alteret karriere og hobbyer. Familie som først forene ulike mennesker som er interessant i seg selv, ikke fordi de er familie. Ikke gi opp på sin egen individualitet og personlighet ikke vaske hennes ektemann. Med andre ord, blir en del av helheten, beholder sin egenart.


 Oh, og viktigst. Mannen som bestemte seg for å gifte seg - er allerede en helt i denne nye tid. Så kaste bort alle ubegrunnet frykt og tåpeligheter, og gjerne ta et skritt i en felles fremtid.


 Hver jente venter spent skattede disse ord av sin elskede: ". Honey, være min kone" Men hva hvis forventningen er forsinket, og ordene han ytrer bare morochat oss ned? Det betyr at menns favoritt setninger oversatt til menneskespråk offentlig.


 "Jeg skal ikke verdt det! »

 Dette de facto avslag, velger han en svært tvilsom kompliment kunne bare utter feiging. Hva kalles en mann hvis han ikke kan fortelle en kvinne sannheten er at han ikke kommer til å holde hennes forhold?


 "La oss bli venner"

 Dette er en mer delikat måte å vise kvinnen fullstendig mangel på interesse for henne som en attraktiv partner. Oh, vel, må del med håp om å vinne hjertet hans. Og neppe mulig vennskap mellom en kvinne i kjærlighet og avvist av sin mann.


Wedding Planner "Du er så mystisk"

 Denne tilsynelatende uskyldige og selv leken bemerkning, ikke så uskyldig. Så folk klokt skaper en forsvarslinje. En kvinne som hadde kommet til ham i en viss relasjon bør ikke klage om mangel på oppmerksomhet og reaksjonsevne til henne, fordi han advarte henne om at hun og hennes følelser for ham ikke er fullt ut forstått. Eller kanskje han ikke har tid og lyst til å tenke på menings rebuser?


 "Jeg vil kalle deg"

 Dette er en favoritt setning av menn interessert i flere kvinner og samle sine telefonnumre. På alvoret i sine intensjoner kan knapt telle. Og samtalen vil mest sannsynlig ikke være hva det skal være bare glede seg.


 55% av russiske menn verdsetter mest i tankene, 40% - ærlighet, humor og evne til innlevelse, 4% - hozyaystvenost. Bare 1% - sex appeal.


 Problem.


 Ifølge statistikk, er en tredjedel av tidlig ekteskap inngått fordi gravid brud. Det bør gifte seg bare etter behov? Dersom ungdom omfavnet graviditet er bra - Råd og kjærlighet. Og hvis ikke?


 I dette tilfellet er det nødvendig å sammenligne det ansvar som i nær fremtid vil hvile på skuldrene til begge ektefeller for et nytt liv, hverandre og deres ekteskap tilfeldig. Hvis du ikke elsker, er det ikke nødvendig å koble sine liv med en tilfeldig person. Av to onder, som de sier, må du velge minst: barnet vokse bedre i aleneforelderfamilier enn i den tunge atmosfæren av respektløshet og konstant krangling foreldre. Hvis foreldrene er fast bestemt på å gjøre barnet ditt glad og vil prøve å bygge deres forhold, så dette ekteskapet en sjanse. Dette kan være tilfelle når du blir gift, som, på beregningen, noe som betyr - for kjærligheten?  
 Å vite hvordan du starter et nytt forhold - nøkkelen til et lykkelig liv. Kaoset begynner når vi taper denne kunnskapen.


Å vite hvordan du starter et nytt forhold - nøkkelen til et lykkelig liv.


 Kunnskap, starte nye relasjoner - nøkkelen til et lykkelig liv. Kaoset begynner når vi mister den kunnskap.
 Starter et nytt forhold, må vi bli kvitt smerten av gamle relasjoner. Hvis vi er redd, så ikke overleve til slutten av den gamle smerte, da levde i hjertet fornærmelse. Derfor, viktigst, kunnskap at det ikke er nødvendig å starte et nytt forhold uten å ha gått gjennom og ikke ztsilyvshy hjertet av det tidligere. Og i alle fall ta seg tid til overs, tiden går.
 Du må ikke være redd for å møte med menn for å møte dem, prøver ikke å bli knyttet til dem), la dem ta vare på deg, ikke starter med et nært forhold. Husk - du bør ikke dem, ingenting er nødvendig!
 Starten på ny relasjoner - Dette er øyeblikket når du innser at lykkelig uten dem. Partner nødvendig, men da for å løse de eksisterende problemer og bare nødvendig, men at det ikke er - ikke noe problem. På dette tidspunktet kan du realistisk vurdere partner og forstå bladlus er en person som jeg ønsker å leve livet.
 Kunnskap av lykke, dette er hvordan vi samhandler med lykke. Kaos i forholdet kommer på et tidspunkt da folk slutte å forstå dens natur og dens verdi. Du må være i stand til å kontrollere nivået av maskulinitet og femininitet i seg selv. Hvis du - en kvinne og prøve å oppføre seg. Hvis mannen - da en mann.
 For å støtte sin mann i hans manifestasjon av menneskets natur må oppføre seg kvinnelig, tror på ham, og at han er det beste alternativet, være tilfreds med det han gjør, og la ham en sjanse til å gjøre seg lykkeligere (skyve ham til driftighet mer penger til å ta ansvar for deg).
 Hvis en person ikke passer ikke vær redd for å skille seg av med det, fordi hvorfor skulle han i dette tilfellet, for å vie sitt liv.
 Menn, ikke vær redd for å bære ansvar hans kone, ikke redd for å ta på seg skylden for hennes valg for seg selv. Å vite dette, vil en kvinne føle seg trygge, og derfor vil det neste valget gjøre det mer sant, om valg av tapet, leker for barn, eller noe mer alvorlig.
 Ikke vær redd rozstavan, men du må ha en nøktern sinn, som om avskjed etter et hjerte bosetter fornærmelse, Guilt - så du ikke er skilt, så ikke la hverandre for å starte et nytt liv. Kvinnen er fra mannen i hovedsak ikke fordi hun ikke likte mannen med hvem hun bor, hun liker ikke det faktum at i viste seg å leve med ham i løpet av sin relasjoner. Og hvis det kan gjenopprette seg selv vil være som en snill mann og deretter ingenting og forlate. Skilsmisse er nødvendig i tilfelle at du innser at du trenger å gi slipp på mannen at han var glad fordi relasjoner ikke er bygget på kjærlighet.  
 Millioner av kvinner i verden gjør Herculean innsats for å se ut som de heltinne filmer og magasiner for å lære å lage mat elskede mann "min mor". Men hvordan er det påvirker menn når du velger din livspartner?Hos menn som er gift?


 Spørsmålet om hvilke kvinner foretrekker å gifte seg med menn, kvinner bryr seg om de fleste i verden. I dag frieri fortsatt regnet som bevis på en mann for sine valg. Ikke kalt midtgangen - så ikke valgte.


 I dag er et sosialt fenomen som "borgerlig ekteskap" har blitt en sosial norm. Men mange jenter ender det bringer virkelig lidelse. Tross alt, hvis alt partneren lykkelig, hvorfor han er på ingen hast med å vise alvoret i sine intensjoner?


 Ironisk nok, anslår vi en potensiell kandidat for en mann / kone i løpet av sekunder. Den beskriver en tilstand dannet par: "Vi snakket i to år, men når jeg innså," "Jeg så opp og så henne". Så hva som påvirker valg av menn i noen sekunder?


 Engelsk dagsavis Daily Mail publiserte en studie, som ble fulgt av 66 tusen mennesker fra hele verden. Resultatene var fantastisk og demonstrert holdningen til menn i utseende a la Angelina Jolie, til mote klær, inntjening av kvinner og dens evne til gården.


 Den første myten. Det viser seg at kvinnen ikke trenger å være et perfekt eksempel elskerinne, Queen matlaging. Evne housekeeping ikke få enda Innen 20 tegn på den ideelle kvinnen. Nok til å være snill og søt, som barn og dyr. Høyere utdanning er oppmuntret, og i tillegg til det interessant yrke og hobby.


 Myte Two. Forskning ødelagt og hindre behovet for å ha en ekstraordinær figur og være en fantastisk elsker. Menn foretrekker heller munter gemytt og evne til å spøke. Mens på de ytre funksjoner avdekket at i kampen for popularitet bly blonde med lyse øyne, som ikke overstiger 172 cm, vekt ikke overstiger 60 kg Flere jenter er for det meste med rødt hår.


 Den tredje myten. Som for trender i det 21. århundre og frigjøring prosessen ble det klart at kvinnen er ikke nødvendigvis en masse penger. Etter bildet av forretningskvinne blitt tilbakevist og toleranse for røyking damer. De aller fleste menn (86%) nektet å se så livet partner røyker person.


 En flere fakta hundrevis spekulasjoner

 Den mest fantastiske faktum er at menn ved første øyekast ta hensyn til hennes hår og ansikt. 44% av guttene sier at håret - det er det første de sa kvinner. Bryststørrelse eller lepper led et knusende fiasko. Klær og figuren først anslått 26 prosent av mennene, ben - 25 prosent av.


 ArtKlub kan gi deg uvurderlig hjelp for å skape den ønskede bildet ved hjelp av hår og makeup. Konsultere eksperter ArtKlub, og etter en uke vil du se merkbare resultater.


 Så konklusjonen jeg vil minne om at alle mennesker er forskjellige. Vurdere resultatene av storskala samfunnsforskning - rimelig. Men hvis hensikten er å appellere til en bestemt mann, se på hans personlighetstrekk.


 Kilde: artclub.me - Skole kvinner.  
Яндекс.Метрика