Å konkludere laminat

 Hvis du er fast bestemt på å inngå en laminat eier, vil du først må være et minimum antall verktøy i en hammer bar, en liten baufil eller Electric, inkludert kiler for hull, enkel blyant, linjal eller rulett, samt funksjon vanntett tape.
 Før du begynner prosessen med installasjon, bør laminat gis tid i løpet av dagen tilpasning til de ytre forholdene i rommet, ved en viss temperatur for 22-24 grader og luftfuktighet nær Femti-fem prosent.
 Deretter nøye gjennom styre laminater i form av synlige feil. Vi må helt klart se at underlaget er gjort glatt, og det er ganske tørr og ren.
 Hvis ulikhet fortsatt er der, bør de ikke overstige to millimeter. Også ikke glem om tettesjikt og planting under laminat. Hvis det plutselig laminat har en ganske integrerte funksjonen vil være tilstrekkelig til å utføre impregnering.
Å konkludere laminat

 Prosessen med å legge laminat
 Laminat kan inngå noen faste funksjonen, men det er ikke anbefalt å legge på teppe eller andre myke gulvområder. Også iboende i å legge laminat har en oppvarming av vann. I denne utførelsesformen, varmerør, hvilken temperatur ikke skal stige over åtte og tyve grader, produsere legging på en dybde på ikke mindre enn tre centimeter.
 Produserer legging laminat, ikke glem å legge igjen en avstand på 8-10 millimeter mellom faktisk laminat og vegg rundt seg selv og rør, dørstokker og terskler.
 De romslige rommene bør forlate et gap gjennom hver tiende meter for å kompensere for utvidelse og sammentrekning brett.
 Utstyre med laminat i ulike innendørs mellomrom i enkelt nivå, må du holde kompensere joint på grensen til innendørs anlegg i området åtte millimeter.
Å konkludere laminat

 Variasjoner legging laminat
 Det første alternativet er prosessen fra begynnelsen hjørnet av rommet, basert på den opprinnelige styret laminat satt i et hjørne rom har en kam på veggen, sett den korte siden av de andre styrene i primærsporet.
 Den andre metoden er basert på begynnelsen av døren, hvor essensen sette den første linje langs dør, og etterlater et gap på 8-10 millimeter, og går fra sin gradvise måten utøve forskjellig. Til styret gikk inn i en døråpning, er det nødvendig å pidpylyaty dimensjon. Ingenting annet bringer så mye komfort og varme i huset som et vanlig vindu. Selvfølgelig, det indre av leiligheten eller huset består av et stort antall små ting og detaljer, men du sikkert lagt merke til at du bare persienner og gardiner fjernet fra vinduene som boliger blir veldig kaldt og ubehagelig utseende.
 Det er derfor vi ønsker å designe vindusåpninger, både på innsiden og utsiden, kunne skryte av sin kreativitet og relevans.
Dekorasjon av vinduer i huset hans (10 bilder)

 Det er visse normer rombelysning, for eksempel, hvis du følger design og sikkerhetsstandarder, regnes det som et godt opplyst rom, dersom området av vinduene i lokalene okkupert av minst 10% av arealet i det rommet gulv.
 Så hvis du har et vindu svært liten, men for ham, for eksempel, også være møblert, er det ikke nødvendig, det helt gardin blendingsgardiner eller lys for å filtrere gjennom de ulike blinds bare å nå et visst interiørdesign.
Dekorasjon av vinduer i huset hans (10 bilder)

 Faktisk vinduer - det huser øyet der naturen ser inn i huset, og gjennom dem kan betraktes miljøet. Det er derfor nødvendig for å oppnå en slik effekt til vindu utforming ble utført ikke bare innendørs, men utenfor vinduet design må ha en skikkelig titt.
 Den beste løsningen ville sikkert være å tenke gjennom bilaterale motiv vinduer til eksterne og interne deler ekko hverandre, og skaper komplett bilde.

 Ulike alternativer vindu dekorasjon


 Amerikanske skodder. En av de interessante løsninger vinduet dekorasjon, både inne og ute, er skodder, eller med andre ord, de dør-skodder. De er en god lagring i sommervarmen, og kan gi hjemmet ditt en virkelig sørlige humør, som kan suppleres med kurvmøbler og skap i landlig stil.
Dekorasjon av vinduer i huset hans (10 bilder)

 Dette vil gi ditt hjem innredning en følelse av at han er et sted i det varme havet eller fjellsider blant annet plantet vinmarker.
 Utvendige persienner, selvfølgelig, avhenger av tid på året og kan endres, slik at alle designdetaljer må være mobil og mobil. Utvendige persienner kan ha en annen innredning, supplert slots og spilleautomater, men kan også være helt døv.
 Interiør skodder er ekstremt gitter-lignende utseende, kan du kjøpe ferdige eller egendefinert. For eksempel, sammenleggbare skodder, kan trekkspill være en utmerket erstatning av gardiner, men ikke helt kjent.
Dekorasjon av vinduer i huset hans (10 bilder)

 Fargen er vanligvis valgt i samsvar med den generelle innredningen, for eksempel, kan stå naturlige fargen i treverket eller male dem lyse og rolige farger - grønn, grå, brun, oker.

 Making Vindu gardiner


 Den mest tradisjonelle måten dekor innenlandske vinduer, med rette, vurdert ulike typer gardiner, persienner, gardiner, gardiner, som kan ha en uvanlig og forskjellige former.
 Avhengig av hvilke rom - stue, kjøkken eller kanskje balkong - du dekorere, du må riktig orientere i en rekke stoffer og fargeskalaer for å gjøre rommet ditt ser behagelig og harmonisk.
Dekorasjon av vinduer i huset hans (10 bilder)

 Selvfølgelig, nå er det mange design firmaer som kan tilby vinduet design for enhver smak. Men hvis du bestemmer deg for å selv å utforme favoritt hjemme, bør du inkludere all sin fantasi og lære noen designregler.
Dekorasjon av vinduer i huset hans (10 bilder)

 Den enkleste løsningen - en monokrom nyanser som har en tett struktur. Podobodrat være tilstrekkelig skygge klut, som vil bli kombinert med all innredning av rommet. Hvis du bestemmer deg for å ty til gardiner med ulike mønstre og design, bør du huske på at de bør stilistisk matche mønstre på det andre rommet draperi og møbeltrekk.

 Forresten, noen mønstre er i stand til å visuelt endre på rommet, for eksempel gardiner med vertikal stripe visuelt trekke opp rommet, og den horisontale stripen visuelt senker taket.

 Hvis du dekorere stuen, er det best egnet saftige og lyse farger, gjerne med et tungt stoff. Disse gardiner kan binde opp med silke eller satin snor med dusker som gir rommet en atmosfære av luksus. For eksempel, hvis du er på jakt etter gardiner til soverommet, disse rommene har en tendens til å velge naturlige stoffer og pastellfarger.
Dekorasjon av vinduer i huset hans (10 bilder)

 Et viktig punkt i arrangement av vinduer er å bruke gjennomsiktig tyll. Det er dette elementet, vinduet vil ikke se "naken", det viktigste - å velge riktig nyanse som blander med gardiner og all design rom.
 Hvis du ønsker å lage gardiner med hendene, kan du ta hensyn til teknikken for "patchwork". For gjennomføringen du ikke trenger ferdigheter i å sy, må du den for unødvendig stoff i forskjellige farger. Prinsippet er enkelt teknologi - kombinere ulike fargede tøystykker, jo mer variert du har det ut, jo bedre. For å oppnå den perfekte effekt, bruker tøylignende tetthet.

 Dekorering av vinduer bilder


 De fleste mennesker dekorere vinduer på samme måte, men dette problemet kan bli kontaktet veldig kreativ. For eksempel er det mulighet til å komponere en vindusramme, som er som en pittoresk maleri. Rammen selv ikke er faste, er det ofte består av to deler, som er satt inn bildet i en hvilken som helst liggende eller bilde.
 Når rammen er forskjøvet, er vinduet lukket mønster, som oppfattes som en helhet, og når den er åpen, deretter på begge sider av det - av maleriene som pryder bryggene vellykket.
Dekorasjon av vinduer i huset hans (10 bilder)

 Dette alternativet ikke bare skiller seg ut for sin originalitet, men også et utmerket alternativ for vinduer som vender ut mot gaten støyende. Vinduet lukket om natten bildet svært godt isolert fra støy utenfra.

 Making blomster utenfor


 Nylig, mer og mer kan du se i vinduet, nøye dekorerte esker for blomster. Disse vinduene fornøyd med sin friskhet og originalitet, og kan oppfylle drømmen eiere - har en liten dooryard med blomster.
 Gjør et mirakel i mitt syn er ikke vanskelig, er det nødvendig å finne den rette boksen for blomster. Legg merke til at det er ganske vanskelig å jord og blomster, så forventer dens lengde, avhengig av størrelsen av vinduet.
Dekorasjon av vinduer i huset hans (10 bilder)

 Boksen kan være laget av forskjellige materialer, så lenge blomstene det var behagelig og ikke for varmt om sommeren. Vær spesielt oppmerksom på feste bokser. Når du velger blomster som skal plantes i kasser, følger regelen om at de harmonerer med det helhetlige utseendet av bygningen og ble ikke spesielt krevende.
Dekorasjon av vinduer i huset hans (10 bilder)

 Ofte plantet petunia og Pelargonium som ikke kan tilfredsstille sitt brede utvalg av farger og former. Ikke glem å vanne og gjødsle sine rettidig "hager" som de alltid har vært godt vedlikeholdt og blomstrende utseende. I vinter, vanligvis laget av planter er lagt inn i huset for å unngå å utsette sin innflytelse konstant vind, regn og kulde.  
Яндекс.Метрика