Lag mat til velstand

 Hvordan å utstyre et kjøkken


 Trinn 1


 Kjøkken - på ett sted i huset, som begynner velstand. Det må alltid være en tilførsel av ulike produkter (selv om det ikke er noen låve, ca tre-måneders forsyning minst de grunnleggende produkter).
 Dette betyr ikke at kjøkkenet skal være en pose med mel og en pose med ris, og at det skal bli forvandlet til en låve. I spesielle bokser eller esker med frokostblanding å spare noen få pounds av ris og andre kornsorter i henhold til hvor mye du spiser. Det bør være et utvalg av pasta, hvete, ris og bokhvetemel. Ulike typer belgfrukter - soyabønner, bønner (lyse og mørke) - symboliserer overflod og rikdom, som kreves erter, kikerter, mung, linse. Ikke dispensere med vegetabilsk olje, eddik, soya og andre sauser. Hamstre på tørkede urter, grønnsaker, frukt og bær, tørket sopp, syltet og saltet grønnsaker, stuet frukt.
 Det beste er om krydder og krydder vil være minst 20 elementer. Å tiltrekke seg mer velstand skal bake kaker eller lage noen hjemmelagde kaker. Lukten av ferske bakervarer samler familie, til venner fine være hjemme.

 Trinn 2


 Kjøkken - en kilde til velstand, så overvåke tilstanden hennes skal svært nøye.
 Halve kjøkkenet må være stein eller kunstig stein. Det er bedre på alle måter: hvis du slipper noe varmt, er sex ikke er skadet; Dette gulvet er lett å rengjøre; det ikke avgir skadelige stoffer ved forhøyet temperatur, og ser stein gulvet grundig.
 På kjøkkenet, prøver å opprettholde orden, holder alle produkter i spesielle natur containere på hyller beskyttet mot dagslys.
 Pearl holde sammen med korn, krydder, sammen med krydder. Dette gjør at du raskt finne alt du trenger. Alle skap og bord holde ren. Husk at rot - fiende av din suksess på alle felt!

 Trinn 3


 Skape den riktige ventilasjon på kjøkkenet
 Spesielt viktig ventilasjon (eller hyppig lufting) på kjøkkenet i hjem med gass ovner. Plate bør ikke forbli på i mer enn to timer, så er det nødvendig å ventilere kjøkkenet i ca 20 minutter for å fjerne skadelige stoffer. Husk at god ventilasjon for kjøkkenet - det samme som sunn lungene for mennesker. Hvis det er feil ventilasjon på kjøkkenet eller du sjelden ventilert kjøkken, der det er ingen ventilasjon, deretter din helse kan påføres beklager.
 Farlige stoffer kan komme inn i blodet vil være problemer med å puste, lever og nyrer vil jobbe med den økte belastningen.
 Stor nytte på kjøkkenet bringer en "levende filter" - Chlorophytum anlegget. At han absorberer skadelige stoffer, sette den på kjøkkenet på frekvensen av ett anlegg til to kvadratmeter.

 Trinn 4


 Velge riktig møbler
 Kjøkken møbler bør være behagelig å bruke og ren og behagelig for øyet. Det er best å velge kjøkkenmøbler velstand av naturlige materialer som tre. Overflaten på kjøkkenbordet kan være av tre, dekket med fliser og naturstein  
Bath. Skape et komfortabelt og trygt bad

 De viktigste dekorative materialer for bad bruk, fliser, maling, plast paneler, noen ganger teip.
 Kravene vi gjør dette materialet - fuktighet, hygiene og etterlevelse av vår smak. Men ikke glem om økologi. Det beste av dette synspunkt flis og naturstein. Ikke noe dårlig vil skje hvis du bare male veggene. Bare male må du velge en høy kvalitet, det beste på et naturlig grunnlag. Godt omdømme pleiere vunnet alkyd og polyester maling. I løpet av programmet og senere drift av slike materialer ikke avgir giftige luktfri og svært giftige stoffer. De har også tørke raskere enn olje. Heller ikke så aggressiv for menneskers helse og vannbasert maling vodnodyspersnыe. De er holdbare, komfortable og gjør det mulig å realisere ideen om farge bad.

 Velge bad


 Hovedpersonen i denne meget populære stedet er den samme leiligheten badet. Spørsmålet om sin beliggenhet bare bestemme eksperter som den viktigste rollen spilles av rør og avløp. Men i valg av form, materiale og farge er hvor fantasien til å streife.
 Som i det siste, i dag populær støpejern bad. Men de er veldig forskjellig fra sine mektige forgjengere. I dag - mer elegant, lett, med tynne vegger. Selv om alle fordelene av materialet som er lagret i dem. De er sterke, holdbare, rolig, godt holde varmen, veggene er helt glatt, lang emalje ikke mister sin farge og glans. Det er bedre modeller (vanligvis importert) - med slip håndtak på sideveggene, ben som kan justeres i høyden.
 Stål bad. De nesten fem ganger lettere enn støpejern og er mye billigere. På den ene siden, lys bad - det er bra, men på den andre - dette designet er mindre stabil og krever ekstra støtte. Vi vet også at stål holder varmen verre enn støpejern. Ulempene ved slike bad inkluderer mye støy, metallisk lyd som oppstår fra den fallende vann.

? Oppmerksomhet


 Når du installerer jern og stål bad definitivt trenger jording i kroppen sin.
 Stor etterspørsel nå Akryl Bath til tross for det faktum at de er mye dyrere enn jern. Bad av dette materialet er lette, tynne. De krever forsiktig, forsiktig håndtering som lett ripete og chipped dekket. Gjenopprette denne bath (polering feil) er vanskelig og dyrt. Til tross for disse tilsynelatende mangler, for noen grunn folk fortsatt velger akryl. Bestikkelser for å bestille nesten hvilken som helst form: rund, firkantet, rektangulær, trekantet - og uansett farge.
Bath. Skape et komfortabelt og trygt bad

 Med akryl oftest gjør boblebad. Dette er en veldig bra mulighet til å ha en flat termisk kilde. Massasje hjemme er av tre hovedtyper: hydro (vannjet) aeromasazh (luftbobler) og turbopul (hydro og aeromasazh samtidig). Det er vanskelig å tenke på noe mer behagelig og nyttig enn løgn i dette badet i en halv time. I god avslapning massasje stimulerer blodsirkulasjonen, fremmer utskillelsen av giftstoffer, lindrer stress, frisker opp huden.

? Oppmerksomhet


 Ikke bruk vaskemiddel med hydro inkludert.

 Velge en vask


 Et annet viktig tema på badet - vasken. Velge hennes noten ikke bare form og farge, men også integriteten av belegget. Ved vasken ikke bør sprukket, chips, bulker, flekker. Dersom ytre feil ble funnet, prøv å lære om innsiden. For å gjøre dette, spør selgeren prostukaty vasken. Lyden må være ren, melodisk, men hvis han døde, mest av alt, er inne sprukket.

 Velge baderomsmøbler


 Baderomsmøbler bør være av vanntett materiale. Når varmekabler, møbler for å velge enten suspendert eller ben.
 Mulige skadelige gasser fra et stort antall plast, vaskemidler og kosmetikk, samt overdreven fuktighet - de viktigste farene som ligger og venter på mannen på badet.

 Nyttige tips som du må veilede når du oppretter din bad


? Ikke gjør baderoms plast tak for ikke å skape en "plastpose" puste som er nesten umulig.
? Ikke bruk billig syntetiske vegger og oljemaling. Unngå full møbler kollisjon med veggene - det vil alltid samle seg fukt og mugg skjemaet. Har i det minste et lite gap mellom dem gjenstår.
? Ikke legg på åpne hyller emballasje og flasker med rengjøringsprodukter. De plasserer en låst skuff. Hvis du har små barn hjemme, bør det lagres og skarpe gjenstander, og kosmetisk tilbehør.
? Plasser lysene slik som å utelukke fuktighet direkte hit på dem, dvs. bort fra kraner og dusj.
? Sjekk alle avløp og reparert. Podtekayuschye kraner - det er alltid overskytende fuktighet i rommet, og som et resultat av formen på vegger og møbler.
? Skru av "vann fra utsiden": oppnå de offentlige tjenester i å reparere taket hvis det lekkasjer, drenering eller kjeller, hvis dette er i leiligheten din, og slåss med naboer jevnlig fyller deg.
? Sjekk ventilene. De kan bli tilstoppet med støv, rusk, sot (dessverre, ikke bare på gulvet) og ikke passere luft.
? Regelmessig (flere ganger om dagen) ventilere bad, åpne dører, eller selv holde bakdøren halvåpen.  
Energi comfort-rom. Å velge riktig form av møbler og interiør EMU

 Vi vet at alle materielle objekter utstråle energi, skape en maktstruktur plass. Men som erfaring viser, er ikke bare stoffer som utgjør objektet, men også sin form og geometriske relasjoner. Og det er svært viktig å vurdere i hverdagen.
 På de miljømessige forholdene i bolig, sin energi komfort påvirke nesten alle elementene som er inni. Og ikke bare inne. Viktig og formen på bygningen, og har et tak. Bare sammenligne palasser siste århundrene og moderne bygninger. Ikke bare innfall av smak diktert disse avrundet, rotunden, tårn. Arkitektene som bygde dem intuitivt følte (og dette er bevist av vitenskapen) at det er en form for god mental og fysisk tilstand av personen. En kuppel tak og templer og kirker. Hvor lett og glade mennesker føler i sine hvelv. Men hvis form av bygninger og tak vi vanligvis ikke kan påvirke, design og innredning av leiligheter praktisk talt i vår makt.
 Tenk belysning. På hvilket grunnlag vi velger dem? Å like, montert på interiør og gjort pris. Og alle vet at akutte anheng lysekroner henger ned, så vakker glitrende i stråler av lys kan være helsefarlige. Det faktum at de bryter energi plass, lage enheter eller virvler i sitt felt. Disse virvlene i de langsiktige virkninger på kroppen kan føre til svikt i sitt arbeid.
 Det samme gjelder for møbler. Skarpe vinkler kraftig utstikkende deler of Fools tøffe dekorasjoner - alt Uvisst for øyet, men ganske merkbar effekt på strukturen av plass, utvikle det og skape energivirvlene. Det vises igjen til opplevelsen av våre forfedre. Hva sitter? Polstrede stoler med avrundede ryggen. Hva er spist? Runde eller ovale bord. Selv i skap, skap, kister, kommoder, prøver hjørner, avrundet hvis ikke, så i hvert fall glatt. Vanligvis sfære og halvkule har noen spesiell energi kraft.
 Tsjekkisk forsker Drobal viste konsekvent sammenkoblet i serie halvkule hvis de målet på heomahnytnomu meridian, ha en merkbar effekt på levende organismer. Den "nordlige" hester aktiverer biologiske prosesser (akselererer sårheling, gir energi fôring mann) og "sør" - har en negativ effekt.
 Ikke mindre interessante effekter hule strukturer studert en annen vitenskapsmann - Art. Grebennikov. Han viste at den cellulære strukturen av celletypen skape et felt som undertrykker vitale funksjoner av mikrober og til og med planterøttene, slik reder av veps og bier alltid ren. Hvis ingen honning honeycomb holde over hodet, deretter et par minutter senere forsvinne tretthet og hodepine, normalisert blodtrykk og søvn. Imidlertid kan langvarig eksponering forårsake ubehag. I stedet kan du bruke hundrevis mel sil, holder den over hodet med begge hender mesh opp til en høyde på 10 cm. Denne personen skal sitte i en avslappet stilling med øynene lukket med ryggen til vinduet. Egnet for slike eksperimenter og stabel med kjøkken rivjern 4-8 avbiterten ned (liten nederst), hvis den oppbevares ved 5 cm over kronen 10 minutter.
 Sterk, rettet langs aksen av spiralen med stråling og solenoider (spoler på hvilke elektrisk strøm til å skape et magnetisk felt). Hvis et ulikt antall vindinger, er strålingen som positiv hvis paret - negativ.
 Den viktige rollen miljø hygieniske fasiliteter slike tilsynelatende ubetydelige detaljer som gaver og dekorasjoner. Vi nølte ikke med å samles i ett rom, og noen ganger en vegg av ortodokse ikoner, afrikanske masker, symboler, leker og så videre. E., Og så videre. P. Ikke bare gjøre alle disse tingene (mange av dem religiøse, med spesiell betydning og hensikt) ikke passer eller stil, enten i form eller farge, slik at de også er i direkte motsetning til hans åndelige og semantisk innhold. Denne motsetningen ødelegger harmonien innendørs gjør det tungvint og ubehagelig atmosfære.
 Hvis eieren av lokalene eller annen måte tilpasset dette opphopning av ulike elementer, ikke føler sine herjinger, "man-side" vil føle seg dårlig, og det er lite sannsynlig å overleve mer enn en time. Generelt, kultgjenstander, hvis formål er dårlig forstått, eller ikke oppfyller din indre overbevisning om at du ikke bør ha i huset. Ikke kjøp suvenirbutikker i "tredje øye" eller kinesisk "symbol av velvære" bare fordi eieren av butikken forteller den magiske kraften i disse elementene enestående mirakel. Han - hjem - må selge. Og du kan, og ta med til huset til noen magiske krefter, men hva slags makt og hvordan det vil påvirke deg, er det vanskelig å forutsi. Som de sier smarte folk, "Ikke dra i et tau hvis du ikke vet hvilken dør åpnet."
 Men dette betyr ikke at dekorasjon i huset bør være helt forlatt. Selvfølgelig ikke. Alt skal være i moderasjon og med mening. Malerier på veggene favorittbilder - Definitivt nødvendig interiør detalj. Vær imidlertid oppmerksom på at bildet skal være positiv. Bilder av ødelagte trær, ødeleggelse, krig - alt dette er ikke egnet for hjemmet. Dette stedet fungerer i museer. Disse rådene gjelder og figurer. De må bære god og glede. Og all urenhet la viker unna hjemmet ditt.
 Etablert som en sterk maktstruktur laget av stråling av objekter, for eksempel syv elefanter og andre figurer, justert for vekst. Det er viktig at de er behagelige høyde og det var et oddetall.  
Яндекс.Метрика