Hvis du mener at japansk stil - det er bare, du vet ingenting om dette området. Japan - et land av mysterier, strenge og gamle tradisjoner, og å spille det i ditt hus eller leilighet, ikke et par pryvisyty standard dekorasjon eller pokleit tapet med karakterene, fordi japansk stil - en hel æra, filosofi og religion i en flaske.
 Dette er en veldig unik, flott og rolig stil som vil spille i ditt hjem atmosfære av østlig kultur og inspirerer positiv energi, harmoni og letthet.
Japansk stil i interiørdesign og yeri (11 bilder)

 Japansk stil har lenge vært et stort antall supportere fant langt borte fra sitt fedreland og ikke på grunn av sin spesifisitet, som vi vil diskutere senere ble en av de mest berømte og godt kjent over hele verden. Hva påvirket hans raske utviklingen langt utover az East?
 Først av alt, det faktum at han oppfyller alle de nyeste mote trender i verden av interiørdesign, og kombinerer det minimalisme og dagens populære etnisk orientering, som dannet en kortfattet og høyst organisk versjon av moderne livsstil.
Japansk stil i interiørdesign og yeri (11 bilder)

 For å passe?


 •  De som ønsker å holde tritt med de nyeste mote trendene innen design.

 •  Som vi har sagt, japansk stil - er ikke bare en sekvens justerings figurer og møbler, er en vitenskap, undervisning, der hvert element har en dyp mening, så det er ideelt for elskere av orientalsk kultur og buddhisme.

 •  Dette er perfekt for de som ønsker å understreke sin individualitet, fordi han var for å være eksotisk i vårt område.

 •  For eiere av små leiligheter. Til tross for at på sin egen japansk stil forfølger frihet og hulrom, gir interiøret i denne stilen effektiv bruk av hver ledig tommer, den har høy brukervennlighet og funksjonalitet.

 •  Hovedtrekkene i hjem interiør


   Hva skiller denne linjen av dekorasjon blant andre - det er anerkjennelse, ikke bare på grunn av bruk av tradisjonelle kultur symboler, tegn eller bilder av blomstrende kirsebærtrær, og takket være sin spesielle sjarm og behersket eleganse.
  Japansk stil i interiørdesign og yeri (11 bilder)

   Strenge linjer i design, spesielle farger og slående minimalisme - du ville ikke forveksles japansk stil med noe annet i verden!

   Spar plass og tomhet obzavodymsya


   Et karakteristisk trekk ved dette området, selvfølgelig, er sin kortfattethet og tilbakeholdenhet - ikke noe mer! Interiøret inneholder bare de elementene som brukes i hverdagen, diverse figurer, rammer med fine bilder, mange bilder og farger her er hensiktsmessig.
  Japansk stil i interiørdesign og yeri (11 bilder)

   For eksempel, kan hyllene imøtekomme dine favorittbøker som du er sikker på å bli lest eller te sett, som du vil underholde gjester med te.
   Alle slags små ting som samler støv og rot på plass, det er ingen plass som den japanske mener seg. Unntak kan lage statuer eller bilder av Buddha og andre meningsfulle ting som har spesiell betydning for de fleste huseiere.
   For vestlige vant til en viss livsstil, kan dette faktisk virker veldig merkelig, og derfor ubehagelig. Hvor har alt å gjøre med mange ting som er nødvendig, men sjelden brukt?
  Japansk stil i interiørdesign og yeri (11 bilder)

   Spesielt for denne bygningen utstyre skap, nisjer og hyller stengt av skodder som er ugjennomsiktig og gjemme seg for å unngå å gi rotete plass. Det samme gjelder møbler - det skal være nok og bare i tilfelle.
   Hvis dette er soverommet, så det kan finnes bare et par seng og nattbord, hvis denne spisestue - bord og stoler, og hvis stue - sofa og et lite bord, ikke mer. Enda bedre, møbler og ikke minst ved første øyekast, men, igjen, er veldig vanskelig den vestlige oppfatningen av folket.
  Japansk stil i interiørdesign og yeri (11 bilder)

   Hvordan kan jeg leve uten møbler? Ganske enkelt, høye catwalken som lenge har vært en del av den tradisjonelle japanske interiør volum repository er mange nyttige ting.
   Innebygde skap er malt for å matche veggen slik at det ikke tydelig, og salonger erstattet, populær i Japan, matten - vevde matter eller puter som kan raskt fjernet fra lokalene ved behov.
  Japansk stil i interiørdesign og yeri (11 bilder)

   Selvfølgelig er det vanskelig å forestille moderne leilighet eller hus uten møbler, ikke å dykke i eksotiske østlige land fullt, kan du bruke stilistiske møbler, som er typisk for den japanske måten. Alle stoler, bord og sofaer knebøy, med kortfattet og strenge formen, uten krøller og utskårne overflater.

   Farger, materialer og overflater


   En annen funksjon i japansk stil - en spesiell fargevalg, noe som gjenspeiles i de varme, naturlige og pastellfarger som formidler ånden og tradisjonene i japansk kultur. De fleste rommene i denne stilen er trukket ved hjelp av tradisjonelle kontrasterende farger - hvit og svart.
  Japansk stil i interiørdesign og yeri (11 bilder)

   Veldig originalt ser mørke hyller med hvite retter og hvite vegger med sorte tegn. Vegger banket mørke konturer, for det meste tre, forblir den andre overflaten i lyse farger - krem, beige, sand, perle, melk og andre. Det er ikke anerkjent av de lyse og fargerike farger, alt gjort i duse farger og svært strenge.
   Som for materialer, og japanerne skiller: tro seg selv og sine hjem en integrert del av naturen, de gjør sitt beste for å nærme seg det med kun naturlige materialer. Hvis gardiner, de er alltid med naturlige materialer - lin, silke eller bomull.
  Japansk stil i interiørdesign og yeri (11 bilder)

   Plast, lær og andre kunstige materialer er eliminert til fordel bare tre, marmor, ris papir, som er laget skjermer og vegger, og erstatter veggen og deler rommet i soner. Dør som vegger, er det også lite i tradisjonell japansk boliger de ikke gjør det, men vår leilighet er litt irrelevant.

   Tilbehør


   Som vi har sagt, er et stort antall tilbehør og innredning i japansk stil ikke funnet, har de ikke spille en viktig rolle, men likevel fortsatt til stede, om enn i begrensede mengder. Like det eller ikke, men uten dem er det vanskelig å få et komplett design, men man trenger å vite når du skal stoppe.
  Japansk stil i interiørdesign og yeri (11 bilder)

   Vanligvis en vegg kan pryvisyty bare ett bilde eller en bambus matte. Egnede vifter med et bilde av Sakura eller japanske templer og interiør dukker i en kimono, keramiske vaser, stilisert gamle dynastiet, matter og andre enkle ting i orientalsk stil.
  Japansk stil i interiørdesign og yeri (11 bilder)

   Blant andre blomsterdekorasjoner og planter som vanligvis er anordnet i frie nisjer på veggene. Naturligvis, palme eller ficus her bare ikke vil fungere, men den tradisjonelle bonsai treet - meget jevn.
   Et annet viktig poeng - ikke bruk for dekorasjon bygge de tingene som du har absolutt ingen mening ellers ødelagt hele filosofien mystisk japansk stil.  
  Som videovegg kitt

   Kitt vegger - En nødvendig prosedyre før tapetsering eller maling, fordi nivået av veggen - en sjeldenhet. Dersom veggen er ikke engang ute, kan det være en rekke problemer, peel off tapet, vegg ledd, humper og mer.
   Det skal bemerkes at beleggvegger for tapet krever mindre anstrengelse enn før maling. Under tapet, mindre riper og feilen ikke spille en rolle, så det er ikke synlig. Når maleriet er mer komplisert, må resulterende overflaten være helt glatt, uten noen feil.
  Som videovegg kitt

   Veilede kitt vegger:
   1. Forbereder vegger. Fjerne gammel tapet, støv, maling. Som et verktøy kan du bruke en slikkepott.
   2. Valget av fyllinger. Det finnes forskjellige merker kitt "Knauf", "ABS", "Platon" i tørr form i poser som du ønsker å forberede deg fortynnet med kaldt vann. Det er klar kitt basert på vanndrenering. Det andre alternativet er mer enkel å bruke, holdbare, miljøvennlige, men mindre hånd spesielt for store volumer, kommer det første alternativet med økonomiske økonomi.
   3. Primer. Dersom veggen er peeling, flassing gammel puss. I dette tilfellet må det behandles med spesielle styrker, hlubokopronykayuschym jord og la tørke.
   4. Forberedelse kitt. Det er nødvendig å fremstille gips i en tom plastbøtte for å helle kaldt vann 1/3 og jevnt helle gips spatel inntil liten høyde i midten og ved kantene av vannet. Etter 3 minutter, rør mikseren til omtrent 20 vekt% krem, to minutter røre igjen. Alle kitt klar til bruk. Merk at hvis du koker mye fyllstoff, kan du ikke gjøre det arbeidet ut. Drivning bør brukes innen en time, ellers begynner det å hoppe opp i bøtta.
   5. Pusset. Det vil ta to spatel, en mindre for å anvende kitt 2 bred spatel som gjelder gips til veggen i en vinkel på 45 °. Spatel sakte beveger seg jevnt forårsaker kjemikalier på veggen. Liten sparkel og samle restene av et stort område glatt igjen ned. Deretter gjentar du fremgangsmåten i neste avsnitt.
   Dersom veggen er vertikale kurve bølger, deretter bruker gips horisontalt hvis krumningen er horisontal, deretter vertikalt Apply kjemikalier. Så vi fylle hullene og justere veggen.
   Et annet tips, bør plaster påføres fra hjørnet, eller tørr plass, er vi ikke dannet feil som må re atone.
   6.Posle av belegg må tørke i ca en dag. Neste zachyschayetsya sandpapir, netto. Hvis veggen ikke er utjevnet, bør det annet lag påføres, avhengig av den opprinnelige krumning av veggen.
   Prinsipp kitt taket er omtrent den samme, men komplisert ulempe. Shpatlevat kreves ved romtemperatur ca. 10 ° -25 ° og ingen fuktighet.
   Etter fugemasse og kitt vegger, kan du starte en dekorativ finish, tapetsering, maling.
  Som videovegg kitt

   Som vegg kitt video:  Яндекс.Метрика