Hvordan isolere en loggia

 Nyttig ekstra plass. Som nevnt i den berømte aforisme - reparasjoner kan ikke fullføres, kan det bare bli stoppet. Hvis nyrenovert leilighet alt skinner og skinner, men mangler litt plass, prøv å ta hensyn til loggia eller en balkong.
 Den beste måten å utvide bolig i en leilighet uten å ødelegge relasjoner med sine naboer og loven - er å isolere sin loggia og bruke det som et ekstra rom.
 Disse reparasjonene vil gjøre investeringer i fast eiendom, som vil øke kostnadene for en leilighet bokstavelig og i overført betydning.
 Foreldet sovjetiske versjonen når loggia til randen scoret useriøs, vil vi ikke vurdere. I mer moderne og estetisk løsning på dette problemet.
 Hvis du trenger et kontor, gym, vinterhage eller stue, kan du prøve å konvertere og bruke dette som en helårs balkong.
 Den viktigste strategiske feilen skjer hvis du bestemmer deg for å installere windows og "varme gulvet" uten isolasjon tak og vegger. I dette tilfellet, det meste av varmen går ut, og du får bare en veranda med lokale oppvarming. Du trenger bare å isolere loggia fullt ut i alle retninger.

 Hvordan isolere en loggia


Hvordan isolere en loggia
 Vi begynner med installasjonen av tre eller plast vinduer. Etter denne avtalen vegger, tak, gulv, fasade rekkverket etter behandling med hjelp av moderne isolasjonsmaterialer. Ved utførelse av reparasjoner i kulden er bedre å arbeide med ovner.
 Nå på markedet kan du finne mye stoff for isolasjon loggia. En av de mest populære er URSA XPS. Dette materialet er praktisk når du arbeider i trange forhold og har gode varmebesparende egenskaper. Den kan brukes i behandling av gulv, vegger, tak, er det lett å skjære med en kniv, ikke brytes og ikke smuldrer, praktisk for transport. På grunn av sin hardhet er ofte brukt som grunnlag for avrettingsmassen. Hele balkong eller loggia tar bare to av emballasjen.
 Etter innglassing balkonger og demontering balkongdører og vinduer for å begynne oppvarmingen. Fylle alle hull med skum, skum gi tørke opp, gjelder vanntett smøremiddel på komfyren. Neste konkludere URSA XPS og lim alle skjøter mellom isolasjon og vegg lim damp isolerende tape, sette et lys Polymer betong.
 Da vegger og tak isolasjon hjelp URSA XPS og vlahostoykohohypsokartona taket på samme måte, bare erstatte gips tak. Deretter installere oppvarming enheter.

 Hvordan isolere en loggia video


 Som allerede nevnt - balkong isolasjon er viktig på grunn av hvilke isolasjonen er installert på balkongen, er avhengig av temperaturen i hele leiligheten. Også er det veldig viktig hvis du liker å lese på balkongen eller nyte den vakre utsikten fra vinduet. Mange frykter at bygningsmaterialer og arbeid mannskaper er svært dyrt, selvfølgelig, er sant. Men hvorfor ikke bruke oppvarming gulv, vegger og balkonger alene? Du vil spare penger og gi et komfortabelt opphold på balkongen, pluss alt kan kvitte seg med akkumulert unødvendige ting.
 Innholdet i artikkelen:

 Stadier oppvarming balkong

 Hvordan glasur en balkong

 Oppvarming av gulvet på balkongen

 Å isolere taket balkong

 Isolasjon av vegger balkong

 Ekstern behandling balkong

 Kostnaden for isolasjon balkonger og søyleganger

Hvordan isolere en balkong med hendene?

 Stadier oppvarming balkong
 Som andre reparasjonsarbeid, må du bruke en skisse plan, dette er gjort for å forenkle drift og forhindre kriser.

 Først gjøre innglassede balkonger;

 Deretter isolert gulv, er alle hullene behandlet skum og deretter belagt vanntett materiale under plater og vegger;

 Neste må du jevne ut gulvet, vil den trenge en sement-sand blanding, som likestiller alle overflater;

 Tilbring stabling plater. Sørg for å bruke en dampsperre tape for å lukke avstanden mellom vegger og isolasjon. Dette vil beskytte platen mot sopp og mugg som må stå over tid;

 Stack Polymer betongarmeringsnett, og med en tykkelse på 35 til 4 inches;

 For isolering av tak og vegger ved hjelp av flis, men det er nødvendig å sette gips, motstandsdyktig mot vann. Hvis du har en oppføring som fremhever loggia, kan du skjule den med falske taket;

 Sørg for å gi isolasjon av damp. Før etablering av et spesielt lag med fugemasse barriere, men du kan enkelt gå inn og satt svært tykk isolasjon, gir beskyttelse mot fuktighet. Dermed vil du spare mye plass på balkongen, gi kvalitet av isolerende papirer, og til og med lage en grundig lydisolasjon mot støy fra gaten. Hver rute produsenten spesifiserer akustiske parametere lese dem før du kjøper.

Hvordan isolere en balkong med hendene?

 Hvordan glasur en balkong
 Før du installerer og kjøpe vinduer bør tenke seriøst om installasjonen, for eksempel, som skal installeres vindu. Brystn vindu kan være laget av en svært hard og tett betong struktur hvis det er virkelig tøff, trenger du ikke å utføre tilleggsarbeider. Hvis rekkverket er laget av metallstenger har begynt å lage en annen brystning. Ingenting komplisert i dette, er murt brystning med en lys murstein, laget av keramikk. Du kan bruke Betong blokker med en bredde på ca 10 inches. Men murstein er bedre, det er veldig solid, ser bra ut, og hvis du setter klossene, kan du lett tenke over hva materialet er bedre å sheathe utenfor balkongen. Men kvalitet metallrekkverk ikke like vanlig som før, så det er tryggere å installere Betongblokker. De har også sine fordeler: svært lite vekt og lav varmeledningsevne. Men det er ulemper: ustabiliteten til skiftende værforhold, ødeleggelse forårsaket av vann, er behovet for høykvalitets plette balkongen på skjørheten av materialet. Hvis en plast vindsperre eller ytterkledning galvanisert bølgeblikk - problemet løses raskt. 
 Foreta nødvendig konklusjon i begge tilfeller, hvis veggen tilstøtende balkong laget av asbest-sementplate. Hun også nødvendig i det tilfelle at monterings rystet og ikke utmerker seg ved høy bestandighet. I løpet av glass kan være kontroversielt og uventet situasjon, så det er bedre å snakke med et selskap som vil holde vinduer. I tillegg må du beregne maksimal last som tåler balkong og balkong. Gjør det kan bare fagfolk, så i alle fall nødt til å konsultere og å håndtere kontroversielle spørsmål.
Hvordan isolere en balkong med hendene?
 For å sikre høy holdbarhet kan dyre vinduer med god varmeisolering, for eksempel PVC profiler, med dobbel-glass. De er utstyrt med standard kornfelt dører. Men i tillegg til de vanlige komponenter av vinduer og du har til å ta vare på flere profiler forlenge deres holder topprammen. På samme sted ett lag med isolasjons installert. Du bør alltid vurdere reserve avstand, kan det være nødvendig i en uventet situasjon, hvis designen tar opp for mye plass. Hvis du glemmer det, vil noen av glasset være utilgjengelig. Selvfølgelig størrelsen på hver ekspansjonsprofil bestemmes av tykkelsen av isolasjonen som brukes og tykkelsen av den indre balkongen behandlingen.
 Etter innglassing må lukke alle sprekker i vegger, brystning og gulv gjennom hvilke kald luftstrøm. For å unngå sprekker er best brukt fugemasse, fugemasser, for eksempel - Emfimastika, Hermafleks, Hermabutyl, Rabberfleks og så videre. Men det finnes uheldige tilfeller der tetningsmasse går til første etasje, så utdannede lå sømmer avansere skum, polyetylen skum eller fugemasse. Når du installerer vanntetting, bruke skum for å overlappe skjøtene hulrom.
Hvordan isolere en balkong med hendene?

 Oppvarming av gulvet på balkongen
 Hvis en kvalitet isolasjon på balkongen - varme i leiligheten du liker, så husk at noen standardavviket er balkong gulvet til gaten. I stedet for krysset er et gap som gir avløp akkumulerte vann. Hvis du tilbringer isolasjon, vil regnet ikke faller på balkongen og gulvet kan gjøres lik. Justering og gulvisolasjon er lett å utføre, må du inngå en folie til skive, og som holdt varmen nødvendig for å skape et lag med folie pinofol. Deretter kan du bruke et nivå og glatt stack tre barer av standard størrelse (40x40 mm), avstanden mellom sprinklene - 500 cm. I celler dannes skum sett, og lå slit skum. Deretter et lag stabel tømmer, men strengt loddrett på det første laget. Dette er gjort for å skape "luftpute" som holder på varmen og forbedrer gulvet. For å beskytte det øvre lag stabelen vannfast kryssfiner, og deretter dekket med linoleum. 
 Så har man å isolere tak og vegger på balkongen. Du tror ikke at hvis isolasjonen er installert først, virkelig beholder den varme. Hvis du føler at leiligheten er kald - pidstrahuytesya, spesielt siden det er lett å lage. Men du kan gjøre feil, slik som å prøve å isolere balkong ekspandert leire, som holder på varmen dårlig, dessuten opptar mye plass på grunn av svært stor tykkelse. Det er mange mineralull, men tilbringe en oppvarming kan bare profesjonelle, som beskyttelse mot damp. Husk at det er best å isolere balkong skumplate har en tykkelse på 5 cm. Det er egnet for isolering av tak, vegger og gulv.
Hvordan isolere en balkong med hendene?

 Å isolere taket balkong
 For tak isolasjon på balkongen er best å bruke en plate av skum. De har mange fordeler, for eksempel installering tar litt tid og krefter. Du skjærebrett til størrelse, og deretter installere taket ved hjelp av plugger med plast. Å styrke lim styrene kan brukes, blir det brukt for å fikse det endelige materialet behandling. Ikke i noe tilfelle tror ikke at taket isolasjon ikke er nødvendig, dette fører til en nedgang i temperaturen i leiligheten, fordi varmen går til naboene. Selvfølgelig kan du kjøpe svært høy kvalitet vinduer, men ikke alle er i stand til å holde varmen kvalitativt den samme som etter taket isolasjon.
 Svært ofte behandlet av et tak MDF. Ved hjelp av dem blir behandlet som tak og vegger på balkongen. Fest panelet gjennom sprinklene i tre, og avstanden mellom dem bør være 30 centimeter lenger akseptabelt. Dersom avstanden overstiger den angitte normen - panelet vil bryte ned og sag. Fans kan bruke naturlige materialer for isolasjon og tre tak. Den lar ikke den kalde luften og beholder varmen godt. Men ikke å bruke for behandling av tregulv, er linoleum bedre å bruke i stedet for fôr, så lenge det ikke er ødelagt.
Hvordan isolere en balkong med hendene?
 Skjule ulemper taket ved hjelp av spesielle fliser, kan du skjule den under noe press. For visuell øke høyden på himlingsplater må bruke hvit. Hvis du ønsker å lage en mini kontor på balkongen, er det best å sette taket. Klart, lamper tak med inne dyrere, men ser flott ut og er lang. Ikke glem at vi sammen med oppvarming må tenke og utformingen av taket, så det ble kombinert med andre rom hvis du ønsker å gjøre en full balkongen i leiligheten.

 Isolasjon av vegger balkong
 I det store og balkong ingen vegger, men det er vinduer som gir isolasjon. Ved innglassing bør følge den grunnleggende regelen: Kontroll tetthet at det var ingen infiltrasjon og varmetap. Ved bunnen av veggen kan gjøre en ramme, foret med jern- eller betongveggen. Husk at hvis balkongveggene består av betong, bør fremgangsmåten utføres veggisolasjon på samme måte som fremgangsmåten i taket isolasjon, bortsett skinner brukes som festeelementer. Bedre Fest isolasjonsplugger.
Hvordan isolere en balkong med hendene?
 Men det finnes situasjoner der den nedre del av veggene helt fraværende. I dette tilfellet må en profil som ble brukt til å installere gips. Og det første tallet profilen er satt på utsiden, og deretter bearbeidet plast fôr. Andre rad satt fra innsiden. Dersom det gjenværende gap - etablering av mineralull. Neste må du bruke et tettesjikt og gjennomføre dekker plast eller gips. For å unngå sprekker hvor kald luft, må du nøye utføre hjørner og skjøter. Som et resultat, får du utmerket termisk beskyttelse som ikke vil slites ut med alderen.

 Ekstern behandling balkong
 Alltid sammen med glassert utvendig behandling utføres balkong. Det krever ikke bare gode utseende balkong, men også for å skape ekstra isolasjon. Derfor bør valget av kledning nærmer forsiktig og bruke materialer som ikke brytes ned under påvirkning av værforholdene. Installere materialer i metall eller treramme. Gjennomfører for tiden plastfolie fôr (100-250 mm bred), terrassebord og ytterkledning.
Hvordan isolere en balkong med hendene?
 Det er best å bruke en plast fôr. Det er meget billig, og har en høy motstand mot værforhold og antall mulige farger og bilder er meget stor. Men de fleste aktuelle farger for dekorasjon - beige og hvitt. Hovedsakelig brukt materiell bredde fra 10 til 25 inches. Den viktigste forskjellen er at når plating fôr med en bredde på 25 inches er igjen hull og sprekker, så utsiden overflate ser veldig attraktiv i andre er det ingen tvil om at dette stykket materiale. Tilgjengeligheten av spilleautomater er ikke avhengig av kvaliteten på materialhåndtering bære 15 år, men kan raskt hvis balkongen er ofte intens sollys.
 Mer holdbare materialer - Fasader, men prisen han er 25% høyere. Spesifikasjoner og installasjonsmetode er de samme som i den forrige saken. Men ytterkledning installert bare horisontalt, i motsetning til fôr. Betjener ca 50 år ytterkledning, kan ytterkledning finne hvilken som helst farge, og bildet er realistisk og at kopier naturlig materiale: tre og murstein. Konkurrer med ytterkledning kan bare være formet, som er enda lengre og mye sterkere. Dette materialet, som er spesiallakkert galvanisert stål. Sin dekning polymer maling, slik at du kan velge nesten hvilken som helst farge.
Hvordan isolere en balkong med hendene?

 Kostnaden for isolasjon balkonger og søyleganger
 Alle vet at kostnaden for isolasjon er svært høy, men hvorfor ikke se nærmere på denne saken? Foreløpig kan du kjøpe materialer for behandling for 8000 rubler hvis firkantet terrasse ikke mer enn 3 kvadratmeter. Neste må du legge elektrisitet sammen med installasjonen av radiator, vil det ta ytterligere 10.000 rubler. Det bør være oppmerksom på at kostnadene ved vinduet enheten inneholder også en liste over utgifter. Du må også vurdere kvaliteten på materialer, selvfølgelig, produsenter fra Europa produsere bedre produkter, slik at du må bruke penger på kvalitet. Som du kan se, er isolasjon ikke for dyrt, spesielt når man tenker på at det vil vare deg i lang tid.
Hvordan isolere en balkong med hendene?
Яндекс.Метрика