Oblashtovuyuchy ditt hjem og tenke gjennom sin utforming, er det noen ganger så vanskelig å bestemme seg med stil! Hvis du vil ha noe moderne og moteriktig? Note Nouveau!

 En bit av historien


 Art Nouveau dukket opp og begynte å utvikle seg i slutten av XIX århundre, når nye teknologier begynte å dukke opp, og alle ønsket å utstyre hjemmet ditt slik at andre beundret og misunt. Classic lenge siden lei av alt ønsket jeg noe uvanlig og nytt.
Art Nouveau i det indre av ditt hjem yeri (7 bilder)

 Hovedfokus i denne stilen var en komplett kontrast til den klassiske, se bort fra reglene tidligere eksisterende interiør. Moderne assosiert med frihet, fremtid, oppfinnelser og opprør.
 Det er flere andre titler stil. Derfor, i Frankrike er det som kalles "Art Nouveau" i Italia - "Liberty" i USA - ". Tiffany" Tidlig i forrige århundre moderne sprer rundt om i verden og vinne ditt hjerte, men etter første verdenskrig glemte det. Likevel, designerne av verden fortsatt elsker og respekterer denne retningen, så det er ganske populær.
Art Nouveau i det indre av ditt hjem yeri (7 bilder)

 Særpreg


 Hva skiller den moderne stilen på interiøret? Her er noen av funksjonene:
 •  Ingen av klassikerne! En stil kjent for avanserte og strenge gjenstander i interiøret vil ikke se.

 •  Det finnes ingen stereotyper. Lei av banal følger reglene? Det er på tide å glemme dem.

 •  Dynamikk. Interiøret er som å leve sitt eget liv, bevegelser og puster. Dynamikk så seg rundt.

 •  Kombinasjonen av ulike områder av stiler og stemninger. Dermed kan den relativt strenge bordet plasseres trygt kreativ statuett. Og i dagens gulv dekket med fliser kan vise frem huden av en bjørn. Ikke vær redd for å eksperimentere, dristige kombinasjoner og skarpe overganger.

 •  En rekke linjer og former. Ja, brutt og skarpe linjer kan eksistere sammen med glatte kurver. Men i denne stilen er utbredt glatte linjer, skånsom og romantiske former.

 •  Strenge symmetrien er fraværende, men den ondskapsfulle og originale asymmetri velkommen.

 •  Dekorative elementer for bruk skamløst og uten begrensning, bør det være mye!

 •  Toner vanligvis dempet og behersket fra synlige og sterke farger har å gi.

 •  Naturlige materialer og naturlige motiver i ære, slik at i det moderne interiøret kan du føle enhet med naturen.

 •  Kontraster. Ikke vær redd for å kombinere urimelig, kan det bli et høydepunkt av interiøret.

 •  Gjør aksenter!

 •  Sørg for å ledig plass.

 •  Reguleringsplan.

 •  Planlegging


  Art Nouveau i det indre av ditt hjem yeri (7 bilder)

 •  For det første bør det bemerkes at den ideell størrelse for et rom i en moderne stil - en mellomstor eller stor. Det faktum at stilen foreslår en rekke ulike elementer og asymmetri som et svært lite rom kan se dum. Interiøret er overbelastet, vil situasjonen presse gjennom overdreven mangfold. Det beste alternativet - et studio leilighet der det er ingen kapital partisjoner, og det synes integriteten av plassen. Det er arbeid å gjøre!

 •  Ikke kortslutt plass! Døren kan fravikes helt. Erstatte dem enkle skyve partisjoner.

 •  Alle linjene må være glatt planlegging. Hvis mulig, avrunde hjørner og glatting leilighet. For eksempel, kan du ordne en passasje i form av en bue.

 •  Selv i samme rom kan gi flere forskjellige områder. Og som en måte å bedre bruke enn reguleringsplanen delingen av skillevegger, skjermer og vegger, og bruk av ulike farger, overflater og designelementer. Du kan også lage en nisje eller podier.

 •  Ikke legg for mye i rommet, forlater plassen.

 •  Prosessering


  Art Nouveau i det indre av ditt hjem yeri (7 bilder)

   Her er noen grunnleggende regler for dekorasjon i moderne stil:
 •  Alternativene er mange vegger. Det kan være tapet med intrikate mønstre. Egnet vanlig maling. Og hvis du vil ha noe uvanlig, obeyte vegg vev. Du kan dele veggen i to deler og gjøre toppen mer luft og lys, og bunnen - en rolig og dempet. Med vegger kan også utpeke områder. Denne overgang kan være ekstremt variert: skråstilte, bølget, halvsirkelformet, og så videre.

 •  Paul er best å dekke tregulv eller parkett. I tillegg kan du bruke fliser, det passe perfekt inn i interiøret kjøkkenet.

 •  Taket kan være dekorert på omkretsen listverk og intrikate taklister. Du kan også dekorere sine glassmalerier. Beste lakken.

 •  Ikke glem om vinduene. Ideell dem ferdig - treet. Som dekorasjon bruke glass komposisjoner.

 •  Farger


   Som nevnt ovenfor, er det ønskelig å velge farger dempet og rolig. Du kan bruke følgende farger: lilla, sand, sjokolade, oliven, blå, grå, beige, sennep, smaragd, røykfylt, grå, blå, beige, lilla, gull, sølv, bronse, burgunder.
  Art Nouveau i det indre av ditt hjem yeri (7 bilder)

   Men hvis du vil ha noe lys, bruke friske farger som korall, gult, turkis. Men de bør ikke være mye, så ikke overdriv. Det er best å bruke små dekorative elementer i lyse farger, ikke de store ting og jo flere utførelser og belegg.

   Tegninger og mønstre


   Trekker blomstermønster, dyriske (bilder av dyr, insekter og fugler), stilleben, og plotte tegninger.

   Møblering


  Art Nouveau i det indre av ditt hjem yeri (7 bilder)

   Hvordan velge møbler? Et par viktige punkter:
 •  Det beste alternativet - møbler er laget av tre og andre naturmaterialer. Ja, ideell for soverom blir en komfortabel seng med en tre headboard, dekorert med speil. Stuen har plass til en stor sofa med forfalskede buet eller utskårne ben og armlener bisarre. Kjøkkenet vil se flott med naturstein benkeplate. Husk Skap, hyller, skap, kommoder.

 •  Møbler skal være funksjonelle.

 •  Møbel bør ikke være for massiv.

 •  Velkommen jevn form.

 •  Spesiell oppmerksomhet er betalt til utseendet på møbler. Velkommen uvanlige dekorative elementer: Smidde håndtak, glass, metall eller beiset overflater utskårne elementer og mønstre innlagt krystaller eller steiner, en rekke overflater.

 •  Bright aksent kan være en peis.

 •  Belysning


   Belysningen bør være dempet rom. Velkommen anheng lamper, vegglamper og lampetter, gulvlamper. Bedre å velge belysning elementer laget av frostet glass, metall eller tre. Velkommen intrikate former og interessante dekorasjoner, farget glass, konvekse mønstre, smidde elementer.

   Tilbehør


  Art Nouveau i det indre av ditt hjem yeri (7 bilder)

   Den viktige rollen spilt av Art Nouveau detaljer. Du kan bruke følgende tilbehør:
 •  Glasselementer.

 •  Speil bisarre.

 •  Glass, metall eller bronsestatuetter.

 •  Tekstil dekorasjon elementer: gardiner, puter, pledd, tepper.

 •  Bilder eller bilder i bisarre rammeverk.

 •  Vase av keramikk, glass eller metall.

 •  Planter som iris eller noen curling.

 •  Skape et unikt design i moderne stil!  
  Living room designSom vakreste sted å starte roms leilighet - stue
  Ide 1
  Å skape en rolig, monokrom interiør passe enkle former og materialer. Rektangulære elementer i malerier og stoler kombineres med hverandre og gjøre interiøret komplett. Vegger og setetrekk fargen smeltet melk kombinert med parkettgulv, møbler ramme og rammer på veggen plass også føre til harmoni. Rundebords praktisk kommunikasjon og fungerer som et samlende element samtalepartnere. Lysekrone i form av baller støtter dette skjemaet.
  Idea 2
  For romslig stue taket er godt egnet som rektangler med bakgrunnsbelysning. Det kan gjøres med gips og takutstikk av polyuretan. Langs omkretsen av hvert rektangel bane LED stripe. Planet til taket for å dekke de dekorative gips rektangler av lette varme farger. Å belyse velge en gulaktig fargetone. Dermed får du utrolig myk, behagelig atmosfære.
  Salongen er ikke nødvendig å overbelaste de ulike aksenter. Taket og peis - det er nok. Vegger kan males en nøytral farge maling eller dekorative gips prosess, minimalistisk innredning.
  Living room design

  Ide 3
  Vil alltid stuen var det mest fargerike, komfortable og vakre rom i huset. Hvis du velger en standard møbler og pynt materialer, sørg for å ta hensyn til innredningen.
  I dekorere veggene kunne bruke klistremerker, malt av sjablong. Vakkert vil se mosaikk av stein eller fliser. Det kan være vegg nisje bakgrunnsbelyst eller dekorere veggen med ulike former av trespiler. Det finnes mange alternativer. Velg den som passer deg makt til å gjøre, og gå for det. Tross alt, det du lager med hendene, gjøre rommet mer behagelig og unike.
  Living room design

  Ideen 4
  Lage en levende kilde til stolthet! Rommet er innredet i en vinkjeller, ikke bare en samling av viner i hyllene, men dette smaker rom. Du kan ta gjestene til å nyte og nyte utsøkte drinker. Rommet vil understreke statusen til den personen som helt bevandret i vin. Denne stuen kan være en anstendig ramme for din vin samlinger.
  Steinveggene bære en ånd av antikken. Et stort fat, som en hyllest til tradisjon, er brukt som et uvanlig element. I det indre, det fungerer som et bord. Hyller for oppbevaring av vin laget av massivt tre, så ser solid og dyrt.
  Living room design

  Ideen 5
  Den opprinnelige avgjørelse på tak i stua denne versjonen kan du oppfatte loftsetasjen plass mer luft. Vinkler pauser kan understreke listverk. Taket er kledd med gipsplater med bakgrunnsbelysning, noe som bidrar til å overføre ikke-standard beslutninger tak. Rommet virket grundig gjennomsyret med lys og luft, vil den slappe av og føle seg som i naturen.
  Living room design

  Ideen 6
  Ingen stue fortsatt ikke klare seg uten piano. Aristokrater ble samlet inn til gjestenes tilbringe timer å lytte til låter som og fortsatt relevant. Du kan stilisere antikk stue med noen triks: zadekoriruyte stykke murvegg ved pianoet, sette et speil i en utskåret ramme nær eller henge på veggen og supplere alle lysestaker med stearinlys utvidet. Gulv kan gjøre med porselen. God vil se kurvstoler. Vinduet drapere bedre lys skygge gardiner.
  Living room design

  Ideen 7
  For sofistikerte interiøret japansk stil for å bli kvitt all overflødig. Forlate et minimum av møbler. Det bør være lav. Dermed et lavt salongbord passer perfekt i stil. Maksimal plass og ingen fancy smykker - som vil hjelpe deg å fullføre bildet av stuen.
  Bruk nøytrale, dempede farger og plukke opp ulike dekorasjoner. Det kan være vaser, bilder, statuer, ikebana, en liten fontene, bonsai, aromatiske lamper, stearinlys.
  Living room design

  Ideen 8
  Varm og koselig atmosfære av stuen gjør ulike nyanser av brunt. Naturlige naturlige nyanser, inkludert fargen på treverket, i nærheten av oss på et ubevisst nivå. Tross alt, våre forfedre levde i hus bygget av tre. Brown gir en følelse av trygghet og beskyttelse. Den er rik på farger. Fordi rommet hvor brun er tatt som en basis, ikke dyster.
  Prøv å føle fargene til å fange deres duft energi. Hvis sjokolade, kaffe, mokka farge eller wenge du fint, det er din farge. Jobbe med det, lære alle nyanser. Så du ordne stuen, hvor hele kroppen vil føle at du er veldig snill.
  Interiøret er effektivt brukt vegg bak sofaen. Det er bokhyller. Et stort speil i stuen er laget for å rette opp manglene konfigurasjon plass og lys.
  Living room design

  Idea 9
  Edel farge mahogny interiør gjør grand aristokratiske. I denne stuen vil du ikke tillate deg selv å spise middag hjemme kappe. Situasjonen krever mer tenkt å velge antrekk.
  Røde vegger med hvit skaper en festlig atmosfære. Dette rommet ble gjort for gallamiddager, middagsselskap, romantiske stevnemøter.
  I et lite rom, selvfølgelig, umulig å arrangere kongelige stuen. Men faktisk legge mer vekt å endre atmosfæren. Gulv, vegger og tak - en bakgrunn. Velge riktige farger for ham, fra hvilket rom vil se nydelig. Det kan være rød eller gull, blå eller brun. Leke med farger, se etter alternativet ditt.
  Living room design

  Ideen 10
  Lag en moderne stue stoler hjelpe i en futuristisk stil, original lysekrone, lys, podium og runde elementer på veggen for å støtte setene.
  Living room design

  Rommet er delt inn i to soner ved hjelp av en lav podium med belysning: en av dem ligger i vinduene Tea Party, og den andre - i sofaen å se på TV. Kirsebær farge lettes ved nærvær av elfenben i møbler og veggen. Til interiøret synes ikke for kosmisk for økt komfort gulv laget av tre, og bare som et supplement rumpe grad av fargeløsninger også med kirsebær farge.  
  Яндекс.Метрика