Hvordan velge en lysekrone
 Lysekrone - Dette er det siste akkord av interiøret som skaper en stemning av hjem og komfort. Uten lysekroner ethvert rom virker tom og ansiktsløse, understreker lysekrone stil og design, noe som gjør det til en solid og harmonisk. Hvordan velge et hovedelement av belysning - lysekrone til hjemmet? Dette er også omtalt i denne artikkelen.

 De grunnleggende reglene for belysning i bygningen


 Når du velger en lysekrone, alltid huske at det er ikke bare en del av interiøret i hjemmet, men også gir det nødvendige nivået av innendørs belysning.

 •  Lyset i huset bør ikke være for lyse og aktiv, så det er dårlig for øynene og nervesystemet. Det er bedre å foretrekker dempet, flytende og mykt lys, spesielt når det kommer til din egen stue eller soverom.

 •  På kjøkkenet, bør barnehage eller kontor lys ikke være for kjedelig, ellers vil det skape ubehag. Kraften i fremtiden lysekrone skal velges basert på størrelsen og hensikten med opplyst rom. Dermed for stuer og den sentral ligaen vil drive opp til 300 watt, er kjøkkenet den beste løsningen ligaen medium størrelse og kraft 150-200 W, og små stuer egnet belysning kraft av ca 80-120 watt.

 •  En myk og varm belysning bedre oppfattet visjon, skape en lysende flux konvensjonelle glødepærer, som er tilgjengelig i ugjennomsiktig, gjennomskinnelige og gjennomsiktige varianter med ulike typer cap. Lysrør med hvit lysstrøm nødvendig hvor du vil lyse og vakre belysning. Halogenpærer er avgjørende for en sterk og klare retningsspotlights, dessuten disse lampene er svært økonomisk og holdbar.

 •  Rollen til belysning i interiøret


   Etter å ha definert kjennetegn lysekroner, for å trekke oppmerksomhet til sine eksterne data. Valgt i butikken ligaen må møte spesifikke design og stil på rommet, godt lys i hele sitt område for å understreke fordelene ved opplyst plass og skjule feil.

 •  Klassiske anheng lamper er vanligvis tunge og klumpete, de har en masse små deler laget av glass, plast eller glass. Disse lampene ser flott ut i romslige rom med stor takhøyde og store vinduer.

 • Hvordan velge en lysekrone

 •  Taklamper ser ut som små plater eller tak, presset mot taket, slik at de vil være det beste valget for små soverom og barnerom.

 • Hvordan velge en lysekrone

 •  Høy etterspørsel moderne lysekroner laget av plast og metall som er gode urbane og minimalistisk interiør.

 • Hvordan velge en lysekrone

 •  Ekstremt vakre og sjarmerende lamper med nyanser laget av stoff, tre eller polymer. Ringer - et praktisk alternativ for mellomstore rom, innredet i en retro Art Nouveau og Art Deco, klassisk og nyklassisk og barokken og rokokko.

 • Hvordan velge en lysekrone

 •  Kjøkkenet er et utmerket alternativ blir sentral lysekrone med nyanser av farget glass, plast eller keramiske dekorativ, mønster eller mønstre.

 • Hvordan velge en lysekrone

   Hva bør jeg vurdere når du velger en lysekrone


   Kjøpe en lysekrone, se etter basen, er det bedre at det var en standard diameter, ellers kan du senere ha problemer med erstatning pærer for hjemme belysning. I tillegg er det ønskelig å lysekrone med lamper uvanlig form som vil fortsette å være vanskelig å finne på salg.

   Når du kjøper en lysekrone for bygningen bør fokusere på den type montering:
 • Hvordan velge en lysekrone
   Fiksering på kroken - er den mest populære og praktisk montering i taket.

 •  Festes med monteringsbrakett er perfekt for hengende og himlinger - en pålitelig og høy kvalitet versjon.

 •  Fikse lysekroner på traversen som brukes for massive lysekroner og tung med mye glass og smijern elementer.

 •  Tilbys for salg er en lysekrone med evnen til å montere som tak og vegg - er en allsidig og praktisk.

 •  Lysekrone gjenspeiler ikke bare natur eiere, viser det deres livsstil og rytme. I denne forbindelse, bør du kjøpe en lysekrone interiør element, ikke bare basert på din smak, men også på budsjettet.

   Video tips om valg av lysekrone
   Drømmen om hver familie - har den en egen leilighet eller hus, koselig sted hvor du kan gjøre alt selv, i følge deres egne ønsker og smakspreferanser.
   Og her kommer den dagen du nesten ferdig reparasjon: pokleyeni tapet, tak, hvitkalket, du er ferdig, du bare velge belysning. Selvfølgelig er dette en alvorlig og viktig detalj av interiør generelt, bør valget av som kommer med fullt ansvar fordi lysekrone valgt ikke for et år eller to, ofte lyser bo hos oss i flere tiår.
  Hvordan velge en lysekrone for et rom? (11 bilder)

   I tillegg, type belysning, og skjønnheten av lampen avhenger komfort og harmoni i hele rommet. Som du kan se, problemet i vanskelig belysning, så du trenger å forstå alle detaljene av denne vanskelige, men interessant tilfelle.
   Husk at det viktigste i lysekrone - en verden som det kan gi ditt hjem.

   Selvfølgelig, jeg vil ha det til likevel glad for hennes skjønnhet, og det er i prinsippet ikke noe problem, har man bare å be om hjelp i belysning utstillingslokaler, hvor sitt brede utvalg av farger, teksturer og mønstre kan overraske selv den mest sofistikerte kjøperen.
  Hvordan velge en lysekrone for et rom? (11 bilder)

   Tucking det riktig og hensiktsmessig, kan du lage dine egne hender koselig reir der du ønsker å komme tilbake igjen og igjen, og viktigst for hjemmet.

   Lysekroner og Lighting


   Hvordan velge en lysekrone for et rom? Dette spørsmålet er hver person som kommer til å kjøpe lysene når du kommer til butikken, er det bare gå seg vill og ikke vet om hva du skal velge.
  Hvordan velge en lysekrone for et rom? (11 bilder)

   For å gjøre dette, vil vi forberede deg på forhånd, vil vi fortelle du må vurdere når du velger en lysekrone gang. Først må du bestemme på et område som trenger dekning, avhengig av dette valget vil bli gjort for strøm belysning.
   Et godt alternativ var overlappende spotlights som er fordelt over hele området av rommet, og den viktigste lysekrone, som gir generell belysning. Også egnet alternativ for mange mennesker med lysekroner vegg sconces eller gulvlampe oppnådd multi-level belysning, som kan brukes separat og sammen.
   Forresten, forskere lenge siden bevist at belysningen i rommet - en av de viktigste faktorene som påvirker den psykologiske aspektet av menneskelig tilstedeværelse i rommet.

   For eksempel, i dårlig opplyst, dim og dim rommet raskt irritert person starter på et ubevisst nivå, det er en følelse av frykt og håpløshet. Lyst rom kan også føle ubehag og ønske om å forlate så snart som mulig, dessuten i slike tilfeller, skaper en ødeleggende effekt på synet.

   Type lamper til lysekroner


   Ved valg av type belysning er nødvendig, først av alt, være basert på den type rom: du kjøper en lysekrone for rom, soverom, bad, kjøkken eller stue.
  Hvordan velge en lysekrone for et rom? (11 bilder)

   Enkelte anlegg trenger mer lys enn andre, og noen kan settes minste. Sannsynligvis alle vet at den totale kapasiteten beregnes ved å summere alle lysekroner lamper som skal settes inn i den.
   Det antas at den nødvendige belysningsnivået er etablert forhold: 20-25 W per 1 m 2 av plass. Selvfølgelig, det er felles standarder, mye avhenger av rommet, hans dekorasjon, fargerik stil, taket, og som vi har sagt, hvilken type rom.
  Hvordan velge en lysekrone for et rom? (11 bilder)

   For eksempel, hall, stue - dette er de rommene der folk tilbringer nesten all sin aktive, der vi tar imot gjester, lese, se på TV eller engasjert i håndarbeid, så belysning makt bør være ganske høy, ved hastigheter på 150-300 watt.
   Kjøkken - en egen type, som også trenger tilstrekkelig belysning, er det ønskelig å tenke på det å være spredt over hele plassen: på komfyren, skap eller behandling av overflaten av bordet eller spise sted.
  Hvordan velge en lysekrone for et rom? (11 bilder)

   Ofte, i tillegg til hoved belysning, bruk ekstra lys og total makt bør være 120-150 W for mellomstore kjøkken. Bad - et sted for avslapning og rekreasjon, sterkt lys der vil trenge ganske 80-100 watt.
   Et viktig poeng - ta hensyn til typen av pærer som kan brukes i en bestemt lysekrone.

   Det er vanlig og vanlig for oss belysning, skapte de klassiske konvensjonelle glødelamper. Fordelene med disse pærene inkludere deres relative fordi, fin lys farge, som oftest de brukes til oppholdsrom eller soverom.
  Hvordan velge en lysekrone for et rom? (11 bilder)

   Men Ulempene er: lav effektivitet, høy varme, som vi kan sette lampen kraft ikke overstiger lysekroner kapasitet, og som vi vet, har de ikke vare lenge ". Et annet alternativ - lysrør, de er ofte trubochnыmy lys, men det er socket.
   Ofte de avgir hvitt lys som trette øyne, disse lampene er mer egnet for kjøkkenet, der det er nødvendig lys. Fordelene med slike armaturer er deres høye effektivitet, kan de brukes for å tilveiebringe lavere strømforbruk i forhold til glødelamper. Den eneste ulempen - det er en ganske høy pris for slike lamper.
  Hvordan velge en lysekrone for et rom? (11 bilder)

   Lysekrone og interiør


   Selvfølgelig, jeg ønsker å lysekrone behagelig for øyet, innredet rom og skaper en behagelig atmosfære. Du må plukke opp stilen din lampe slik at den passer inn i den positive atmosfæren skapt av deg.
   Kjente designere rådes til å følge grunnleggende regler: lysekrone skal bestå av "andre farger" plass, men heller, bør det tas som en anbefaling enn et aksiom. Ser interessant spill i kontrast, viktigst, selvfølgelig, ikke overdriv det i dette tilfellet. Det er viktig å ta hensyn til teksturen i taket - de kan være laget av glass, krystall, plast eller stoff, hver versjon i sitt eget beste, viktigst passe det inn i innredningen.
  Hvordan velge en lysekrone for et rom? (11 bilder)

   Neste gang - denne størrelse lysekroner, tak beløp og det gjelder produksjon, selvfølgelig, disse faktorene påvirker prisen. Velge en lampe som ikke vil se klumpete eller omvendt, for liten, overalt trenger gyldne middelvei.
  Hvordan velge en lysekrone for et rom? (11 bilder)

   Den neste faktoren - velg tak eller hengende lysekrone? Hvis rommet har stor takhøyde (mer enn 3 m), så vil de nærme anheng lys, men standardrommene bedre bruk av tepper, basert på sikkerhet og skjønnheten i innredningen.
  Hvordan velge en lysekrone for et rom? (11 bilder)

   Når du kjøper en lysekrone titt på hetten for lyspærer, bedre at det var en standard diameter, som ellers ville det være vanskelig å plukke opp lampen. Husk at det er bedre å betaler for mye når du kjøper en lysekrone, men være sikker på kvaliteten og sikkerheten, ikke betale, og å føle ubehag. Vellykket shopping!  
  Яндекс.Метрика