Hvordan bli kvitt lukten av kloakk i leiligheten. Årsakene luktLukt som kommer fra kloakken til leiligheten - et fenomen ikke bare ubehagelig, men også usunn. Hvordan og hvorfor disse "smaker" fallet i bolig?
Hvor farlig røyk fra kloakk
Foruten ubehag skapt av røyk fra kloakk, representerer de en alvorlig trussel ikke bare for helsen, men også livs leietakere hvor det er et problem.
En blanding av giftige gasser som metan, hydrogensulfid, karbondioksyd og ammoniakk, i små mengder kan forårsake mild forgiftning legemet på grunn av sin giftighet, samtidig oppnå høye konsentrasjoner kan godt føre til døden også.
Videre disse forbindelsene er også eksplosiv samler seg i leilighetene, i hendelses gnister eller åpen ild kan antenne og føre til en eksplosjon med alle dens konsekvenser. Det er derfor det var en bolig toshnotvornomu motbydelig lukt kloakk bør tas på alvor, for raskt å finne årsaken dampgjennomtrengning og fikse det.
Hydrauliske ventiler
Hydraulisk bolt (hevert) - en spesiell enhet eller S-formet rør fylt med væske og har en multi-level modulasjoner. Væsken i separatoren er en hevert gassmiljøer avløpsvann og luft i leiligheten. Ved normal drift, hydrauliske ventiler, fordampning kloakk adgang til leiligheten sikkert sperret, men dette er ikke alltid tilfelle.
Feil installasjon av hevert
Når røret presses kolbovom ikke senkes i vann, stanken av kloakk ganske lett passere mellom laget og veggene av vann hevert. Senking noen få inches ned røret, men ikke slik at den berører bunnen av pære, kan du enkelt gjenopprette normal drift av hydrauliske ventiler sug.
Problemer med belg
I tilfelle av feil installasjon sug kranen eller synke korrugerte rør for stramt eller har overdreven sagging. Alt dette fører til det faktum at de hydrauliske ventiler for å tapper er utformet med luft og kloakk standrør jevnt faller inn i leiligheten, mette den ikke krydder.
Trykkfall
Når lufttrykket over atmosfæriske avløpsrør, stinkende fordampning vinne vann barriere i form av vann segl og gå inn i leiligheten.
Den vanligste årsaken til økt lufttrykk i kloakkrør er å installere rør med liten diameter når du installerer kloakk eller redusere diameter rør som passerer gjennom deres tilstopping og dannelsen av disse forekomstene.
Et lignende resultat kan føre svikt ved legging av avløpsrør normer for bias.
Feil installasjon av drenering systemer vaskemaskin
Hvor avløpsslangen vaskemaskinen er koblet til kloakksystemet etter vannlåsen, fordampning kloakk fylt "duft" første vaskemaskin trommel, og deretter hele badet.
Det beste alternativet avløp tilkobling av en vaskemaskin, til tross for sin mangel på estetikk, er bruk av spesielle plastbrakett som lar deg montere avløpsslangen til kanten av toalettet eller badekaret.
Hvis du bestemmer deg for å utføre Sett slangen inn i kloakkrøret, gjør det riktig - sted tie skal være plassert til hydraulikkventilene.
Aktiviteten av mikroorganismer
Badet og kjøkkenet, Hevert boller og vasker over tid akkumulere forekomster av matrester, fett, hår, og andre produkter av menneskelig aktivitet. Dette yngleplass er ikke tapt på kolonier av mikroorganismer bebor overflaten umiddelbart sug i stort antall, spesielt rennende vann som bringer en ubegrenset mengde oksygen er nødvendig for deres liv og reproduksjon.
Men det er nødvendig å presses vann i 2-3 timer zastoyatysya som bakterier begynner å dø en masse på grunn av mangel på oksygen, og følgelig er det en ubehagelig lukt, feil ved mange kloakk stank.
Dekompresjon rør og tilkoblinger
Ofte Røyk fra kloakk inn i leiligheten luft fra løs tilknytning rør kloakk riser eller skade på leddene. I slike tilfeller den eneste mulige veien ut - legging kloakkrør fugemasse ledd eller rør riser erstatning.
En vanlig årsak til lukt kan være feil eller problemer med å installere VVS-tilkoblinger i enheter av kloakk, som kan fjernes igjen ved en kvalifisert installasjon.
I tilfelle av særegen lukt i leiligheten, Tettheten av kloakkrør, deres forbindelser og korrekt installasjon av sanitærutstyr.
La luften i hjemmet ditt er alltid ren og frisk!  
Hvordan å lage mat inverter sveise?
 I dag kan vi si med ganske stor sikkerhet at sveisere omformere på markedet av instrumenter systematisk erstatte sine tradisjonelle kolleger transformator. Ivertorne sveising lettere, mer kompakt, gi bedre kvalitet sveis, mindre krevende med erfaring i sveise artist, og i noen tilfeller oppveie mangelen på slik erfaring. Likevel Begynn av inverter sveiseapparat må ha minst en viss kunnskap. Vi ser korte instruksjoner om hvordan å lage mat inverter sveising. Først må vi forberede følgende materialer, verktøy, klær og utstyr:
 sveise inverter;
 sveising kabler;
 beskyttende klær og fottøy;
 Sveiser maske;
 elektroder;
 stålbørste;
 hammer.
 Å koble deler ved hjelp av manuell sveising inverter eller trene i sveising følge disse trinnene.
 1.  Ta hensyn til det elektriske nettverket. De fleste invertere utsatt for betydelige avvik fra nominell spenning. For eksempel, hvis du bor i rurale områder med ustabil spenning, eller å koble inverter sveise maskin du bruker overføring lengde på 100 m, vil "prosazhennoy" nettverk være vanskelig å få maksimal sveisestrøm.
   Bruk verneklær og forberede sveiser maske. Klærne skal være laget av tykt stoff, som beskytter huden mot sveisesprut og intens ultrafiolett stråling, som oppstår på stedet av den brennende bue. Maskere justere størrelsen på hodet.
  Hvordan å lage mat inverter sveise?

   Koble til inverter sveisetråd. Oppmerksom på polariteten tilkobling. Ledninger "masse" hurtigkontakt med et skilt ( - ) Og elektrodeholderen med wire-kontakt ( + ). Sikre sikkerhetstips feste ledninger i kontakten.
   Koble omformeren til strømnettet. I dette tilfellet, være oppmerksom på at til tross for en lavere nettverksbelastning i forhold til transformatoren sveiseapparat, inverter krever betydelig kraft. Hvis den maksimale kraften i inverter sveiseeffekten er 160-180A, da med full effekt, det vil trenge 25-30 kW elektrisitet.
   Feste braketten sveiset til massen av stykket. Pre-inntreden masse rydde opp i stedet, hvis til stede rust, maling eller andre belegg, som skaper betydelig motstand mot gjennomgang av elektrisk strøm.
   Sett i elektrodeholderen. Valg av elektroden er meget viktig i prosessen med sveising. Hovedindeksen - er diameteren av elektroden. Omtrent en kan anta at for sveising av metall 2 mm elektrode kreves samme diameter, 3 mm Metal - 3 mm, bør 4 mm diameter elektrode være som 4 mm, og så videre.
   Slå på omformeren og velg sveisestrømmen. Det er også en guide for en kan anta at for kvalitet sveising på hver centimeter av sin tykkelse kreves sveisestrøm 35-40. Fra erfaring vil legge merke til at den manglende strømstyrke fører til vanskeligheter med høyden av buen elektroden vil "stikke" til metallet. Det overskytende strøm vil bli ledsaget av en sterk spray av metall og dens kryss brenning i områder der elektroden var perederzhan.
  Hvordan å lage mat inverter sveise?

   Bestemme plassering av sveising og lavere sveisemaske. Plasser enden av elektroden til den tiltenkte sveise som chyrkayuchy på den. Når buen er tent fortsette et lite stykke av elektroden i en avstand lik dens diameter. Holde elektroden i en vinkel på 30 til 60 ° fra vertikalen.
   Brenning av sveisebuen går over hele lengden av den tilsiktede sveis styre inntrengning av metall. Etter størkning av sveisen obstuchyte hans hammer til å slå ned på skalaen og mopp stålbørste. Sjekk hvor godt du klarte å utføre sveisesømmen.
   Hvis defekt søm ut og obligasjons styrke nødvendige deler ikke oppnås etter rensing skala igjen koke et veikryss. Bruk en sikk-sakk-bevegelse av enden av elektroden under sveising.
   Under sveising og få en kvalitet tilkoblingsdetaljer viktig rolle erfaring fra tilsvarende arbeider. Men ingen er født sveisere og potrenuvavshys mens du selv med nye ferdigheter for å løse mange innenlandske problemer og skape nyttige strukturer av metall.  
Energisparende lamper
 Nylig, kan man ofte hører ordet energieffektivitet. Dette er ganske naturlig, ettersom energi blir stadig dyrere. I fremtiden, kan åpenbart ikke økonomisk bruk av energi bare milliardærer. Hvis du skal kjøpe energisparende lamper, allerede tatt det første skrittet til å redde.
 Sammenlignet med konvensjonelle glødepærer, energisparing gi fem ganger mer lys for samme strømforbruk. At lamper 20W lys fluorescerende vil møte den vanlige belysning pærer veve.
 Livet sparepærer i mer enn 6-15 ganger. Så kjære økonomisk kostnad per pære kan sammenlignes med kostnaden av et dusin vanlig brukt i samme periode.


 Energisparing lampe isolert i sitt arbeid mye mindre varme. Dette gjør at deres bruk i lamper designet for lavt strømforbruk lyspærer, mens betydelig øke belysningen.
 Et positivt trekk ved sparepærer kan kalles et valg av temperatur lys. Den er vanligvis i området fra 2700 6500K. Fargetemperaturen i dagslys - 4200K.
 Selvfølgelig er det også noen ulemper. Lysrør er fylt med kvikksølvdamp. Så for å unngå å skade disse lampene i rommet. Ironisk nok, trenger mekanismen for resirkulering produsenter ikke gi.
 Vi anbefaler deg å velge energisparende lamper OSRAM, DeLux, Philips og andre kjente produsenter.  
Яндекс.Метрика