Hvordan du kan dekorere en barnehage?
 Til å begynne med, møbler for barn bør la barnet føle seg komfortabel blant store elementer. Dersom taket i rommet for en voksen og en halv ganger høyere, da taket over barnet er tre eller fire ganger. Det er derfor barn psykologisk føler seg trygg blant store møbler, og mange begynne å bygge din lille huset med stoler, puter og tepper. Så ikke kjøp i barnehage møbler for vekst, nesten som om det var det ikke.
 Farge for barn.
 Når du velger farger for barnehagen er viktig å huske at barnet mange lyse farger er ikke alltid dårlig. Lyse farger kan virke spennende, men ikke plagsomt. Studier har vist at barn som fargen på tre. Derfor er barnet godt egnet møbler som farge med innslag av lys laminat.


 Kledning materialer barnehage.
 Interiøret barne laget av miljøvennlige naturmaterialer. Paul gjøres best fra et tre, kan det være en seksuell styrer og gulv. I alle fall må sex belegg være lett å samle og inneholder ingen giftige stoffer. Å male taket og veggen maling dress designet spesielt for barnas rom, de er ikke-giftig og allergivennlig. Barnerom bør være nok lys og varme. På vinduene bedre egnet persienner laget av naturlige stoffer, er ikke blinde for barn det beste alternativet.
 Barnas avant-garde stil.
 Nylig, er avant-garde stil hos barn utbredt.
Hvordan du kan dekorere en barnehage?

 For eksempel, seng i en alkove eller skapet vegg. Men psykologer sier at å plassere en barneseng kan oppfattes negativt. Den beste i denne nisjeposisjon skrivebordet, er denne løsningen også egnet for små barneområde. Du kan aktivere og brede vinduskarmer, bygget der et sted for arbeid eller lesing.
 Sikkerhet.
 Spesiell oppmerksomhet som bør vies oppmerksomhet til når du planlegger barnehagen design, er sikkerhet. I rommet skal det være mye av hjørner, glass, skarpe gjenstander. Windows er bedre å stenge slusene at barnet ikke kan åpne. Det er verdt å babyenheten og gjerder på vinduene. Utsalgs bedre nære plastplugger og ledninger plassert i boksen. Leker bør plasseres slik at barnet kan selv for å nå dem. Det viktigste er at barnet følte seg herre over hans plass.  
 Hver person i livet mitt, minst en gang, men må forholde seg til reparasjon, noen tar det med skrekk, noen reagerer rolig, men noen pidstupatysya redd for ham, som er generelt akseptert at det er ekstremt dyrt og vanskelig prosess.
 Kjøkken Renovasjon - dette er en annen historie, fordi dette rommet må oppdatere ofte, siden det hersker fuktighet, periodisk sot, fettflekker og annet husholdnings ting.
Reparere kjøkkenet: hvordan å lage sine egne hender

 Heldigvis moderne byggematerialer kjennetegnes ved følgende sett med egenskaper som kan gjøre en kvalitet reparasjon som vil tjene deg trofast i mange år.
 Selvfølgelig avhenger mye fortsatt på hvor mye midler du er villig til å investere i ditt nye kjøkken. Hvis volumene er begrenset, kan det alltid komme til unnsetning uavhengig reparasjon.
 Spesielt som byggematerialer som blir brukt er lett behandlet, kjøpe de nødvendige verktøy og videre.
 Det ser ut til at mange poeng kan gjøres med dine egne hender, uten å ty til arbeidere og konstruksjon firmaer som tar på arbeidet dobbel betaling.

 Og da vil du klandre noen hvis noe går galt, det bare avhenger av din innsats og integritet.
 Reparere kjøkkenet - det er absolutt ikke lett, men hvordan å lage sine egne hender krever nøye vurdering, før trening og tilgjengeligheten av nøyaktige mål som du ønsker å komme med.
Reparere kjøkkenet: hvordan å lage sine egne hender

 De fleste eiere av standard leiligheter med én røst klage på utrolig små størrelse kjøkkenfasiliteter, som de hevder, gjøre noe anstendig og funksjonell - veldig vanskelig.
 Fortvil ikke - ja, det er ikke lett, men det er mulig hvis du inkluderer årsaken til fantasy og prestasjoner av designere som er glade for å dele sine ideer om disse leilighetene. Hvis du ikke har bestemt deg for en slik global restrukturering som bevegelige vegger, riving av dører, montering av buer som ikke bare visuelt, men også vesentlig øker plass på kjøkkenet ditt, så la oss snakke om kjente visuelle teknikker for å øke arealet av rommet.

 Hvor skal jeg begynne?


 Først av alt - sette seg ned med et stykke papir og penn, som trekker en grov plan for ditt nye kjøkken. Dette kan gå en dag, men hvis du velger et alternativ hvor du enkelt kan plukke opp og tilstrekkelig møblert og alle utførelser.
Reparere kjøkkenet: hvordan å lage sine egne hender

 Neste tips - starter alle av kjøkkenet toppen, det er først utført reparasjoner, deretter vinduer og vegger, og bare som en siste utvei - gulvet.
 Men før du starter byggearbeidene nødvendig å forberedende arbeid, nemlig å gjøre alle innredet kjøkken, til demontering av gamle bygningsmaterialer, vinduer og kommunikasjon, med andre ord, for å bringe på kjøkkenet plass helt naken tilstand der du kan ha dine ønsker.
 Når kjøkkenet er forberedt på å håndtere kommunikasjon. Beregne antall apparater for å bli installert innendørs, er det mulig som trenger en ny pakning elektriske nettverk og installasjon av ekstra uttak.
 Det er bedre å invitere en ekspert, som tilfellet er komplisert, noe som avgjør din sikkerhet, og spesialisten vil være i stand til å gjøre ledningene i samsvar med fastsatte krav og gjeldende regelverk.

 Neste gang - en tilførsel av varmt og kaldt vann, avløp. Med dette kan du håndtere selv ledningsnett Water nå er enkel nok, rett og slett kjøpe verktøy og lære å bruke dem. Når kommunikasjon er klar, kan du begynne å dekorere.

 Ideer for lite kjøkken design


 Med et lite kjøkken håndtak egentlig burde bare slå rett farge komponent og intelligent planlagt arrangement av møbler og hvitevarer.
Reparere kjøkkenet: hvordan å lage sine egne hender

 Alle kjente designere kommer sammen i ett sinn - et lite kjøkken må bruke rolige og varme farger, rette linjer og minimalt antall store tegninger og utførelser. Behandling materialer må være lik i tekstur og farge som vil bli kombinert med kjøkkeninnredningen.
 Best lite kjøkken for å lage en minimalistisk stil eller high-tech-stil som gjør maksimal bruk av plass tilbudt og ingen unødige utskeielser.
 Bruke materialer med naturlige farger og nyanser, vanlig og subtil kjøkken ser visuelt større og mer romslig.

 Selvfølgelig, sier noen at alt skal være grå og ensformig, kan du alltids bruke en eller flere lyse aksenter - små fargerikt bilde, uvanlige lys eller saftige pryd tall ved middagsbordet.
 Det er best brukt møbler hengende skap, vel, hvis de er innredet med gjennomsiktig glass, speil eller plastpaneler som også er visuelt utvide plassen.
Reparere kjøkkenet: hvordan å lage sine egne hender

 Som for kjøkkenet arbeidsflate og lomme de bedre bruk lyse farger fliser, er noe sånt egnet for gulv. Men smak og farge markører er annerledes, foretrekker noen å bruke linoleum - er det lett å ta vare på og er lang nok, og noen som laminat.
 Her er hva du kan bruke på kjøkkenet som et gulvbelegg, slik at treet: parkett tregulv eller svært upraktisk i kjøkken områder, som hyppig fuktighet kan negativt påvirke deres utseende.
 Forresten, er designere rådet i små rom fliser eller laminat lå på bias linje som visuelt gjøre rommet mer romslig.

 En annen god løsning for et lite kjøkken - bruk av døren konvertible. Det er en spesiell design, som består i "trekkspill" i åpen tilstand, neppe tar opp plass som vanlig hengslet dør.
Reparere kjøkkenet: hvordan å lage sine egne hender

 Det kan komme en skyvedør skap med skyvedører, men det er nødvendig å ha litt ledig plass mot veggen. Det siste alternativet - er å melde deg ut av døren og gjøre en vakker bue, men det er på vilje.
 Når det gjelder plassering av møbler og utstyr, da, først av alt, finne et sted for høye og store apparater - komfyr og kjøleskap. Forresten gasskomfyr kan erstatte komfyr, den bare se at mellom ovnen og vasken var avstanden for sikkerhet.
Reparere kjøkkenet: hvordan å lage sine egne hender

 Det er best egnet for små kjøkken møbler planlegger bokstaven "R", som gir god spare plass. Generelt, som du kan se, er alt i dine hender, og ikke så vanskelig som det ser ut til å koble fantasi og sikkert Jobb hardt, og deretter for relativt lite penger du kan få komfortable og funksjonelt kjøkken.  
Яндекс.Метрика