Hvordan å lage et vindu på kjøkkenet?
 Kjøkkenet i alle hjem - er en av de mest komfortable og varm i videste forstand av seter. I motsetning til andre rom, som hver har en bestemt funksjon eller hører til et familiemedlem i husstanden kjøkkenet hele kommer sammen. Og selv om, på grunn av vane og / eller daglig rutine, har ikke tid til å spise ved samme bord, deretter krysset kjøleskapet minst for frokost. Våken åpning øyne skraverte soverom, alle på autopilot vi gå inn på kjøkkenet, til første gang i morgen se på verden på grunn av sin vindu. Evaluerer været, plan virksomhet, starte dagen. Suksess og stemning som i stor grad avhenge slår ut av vinduet på kjøkkenet. Men mange mennesker gjør ut kjøkkenvinduet / vindu vil enten følge en felles dekorative teknikker. Den konvensjonelle visdom, i henhold til hvilke det kan ikke være veien være flørtende krave og pelmets, selv om de ikke oppfyller resten av interiøret. Men faktum er at vinduet kan og bør se moderne og stilig uten å ofre moderne kjøkken innstillingen og hele leiligheten. Selv små, kan det bli sentrum eller minst attraktive delen av komposisjonen, hvis eierne ikke betaler ham polinuyutsya litt innsats og fantasi. 
 Funksjoner kjøkken vinduer
 Solariser, eller mer rett og slett - belysning, kjøkken i stor grad avhenger av størrelsen og plassering av vinduer i dette rommet. Planlegging mest urbane høy stige leilighet gir bare ett vindu på kjøkkenet, så det er viktig å maksimere bruken av sine evner. Det er viktig å tillate naturlig lys å trenge inn i kjøkkenet fra gaten under dagslys. Mangel på lys vil måtte kompensere med ekstra kunstige kilder. Men hvis du legger noen av dem i nærheten av vinduet og sende taket til midten av rommet, kan du skape effekten av naturlig sollys.
 I lys kjøkkenvinduet tar (eller er i stand til å utføre en fornuftig bruk) en rekke andre nyttige funksjoner som kommer i hendig spesielt innbyggerne i små leiligheter med kjøkkenkrok. Spesielt vinduet på kjøkkenet - er:
 1.  En utsikt over landskapet. Hvis det ikke var heldig eller vinduene ansikt veggen er nær nabobygning, kan disse manglene rettes riktig design vinduet.
   Ekstra plass som gir karmer og vindusåpningen. I tillegg til tradisjonelle potter med blomster, kan det brukes til praktisk oppbevaring av små elementer som trengs, bare sitte og visuelt utvide rommet.
   Estetisk nytelse er utviklet for å behage øyet ikke bare fruen i huset, dets innbyggere og slektninger, men wow alle dine gjester deltok.
   Med andre ord kan man ikke overse registrerings vinduet på kjøkkenet. Tvert imot - den kan brukes effektivt og forvandles til en vakker og praktisk interiør detalj. For å gjøre dette, beskriver i neste avsnitt.
   Registrering kjøkkenvinduet
   Så, tenk at vår oppgave er ikke bare å dekorere, og totalt forandre ett vindu, som ligger på kjøkkenet i et hus. Basert på ovennevnte det funksjonelle egenskaper foreslår at du følger følgende prinsipper:
  1.  Gitt den type vindu. Velge lengden og tettheten av materialet gardiner. Hvis utsiden av kjøkkenet panorama blomstrende park eller en god oversikt over byen, er det fornuftig å ta denne suksessen og dens evne til å åpne så bredt som mulig. For å gjøre dette, henge gardiner på vinduene i en tynn, lett stoff, kan være gjennomskinnelig. Velg en lysere nyanse som vil gli inn med fargen på veggene og kjøkkeninnredningen. Ideelle hvit chiffon gardiner som vil fly ved den minste vindpust fra gaten og skaper en atmosfære av Middel lykke.
    Hvis utsikten fra kjøkkenvinduet, men etterlater mye å være ønsket og slå bort skuffet, komme til unnsetning rikelig gardiner du når som helst kan bli stengt og inngjerdet fra omverdenen. Disse gardiner vil gjøre kjøkkenet mer komfortable, men på samme tid kan det være for uklar. Slik at de velger stoff for en tett, men lys. Ubleket lin, tykk bomull organza demokratisk zadrapuyut skjerm og blokkere uønskede visninger.
    Det er mange måter å fullstendig skjule fra visningen hva som skjer utenfor. I butikkene møbler og byggevarer i et stort utvalg av dekorative klistremerker og filmer varierende grad av åpenhet som lar deg justere lys overføring vinduet. Men ikke glem at å bli kvitt irriterende landskapet, du også blokkere tilgangen til sollys, så prøv å finne en balanse mellom offentlig og privat plass image glass. Dessuten bør vinduet dekorasjon ikke dysonuvaty det indre av kjøkkenet.
    I lys av interiøret. Prøv å holde seg i første rekke farger, og den andre - stil av mat. Hvis møblene og veggene dekorert i nøytrale toner, kan vinduet flette dem (og dermed visuelt utvide plassen) og stå i kontrast med den generelle bakgrunnen (opprette uttrykks vekt). For eksempel, lyse sitron eller oransje gardiner og oppdatere rommet og hjelp våkne opp om morgenen, fordi loven er fargeterapi har ikke blitt kansellert.
    En av de vakreste og mest viktige måter i dag dekorere kjøkkenvinduet - en glassmaleriet. Designet av profesjonelle kunstnere, vil det være en reell kunstverk og dekorasjon ikke bare mat, men også hele huset. Men før du ser for master beordret ham og hans fremtid stolthet, tegne en skisse og anslå hvor mye det ville være hensiktsmessig farget glass på kjøkkenet. Denne klassiske teknikken er god i områder med overveiende klassiske interiør og varme fargetoner. Hvis stilen på kjøkkenet - high-tech, men mosaikk dekorere vinduet virkelig ønsker å tenke på en egnet tomt og velge harmonisk fargevalg.
    Vindu farget glass kan gjøres av hendene eller simulere den ved hjelp av dekorative klistremerker. Tenk også på at det er merkbart mørkt kjøkken, og ta vare på ekstra belysning. Presisjon rettet mot vinduet med mosaikk, vil det gjøre det shimmer og reflektere lys. Dette er en god løsning for et lite vindu som fortsatt ikke gir nok til å lyse opp hele rommet. Hvis kjøkkenet er et vindu, men du ønsker å la den stå åpen, prøv å velge en ramme med minst mulig antall partisjoner. Moderne vinduer tillate deg å sette en hel glass som ikke forstyrrer til noen sollys.
    Gitt teknologien. Ja, ikke glem at kjøkkenet er forskjellig fra alle de andre rommene i huset mye av tekniske innretninger. Installere dem, prøver ikke å plassere foran vinduet for direkte sollys ikke faller på kjøleskap eller mikrobølgeovn. Men på den samme kombinasjonen av vinduer og kjøkken utstyr kan brukes i utformingsvisning. Det er nok å kvitte vindusåpningen av tekstil gardiner og erstatte dem med moderne persienner. Så når du har nådd to effekter: lage et kjøkken lysere og tilpasser den til high-tech-stil.
    Imidlertid kan til og med bruk av en kjøkkenvinduet motiv naturlige materialer ikke vondt å gjennomføre dagens trender. Strie, mesh, glatte persienner - alt attributter moteriktig stil "loft" er perfekt for vinduet dekorasjon på kjøkkenet. Sin minimalisme - er mer konsis enn de asketiske begrensninger, så du vil ikke føle ubehagelig å så innredet kjøkken.
    I lys av kjøkkenet. I en liten kjøkkenvinduet kan bli uunnværlig ekstra plass. Projisere sitt beste, med minst en grunnleggende arkitektoniske ferdigheter, men generelt kan det sies at vinduskarmen - dette er en flott desktop erstatning. Den glatte overflaten er alltid godt opplyst og eliminerer behovet for å ta plass på kjøkkenet av overflødig møbler.
    Rett under terskel kan plassere en lav kommode eller hylle for oppbevaring av kjøkkenutstyr, dagligvarer og andre nødvendigheter på kjøkkenet detalj. Og hvis kjøkkenet er ganske romslig, men jeg ønsker å gjøre er mer komfortable, er terskel enkelt konverteres til en liten sofa eller sofa. For å gjøre dette, dekke det med et mykt teppe og sette noen små puter. Om nødvendig, kan de være i noen tid å fjerne og posten igjen bli en tradisjonell del av designvinduet.
    Disse tipsene vil hjelpe deg å tegne "naken" vinduet på kjøkkenet eller litt dekorere det humøret. I alle fall, disse ideene gjøre kjøkkenvinduet, og hele rommet mer attraktive, komfortable og reflekterer din personlige smak. Og det er svært viktig å holde seg på kjøkkenet var ikke bare teknisk praktisk, men også psykologisk fornøyelig.  
Hvordan å lime tapet på taket

 I dagens verden er det så mange ulike alternativer for dekorative dekorasjon. Til tross for det store utvalget av etterbehandling materialer, ideen om å lime tapet på fortsatt relevant taket, selv om det ikke var utbredt.
 Når du velger dette alternativet behandling, må først nøye undersøke den teknologiske delen.

 Modus operandi


Hvordan å lime tapet på taket
 Så, den aller første, for å forberede overflaten til tak tapetsering. I opplæringsdelen kitt sprekker i utjevning taket og. Hvis det er en fallhøyde på taket, og deretter fjerne den ved hjelp av malerens nett. Etter justering, er utenpåliggende rengjort og primet. Kitt for dette formålet avlet i kaldt vann til staten av tyktflytende konsistens, fjerne alle klumper dannet.
 Ved bruk av maling rutenettjustering, må det være festet til taket, og sette på plaster på topp, med en slikkepott bredde må være minst 20 centimeter.
 Hvis overflaten er behandlet med kitt uten mesh, kan bredden av spatelen være 15 inches.
 Etter tørking, blir overflaten behandlet med grovt papir og deretter primer.
 Deretter må du bestemme retningen av stoff tapet. Det er viktig å ta hensyn til formen på rommet. Vanligvis starter tapetlim fra høyre til venstre vegg. Du kan feste tapet og vinduet, gå inn i rommet. Før stikker målte lengden av taket og veggen stoff måles basert kvoter på vegg 2 cm. Merk at hvis tapet med et mønster, må du justere dette bildet, slik at det ikke går tapt i veggen. For å oppnå nøyaktighet i forhold til figuren, kan rullen bli utplassert sammen med den forrige lerret og passer den på bildet.
 Lim på duken påføres med rull, pensel eller bredt. Du kan rozkreslyty tak linjer, som deretter lime klut tapet for å oppnå maksimal nøyaktighet og presisjon. Køllebladet også bruke et bredt roller netto fordeler som bidrar til å presse ut luftbobler ut av lerretet.
 Husk at det er viktig ikke bare for å utføre arbeid ved å stikke tapet, men beholde noen regler etter fullføring av disse. For eksempel kan vi arrangere utkast innendørs, åpne vinduer og dører for fullstendig tørking lim. Ellers kan limet tørke ut veldig raskt, og deretter forsvinne tapet.

 Hvordan å lime tapet på taket video


Яндекс.Метрика