Til tross for alle vitser og lys forsømmelse europeere på amerikansk stil i interiøret av hus og leiligheter, han fortsatt ble isolert i en egen linje og har karakteristiske trekk, degenerert amerikansk mentalitet med vanskelige personer.
 Denne interiør stil i verden ble dannet med koloniene, som begynte aktiv flytting til Amerika, spesiell betydning for utformingen det spilt en engelsk stil, fordi britene var de første innvandrere på amerikansk jord.
Amerikansk stil i det indre av ditt hjem Yeri leiligheter (12 bilder)

 Å lære å se leiligheter og hus amerikanere, kan vi dømme fra populære filmer og TV-serier, og interessant nok, er det virkelig ofte mulig å spore hovedtrekkene i amerikansk stil.
 Enkelhet og allsidighet - dette er de to viktigste kjennetegnene som kan mest nøyaktig beskrive essensen av det, men på samme tid, hjemme interiør amerikanere avvike tøylesløs eklektisk, på grunn av veldig enkelt.
Amerikansk stil i det indre av ditt hjem Yeri leiligheter (12 bilder)

 Folk fra helt forskjellige land i hundrevis av år emigrerte til helt fremmed kontinent, og bringer med seg en del av deres kultur, religion og livssyn, noe som resulterte i noen forvirring av moderne amerikansk stil.
 Men, til tross for all blandet som kom som et resultat av denne prosessen, viste resultatet seg å være interessant og attraktivt for mange designere i verden, interiøret i leiligheten eller huset med det kommer litt stiv, men samtidig enkle, komfortable og svært funksjonell.

 Hovedtrekkene i amerikansk stil


 Det amerikanske folk virkelig setter pris på deres skikker og tradisjoner som vil sikkert påvirke interiørdesign for eksempel, har de ikke anerkjenner møbler trafikk områder, som store og lyse rom.
Amerikansk stil i det indre av ditt hjem Yeri leiligheter (12 bilder)

 Vanligvis amerikanske interiører er leiligheter etter type stort studio, kjøkken, stue, gang og noen ganger også kombinert i ett felles rom som kan deles ved hjelp av buer, møbler og belysning. Det er alltid et stort antall nisjer, ulike dekorative vegger, buer, danner de visuelle området, men også bli et sted å lagre og plassere andre, ofte dekorative elementer.
Amerikansk stil i det indre av ditt hjem Yeri leiligheter (12 bilder)

 Spesiell oppmerksomhet er alltid gitt å tenne interessante tak lysekroner amerikansk stil brukes svært sjelden, som regel bare i spisestuen og stuen, hvis det er nødvendig for å reprodusere slått høytidelig stemning.
 I andre tilfeller, den foretrukne kombinasjon av belysning, som er utformet som et dekorativt og bordlamper, gulvlamper og gulvlamper. Slike lys aksenter kan oppnå spesiell atmosfære av komfort og varme, og understreke områder av rommet.
Amerikansk stil i det indre av ditt hjem Yeri leiligheter (12 bilder)

 Som for dekorative tilbehør, er det ingen strenge begrensninger der - forskjellige figurer, vaser, figurer, bokser som kan presenteres som moderne stiler og sjeldne med en touch av vintage.
 Et annet karakteristisk trekk ved den amerikanske stilen på interiøret er en spesiell ordning av møbler: her finner du sofaer, vegg eller støttet opp enorme opphopning av tilfeller er det viktig å overholde proporsjonene og la plass!
Amerikansk stil i det indre av ditt hjem Yeri leiligheter (12 bilder)

 Tradisjonell amerikansk hus eller leilighet har imponerende størrelse, så møblene er lett plasseres et sted i midten, det samme gjelder stoler, bord, skap og ottomanske, og mellom dem bør holdes en anstendig avstand.
 Langs veggene kan romme tre skap eller hyller, som vil bli plassert alle slags ting fra bilder med venner, etterbehandling dekorative vaser av friske blomster, fruktkurv og så videre.

 Stue


 Med hensyn til behandling og møbeldesign, er det spesielt dyre komfort og bekvemmelighet, så det meste av sofaer er massiv og imponerende størrelse. Også i preferanse postareni overflate, menneskeskapte elementer og egendefinerte teksturer.
Amerikansk stil i det indre av ditt hjem Yeri leiligheter (12 bilder)

 Som vi har sagt, er amerikanerne veldig respektert tradisjon som den viktigste egenskap av stuen har peis, helst ekte, i nærheten som har stor glede av å gå hele familien for helligdager eller kvelder.
Amerikansk stil i det indre av ditt hjem Yeri leiligheter (12 bilder)

 Annen fast bosatt i den amerikanske stuen - en stor sofa og i tillegg til det er det samme stol, helst med tekstil eller skinn trim dekker. Nærliggende salongbord sett, som oppstår Tea Party og ottomanske, krakker og bord.

 Kjøkken


 Kjøkken i amerikansk stil er alltid lyse og romslige, vanligvis malt i hvit eller beige farge, stappet til kapasitet med moderne teknologi, fra juicers nyeste utgivelse, slutter alle slags messing skap, oppvaskmaskin og andre nyheter.
Amerikansk stil i det indre av ditt hjem Yeri leiligheter (12 bilder)

 Nødvendig egenskap - et kjøkken øy som fungerer som tellere for raske frokoster og sene middager og overflødig overflate for å lage forskjellige retter. Som behandling vanligvis bruker spesiell laminatgulv sjelden og ofte gulvfliser mørke nyanser.
 Vegger må omsluttet paneler som ligner tre, men de fleste er laget av konvensjonell DSP. Den øvre delen er maleri eller zakleyuyetsya lys, liten blomst, tapet.
Amerikansk stil i det indre av ditt hjem Yeri leiligheter (12 bilder)

 Forresten, er det verdt å merke seg at amerikanerne setter pris på treet, men det er oftest brukt imitasjon gulv i gang, stue og soverom trekkes gjennom massive boards.
 Interessant, dekorasjon materialer som vanligvis brukes billig, men vellykket forkledd som sådan. Trepaneler på veggene - som en viktig teknikk som brukes i nesten alle områder av huset eller leiligheten.
Amerikansk stil i det indre av ditt hjem Yeri leiligheter (12 bilder)

 Å øke den visuelle plass i vinduer og stor amerikansk stil med masse deksler, gardiner, eller ikke brukt i det hele tatt eller brukt lys saken med tynne linjer, eller celle.

 Badekar


 Bad amerikansk stil signifikant forskjellig fra den vanlige for oss anlegg av denne typen, er den grunnleggende ideen den samme: å skape en romslig og lyst rom, som vil variere økt komfort og velvære.
 Dette bør være alt du trenger: store speil, vegg sconces, kan bli enda malerier og små tepper. Bath er vanligvis satt på foten uten noen ekstra dekorasjoner, for enkelhets skyld kan det drukne i podiet.
Amerikansk stil i det indre av ditt hjem Yeri leiligheter (12 bilder)

 Veggene omsluttet paneler og den øvre delen maling male. Tradisjonelle farger til pynt: rosa, lyseblå, hvit, gul, krem, sand eller lys grønn. Den eneste viktige stykke amerikansk badet var stort vindu som zaveshyvaetsya skodder eller persienner.
 Denne stilen er ganske interessant! Så eksperimentere!  
Hvordan å male taket?

 Mange tror at å male taket - det er enkelt, men faktisk ofte har problemer. Utenpå er heterogen grunn til utseendet på flekker som oppstår på grunn av manglende erfaring og uvitenhet av enkle regler farging.
 Først må vi rydde taket av den gamle lag med hvitmaling. Du kan gjøre dette ved hjelp av sandpapir, men ikke for grov. Hoved at taket var glatt etter sliping. Neste må du primes tak - Etter at primeren maling forbruket blir mindre. Etter grunningen har tørket, kan du begynne å male.
 Det er viktigTil farging var god belysning. Best kvalitet maleri kan oppnås ved hjelp av en valse med langt hår. Malingen må være homogen sammensetning. Du må være fortynnet med vann i mengden angitt på bank (vanligvis rundt 5-10%). Latex maling kan være veldig blandet. Lenger mochayemo valse i malingen, men det kan ikke være helt neddykket. Trenger å male kledd i en rull. For dette formål, blir den rullet ut på et stykke av fiberplate eller pall, men ikke på taket! Så jevnt maling på hele overflaten tak. Husk at etter hvert lag bør vente til taket er tørr. Det er bedre å sjekke en del, hele overflaten malt over en gang. Vanligvis to lagene nok.
 Grunner flekker er ofte feil eller dårlig belysning, tykk maling, er taket overflaten ujevn, dårlig kvalitet primer og t. E.
 Dersom flekken fortsatt er der, bør du sette litt kitt etter tørking maling. Når kitt tørker, gjelder for dette stedet samme maling.
 Hvis du bruker disse tipsene reduserer risikoen for mangelfull arbeid.
 Hvordan å male taket video
Яндекс.Метрика