Når det kommer til stiler av sine egne hjem, folk ofte tapt, fordi de selv ikke kan forestille seg hvordan de må se etter den perfekte interiør. Du har støtte fra mange moderne stiler som tillater deg å slå skjønnhet stua ved hjelp av de mest uvanlige og innovative løsninger.
Fusjon i det indre av leiligheten din yeri (10 bilder)

 Er du lei av strenge regler klassikere, pompøsitet og innbilskhet landemerke stil og minimalisme moderne trender og begrensninger? Prøve noe helt nytt og fremmed, fordi slike skjellsord kan beskrives, populær stil "fusion".
 Med sin engelske navnet oversettes bokstavelig som "fusion" eller "foreningen", som i hovedsak forklarer hovedtrekkene i denne stilen.

 Kort sagt, fusjon - en stor og fargerik sammensetning av forskjellige stiler, det er ingen harde og raske regler og et rammeverk som ville begrense fantasien av kunstneren, den viktigste mål: å få en enhetlig og harmonisk plass ved hjelp uforenlig ved første øyekast, gjenstander.
Fusjon i det indre av leiligheten din yeri (10 bilder)

 Det er viktig å huske og tenke på at alt dette "sammensurium" består ikke klippe for å kunne arbeide i stil med fusjon, er det nødvendig, først av alt, lære hvordan du elegant kobler usammenhengende. Interessant, kan blandingen ikke bare biter av forskjellige stilarter, og noen deler av hele epoker, tradisjoner og begreper. Det er lett å kombinere avant-garde og klassisk, mystikk og romantikk Øst-Europa, vintage skap og plaststoler.

 Hvordan vet du at fusjon - det er bare for deg?


 Ikke alltid mulig å bestemme hjem møblering første gang, særlig ettersom den moderne stil, de fleste, kompleks, mangefasettert og krever en spesiell tilnærming.
Fusjon i det indre av leiligheten din yeri (10 bilder)

 For ikke å bli skuffet i valg og fremtiden av interiøret i leiligheten hans, må være svært oppmerksomme på de viktigste punktene i stil. Hvis du kan for å tilhøre en av følgende grupper, kan du være trygg på fusjon - lang forsinket i livet ditt.
 •  Travelers kjennere og elskere av ulike kulturer, epoker. Du må alltid oppdatere din hjem innredning med noe nytt, uvanlig og eksotisk, importert langveisfra. Men før den supplement, må du forstå er at du kan mikse og hva ikke. Perestaravshys kan få kaoset som absolutt ikke passer den grunnleggende konseptet av den valgte stilen.

 •  Personer med en utviklet intuisjon. Designerne er involvert i utvikling og utvikling av fusion stil hevder at alle elementer som brukes i utformingen av rommene, for å bli forent av felles trekk, og disse er ikke nødvendigvis funksjonelle forhold, men heller emosjonelle. Du føler at det er en fin stol, laget i stil med en fransk land, løfter humøret og har en kraftig positiv energi? Derfor må vi forlate og deretter søke forbindelse med andre mulige gjenstander av dekorasjon.

 •  Personer med upåklagelig smak sensasjon. Husk at denne stilen er ikke i stand til å fullt avsløre om det handler om skapelsen av mennesket ikke kan. Hvis du ikke føler en tilstedeværelse av god smak, ikke nøl med og ikke ta pengene og fortsatt be om hjelp fra en profesjonell designer.

 •  Høydepunkter stil


   Hovedtrekkene i denne stilen inkluderer muligheten til å kombinere ulike dekorasjoner slik at resultatet kom koselig og harmonisk atmosfære, viktigst, husk at alle valgte elementer må kombineres på en pre-unnfanget prinsippet.
  Fusjon i det indre av leiligheten din yeri (10 bilder)

   For eksempel kan veggene med dekorative murstein sett enkelt kombineres med lyse plastflater eller tregulv med lyse fargede stoler, strødd med små puter med orientalsk print.
   Det viktigste å huske på at alltid må være en følelse av proporsjoner og felles bånd forent alle elementer ansiktsløs salat av alt for hånden, er det ikke akkurat passer.

   Som for de grunnleggende farger, for interiørdesign i en stil bedre bruke lyse, saftige og dype toner. Ofte er det knall rød, blå, magenta, grønn, svart og hvit, samt deres ulike nyanser.
  Fusjon i det indre av leiligheten din yeri (10 bilder)

   Utfordri kombinere disse kompliserte eksperimenter med farge, er det nødvendig først og fremst styrt av en sans for proporsjoner og god smak. Og slike eksperimenter tydd lett leses, er det nødvendig å ta vare på bakgrunnsområder, er det ønskelig at det var svart-hvitt og lys. Også bra hvis rommet er det store vinduer og glassdører.
  Fusjon i det indre av leiligheten din yeri (10 bilder)

   Den vanskelige spørsmålet om valg av møbler er ikke løst bare sånn, hastverk, det er nødvendig å nøye vurdere hvert element og kombinere i en sammenhengende ensemble. Ting skal behandle ulike epoker og kulturer, de kan ha en annen tekstur og form, men likevel viktig å finne et generelt prinsipp i visuelle assosiasjoner.
  Fusjon i det indre av leiligheten din yeri (10 bilder)

   For eksempel, hvis levende, deretter overraske gjestene dine klassisk behandling av tre og stein, fortynne denne løsningen rutine kontrast møbler med skinn eller farget plast, kanskje det ville være små benker skåret i orientalsk stil eller elegante porselensvaser, som minner om noen kinesiske dynastier.
   Ikke glem å fokusere på den generelle ideen: Du kan velge å stole på formen og all innredning av din vilje, for eksempel, avlange eller avrundet. Og kanskje du gjør utfall mot store strukturelle elementer eller arbeide med belysning.
  Fusjon i det indre av leiligheten din yeri (10 bilder)

   Forresten, hvis du fortsatt ikke vet hvordan man spiller fusion stil i ditt hjem, så ta hensyn til aktiv bruk av lys, er det ved hjelp av belysning kan oppnås ved å vektlegge syn på enkelte objekter. For dette formålet, som er et lite lys og farge punkt lampen spesielt interessant og vil se festlig innendørs stue eller kjøkken.
  Fusjon i det indre av leiligheten din yeri (10 bilder)

   Til slutt, husk, i innlandet, som inneholdt et sett av ulike stiler og epoker midlertidig, er det viktig å ta hensyn til detaljer, for dette formålet kan godt komme opp gamle ting, for eksempel bestemor nattlampe med skygge eller hardt skåret speil ramme og så videre.
  Fusjon i det indre av leiligheten din yeri (10 bilder)

   Hovedinnholdet i fusion: dette bruk elementer, møbler, tilbehør og andre husholdningsartikler, slik at de vidtinyaly og utfyller hverandre, ble harmonisk tillegg til basen, som var tenkt ut på forhånd og forent alle bitene i puslespillet til én.  
  Inter Pierre i japansk stil
   De russiske hus og leiligheter er i økende grad funnet små matter og matter, vegg mønstre på silke origami mini - trær i potter og buketter komponert av reglene i ikebana - alle de enkelte elementene i japansk interiør.
   For å gjøre en global endring i ditt hjem boareal tør ikke alle, fordi store endringer er nødvendig, og før at ikke alle er klar. Men hva er det som tiltrekker innbyggere i det indre av den stigende solen?

   Funksjoner hjem dekorasjon i japansk stil
   Det viktigste kjennetegn ved japansk interiørdesign er avvisningen av ytre, synlige for øyet, åndelig opplevelse for sansene. Dette er tilrettelagt av et lite antall elementer, som hver har en viss forstand er det plass ikke rotete med unødvendig. Det minimalisme og kortfattethet - ord generalisere begrepet "japansk stil" - å hjelpe folk løsner fra panisk rytmen i livet, fra å fortsette rittet bak veggene i sine hjem.
   Hva om møbler?
   Først av alt boareal ryddet for store sofaer og skap. Du vil ikke se den vanlige visningen av bord og stoler - bare små lave sofaer, paller og elegante bambus stoler, praktisk for gjennomføring. Nødvendig møbler foregår rundt omkretsen av rommet. I midten av rommet er beleilig plassert på gulvet matter, små matter og puter.
  Inter Pierre i japansk stil

   Men besøkende kommer til deg kan være bekymret for det øyeblikket jeg måtte sitte på gulvet. En løsning på det problemet vil pute, matte, alle typer plattformer eller myk podium.
   Soverom, samt kjøkken er enkle. Siste pyntet tre med enkelt fasader og tabeller. Hyller skjult av døren. Mest brukte innebygde hvitevarer. Uttales funksjoner er sengen liggeunderlag med lav nattbord og lavt hengende lampe, den siden av sengen.
   Låser. Er det nødvendig?
   En typisk japansk stil fremmede partisjoner og kapitalstruktur. Modellbygging i Japan er lett sammen "boksen" ramme med tre eller bambus vegger inne, dekket med papir eller klut. Uansett, den japanske foretrekker helt naturlig: hvis bambus matte, betyr det bambus! Bamboo de verdsetter.
  Inter Pierre i japansk stil

   Svært populære lyse tresorter. Spill nyanser japansk tre kan være av følgende kategorier av trevirke som furu, lerk og gran. De anvendes i behandlingen av første etasje, og vegger og tak. De viktigste fargene i interiøret rolig, beroligende. Å fremheve det ønskede området i de fleste tilfeller bruker rødt.
   Hvor er uten finesser?!
   Tradisjonell japansk stil rett og slett utenkelig uten noen tegn i forskjellige størrelser finnes bokstavelig talt overalt, om malerier, møbler eller vanlige partisjoner. Kanji japansk akvarell utgang, som også beskriver ulike overflater. Subject upretensiøs maleri - naturen i ulike former: blomster, dyr, fugler, blader (helst bambus), ulike landskaper
  Inter Pierre i japansk stil

   Men alt dette storhet plass i hans hjem trenger en spesiell mental holdning, en følelse av fred i samme grad som sin japanske følelse.
   Dette betyr ikke at du har til å komme borti askese, kaste alle apparater eller skjule langt unna, men forkledning som mulig. Og ikke vær redd skrå visninger "godt wishers" i din retning - japansk interiør - det er flott!  
  Яндекс.Метрика