Hus - vår festning, og en vakker og behagelig hjemme - er ikke bare en festning, men rommet der et hyggelig opphold. Der, hvis ikke er hjemme, kan du være deg selv, identifisere de mest slående notater av hans smak, som kan oversette til hjem innredning og interiør.
 Ved første øyekast kan det virke som dette er ikke det viktigste, viktigere - comfort-rom, men det er absolutt ikke sant.
Interessant stil i interiøret Yeri landets hus og leiligheter (10 bilder)

 Kontoret kan også være behagelige, komfortable sofaer, datamaskiner, belysning, og til og med kaffe salonger, derimot, kan slike anlegg ikke bli kalt hytta, uansett. Det er derfor det er viktig å gjøre hjørnet fra leiligheten hans komfort, varme og fred, fordi det er der vi kan slappe av etter en hard dag, tilbringe tid med familie og venner, eller engasjert i en favoritt hobby.
 I dag en av de mest populære og folkekjære stiler som hell brukes i det indre av moderne leilighet - en landlig stil, søt og koselig, fylt med magiske nyanser vulgære.
 Men dette betyr ikke at leiligheten stil land bør se utdatert eller omvendt, for pretensiøs. Slik et idyllisk område av to funksjoner iboende enkelhet og naturlighet, naturlighet fakturaer og ærefrykt tradisjoner.
Interessant stil i interiøret Yeri landets hus og leiligheter (10 bilder)

 Rom i landlig stil alltid holde varme familie generasjoner, møbler og noen dekorative elementer i et blandet inntrykk av noe fjernt, men en mor og bevart.
 Et annet kjennetegn ved denne metoden for dekorasjon - en naturlighet av materialer som brukes i behandlingsrommet, for å lage møbler og annen innredning.
 Forresten, det er det motsatte av den retning - en high-tech-stil, som er et stort antall av moderne teknologi, ofte i en stil bygninger laget ved hjelp av naturlige og bevisst kunstige materialer.

 Det er en nær-minded landet - etnisk område - også veldig populært og utbredt, spesielt blant unge mennesker. Til en viss grad, og kombinerer landet alle nyanser av etnisk stil fordi, faktisk, er at stilen på countrymusikk i det indre av hus eller leilighet?
 Denne trenden, som oppsto i USA i XX århundre, da innbyggerne i mellomledere var aktivt kjøpe opp alle de "Bestemor" stil, og det betyr ingenting, som "noe landlig."
Interessant stil i interiøret Yeri landets hus og leiligheter (10 bilder)

 Men ikke lenger kan kalles landet - et rent amerikansk eller britisk stil, han sikkert spre seg til andre land, kom til Europa og til og med Asia, hvor fast bosatte, etter å ha absorbert smaken av hvert land. Det var da, og det var ulike grener og utbredt tilpasning av landet, som alle finner sted.

 Hva gjør leiligheten i landlig stil?


 Sjansen er at du virkelig er glad i natur, naturlig og ekte, noe som er interessant, men nylig, begynte folk å sette pris på disse kvalitetene i livet, filme det indre av huset hans. Ikke for ingenting har dette landet forteller navn, på grunn av hva du forbinder landsbyen?
Interessant stil i interiøret Yeri landets hus og leiligheter (10 bilder)

 Selvfølgelig, med frisk luft, masse lys og naturmiljøet. Rommet er laget på en slik retning bør strengt observere de ovennevnte funksjoner: romslig rom fylt med lys, som er impregnert søte og sjarmerende nespishnosti elementer og dimensjoner som er unike for landlige hus.
 Denne stilen Interiøret er oppnådd ved hjelp av kun naturlige etterbehandling materialer som for eksempel hvis gulvet, bør det være flislagt eller belagt med parkett eller treplate.
 Den mest brukte lyst tre og varme farger, som for eksempel or, bøk, kastanje eller eik. Ingen plast, linoleum eller kunstig tre erstatninger bør ikke forekomme i en lignende stil, et unntak kan være bare de produkter som er visuelt skille fra naturlig.
Interessant stil i interiøret Yeri landets hus og leiligheter (10 bilder)

 Vegger er vanligvis utført i en lys, krem ​​eller pastellfarger, hvis du bestemmer deg for å bygge en russisk landstil, kan de lære trebjelker, med et snev av russisk huset. Vanligvis etterlater dekorative gips på veggene og noen områder dekorert med murstein eller stein veggelementer. Kom og papir eller en tynn vinyl tapet blomst, striper eller et bur.
 Denne "rural" trend er perfekt for kjøkken, ganger og korridorer, perfekt på soverommet, men uforlignelige landet hytter interiør!
Interessant stil i interiøret Yeri landets hus og leiligheter (10 bilder)

 Hvis du har en ferie hjemme ved å fylle det i en lignende stil, får du en blink er lett spilt av farge plass og moderne ideer for den innvendige plassen!
 Vanligvis i landet kombinere huser kjøkken og stue, og urbane leiligheter allokere en separat spisestue. Forresten, ingen rom samvittighet landlig stil med barn, barn ikke alltid oppfatter lignende design sine egne rom, er dette trolig hans eneste ulempen.

 Hvilken stil av countrymusikk i ulike land?


 Russland


 Hvis vi snakker om den russiske landet, kan her gjengis laftede hytter og hus være murstein eller steinvegger, som er lagret i naturlige teksturer og farger.
Interessant stil i interiøret Yeri landets hus og leiligheter (10 bilder)

 Rommene må være beboelig form, kan den brukes spesifikt postareni områder scherblennыe tre eller fliser, disse dekorative elementer som brukes i enkelte områder av rommet. Vi bruker kun naturlige stoffer - lin, bomull, ull eller saueskinn, vedvarer spesiell farge på grunn av sy deksler for møbler, muntre gardiner, servietter på bordene og sidebord, duker og fine putevar på putene.
Interessant stil i interiøret Yeri landets hus og leiligheter (10 bilder)

 Frankrike


 En av de mest populære og elskede land områder, likevel, rommet, gjort i en stil neppe kalles "landsby" eller beskjeden, fordi til tross for sin enkelhet, de holdt nåde, eleganse og eleganse av Frankrike.
Interessant stil i interiøret Yeri landets hus og leiligheter (10 bilder)

 Visittkort franske land - en lilla og tørket lavendel buketter at de skal samles inn bare fra kjente felt i Nord-Provence. Elegante linjer med møbler, bruke pastellfarger som kan lyse stripe eller utvannet vakre krøller på gardiner, porselen, plassert på trehyller, terrakottafliser eller tynn parkett - som umiskjennelig poeng til den franske landsbygda.

 England


 Elegant og komfortabel, rolig og målt, fortynnet med et stort utvalg av vev, det er det først og fremst preger britisk landet. Den britiske - folk som er veldig knyttet til hotellet. Så her kan du finne en enkel blanding av funksjonalitet og praktiske, tillatt noen frihet.
Interessant stil i interiøret Yeri landets hus og leiligheter (10 bilder)

 Men med hensyn til møbler, er det viktig å holde seg til minimalisme - alt du trenger, og viktigst av alt, den nødvendige karakteristiske smaken suppleres innredningen i nyanser - blå, rosa, hvite eller krem ​​farger.  
Utbygging av leiligheten. Bryte veggene.
 Det er ikke alltid komfortabel med oppsettet av leiligheten eiere. I dette tilfelle er det mulig å ty til sanering områder. Men husk at det ikke er slik en enkel prosedyre som krever en betydelig investering av tid og penger. Så for å bryte ned veggene bør være bare i tilfeller der andre løsninger på problemet ikke er egnet.
 Før ombyggingen må utføre alle nødvendige dokumenter i BTI, slik at du slipper å betale bøter. Redevelopment kan begynne bare i nærvær av detaljert plan for arbeidet.
 Før det nødvendige arbeidet for å klart tenke gjennom den veggen du vil tåle, og som bør beholdes. Note avtale og vegger - vanlig partisjon eller vegg. Selvsagt kan du bare rive vegger, bærende vegger og ødeleggelse kan føre til alvorlige ulykker brudd. Pre nyutvikling kan ikke bære hovedkloakkrørene, avløp, oppvarming og annen kommunikasjon, samt vents og mine.
 Ikke dårlig snakke med naboene på forhånd, slik at det kan være nødvendig å koble fra vann, avløp og annen kommunikasjon, og få støy elsker å jobbe hammer og dor. Ta vare på fjerning av avfall, slik som å kaste den i beholdere for vanlig husholdningsavfall kan, og ved tilstrekkelig oppmerksomme svisker eller uvennlige naboer vil du måtte betale en bot. En søppel vil, tro meg, mye vekt, og det er også veldig grei. Så ekstra arbeidskraft vil være svært nyttig.
 Totalt endringer til leiligheten det heller plagsom, men med et sterkt ønske og nok penger gir svært gode resultater.  
Яндекс.Метрика