Vil alltid ha ditt hus atmosfære av komfort, ro og komfort, fordi det er der du kan slappe av og føle seg vel og avslappet pause fra alle verdslige bekymringer og angst.
 Riktig interiør og stil i ditt eget hjem som ingenting best kan hjelpe deg i dette tilfellet, kan man også si at utseendet på ditt hjem - en slags refleksjon av personlighet, sine vaner og interesser.
Rustikk stil i interiøret Yeri hus og leiligheter (10 bilder)

 Rustikk stil, i økende grad, ideelt for de som setter pris på plass i hjemmet noen enkelhet og regularitet grenser med hint av eventyr og historier. Denne designen på beste måte vil reflektere renhet, varme og komfortable hjemme reir, fordi hvert element i innredningen, hvert møbel og skriver det opp til en vakker harmonisk bilde.
 Denne stilen er enkelt og nesten alltid vellykket passe inn i interiøret i et hus på landet eller til og med en byleilighet, og svært ofte den brukes i utformingen av kjøkkenet eller i stuen. Men for å være i stand til å formidle og hovedtrekkene i dette området i hjemmet ditt, må du forstå hva det er og at det er muligheter til å skape den.
Rustikk stil i interiøret Yeri hus og leiligheter (10 bilder)

 Først av alt, et viktig å erkjenne at landlige design - det er et vidt begrep som utviklet seg gjennom årene, litt modernisert vydozminyuvalosya og avhengig av terrenget og kultur, samle spesielle funksjoner og farger.
Rustikk stil i interiøret Yeri hus og leiligheter (10 bilder)

 Ukrainsk landsby stil vil være vesentlig forskjellig fra fransk eller amerikansk, men på samme tid, kan hver av dem finner mange likheter, som er forent i sin helhetlige konsept.
 For eksempel den franske stilen, eller Provence som det pleide å bli kalt, er preget av bestemte farger: turkis nødvendigvis til stede, farge lavendel felt, nyanser av blått, gult og pastell rekkevidde.
Rustikk stil i interiøret Yeri hus og leiligheter (10 bilder)

 Mangelen på strenge geometriske former, utjevning av hjørner, et stort antall av smidde deler produksjon, stue og tørket blomster - alle disse funksjonene herlige, lette og utrolig emosjonell Provence. Men ukrainsk land (såkalte designere rustikk stil) har en enkel, selv bevisst grove vegger og gulv. Denne "neotesannost" utvannet overflod av dekorative elementer, broderte håndklær, hvitløk-løk bunter, kranser av urter og tørkede blomster, folke dukker og tre hyller med malt keramikk.
 Hver retning hver for seg, kan vurderes for en lang tid, og hvis noen er interessert i en bestemt retning mot et bestemt land, er det et must å vurdere separat. Men som vi har sagt, kan alle typer kommer sammen i en felles følelsesmessig stil, preget av spesifikke funksjoner.
Rustikk stil i interiøret Yeri hus og leiligheter (10 bilder)

 Særpreg rustikk


 •  Først refererer det til de totale vegger, tak og gulv. I utformingen må råde naturlige materialer: tre, stein og, i sjeldne tilfeller, lær. Moderne oppfinnelser i form av metall, himlinger, linoleum og andre elementer av den generelle designen skal være fullstendig eliminert fra livet ditt. Derfor, for å skape en spesiell rustikk sjarm, vil fullstendig endre hele måten og miljø, da det krever grunnleggende endringer utseende: perekleyuvannyam tapet eller elementer av den nye møbler er ikke av. Men til tross for disse vanskelighetene, ofte snur rommet upretensiøs og elegant, subtilt uttrykk for hans mester smak.

 •  Alle møbler og fine dekorative elementer må også gjøres utelukkende i rustikke, solide tre skap, dekorative slitasje og effekten av "antikviteter" må spores i nesten hver eneste stol eller bord. Selvfølgelig kan møblene være helt tre, nok av fasader, som for øvrig ikke er overflødig å dekorere skåret eller malt design. Ikke smir metall elementer, skinninteriør sofa eller lenestoler nettverk.

 •  Et stort antall produkter, unike tilbehør laget med sine egne hender - det beste alternativet for denne utformingen. En viktig rolle spilles enkel, men samtidig så lyse gardiner som kan gjøres med sine egne hender, små dekorative puter, broderte, små kjøkkenhåndklær, vintage vaser, et stort antall malerier og gardiner laget eller strikket lappeteppe teknikk.

 •  Et viktig element i nesten ethvert hjem eller leilighet, innredet i rustikk stil hjem er en peis som er absolutt ikke overalt og alltid mulig å, men hvis en slik mulighet - ikke gå glipp av det.

 •  Vi gjør noen roms leilighet eller hus


   Hvis du bestemmer deg for å utstede et rustikt kjøkken, det er en ganske stor flate av plass for fantasi, fordi sine designere og stylister anbefaler trekke verden på denne måten. Veggene på kjøkkenet er best å sette en murstein eller dekorative fliser, alternativt hvitvaske eller male lys maling pastellfarger, men plass kjøkken forkle fortsatt bedre å sette dekorative fliser.
  Rustikk stil i interiøret Yeri hus og leiligheter (10 bilder)

   Hvis kjøkkenet er åpent tak tak, så er det bedre ikke å lukke dekorative problem, som oftest gjort når du lager denne stilen. På gulvet, er det best å legge gulv, flis eller, i ekstreme tilfeller, som laminat tregulv.
   Som vi har sagt, bør interiøret råde innredet med naturlige materialer, men det utelukker ikke moderne kjøkkenapparater.
  Rustikk stil i interiøret Yeri hus og leiligheter (10 bilder)

   Utforme et soverom i rustikk stil innebærer etableringen av plass som sine varme og koselige nyanser i stand til å dyppe en person i en tilstand av fullstendig avslapning og ro. Hovedelementet i soverommet - en enorm seng nødvendigvis med en tre eller smidd mønstrede hodegavl.
  Rustikk stil i interiøret Yeri hus og leiligheter (10 bilder)

   Velkommen heller rå materie tepper, putevar for puter, sengetøy, men det bør være krystallklar hvit og trukket av sin mykhet og friskhet. Et viktig poeng - etableringen av mykt lys gjennom gulvlamper, bordlamper, er dekorative klut trukket nyanser eller farge briller.
  Rustikk stil i interiøret Yeri hus og leiligheter (10 bilder)

   Hvis du har en gammel "bestemor" tre brystet, så i alle fall ikke kaste det vidrestavruvavshy, får du en unik symbolsk element i rommet ditt - det være seg soverommet eller i stuen.
  Rustikk stil i interiøret Yeri hus og leiligheter (10 bilder)

   Bilder innenfor, menneskeskapte paneler og hjemmelagde dukker, leire figurer, blomster i vaser uvanlige, grove strikkede tepper, gardiner, lette og tunge myke tepper - alt dette vil være en helhetlig og harmonisk bilde av din koselig rustikk stil.  
  Hvordan å male trær befattet dører

   Hvis du vil ha male din egen dør, Deretter fjerne dørbladet begynnelsen av loopen. For enkelhets skyld forberede seg på forhånd et sted å arbeide. Det kan være en plass i garasje, bod, ledig rom. Vi har nå for å fjerne all slottet, hengsler, håndtak (hvis noen). Noen ganger, på grunn av tepper på gulvet, er det et behov for å kutte døren, og det kan være håndholdt sirkelsag.
   For å utføre denne operasjonen trygt, feste til døren eller linjenivå. Ingen markup du kan ikke akkurat kutte, det provereno.Posle alle forberedelser må begynne å slipe bladet. Kvaliteten på maleriet avhenger av hvordan du proshlyfuete dør. I dagens verden, for polering ved hjelp av spesielle slipemaskiner, koblet til en støvsuger for å forbli i rommet ren.
   I denne artikkelen bruker vi Sliping Sliping kan være 150-ku. Flere avsidesliggende steder slipe for hånd, men Vær spesielt oppmerksom på hjørnene. Når polert dør klut, tørk av med en fuktig svamp for å fjerne støv.
  Hvordan å male trær befattet dører
   Det neste trinnet tar vi med tre kitt og legge all skade på dører som kommer til å male. Gang lukket alle synlige skader og kitt tørr, male igjen. Den andre gang driften av kitt kan skje i de tilfeller hvor skade på døren uttalt.
   Ved å bruke en spesiell primer på tre, primet hele overflaten dvery.Luchshe alle hjørner gå kystochkoy.A glatte og store områder lov til å passere roller. Ikke alle dører helst blot pensel: det er ikke en god blader og grov fakturu.Dalee kan slipes primer, etter fullstendig tørking, sliping av ekst papir 140 eller 150 Coy-Coy. Deretter fortsetter å male døren. Se maling hva du kjøpte og foretrekker heller å male døren en gang eller to. Ved å følge disse tipsene, kan du male dørene med sin hånd, med den beste papir til bruk shlyfovochnuyu 150 ka. Også artikkelen om hvordan du male taket?

   Hvordan å male tredør video


  Яндекс.Метрика