Hvordan du velger den innvendige dører

 Moderne produksjons dører for interiør installasjon tilbyr en rekke ulike alternativer, men her er hvordan ikke å gå seg vill i dette valget og kjøpe de nødvendige, praktiske og holdbare ting er ikke en lett oppgave. Lærer mer og mer om interiør døren blir klart at de er laget for en-og-folding.
 Bare skriv dem delt inn døv og glasert på glatt og filenchatyye. Og selvfølgelig materialer for dører kan foret med finer eller malt med vannavvisende maling.
 Valg innerdører bør være basert på kunnskap primært størrelser. Mål i dette tilfellet indikerer de to alternativene.
 •  Første er størrelsen tatt i døråpningen med forventning av boksen.

 •  For det andre størrelser det direkte blad.

 •  Det særegne ved disse målingene er at den første versjonen til målingene bør beregne ca syv eller ti centimeter. Dessuten kan tykkelsen av døren være 3 eller 4 til 5 cm 5 cm.
   Imidlertid, det som i utgangspunktet trekker oppmerksomhet, er materialet som de er laget. Det faktum at dette materiale gir den første impuls, som er trukket kostnaden av døren. For eksempel vil følgende dør utvalg laget av eik dere to og en halv ganger dyrere enn furu panelt dør med. Det er en artikkel om hvordan å male tredør.
  Hvordan du velger den innvendige dører
   Det bør også vite hvor du få komplett dør med henne kjøpet. Det faktum at å kjøpe dører, vil du få ikke bare dørbladet, men også i dørkarmen, som ramme, rammer, hengsler med skruer, håndtak som opprinnelig planlagt å stille. Det er viktig når du kjøper, angi nøyaktig hvilken side døren vil bli åpnet. Denne funksjonen påvirker et kit som du får når du kjøper. Det er også viktig å si at hvis døren som tar man involverer en glassboks, bør glasset går i settet umiddelbart. Det faktum at individuelt tilpasset glass kan sitte tett i hullet, og vil alltid skrangle.
   Hvis du er målgruppe, har de ikke koste innerdørerDet er nødvendig å vite at enhver pris forbedring vil bare vokse. Ja billigste anses kjedelig og glatt dør på standard maskinvare. Alle andre tilsetningsstoffer vil øke design. Så, velge dører, vurdere alle deres behov og ønsker, og så kan du få det i et ønskelig alternativ.

   Hvordan velge de innvendige dørene Video


  Som varm jerndør? En detaljert beskrivelse av fremgangsmåten
   I dag, for mange sett i sine hjem og leiligheter jerndør, som er mye tryggere tre, fordi uten spesialverktøy bryte det vanskelig. Det er en ramme med en profil som er sveiset til metallplaten. Mellom karm og dørblad er alltid en liten åpning til 6-8 mm. Han passerer utkast og kaldt i rommet. Dessverre har kundene ikke bryr seg om isolasjon dører i sin produksjon, og de fleste kjøpere har for å håndtere dette problemet.
   Som varm jerndør
   For å starte, lage en liste over nødvendige materialer. Vi trenger:
   • Linjal
   • En skarp kniv
   • Et sett av borekroner
   • stapp
   • skumpanelene er identiske i tykkelse i samme indeksprofil
   • Skruer med brun
   • skrutrekker eller drill
   • fugemasse, lim eller silikon gummi
   • Isolering skum ruller (selvklebende)
   • Selvklebende film under treet
   • Skrutrekker
   • Linjal
   • Sandpapir
   • Letter sponplater
   • Marker (blyant)
   Trinnvis utføre følgende trinn:
   1. Mål høyden, bladlengden og bredden på profilen. Nå beregne den totale lengde og bredde, som papparket skal lukke hele dørbladet med profilen.
   2. Marker de nødvendige innstillingene på et stykke av sponplater, kuttet alt annet.
   3. Nå huke på samme ark, som vil bli plassert og øye lås, hullene nødvendig. Hvis de trenger å gjøre på de steder hvor du ikke kan begynne å skjære fra kanten, drill diameter slik at det ble plassert Emery stikksag.
   4. Sjekk riktigheten av alle parametere og skjære hull, feste et brev til døren.
   5. Neste vi trenger å fylle den indre overflaten av skum dørpaneler. De kan kuttes med en skarp kniv. Til sprut panel, feste dem til lerretet ved hjelp av silikon.
   6. Gå til feste sponplater sette inn en skrutrekker eller balltre drill, skru styrke den. Det er tilrådelig å bruke en magnetisert balltre, men hvis du gjør det, bare legge til det noen minutter magnet.
   7. Nå må du legge ved et brev til fiberplatene dører og uten noen kjedelige hull gjennom den og skru den første skruen profil. Takket være brun dem godt fødte hull for deg selv.
   8. Snu rundt omkretsen av minst tre skruer på hver side og tverrsnitt. Du kan bruke flere skruer hvis på noen områder sponplater tett ved siden av dørbladet.
   9. Når brevet er godt festet til døren, behandle det med en skarp knivegg.
   10. Bruk en medium sandpapir, gå til kanten av styret, fjerne ujevnheter og uregelmessigheter.
   Okleivayut dør skum
   Hovedscenen dør isolasjon er gått, hva du skal gjøre? Nå trenger vi å lime over døren skum. Ikke hør på dem som sier at jerndøren bør henge Segl gummi (f.eks plast vinduer). Det er ikke, etter alle vinduer har spesielle klaringer for slik gummi og dører - nei. Og ved hjelp av gummi, du får noen problemer med lukke dører, da det vil forstyrre en tett forsegling til dørkarmen.
   Så slappe rullen skum. Riv av kompet og fest hennes profil ramme nærmere innsiden. Dersom tykkelsen av skum som overstiger avstanden mellom profilene, kuttet med en skarp kniv en fasett av den i en vinkel.
   Som du kan se, isolasjon dører - en prosess svært tidkrevende og kostbart i gang, men din innsats er helt berettiget, fordi til gjengjeld får du en varm og trygg leilighet.
   de siste årene, begrepet som "flytende wallpaper" ble regelmessig brukt av spesialister i reparasjon og innredning av leiligheter. Men den vanlige mann, langt fra moderne og innovative teknologier i byggebransjen, er det vanskelig å vite alle de nye elementene. Derfor, mange fortsatt ikke visste hva væsken tapet hvordan du bruker dem, og hvordan de skal ta vare på dem. Om alt dette vi skal snakke i vår dagens artikkel på nettstedet poradumo.pp.ua.
   Med uttrykket "flytende wallpaper" bære ingenting som nyskapende, moderne utførelser, som nylig ble den mest brukte i behandlingen av nesten alle overflater (den mest populære var naturligvis en vegg eller tak). En av komponentene av dette materialet er ferdig: naturlige fibre av cellulose, med tillegg av silke, bomull og miljøvennlige fargestoffer for å gi etterbehandling materiale som kreves glans, i små mengder, lagt kvartsbiter også lagt i tilstrekkelig mengder lim agent.

  Hva er den flytende veggen at deres egenskaper?
   Til dags dato, markedet for salg av byggevarer er alltid tilgjengelig stort spekter av flytende tapet både russiske og utenlandske produsenter. Nylig, kan innenlandske produsenter av flytende tapet for kvaliteten på sine produkter ingen måte underlegne å importere, og prisen varierer betydelig. Denne type etterbehandling materiale brukes som en behandling som private boliger og leiligheter. De er også avgjørende for vegger eller tak nesten alle rom.
   Dekorative innsatser som inngår i en del av væsken tapet skape den nødvendige inntrykk avleiring av stoff saken. En gyllen tråd, nettopp sluttet seg til flytende bakgrunnsbilde, vil gi rommet et elegant effekt, for som liker denne type etterbehandling materiale kjøpet.
   På grunn av deres unike evner, væske tapet skape en unik og unikt interiør nesten alle rom. De viktigste fordelene med flytende tapet: i tillegg til rimelige priser i forhold til andre behandling materialer - er en lang tid operasjon, som kan nå omtrent åtte år! For å søke om nødvendig væske tapet - overflatebehandling må fortynnes med tørr blanding komponent med den nødvendige mengden av vann.
  Hva er den flytende veggen at deres egenskaper?

   Egenskaper og egenskapene til flytende tapet:
   Væske tapet med interessant komposisjon, som inkluderer: naturlige ingredienser som har gode antistatiske egenskaper. Takket være disse funksjonene, væske tapet med flammehemmende evne, slik at de ikke avgir skadelige stoffer, og de nesten ikke samle støv. Væske tapet skape en jevn og refrennoe (konveks) dekning er absolutt ingen sømmer, som igjen ikke er redd for endringer i temperatur, ingen direkte innvirkning av solstråling.
   I tillegg væske tapet har høy lyd - og isolerende egenskaper. Tilsvarende fordelene med flytende bakgrunns i motsetning til andre dekorative materialer, er det faktum at de justeres helt fint uregelmessigheter og defekter på overflaten, selvfølgelig, hvis tykkelsen av dekksjiktet vil variere fra noen få millimeter til en centimeter.
   En original og unik struktur av små og subtile deretter lage flytende tapet pustende. Denne funksjonen gjør at bakgrunnsdata ikke absorberer lukt i rommet. De er også utmerket for de områdene hvor det er et annet nivå av fuktighet, slik at de, i tillegg til å regulere graden av luftfuktighet, absorberer det godt.
  Hva er den flytende veggen at deres egenskaper?

   Metoder for bruk av flytende tapet:
   Selskaper som produserer flytende tapet, er i anleggsmarkedet to typer væske tapet: som en tørr mix (pulver), må det være fortynnet med vann til ønsket tilstand, og som et sluttprodukt som kan umiddelbart straks og gjelder. Å bære væske tapet var veldig komfortabel, følgende konstruksjon verktøy, roller, sparkel og spray. I tilfellet hvis du ønsker å male, væske tapet når de falmet ganske enkelt kan oppdatere sin skygge, forårsaker et nytt lag på toppen av den gamle muren, uten noen innsats.
   Væske tapet brukes på en tørr og ren for smuss og støv overflaten. Sprekker ikke er lik overflaten av veggen, for å justere ved hjelp av kitt. Påfør flytende tapet nødvendig mellomstore sparkel eller spray. Så etter å ha påført dem til overflaten må glatte lettelse ruller.
   For å fullstendig tørke overflaten behandlet væske tapet, må du av 12-70 timer. Temperaturen i rommet bør ikke være under ti grader pluss, så sørg for å varme opp rommet i den kalde årstiden. Gang helt tørt, flytende tapet, skal hele flaten bruke et tynt lag med akrylmaling, for å øke fuktighet motstand av væske tapet. Metode for væske tapet er så enkelt at det er mulig og uavhengig applikasjon på veggen, men likevel, for best resultat, vi anbefaler likevel at du tar kontakt med en profesjonell.
  Hva er den flytende veggen at deres egenskaper?
   Stell av væske tapet:
   Alle overflatebehandlet væskevegg, lett suge under påvirkning av en stor mengde vann. Derfor må man bære flytende tapet bruke vaskemiddel renere. For ytterligere å kunne tørke (ren) væske tapet våt klut, etter at de har blitt avsatt på overflaten og helt tørr, bør de være dekket med en beskyttende film fuktigere bestandig lakk, selv om denne effekten etter puste tapet, dessverre, borte.
  Hva er den flytende veggen at deres egenskaper?
   Generelt, væske tapet - til en fantastisk materiale brukes når dekorere din leilighet eller hus, så det er ren og veldig hyggelig.  
  Яндекс.Метрика