Hvordan velge en berg?

 Til riktig velge roller å starte oss se hva de er. Rullene er forskjellig bredde fra 6 inches til 30 inches i diameter, har de også forskjellig. Når du velger en berg trenger å vite hva området du male enn området er, jo større diameter og større bredde roller skal brukes til å øke hastigheten.
 Men hvis du ønsker å male taket, så bør du gå for grunner enn mer rollerJo mer han absorberer seg selv i, og derfor blir det vanskeligere og flekker i taket du har ganske sliten og gjøre store anstrengelser. Hvordan velge malerens pensel.
 Når du velger børste maleri sørg for å ta hensyn til hvordan børsten holder håret ditt, eller når du maler, vil håret bli og det kan ødelegge utseendet på den malte overflaten. Neste, må du børste raskt absorbert malingen og la den sakte. Dette vil spare deg fra å være på coveret er ikke dannet klumper av malingsflekker.
 Også, hun vil ikke pusse spraymaling er renovert du trenger ikke å vaske eller vaske for mye som kan bli skitten under sprøyting.
 En artikkel om hvordan du skal male taket?

 Hvordan velge en berg video


Hvordan bygge en veranda

 Konstruksjon wor veranda på bar jord - det er den største feilen som gjorde at utbyggere i bygging av verandaen. Og denne feilen i fremtiden kan være kostbart. Dette veranda umiddelbart bli ubrukelig. Gjenkjenne det vil ha i vinter. Våpenhuset stiger til en rekke inches under påvirkning av frysing bakken. Derfor forstoppelse inngangsdør. Å fortsatt få inn i huset ditt, og ikke stå og fryse på verandaen, må du først bygge en veranda, slik at det var under grensen på minst 15 cm. Å zatnutysya når du går inn døra, bør du sette scenen. Men selv denne metoden regnes som trygt.
 Området kan bli stående og vanlig mark. I dette tilfelle er det nødvendig å separere trappe trapp. Trinn vil være med motstand mot betongfundament og plattformen plassert på gulvbjelker. Dermed vil bare trappen bli utsatt for skjebnen til "gjennomgå" opp og ned, og bakken vil ikke føre til unødig ulempe.
 Tre lag med taktekking vanntetting som er nødvendig for å legge grunnlaget for betonggulv. Således vil elementene i treportalen være riktig opprettholdt. Før du maler lakk eller emalje boks - stå bør gjelde ferniss brenning, og deretter la tørke. Porch Porch Saddle Saddle - en annen type veranda. Hans lekeplass ligger også på bjelkene (for konsoll deler). Saddle ender som er nedenfor, basert på konkret base dekket med vanntetting. Ofte brukt som et støttesegment massiv stråle som ottesыvayut en kant. Alle overflater må logge promazani smøreolje, bitumen og bedre. I støtte Saddle hammer spiker uten hjelp. Base styret forbinder de øvre endene Saddle hverandre. La referansen Styret står fritt til foredrag bjelker. Bakken veranda er en videreføring av den øverste slitebane av det første trinnet. Denne form for struktur veranda lar deg "gå" opp og ned bare ender på nedre Saddle. 
Hvordan bygge en veranda
 Hvor å Forlenge veranda
 1. For å levetid veranda var så lenge som mulig, må du: Velg en god tre for bygging. Bedre om det vil være med furutrær. For prostupej bedre bruk av heltre, som eik. Trevirke skal ikke være noen spor av råte, sprekker, nøye tørket;
 2. Sørg for at beskyttelse av tre mot fuktighet. Du kan ikke impregnert med mineralske oljekomponenter i kontakt med bakken. Disse detaljene kan fluff banen eller bitumen. Minst to ganger satt på området, blir åpenlyst brennende ferniss, deretter male med lakk eller emalje. Alkyd emalje - det beste alternativet for å farge de ytre delene av veranda. Samsvar med retningslinjene ovenfor tillate levetid veranda for 10 - 12 år.
 Det er også en nyttig artikkel om hvordan å gjøre reparasjoner.

 Hvordan bygge en veranda video


Hvordan å male taket roll

 Forberedelser


 For utførelse av roller male taket må bruke kyvette. Dette lave bad med støtfangere og fly i to nivåer. På bunnen av cellen
 maling roller ringer, mens den øvre delen - trykket. Roller rullet for å bli kvitt overflødig maling, men samtidig må det være helt fylt
 male på taket eller være neprokrasы som vil til slutt flekker. Det er bedre å bruke en lang valse søylelengden bør minimaliseres, og malingen vil gå
 jevnt. Også artikkel om hvordan du velger en berg.
 Til tross for at valsen har et bredt grep, men i hjørnene av rommet og andre vanskelige steder, kan han ikke male taket. Derfor må du kjøpe en børste med myk bust. Pensel før arbeidet som kreves for å tåle vann, bust har god svelle, så det var litt tørr, bust er mykere og en dag på jobb.
 Hvis du trenger å jobbe i høyden, bruk en stige. Bare det må være stabilt og ikke for å gå på gulvet. På stigen ikke bør gjøre brå bevegelser og svinger. Dette er for din sikkerhet.

 Hvordan å male taket roll


Hvordan å male taket roll
 Før maling maling til grundig blande hvis du har funnet et lag med tykk film, fjerne det, det løser opp, mens du rører det i malingen vil flyte sine stykker.
 Taket skal males to ganger, en gang i samme retning, og andre gang - i motsatt retning. Men før maling det første laget må tørke godt. Potolokluchshe maling ettermiddag, om natten det tørker, og i morgen du gjenta det andre laget. Hvis den første strøk med maling ikke vil ha tid til å tørke og påfør et andre gang, valsen vыpodnymaete første laget, og dette maleriet er ikke bra.
 Male taket begynner en meter bort fra hjørnet, flytte akselen mot hjørnet fra deg. Liberalt påføre et lag med maling på taket, for eksempel trekke på taket svinger, yrastushuyte intervaller. På samme sted er det nødvendig å male flere lag og dekker omtrent 5-6 centimeter.
 Gode ​​resultater gir et jevnt belegg maling. Hva betyr dette? Og hva vi trenger å male taket umiddelbart uten avbrudd i telefonsamtaler eller snack. Prylyuboy område, selv en meget stor maleri tar ikke lang tid.

 Hvordan å male taket roll video


Hvordan velge et glass

 Kvaliteten av glasset varme - og lyden avhenger mye mer enn profilen vinduet. Det faktum at bevis er ikke nødvendig, fordi det klart at det område av en vindusåpning,
 lukkede vinduer, mange flere områder som lukker rammen. Vanligvis folk blir isolert under reparasjon, så vi skrev en artikkel om hvordan du pokleit tapet.
 Gjort i dag vinduer begavet neste obligatoriske tilleggsfunksjoner, kunnskap som vil bidra til å velge det beste alternativet for dine spesifikke behov.

 Teknologi


 Med fremme av teknologi vinduene blir ulike former, inkludert bue, oval og trekant. Tykkelsen varierer 14-60 mm. For kunder i grov
 valg av produkter skal være følgende indikatorer: klima, lyd belastning i området du bor i, er sannsynligheten for sprengning arkitektonisk utforming.
 Strukturen av glasset er bonding to eller flere glass en viss avstand holdt av ekstern ramme. Noen ganger er det to-kammer
 glass design satt forskjellig bredde mellom tilstøtende glass, slik at bedre sette ut lydbølger.

Hvordan velge et glass
 Holde varm


 Teknologien gjør det mulig å forholde seg til varmekilden gjennom vinduene på forskjellige måter. Distribuert energiglass med harde eller myke belegg som
 anvendt belegg eller stikker spesiell film. Sprøyting tendens propuskaemosty redusert, noe som resulterer vises vinter varme inn i rommet, og sommer-out.
 Det andre alternativet - en spesiell glass kamre fylle gass sammensetning. Teknologien løser ikke problemet med varmekonservering i enkeltkammerposer. I de to-kammer design
 produktivt å jobbe i tandem med andre teknologier.
 Evolusjon av isolerende glass holder tritt med behovene til vår tid.
 Vokser problemet forsterket glass. Iron mesh sterkt bidrar til å bevare integriteten og kan gjøre et dekorativt element.
 De lærer å håndtere glass og elektromagnetisk stråling, kjøpe skjermet overflate. Effekten oppnås ved å trekke på skjermen glass eller metallnett
 ledende filmer. Spørsmålet blir relevant for den gjennomsnittlige forbruker, som teknologi bidrar til å beskytte folk mot de skadelige effektene av skadelig stråling.
 Hold privatliv beleilig fra glass, synlig bare fra den ene siden.

 Hvordan velge et glass video


Яндекс.Метрика